FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 02 dec 2015, 11:25

fcz je napisao/la:Sve je to fino, ali o ovom liku nema apsolutno nikakvih podataka (cak ni na transfermarkt), osim njegovog licnog twittera. Realno, vise o meni ima podataka na Google-u. Mislim dabogda on postao najbolji strijelac u historiji PL i iz Zelje postao reprezentativac Nigerije, ali sam eto nekako nakon ovog malog "hype-a" koji se stvorio oko njega ipak ocekivao nekog s vecom reputacijom.
Samo da mi je znati ko i kako ga je iskopao kad bas nista o njemu nema :lol:

Hoce li biti danas trening i hoce li Ramo trenirati??
BUDI ŽELJO !!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 dec 2015, 11:30

Ramson Onwukwe - Ramo, Ramiz, (Rambo). :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 02 dec 2015, 11:40

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 02 dec 2015, 11:43

Fanzi je napisao/la:
Jedan član - jedan delegat. Ja sam predložio 54 člana :)
Mislim da će više od pola skupštine biti birano od strane članova. Ostatak sponzori i bivši predsjednici.
Sad me zbuni. Da li mogu, ili ne mogu predložiti više članova skupštine? :)

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 02 dec 2015, 11:44

ublehas je napisao/la:
Fanzi je napisao/la:
Mislim da će više od pola skupštine biti birano od strane članova. Ostatak sponzori i bivši predsjednici.
Mozes predloziti koliko hoces, ali glasas za jednog. Ja sam ga tako skontao.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Fanzi
Kontakt:

Post Postao/la Fanzi » 02 dec 2015, 11:45

ublehas je napisao/la:
Fanzi je napisao/la:
Samo jednog. Šalio sam se :)

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 02 dec 2015, 11:46

Transfer1312 je napisao/la:Citam i ne vjerujem. Ok proba nigerijac nikad se ne zna , vrijedi probati iskreno. Al dovodit Predragovica , pored Radinovica ili Redzica iz Borca je van svake pameti. Predragovic ove polusezone vise presjedio na klupi , on nije pojacanje on je prinova. Bogicevic otpisan u Olimpicu i dolazi nama , ako je za Stanu istina ok je onda to opravdavam. Sve ostalo upamtite bili bi promasaji i imali bi velikih problema u drugoj polusezoni. Ovo ako je istina onda sam zaista razocaran..
Taj isti **** je sovodio luiza ibaneza kod nas tako da
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 02 dec 2015, 11:51

MrRiccoli je napisao/la:
Transfer1312 je napisao/la:Citam i ne vjerujem. Ok proba nigerijac nikad se ne zna , vrijedi probati iskreno. Al dovodit Predragovica , pored Radinovica ili Redzica iz Borca je van svake pameti. Predragovic ove polusezone vise presjedio na klupi , on nije pojacanje on je prinova. Bogicevic otpisan u Olimpicu i dolazi nama , ako je za Stanu istina ok je onda to opravdavam. Sve ostalo upamtite bili bi promasaji i imali bi velikih problema u drugoj polusezoni. Ovo ako je istina onda sam zaista razocaran..
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 02 dec 2015, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 dec 2015, 11:51

Provjereno dobri hakeri.. Nek prvo osnove nauče :lol: :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 02 dec 2015, 11:53

Transfer1312 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
Ne kontam o cemu ti pises? Kakav Luiz Ibanez ? Procitaj malo moj komentar bolje LP
momak misli na portal taj neki sto povezuje nas s tim iz bojca da je izvalio da nam dolazi ibanez nedavno.
51%--------49%

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 02 dec 2015, 11:56

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 02 dec 2015, 11:56

Nije valjda da fkt vracamo bogicevica. Mislim kontam da nece biti bogdanovica radi povrede duze vremena i da nam treba neko jer nemozemo ostati na dva stopera i jednu izmjenu juniora, ali brate koji ce nam k...c bogicevic
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 02 dec 2015, 11:57

Fanzi je napisao/la:Sa ovog foruma, za članove skupštine kluba mogli biste podržati:

- ipe
- pile
- DANAN
- dove
- carsijaba
- boccaccio
- tm8782
- fedeltafrotta
- salle_eh
- hadzijalagic

Okrenite se toj priči!
haha
mora da se znamo uživo, ili bar ti mene znaš čim me predlažeš za ovako nešto ozbiljno :D
doduše, kao salle me znaju gotovo svi koji me i znaju, imenom možda ni 10% poznanika
u zadnje vrijeme sam previše kritičan, čak su me neki počeli smatrati ajdinom (pu pu pu) ali jedina je istina da mi je Željo na prvom mjestu (nakon porodice naravno) i da ne prođe jedan sat da o njemu ne mislim, razmišljam...
čast mi je što je bar neko prepoznao to, a ja ću se eto zarad toga potruditi da zadržim ovo negativno mišljenje za sebe do te famozne skupštine (istina nije to negativno mišljenje već samo više nije pozitivno i nije bezrezervna podrška upravi kao ranije) i za nadati se da će sve na dobro izaći.
a za člana skupštine...hmmm
istini za volju, tu neko treba biti od koga klub može imati koristi, od mene ima samo člansku i nekih 100-tinjak KM-ova za karte po sezoni, koja markica za artikal iz šopa....premalo, na žalost taman koliko imam mogućnosti za sad
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 dec 2015, 12:00

Trebamo se podjeliti pa da neko od clanova predloze ove gore momke. Nek svako predlozi po jednog i to je to.

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 dec 2015, 12:01

Ajzea je napisao/la:Obecavam 100.000 radnih mjesta !
I igrat cemo zlatnim loptama..
Ja vam već obećao nešto a ovi navedeni vam ništa obećali nisu, sad neću namjerno ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 02 dec 2015, 12:02

:lol: :lol:

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 02 dec 2015, 12:04

Antolovic ide sto posto , Vedran prvi golman u nastavku sezone :thumbup:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 02 dec 2015, 12:05

Fanzi je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
Fanzi je napisao/la:
Samo jednog. Šalio sam se :)
Već sam pomislio da si delegirao čitav onaj spisak sa fejsa :D

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 02 dec 2015, 12:08

Merhaba je napisao/la:Antolovic ide sto posto , Vedran prvi golman u nastavku sezone :thumbup:
:thumbup: :thumbup:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 dec 2015, 12:10

Hocel se moc uzet koja hiljada za Antolovica?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Cwirek, edinedin i 67 gostiju.