FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 feb 2017, 18:21

Mokes je napisao/la:Pa sta je trebao izjaviti :think:
Ne znam. Kao sto bi rekao kolega @toti "volim da serem" :lolno:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 feb 2017, 18:22

Da cemo osvojit duplu krunu i uci u grupnu fazu EL i dovesti Sharbinija i Cvijanovica mozda cak i Ronalda ako zavrsi papirologiju
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 12 feb 2017, 18:24

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Ne znam. Kao sto bi rekao kolega @toti "volim da serem" :lolno:
:rol: :rol: :rol: :tokralju:
Barem priznas za razliku od nekih :mrgreen:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 feb 2017, 18:28

Esport je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:1. Pavlović- Šteta za tu grešku kod gola, šta da se radi, nema veze. U nastavku dobar.

2. Novaković- Bez greške čovjek odigrao, jedan od najboljih u ovim prijateljskim tekmama, ako ne i najbolji. Hladnokrvan, siguran, jak, stamenit itd. Svaka mu čast, sumnjao sam u njega, ali nek me je demantovao i začepio usta. Bravo i svaka čast još jednom.

3. Ivetić- Pravo dobar, nemam zamjerke. Oduvijek mi se sviđao i treba uvijek imati jednog ovakvog igrača u ekipi, koji je pravi vođa, a još uz to i iskusan. Sjajno obavljeno majstore.

4. Kadušić- Bilo je dvije-tri situacije kada je ispao, ali nemam momku šta zamjeriti. Mlad, a već je pravo dobar bek. Nadam se da će nastaviti ovako.

5. Hodžić- Korektno odradio svoj posao. Vidi se da se ne snalazi najbolje na ovoj poziciji, ali on je tu samo prvo kolo. Nemam zamjerke.

6. Rustemović- Jedan od najboljih danas. Izgubio je jednu loptu ako se ne varam, ali ostalo je dobro odradio. Šteta što je prečka zasmetala, kakva bi golčina bio. Bravo momak.

7. Radovac- Ništa spešl. Ne mogu reči da je loše bilo jer nije, ali nije bilo ni sad nešto wow. Nervira me što je malokrvan i što nema muda da krene sa loptom i uz to nekoliko loših dodavanja na svojoj polovini. Nadam se da će doči pameti do početka, ako ne, onda je on završio s FKS.

8. Hebibović- Korektno odradio svoj dio posla. Nije imao puno lopti i bio je bolji u prošloj tekmi, ali nije imao lopti i to je sve. Prijatno me iznenadio u ovim pripremnim tekmama. Svaka čast i Čali što ga je forsirao i godila mu je posudba u Olimpicu. Sve najbolje Heba u nastavku.

9. Duljević- Nije me nešto impresionirao danas, ali sasvim korektno odradio svoj dio posla, ne znam jednostavno od njega očekujem više nego što je to danas ponudio. Vidi se da je majstor driblinga i on će biti još bolji nego u prvom dijelu prvenstva, to ćete vidjeti. Hare, samo naprijed.

10. Crnkić- Meni danas među tri najbolja. Bori se kao lav, sjajan dribling, sprint, ma pravo dobar. Njegova najbolja predstava u ovim pripremnim. Svaka čast majstore, samo guraj naprijed.

11. Ahmetović- Ne znam šta više da dodam za ovu legendu, a da se ne ponavljam. Trojica mu ništa ne mogu, onoliko trke u njegovim godinama je za stati i pljeskati. Nije imao lopti previše, ali ostalo perfektno. Bravo care.

12. Adilović - Nije imao posla danas, ali dobar golman (sigurniji od Pavleta).

13. Mihojević - Sjajan u defanzivi, a vrlo malo vremena je proveo na terenu. Kako je momak jak i siguran, pun samopouzdanja. Neće ga biti u prvom kolu, ali poslije obavezno u prvih 11. Kapitenski odigrao i svaka mu čast, među četiri najbolja igrača u FKS. Bravo.

14. Kovačević- Malo je proveo na terenu, ali aBd da nam se vrati u punom sjaju.

15. Sarić- Vrlo dobar. Volim kod njega što je brz, jak na lopti, dobru tehniku posjeduje, agresivan i ne da pardona nikome. Bravo Elvise.

