Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- smijesni_ste
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
ja bi otjero i ciru i misketa zato sto su samo njih dvojica krivi sto smo ispali iz baraza..........pokazali su da nisu profesionalci u svom poslu kad nisu znali nac zajednicku rijec u tako vaznoj utakmici
Zadnja izmjena: smijesni_ste, dana/u 25 nov 2009, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
hroni je napisao/la:Gdje se izgubi onaj Aganović........sto je preso iz Belgije u Švicu......da nije povrijeđen,znal iko![]()
Croatia sesvete...............

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
Koliko ja znam, Aganovic idalje igra u Svicarskoj za Neufchâtel Xamax.rafa je napisao/la:hroni je napisao/la:Gdje se izgubi onaj Aganović........sto je preso iz Belgije u Švicu......da nije povrijeđen,znal iko![]()
Croatia sesvete...............![]()
![]()
![]()
![]()

http://www.soccerway.com/players/admir-aganovic/47295/Tarik14 je napisao/la:Koliko ja znam, Aganovic idalje igra u Svicarskoj za Neufchâtel Xamax.rafa je napisao/la:hroni je napisao/la:Gdje se izgubi onaj Aganović........sto je preso iz Belgije u Švicu......da nije povrijeđen,znal iko![]()
Croatia sesvete...............![]()
![]()
![]()
![]()
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- rob do bagro
- Kontakt:
Greuther Fürth raskinuo ugovor s Hrgovićem
“Unutrašnji incident” razlog je zbog kojeg su u njemačkom nogometnom drugoligašu Greuther Fürthu raskinuli ugovor s 30-godišnjim reprezentativcom BiH Mirkom Hrgovićem.
Objavili su to na službenim internetskim stranicama kluba, dodavši tome da se raskid primjenjuje s trenutnim efektom. Stvarni razlozi rastanka nisu poznati. Njemački dnevnik Bild, međutim, saznaje da se bivši nogometaš Dinama i Hajduka, svojedobno i bh. reprezentativac, otvoreno sukobio s trenerom Bennom Möhlmannom. Navodno je Hrgoviću smetala trenerova filozofija igre.
Potvrdio je to za Kicker i kapiten tima Marino Biliškov (33).
"Od početka se Mirko kod nas nije osjećao ugodno. Osjećam da je očekivao bolji status. S trenerom se od početka nije najbolje slagao, no to mu nije smjelo dati za pravo da ga verbalno napadne."
Hrgović je stigao u Fürth sredinom jula iz zagrebačkog Dinama potpisavši ugovor do ljeta 2011. godine. Nastupio je sedam puta u 13 drugoligaških kola. Prosječna mu je ocjena Kickerovih reportera ispodprosječnih 4.43. U meču protiv Arminije Bielefeld (4-2 poraz) dobio je šesticu, najgoru moguću ocjenu.
“Unutrašnji incident” razlog je zbog kojeg su u njemačkom nogometnom drugoligašu Greuther Fürthu raskinuli ugovor s 30-godišnjim reprezentativcom BiH Mirkom Hrgovićem.
Objavili su to na službenim internetskim stranicama kluba, dodavši tome da se raskid primjenjuje s trenutnim efektom. Stvarni razlozi rastanka nisu poznati. Njemački dnevnik Bild, međutim, saznaje da se bivši nogometaš Dinama i Hajduka, svojedobno i bh. reprezentativac, otvoreno sukobio s trenerom Bennom Möhlmannom. Navodno je Hrgoviću smetala trenerova filozofija igre.
"Od početka se Mirko kod nas nije osjećao ugodno. Osjećam da je očekivao bolji status. S trenerom se od početka nije najbolje slagao, no to mu nije smjelo dati za pravo da ga verbalno napadne."
Hrgović je stigao u Fürth sredinom jula iz zagrebačkog Dinama potpisavši ugovor do ljeta 2011. godine. Nastupio je sedam puta u 13 drugoligaških kola. Prosječna mu je ocjena Kickerovih reportera ispodprosječnih 4.43. U meču protiv Arminije Bielefeld (4-2 poraz) dobio je šesticu, najgoru moguću ocjenu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- smijesni_ste
- Kontakt:
vidis jarane nema zajebavanja sa trenerom u klubu a u reprezentaciji mi opravdavamo igracerob do bagro je napisao/la:Greuther Fürth raskinuo ugovor s Hrgovićem
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma libo me ckura za sve jarane...ako hoce igrat nek igra ako nece caos 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- smijesni_ste
- Kontakt:
upravu si oni pare beru a mi se nerviramorob do bagro je napisao/la:Ma libo me ckura za sve jarane...ako hoce igrat nek igra ako nece caos

cao cao
cao **** sve to oko misketa i cire , miske ce igrati ako nece ima drugih pjanic , a selektor treba da bude mladzi ambiciozan i selektor koji ce da se bavi repkom i nisakim drugim i da nam se igraci neodluce kao nekada da bojkotuju repku to bi bilo sranje

