zaboljisportuBiH je napisao/la:Memija je desni bek ljudi dragi. Vrhunski desni bek. On najbolje djeluje iz drugog plana. TO je pokazao u Evropi. Problem defanzivno je što nema pomoć i što mu treba iskustva. Sa pravim krilom koji dobro zatvara pozadi on bi ekspolodirao. Izgleda da će Nikolić i Janković iz Veleža dobiti nogu. Nikolilć bi nam valjao pravo. Pravi def veznjak. Janković je dobar ali dolaskom bekrića i sranjem koje je pravio kad je trebao doći na polusezoni neka hvala. Haurdić je meni isto pravo dobar igrač ali da nije pitarski provocirao kad je dao gol ovdje nama
Po meni je ono bilo mangupski, on je odrastao uz ovaj nas derbi, uz Sarajevo i zabiti gol Zelji na Grbavici je sigurno ostvarenje nekog sna. Dozivio je, malo nas provocirao i idemo dalje. Samo sto se toga tice, a mislim da nam kao igrac ne bi donio nesto sto vec nemamo. I slazem se u potpunosti za Memiju, raja pise kao da je neki hendikep sto ima izlete u napad, a zapravo je velika prednost za napad. Onaj trk protiv Ferenca je pokazatelj koliko moze donjeti naprijed, na pravom terenu, protiv pravog protivnika i u ozbiljnim utakmicama. Po meni i to krilo nije vazno, koliko pravi zadnji vezni, dobar destruktivac na toj poziciji koji ce bez problema zatvoriti Kerimove izlete naprijed, i koji ce bez problema pomagati odbrani i bekovima svojim kretnjama.