16. Said- Korektno sasvim odigrao. Vidi se da je mnogo spremniji nego prije. Opet šteta za tu prečku, ali najbitnije je da nam se vrati potpuno spreman. Najveći znalac u ekipi, samo da ga zaobiđu povrede i da bude u potpunosti spreman aBd. Moram reći da bih volio da istopi još koju kilu, jer mi se malo gega previše ako tako mogu reči, jednostavno mu smetaju kile.

17. Anđušić- Odličan. Svidio mi se na tekmi protiv Veleža. Zna je dobro povuči, nije ga strah krenuti naprijed i to cijenim. Samo da ga koriste na njegovoj poziciji i može mnogo značiti u nastavku i treba dobiti više šansi. Bravo Nemanja.

18. Liivak- Veoma dobar. Ponekad se malo zanese pa iskoči naprijed previše, što se odrazi na odbranu, ali to je sitna greška. Nek šarne što brže, a siguran sam da hoće.

19. Amer- Nije se puno vidio i nije bila mnogo vremena lopta u njegovim nogama, ali definitvno nije bio na zadatku na ovim pripremama. U par utakmica isto martinela, ali ja se nadam da će vratiti formu i samopouzdanje i da će biti stari, jer nam treba i vjerujem u njega.

To je neko moje viđenje. Ja sam u potpunosti siguran i kao što sam jučer rekao, imam strašan filing i predosjećaj da će ovi momci pod vodstvom Čale bilježiti sjajne partije i rezultate. Sjajno su pripremljeni i vidi se strašno trčanje i sprema, a to će još biti bolje i vidljivije protiv Viteza, jer će sada uslijediti osvježavanje i u ove dvije sedmice u Sarajevu će trenirati jednom dnevno. Ja sam siguran da ćemo se svi zajedno radovati na kraju sezone i da će svi momci odigrati perfektno. Nemojte gledati rezultate na ovim tekmama, jer to nije nimalo bitno. Ja vam opet kažem da će sve biti ekstra i jedva čekam tu nedjelju. :bih: :bih:
Lijepa analiza. :salut:
Hajde da krenemo u lov na titule. :opaopa: :opaopa:
:kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 feb 2017, 18:31

Mene je danas najvise zabrinuo povratak Benkare i Ken Chooa na forum...
1946~

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 feb 2017, 18:33

rahatluka kad ne pogledas nijednu utakmicu priprema u antaliji :kafa: JER SU NEBITNE :!:
sve bitno se desava na treninzima, a utakmice su cisto da se odigra, pokusaju neke 'fore' sa treninga, da se uhoda ekipa, da se vidi ko moze i sl.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 feb 2017, 18:34

ThrillerHz je napisao/la:Mene je danas najvise zabrinuo povratak Benkare i Ken Chooa na forum...
Kenchoo je bar pitar. Jes da voli gubiti, ali stas. Nismo svi isti, ne mozemo biti svi isti. Ne bi bilo zanimljivo da smo svi isti. :kafa:
De je @gigh?

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 12 feb 2017, 18:35

ThrillerHz je napisao/la:Mene je danas najvise zabrinuo povratak Benkare i Ken Chooa na forum...
Odahni, najgora je sekiracija.

@Sarajlijica1946, nisi zanimljiv, kao ni ahbab ti.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 feb 2017, 18:37

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Kenchoo je bar pitar. Jes da voli gubiti, ali stas. Nismo svi isti, ne mozemo biti svi isti. Ne bi bilo zanimljivo da smo svi isti. :kafa:
De je @gigh?
:thumbup: :thumbup:
1946~

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 feb 2017, 18:38

Sta se odmah deres. Ja te branim ti tako :zviz:

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 12 feb 2017, 18:39

Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta se odmah deres. Ja te branim ti tako :zviz:
gdje ti je to drugar?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 feb 2017, 18:41

KenChoo se vratio i s vrata odmah trola. :kafa:
Samo Saraj'vo.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 12 feb 2017, 18:42

KenChoo je napisao/la:1. Pavlović- Šteta za tu grešku kod gola, šta da se radi, nema veze. U nastavku dobar.

