jedan je Saša !!
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
"govoris o Kokeu iz arisa, a ne o semiru cericu koketu" .... vauuu
jedan je Saša !!
jedan je Saša !!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
a sta tebi ovo znacizmaj_Bosne je napisao/la:Mislim da je se upravio izrekao za cijelo veče: "ManU City"![]()
![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Izbaci ono "je" i onda je u reduThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a sta tebi ovo znacizmaj_Bosne je napisao/la:Mislim da je se upravio izrekao za cijelo veče: "ManU City"![]()
![]()
![]()
![]()
Dragon Town
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
opet te ne kontam, al haj nema vezezmaj_Bosne je napisao/la:Izbaci ono "je" i onda je u reduThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a sta tebi ovo znacizmaj_Bosne je napisao/la:Mislim da je se upravio izrekao za cijelo veče: "ManU City"![]()
![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma vi iz Sarajeva pričate nekim drugim jezikom? Ili si ti neki profesor lingvistike ili ti je ovaj Saša možda bliži rod?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:opet te ne kontam, al haj nema vezeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Izbaci ono "je" i onda je u reduzmaj_Bosne je napisao/la: a sta tebi ovo znaci
A HAJ kad ne kontaš onda mora da je u pitanju nešto drugo što ja ne bih komentarisao, samo mogu žalit tebe.
Dragon Town
Provala godine manu city 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Ma vi iz Sarajeva pričate nekim drugim jezikom? Ili si ti neki profesor lingvistike ili ti je ovaj Saša možda bliži rod?
A HAJ kad ne kontaš onda mora da je u pitanju nešto drugo što ja ne bih komentarisao, samo mogu žalit tebe.
ne pricamo mi drugim jezikom, svi pricamo istim tj bosanskim
nisam nikakav profesor lingvistike, samo te nisam razumio sta si mislio pod onom recenicom, "Mislim da se je upravio izrekao za cijelo vecer : ManU City ! "
Pokusavam da shvatim, ali yebiga ne ide, pa ne ide, skontao sam da se vugdalic provalio prema sljedecem postu, ali tebe nisam skontao sa ovim upravio izrekao .
ne pricamo mi drugim jezikom, svi pricamo istim tj bosanskim
nisam nikakav profesor lingvistike, samo te nisam razumio sta si mislio pod onom recenicom, "Mislim da se je upravio izrekao za cijelo vecer : ManU City ! "
Pokusavam da shvatim, ali yebiga ne ide, pa ne ide, skontao sam da se vugdalic provalio prema sljedecem postu, ali tebe nisam skontao sa ovim upravio izrekao .
Za zivot cijeli!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa kad je rekao ManU to znaci da je skracenica od Manchester Uniteda, a na to dovezao City, ne spojivo kontaš.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ma vi iz Sarajeva pričate nekim drugim jezikom? Ili si ti neki profesor lingvistike ili ti je ovaj Saša možda bliži rod?
ne pricamo mi drugim jezikom, svi pricamo istim tj bosanskim![]()
P.S. meni si boldao da ne razumiješ ono ispred ManU City, ali "haj" pa otkriješ šta sam napisao
Zadnja izmjena: zmaj_Bosne, dana/u 24 feb 2011, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Dragon Town
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
UNITEDAzmaj_Bosne je napisao/la:Pa kad je rekao ManU to znaci da je skracenica od Manchester Unateda, a na to dovezao City, ne spojivo kontaš.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ma vi iz Sarajeva pričate nekim drugim jezikom? Ili si ti neki profesor lingvistike ili ti je ovaj Saša možda bliži rod?
ne pricamo mi drugim jezikom, svi pricamo istim tj bosanskim![]()
NESPOJIVO
skontao sam taj dio, to sam ti napisao
al nisam skontao sta znaci upravio izrekao, to ti cijelo vecer govorim da nisam skontao
P.S. nemam carobni stapic da otkrijem, ti mi pojasni
Za zivot cijeli!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma ti si totalna ...., sa tobom se ne raspravlja niti želim gubit vrijeme. Traži Tetki svojoj dlaku u jajetu a meni nemoj, ako ne razumiješ pakuj se i seli se iz Bosne.
Dragon Town
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa ni ti ne znas sta si napisao, ja savrseno razumijem ovaj nas jezik, al ono tvoje fkt ne razumijemzmaj_Bosne je napisao/la:Ma ti si totalna ...., sa tobom se ne raspravlja niti želim gubit vrijeme. Traži Tetki svojoj dlaku u jajetu a meni nemoj, ako ne razumiješ pakuj se i seli se iz Bosne.