-
- Kontakt:
fabio je napisao/la:Kako su jadni ovi Bh novinari...zagusili su atmsf.oko Misimovica i Cire..a Hrvati jedva docekali sada su nas i ukoali jedva su ceklai ovo...e i neka nam vako bude...pa cemo opet od nule..od trenera koji ce doci i biti mu cilj da izbori 3,4 mijesto u grupi..koji ce kiksati u utkm tipa Moldavija,Estonia...![]()
sjajno..
Tako će i biti kada ode Ćiro! Nači će se opet neki "Miske" ili Salihamiđić koji će biti "povrijeđen" kada igra za BiH a kada se vrati u matični klub, tamo će ginuti. A mi ćemo bez Ćire "popušiti" i biti opet četvrta ili peta jakosna skupina !!!
Da sve opet najbolje upropasti,ali mene boli smeta da naši igrači šute....Da li nam oni imaju šta reći,poručiti,kakav je to izbornik bio ,jel Miške bio problem ili????
JAVNOST ;NAROD;NAVIJAČI bi trebali to znat,koga mi podržavamo!
Malo neodgovorno od njih!Gdje su sad novinari ?????
JAVNOST ;NAROD;NAVIJAČI bi trebali to znat,koga mi podržavamo!
Malo neodgovorno od njih!Gdje su sad novinari ?????
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Muštuluk!!!Ljudi dosta je bilo šuplje zvao Čiro Misketa i pomirili se .Čestitao mu rođenje sina.Možete pročitat na S portin.ba više.Pozdrav svima!!!!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
game je napisao/la:Muštuluk!!!Ljudi dosta je bilo šuplje zvao Čiro Misketa i pomirili se .Čestitao mu rođenje sina.Možete pročitat na S portin.ba više.Pozdrav svima!!!!!!
ne znam zašto je uopšte bilo zakuhavanja između njih dvojice.....bezveze skroz
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Mirza_Hordas je napisao/la:game je napisao/la:Muštuluk!!!Ljudi dosta je bilo šuplje zvao Čiro Misketa i pomirili se .Čestitao mu rođenje sina.Možete pročitat na S portin.ba više.Pozdrav svima!!!!!!
ne znam zašto je uopšte bilo zakuhavanja između njih dvojice.....bezveze skroz
cao zasto je bilo - dusmani brate dusmani koji nece da nas bude svaka cast ciri i misketu

Jao lika, zaista smiješno. I inače ljudi koji su toliko protiv Islamske zajednice. Neki i jesu lopovi , svakako, ali ima i dobrih ljudi. Sve su tome krivi mediji. Evo kako saznajemo ovo, evo kako saznajemo ono. Dajte neke dokaze, sve se uhvatili 60 minuta kao pijan plota. Smiješno. A taj momak, što je to napisao, neka posjeti neku psihijatriju ako je povjero u to.
I šta ima novo na ovoj temi, osim nebuloza vidi ama baš ništa. Biti će Ćiro, neće biti Ćiro , što ovo, što ono, Neki moraju da shvate da smo mi samo pijuni u ovoj prljavoj igri.
I šta ima novo na ovoj temi, osim nebuloza vidi ama baš ništa. Biti će Ćiro, neće biti Ćiro , što ovo, što ono, Neki moraju da shvate da smo mi samo pijuni u ovoj prljavoj igri.
eto nek se i to konačno riješilo da su miske i ciro našli zajednički jezik.Al da nije bilo misketovog novorođenčta.... 

Ljudi znate sta, kako ovi dane prolaze meni je sve manje i manje zao, a sve vise i vise drago sto nismo ni isli u tu Afriku...
Ko bi ba dole isao medju on smrdljivce, sem toga cijene su katastrofa, morao bih gladovati do ljeta...
Da je kojim slucajem SP u Europi ja bih jos uvijek plakao ko malo dijete, no Afrika, ma daj ba, nidje veze..Odes dole i dobijes milion bolesti.....
Bosna je sampion ooooooooooooooooooooo
Ko bi ba dole isao medju on smrdljivce, sem toga cijene su katastrofa, morao bih gladovati do ljeta...
Da je kojim slucajem SP u Europi ja bih jos uvijek plakao ko malo dijete, no Afrika, ma daj ba, nidje veze..Odes dole i dobijes milion bolesti.....
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa drugo je juzna afrika, oni su daleko razvijeniji od ovi drugih zemalja.Bob_Rock je napisao/la:Ljudi znate sta, kako ovi dane prolaze meni je sve manje i manje zao, a sve vise i vise drago sto nismo ni isli u tu Afriku...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.