2. Novaković- Bez greške čovjek odigrao, jedan od najboljih u ovim prijateljskim tekmama, ako ne i najbolji. Hladnokrvan, siguran, jak, stamenit itd. Svaka mu čast, sumnjao sam u njega, ali nek me je demantovao i začepio usta. Bravo i svaka čast još jednom.

3. Ivetić- Pravo dobar, nemam zamjerke. Oduvijek mi se sviđao i treba uvijek imati jednog ovakvog igrača u ekipi, koji je pravi vođa, a još uz to i iskusan. Sjajno obavljeno majstore.

4. Kadušić- Bilo je dvije-tri situacije kada je ispao, ali nemam momku šta zamjeriti. Mlad, a već je pravo dobar bek. Nadam se da će nastaviti ovako.

5. Hodžić- Korektno odradio svoj posao. Vidi se da se ne snalazi najbolje na ovoj poziciji, ali on je tu samo prvo kolo. Nemam zamjerke.

6. Rustemović- Jedan od najboljih danas. Izgubio je jednu loptu ako se ne varam, ali ostalo je dobro odradio. Šteta što je prečka zasmetala, kakva bi golčina bio. Bravo momak.

7. Radovac- Ništa spešl. Ne mogu reči da je loše bilo jer nije, ali nije bilo ni sad nešto wow. Nervira me što je malokrvan i što nema muda da krene sa loptom i uz to nekoliko loših dodavanja na svojoj polovini. Nadam se da će doči pameti do početka, ako ne, onda je on završio s FKS.

8. Hebibović- Korektno odradio svoj dio posla. Nije imao puno lopti i bio je bolji u prošloj tekmi, ali nije imao lopti i to je sve. Prijatno me iznenadio u ovim pripremnim tekmama. Svaka čast i Čali što ga je forsirao i godila mu je posudba u Olimpicu. Sve najbolje Heba u nastavku.

9. Duljević- Nije me nešto impresionirao danas, ali sasvim korektno odradio svoj dio posla, ne znam jednostavno od njega očekujem više nego što je to danas ponudio. Vidi se da je majstor driblinga i on će biti još bolji nego u prvom dijelu prvenstva, to ćete vidjeti. Hare, samo naprijed.

10. Crnkić- Meni danas među tri najbolja. Bori se kao lav, sjajan dribling, sprint, ma pravo dobar. Njegova najbolja predstava u ovim pripremnim. Svaka čast majstore, samo guraj naprijed.

11. Ahmetović- Ne znam šta više da dodam za ovu legendu, a da se ne ponavljam. Trojica mu ništa ne mogu, onoliko trke u njegovim godinama je za stati i pljeskati. Nije imao lopti previše, ali ostalo perfektno. Bravo care.

12. Adilović - Nije imao posla danas, ali dobar golman (sigurniji od Pavleta).

13. Mihojević - Sjajan u defanzivi, a vrlo malo vremena je proveo na terenu. Kako je momak jak i siguran, pun samopouzdanja. Neće ga biti u prvom kolu, ali poslije obavezno u prvih 11. Kapitenski odigrao i svaka mu čast, među četiri najbolja igrača u FKS. Bravo.

14. Kovačević- Malo je proveo na terenu, ali aBd da nam se vrati u punom sjaju.

15. Sarić- Vrlo dobar. Volim kod njega što je brz, jak na lopti, dobru tehniku posjeduje, agresivan i ne da pardona nikome. Bravo Elvise.

16. Said- Korektno sasvim odigrao. Vidi se da je mnogo spremniji nego prije. Opet šteta za tu prečku, ali najbitnije je da nam se vrati potpuno spreman. Najveći znalac u ekipi, samo da ga zaobiđu povrede i da bude u potpunosti spreman aBd. Moram reći da bih volio da istopi još koju kilu, jer mi se malo gega previše ako tako mogu reči, jednostavno mu smetaju kile.

