Fanzi je napisao/la:Sa ovog foruma, za članove skupštine kluba mogli biste podržati:
- ipe
- pile
- DANAN
- dove
- carsijaba
- boccaccio
- tm8782
- fedeltafrotta
- salle_eh
- hadzijalagic
Okrenite se toj priči!
haha
mora da se znamo uživo, ili bar ti mene znaš čim me predlažeš za ovako nešto ozbiljno

doduše, kao salle me znaju gotovo svi koji me i znaju, imenom možda ni 10% poznanika
u zadnje vrijeme sam previše kritičan, čak su me neki počeli smatrati ajdinom (pu pu pu) ali jedina je istina da mi je Željo na prvom mjestu (nakon porodice naravno) i da ne prođe jedan sat da o njemu ne mislim, razmišljam...
čast mi je što je bar neko prepoznao to, a ja ću se eto zarad toga potruditi da zadržim ovo negativno mišljenje za sebe do te famozne skupštine (istina nije to negativno mišljenje već samo više nije pozitivno i nije bezrezervna podrška upravi kao ranije) i za nadati se da će sve na dobro izaći.
a za člana skupštine...hmmm
istini za volju, tu neko treba biti od koga klub može imati koristi, od mene ima samo člansku i nekih 100-tinjak KM-ova za karte po sezoni, koja markica za artikal iz šopa....premalo, na žalost taman koliko imam mogućnosti za sad