O danasnjoj utakmici mogu samo reci da je jos jednom pokazala da Zeljo odavno nije bio losiji. Po meni na dosta pozicija imamo igrace, bilo da se radi o nasoj djeci, bilo o ovim "uvoznim" koji po mnogim kriterijima nebi trebali da budu opcija broj 1, pa mozda i 2 ali eto oni nose nasu igru. A kako je nose pokazuju i igre u ovom prvenstvu. Ne mislim na broj osvojenih bodova nego bas na samu igru. A mi je bas nemamo. Danasnjih 3:0 nebi smjeli nikoga zavarati i da pocnemo ponovo neke igrace uzdizati. Prvo poluvrijeme original Zeljino ove sezone tj.nikakvo. U drugom nam se posreci i zabismo ga u drugoj minuti plus crveni pa na kraju sve ispade super. Danas je i Vitez bio bas los. Vjerujte nisam famozni Aldin, ali kako trenutno stvari stoje ja vidim jedan prosjek pa i manje od toga. Vjerovatno bi buduci prelazni rok kao i pripreme trebali puno toga odrediti za neki buduci period, pogotovo sto sljedece prvenstvo ima 12 klubova i mnogo manje prilika za vađenje, inace bojim se da ce sve ovo ostati toplo-hladno. Pa valjda smo mi Zeljo i nas treba da sa velikim respektom gledaju Zrinjske, Siroki, Sloboda, Radnik ..., a ne obrnuto. Molim Vas vratite nam onaj stari šmek Zelje, a ne ovu bezličnost.
Sto se narednih priprema tice mislim da je vise dosta tog Rovinja (bilo da se nalazi u Hrvatskoj ili Sloveniji). Kako su Turci i Rusi zakuhali i ovi drugi sigurno nece ici u Tursku na pripreme, vjerujem da bi se mogli isposlovati finansijski povoljniji uslovi za Antaliju i sl. nego do sada.