Covjek musliman,a strah ga poroka Monte Carla.ChWilla je napisao/la:pa što onda nije tamo?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nezz za ostale al ja bi da vidim ledja i antolovicu, diati i kokotu, a ostalo nek rade sta hocethemaniaks je napisao/la:Tacno kad vidim Livaji ledja ima da slavim,da onakva panjina uzima pare od fudbala jos u Zelji stid me budeMrRiccoli je napisao/la:Bice dosta promjena ja cekam pauzu pa da se radujem i pojedinim odlascima
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Da odradi pripravnicki u barci pa da se vrati u stilu...fedeltafrotta je napisao/la:pusticemo ga prvo malo do barce da ode pa cemo onda ga zvat nazadMrRiccoli je napisao/la:Valjda se sad necemo zeznuti ko za yayu tourea hahahahafedeltafrotta je napisao/la:bio je u monacu na probi
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Nema labavo, ni manje ni više nego Monaco 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- themaniaks
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Tesko da ce kokot ne bi mu produzivali ugovor bezvezeMrRiccoli je napisao/la:Da odradi pripravnicki u barci pa da se vrati u stilu...fedeltafrotta je napisao/la:pusticemo ga prvo malo do barce da ode pa cemo onda ga zvat nazadMrRiccoli je napisao/la: Valjda se sad necemo zeznuti ko za yayu tourea hahahaha
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Kakve smo sreće sa ovim transferima ne bi se začudio kada kod nas ne bi prošao probu ali bi ga netom nakon objave na portalu o njegovom nepotpisivanju ugovora, došla informacija da je pozvan u Real Madrid kao konkurencija Benzemi
Maloprije kupujem namirnice i dok čekam u redu da mi ona pičoka uzme pare, razmišljam šta bi bilo kada bi Dzenisa stavili na zadnjeg veznog. Nisam siguran šta je u pitanju ali je on, ili debelo nazadovao ili su onih par utakmica bile kratkotrajni bljesak. To ne mijenja činjenicu da ne **** zivu silu i da se tuče sa protivničkim igračima bez obzira na godine, tjelesnu masu ili jaka leđa u vidu revolveraša koji se samo trebaju sa mora vratiti.
MrRiccoli
da prvo polozi razliku predmeta u Barceloni
Maloprije kupujem namirnice i dok čekam u redu da mi ona pičoka uzme pare, razmišljam šta bi bilo kada bi Dzenisa stavili na zadnjeg veznog. Nisam siguran šta je u pitanju ali je on, ili debelo nazadovao ili su onih par utakmica bile kratkotrajni bljesak. To ne mijenja činjenicu da ne **** zivu silu i da se tuče sa protivničkim igračima bez obzira na godine, tjelesnu masu ili jaka leđa u vidu revolveraša koji se samo trebaju sa mora vratiti.
MrRiccoli
da prvo polozi razliku predmeta u Barceloni
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
bio je i u dinamo kijevu, sta ste zapeli za monaco 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma Željo je prvak svaki danpile87 je napisao/la:[img]http://i63.tinypic.com/ab372v.png[/img]
Joco je bolji!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma znam ali eto to je moja zelja jer ako ostane Ramiz tu su jos Joco, Tiago, Mujagic to su vec 4 igraca koja mogu igrati napadaca pa Dzenis je tu negdje tako da mi nekako Kokot viska puno je toga promasio i nekako je bezobrazan kad je izlazio protiv slavije i sad protiv radnika ko on nesto nije mu pravothemaniaks je napisao/la:Tesko da ce kokot ne bi mu produzivali ugovor bezvezeMrRiccoli je napisao/la:Da odradi pripravnicki u barci pa da se vrati u stilu...fedeltafrotta je napisao/la: pusticemo ga prvo malo do barce da ode pa cemo onda ga zvat nazad
A jos mediski sponzor pogancerimaMrRiccoli je napisao/la:Ma Željo je prvak svaki danpile87 je napisao/la:[img]http://i63.tinypic.com/ab372v.png[/img]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa gigant sa svojih 20 godina promijeno klubova k'o Djibril Cisse za čitavu karijerufedeltafrotta je napisao/la:bio je i u dinamo kijevu, sta ste zapeli za monaco
Edit: Kad smo kod sponzora, vidio sam na zvaničnoj da nam je Vakufska Banka sponzor, odakle sad to zar nisu bili do neki dan na dresovima kona?
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 02 dec 2015, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- jaludovolimte
- Kontakt:
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA!shzna je napisao/la:Joco je bolji!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
a svakako imamo milion istih sponzora...Često i u isto vrijeme potpisujemo te sponzorske ugovore kao npr sa Porscheom, Al-Shiddi, MH Company...FaraonTM je napisao/la:Pa gigant sa svojih 20 godina promijeno klubova k'o Djibril Cisse za čitavu karijerufedeltafrotta je napisao/la:bio je i u dinamo kijevu, sta ste zapeli za monaco
Edit: Kad smo kod sponzora, vidio sam na zvaničnoj da nam je Vakufska Banka sponzor, odakle sad to zar nisu bili do neki dan na dresovima kona?
Valjda bude šta od ovog Rame, liči na fudbalera
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Bratshzna je napisao/la:Joco je bolji!
kaze neki dan, ja ne znam ko koga finansira, znam samo da mene Joco finansira
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ja bih Ramu potpisao na osnovu ovog trominutnog klipa
Ne stigoh na trening pa cu sutra aBd otići ali po ovo malo što sam vidio sam stekao dobar filing..
BUDI ŽELJO !!!
Zasto pisu da je dosao na probu kada je covjek dogovorio transfer prije 15-ak dana, on ce potpisati na 2 godine.
Jos 5 igraca ce doci, mozete ocekivati zadnjeg veznog i odbrambenog da potpisu u skorije vrijeme.
Ps... Nisu povratnici
Jos 5 igraca ce doci, mozete ocekivati zadnjeg veznog i odbrambenog da potpisu u skorije vrijeme.
Ps... Nisu povratnici
Meni su besmislene price o povratku Bekirica, Jahica a neki bi pozvali Ibricica, daleko im Grbavica bila. Potroseni igraci, kakvo crno iskustvo, samo bi uzimali podobru platu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I ja koliko znam ovo je gotova stvar isto kao sa Kramaricem al hajd...KrajPrice je napisao/la:Zasto pisu da je dosao na probu kada je covjek dogovorio transfer prije 15-ak dana, on ce potpisati na 2 godine.
Ps... Nisu povratnici
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.