Moderator/ica: vlakanje
Pa što ne odeš pa ne provjeriš dali ima takvih članaka na tim portalima!? Ovaj je iz iz nezavisnih novina Slobodna Bosna! Sad ga svi portali kopiraju...VAM je napisao/la:Interesantno da imaju takve vijesti, ne znaju prezime direktora.To ipak lici na klix, avaz, te slicne fasisticke portale.Sto je babi milo...
Ma oni trebaju organizovati par prijateljskih utakmica sa "velikim" klubovima iz regiona ako ništa. Da se napuni stadion i svi prihodi od karata da koliko toliko poprave finansijsku situaciju pa i od ove tekme protiv Srbije. Mislim da bi svi građani Banja luke pa i oni koji nikad ne idu na tekme došli da pomognu maltene jedinom klubu u BL. Na to bi vjerovatno pristali i recimo Zvezda i Partizan obzirom da je pomoć jednom FK u pitanju a i nebi bilo belaja bar ne kada je u pitanju belaj na nacionalno osnovi. To isto važi i za Jedinstvo, Slobodu pa i ove naše (FKŽ) uhljupe iz uprave ali nikom da padne na pamet.Gorki je napisao/la:Angažujte se i vi Leševi sa upravom da se nađe neko riješenje (kao i mi Fukare u mjesecu februaru za Slobodu).
Anonimac je napisao/la:Ma oni trebaju organizovati par prijateljskih utakmica sa "velikim" klubovima iz regiona ako ništa. Da se napuni stadion i svi prihodi od karata da koliko toliko poprave finansijsku situaciju pa i od ove tekme protiv Srbije. Mislim da bi svi građani Banja luke pa i oni koji nikad ne idu na tekme došli da pomognu maltene jedinom klubu u BL. Na to bi vjerovatno pristali i recimo Zvezda i Partizan obzirom da je pomoć jednom FK u pitanju a i nebi bilo belaja bar ne kada je u pitanju belaj na nacionalno osnovi. To isto važi i za Jedinstvo, Slobodu pa i ove naše (FKŽ) uhljupe iz uprave ali nikom da padne na pamet.Gorki je napisao/la:Angažujte se i vi Leševi sa upravom da se nađe neko riješenje (kao i mi Fukare u mjesecu februaru za Slobodu).
Vama je Sloboda na prvom mjestu, a njima borac sluzi da ubiju dosadu kad nema utakmice crvene zvijezde i partizana.Gorki je napisao/la:Angažujte se i vi Leševi sa upravom da se nađe neko riješenje (kao i mi Fukare u mjesecu februaru za Slobodu).
Buu kakve ti to gluposti pricas ?Buu je napisao/la:Vama je Sloboda na prvom mjestu, a njima borac sluzi da ubiju dosadu kad nema utakmice crvene zvijezde i partizana.Gorki je napisao/la:Angažujte se i vi Leševi sa upravom da se nađe neko riješenje (kao i mi Fukare u mjesecu februaru za Slobodu).
znas ti ko je zasluzan..nema gdje se ne petljas i palamudis..ne rise...SLOBODU su spasile Fukare i par bolesnika...nije sve u protestima strucnjak..kontasterabajt je napisao/la:Sta prica ovaj za slobodu sta ste to vi uradili bgt pa ni jedan protest niste uradili. Da nije doso ovaj amerikanac nista od vas ne bi bilo a niste vi zasluzni za to siguran sam.
To boldirano je najveci problem...Armageddon2012 je napisao/la:kriza je u rs u svim segmentima,besparica,lose vrijeme,losi ljudi....borac samo dijeli sudbinu ostatka drustva,raznorazni polusvijet i hohstapleri su ga doveli na ivicu propasti...
ali sve prodje,proce i ovo,nece se borac ugasiti,nije ga ugasio pavelic i ndh iako su mu zabranili djelovanje,nece ni ovi...
bicemo jako tanki ove sezone,ali vratice se borac opet u vrh gdje mu je i mjesto....
Već se raspao (u igračkom smislu), sad samo može krpiti rupe...tmtmtmtm je napisao/la:Izgleda da Vam je blizu prelaska Turkovic iz travnika...dobro ga se sjecate iz zadnje tekme... pored njega vjerovatno jovic dovodi jos dva igraca provjerena..tako da price o raspadanju borca padaju u vodu
tmtmtmtm je napisao/la:Izgleda da Vam je blizu prelaska Turkovic iz travnika...dobro ga se sjecate iz zadnje tekme... pored njega vjerovatno jovic dovodi jos dva igraca provjerena..tako da price o raspadanju borca padaju u vodu
Ako će spasti na nivo na kojem se trenutno Bosna nalazi , onda bolje da se ugaseNeutral je napisao/la:Ma nema šanse da će se ugasiti Borac, klub sa takvom traidicijom. Ovo me podsjeća na vremena kada su govorili da će se ugasiti KK Bosna, što mi je krajnje smiješno bilo.
Uskoro očekujte naslove "spasioci" kluba itd. Ne znaju novinari šta će pisati pa o svemu pomalo lupaju.
S druge strane, ako su računi blokirani, ako se radi nekvalitetno i ako se dug povečaje ma da je ne zna ko u pitanju bolje je to na vrijeme prekinuti nego da se produžuje agonija.
PA ZAR NISU INKASIRALI PARE OD FINALA KUPA RSdelko je napisao/la:heh raspade nam se borac, svi igraci odosedogodine, borba za sredinu tabele
dobro i to
ako ce se dugovi rijesiti
ovim igracima ne treba zamjeriti nista, dali su maximum a plate dobijaju veoma rijetko
srecno im
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.