17. Anđušić- Odličan. Svidio mi se na tekmi protiv Veleža. Zna je dobro povuči, nije ga strah krenuti naprijed i to cijenim. Samo da ga koriste na njegovoj poziciji i može mnogo značiti u nastavku i treba dobiti više šansi. Bravo Nemanja.

18. Liivak- Veoma dobar. Ponekad se malo zanese pa iskoči naprijed previše, što se odrazi na odbranu, ali to je sitna greška. Nek šarne što brže, a siguran sam da hoće.

19. Amer- Nije se puno vidio i nije bila mnogo vremena lopta u njegovim nogama, ali definitvno nije bio na zadatku na ovim pripremama. U par utakmica isto martinela, ali ja se nadam da će vratiti formu i samopouzdanje i da će biti stari, jer nam treba i vjerujem u njega.

To je neko moje viđenje. Ja sam u potpunosti siguran i kao što sam jučer rekao, imam strašan filing i predosjećaj da će ovi momci pod vodstvom Čale bilježiti sjajne partije i rezultate. Sjajno su pripremljeni i vidi se strašno trčanje i sprema, a to će još biti bolje i vidljivije protiv Viteza, jer će sada uslijediti osvježavanje i u ove dvije sedmice u Sarajevu će trenirati jednom dnevno. Ja sam siguran da ćemo se svi zajedno radovati na kraju sezone i da će svi momci odigrati perfektno. Nemojte gledati rezultate na ovim tekmama, jer to nije nimalo bitno. Ja vam opet kažem da će sve biti ekstra i jedva čekam tu nedjelju. :bih: :bih:
Druže nahvalio si ih toliko kao da su Barcelona... Treba biti realan i reći da su odigrali loše, sve je ovo loše... Duljević previše medijski uzdignut, kao da je Messi je*o ga patak... Što se mene tiče ova ekipa je dovoljna za plasman u Evropu, nešto maksimalno do trećeg pretkola i to je to... Jedino pozitivno je što se igrački kadar nije nešto mijenjao, daj Bože da to Čala posloži kako treba do Viteza. Sve u svemu pripreme bih ocijenio od 1 do 10 sa nekom tankom 7-icom. :opaopa:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 feb 2017, 18:42

muhamedhulk je napisao/la:rahatluka kad ne pogledas nijednu utakmicu priprema u antaliji :kafa: JER SU NEBITNE :!:
sve bitno se desava na treninzima, a utakmice su cisto da se odigra, pokusaju neke 'fore' sa treninga, da se uhoda ekipa, da se vidi ko moze i sl.
:salut:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 feb 2017, 18:43

KenChoo je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta se odmah deres. Ja te branim ti tako :zviz:
gdje ti je to drugar?
Ja nemam drugova. :kafa: High ako mislis na njega mescini da je trajni ban. Ovi su sutra u Sarajevu?

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 12 feb 2017, 18:46

@bordopitar, ne trolam samo pitam. Vidim raspustile ti se ove čivave, sad pišu bez tvog znanja, ali ne sumnjam da ćeš ti to dovesti u red.
@KrajisnikBosnjak, tvoje mišljenje.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 feb 2017, 18:48

Sta bi onom Pavlovicu da onako izlijece. Prenijelo ga da je supermen :) Kad krecu nasi iz Turske pitah te KenChoo, sta trolas?

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 feb 2017, 18:51

Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta bi onom Pavlovicu da onako izlijece. Prenijelo ga da je supermen :) Kad krecu nasi iz Turske pitah te KenChoo, sta trolas?
Sutra u 1 :rol: :rol:
1946~

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 feb 2017, 18:53

ThrillerHz je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta bi onom Pavlovicu da onako izlijece. Prenijelo ga da je supermen :) Kad krecu nasi iz Turske pitah te KenChoo, sta trolas?
Sutra u 1 :rol: :rol:
Ovo nesto na moj racun hahahaha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 12 feb 2017, 18:54

Još jedna Jelanova čivava i šupak meraklija. Kako se ahbabi solidarišu i nadopunjavaju, to je za svaku pohvalu. Očekujem sad neki jelanov diplomatski odgovor..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordospartanac i 11 gostiju.