Za zivot cijeli!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma znas ti samo se pravis pametan, evo neka ovdje navedu svi koji nisu razumjeli i ja cu preformulisati tu rijec.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa ni ti ne znas sta si napisao, ja savrseno razumijem ovaj nas jezik, al ono tvoje fkt ne razumijemzmaj_Bosne je napisao/la:Ma ti si totalna ...., sa tobom se ne raspravlja niti želim gubit vrijeme. Traži Tetki svojoj dlaku u jajetu a meni nemoj, ako ne razumiješ pakuj se i seli se iz Bosne.
Dragon Town
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
upravio izrekao, razumijem ja te dvije rijeci sta znace, al ti si ih napisao jednu pored druge, tako da oni ne znace nista u toj tvojoj recenici, razumijes ?zmaj_Bosne je napisao/la:Ma znas ti samo se pravis pametan, evo neka ovdje navedu svi koji nisu razumjeli i ja cu preformulisati tu rijec.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa ni ti ne znas sta si napisao, ja savrseno razumijem ovaj nas jezik, al ono tvoje fkt ne razumijemzmaj_Bosne je napisao/la:Ma ti si totalna ...., sa tobom se ne raspravlja niti želim gubit vrijeme. Traži Tetki svojoj dlaku u jajetu a meni nemoj, ako ne razumiješ pakuj se i seli se iz Bosne.
Za zivot cijeli!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Sve mi je jasnoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:upravio izrekao, razumijem ja te dvije rijeci sta znace, al ti si ih napisao jednu pored druge, tako da oni ne znace nista u toj tvojoj recenici, razumijes ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ma znas ti samo se pravis pametan, evo neka ovdje navedu svi koji nisu razumjeli i ja cu preformulisati tu rijec.zmaj_Bosne je napisao/la: pa ni ti ne znas sta si napisao, ja savrseno razumijem ovaj nas jezik, al ono tvoje fkt ne razumijem
Dragon Town
Ko su ona dva genijalca na eurosportu sto su u nedjelju prenosili gladbah-salke?? Likovi su otkaceni 100%, onog jadnog japanca u salkeu prozivaju da veze nema, spominju marxa-engelsa, huntelaru broje sekunde koliko go nije dao i slicno
moracu zbog njih cesce gledati bundesligu
nema potpisa
A oni su i meni jedni od boljih, čak im možeš mail slati u toku prijenosa i odgovaraju na pitanjaAdmir_Sa je napisao/la:Ko su ona dva genijalca na eurosportu sto su u nedjelju prenosili gladbah-salke?? Likovi su otkaceni 100%, onog jadnog japanca u salkeu prozivaju da veze nema, spominju marxa-engelsa, huntelaru broje sekunde koliko go nije dao i slicno
- legenda reala
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:A oni su i meni jedni od boljih, čak im možeš mail slati u toku prijenosa i odgovaraju na pitanjaAdmir_Sa je napisao/la:Ko su ona dva genijalca na eurosportu sto su u nedjelju prenosili gladbah-salke?? Likovi su otkaceni 100%, onog jadnog japanca u salkeu prozivaju da veze nema, spominju marxa-engelsa, huntelaru broje sekunde koliko go nije dao i slicno
moracu zbog njih cesce gledati bundesligu, i diskutuju o mail-ovima, a ljudi znaju učiniti svaki prijenos zanimljivim.
ja mislim da su to Peđa Bajčetić i Miljan Miličevič ,one dvije budale ,što izvaljuju gluposti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam siguran za imena, ali jeste da je Liverpool često tema u njihovim prijenosimalegenda reala je napisao/la:ja mislim da su to Peđa Bajčetić i Miljan Miličevič ,one dvije budale ,što izvaljuju gluposti![]()
,i samo spominju Liverpol (navijaju za njega obojica ),jel ta dvojica
juventus 0244 je napisao/la:Nisam siguran za imena, ali jeste da je Liverpool često tema u njihovim prijenosimalegenda reala je napisao/la:ja mislim da su to Peđa Bajčetić i Miljan Miličevič ,one dvije budale ,što izvaljuju gluposti![]()
,i samo spominju Liverpol (navijaju za njega obojica ),jel ta dvojica
. Mislim da su oni nazvali Silvu mali zubati, kada su jednom komentarisali pregled kvalifikacioni utakmica za SP
a za Vugdalića su oni još uvijek mali dovoljno je samo poslušati provale sa utakmice finala svjetskog prvenstva za klubove kad lik reče na početku drugog poluvremena ''blizu su produžetci kolega Hadžiću'' ili kad reče ''prelaze sad na sistem 4-3-1
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.