gavran je napisao/la:Ispred stadiona primijeceno u magli stado jagnjadi,sace da ih rotiramo oko ose

I ovo bi dosta bilo
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
gavran je napisao/la:Ispred stadiona primijeceno u magli stado jagnjadi,sace da ih rotiramo oko ose

Sve je to poklano i sve propalo jer nije zamrznuto. Inasajderi pokvarili zamrzivac.FaraonTM je napisao/la:Tačno su mi nedostajala "janjad" od ljetos
Mnogo zaValjujem.Ajzea je napisao/la:https://www.youtube.com/results?search_ ... l+esquerdofcz je napisao/la:Ima li neko link od Mailsonovog klipa koji se ovdje vrtio?
Hvala
Evo ti prijatelju, ima ih više pa ti izaberi onaj za koji smatraš da će ti najviše reći. Materijala za vidjeti ima u svakom
Dosao kod nas i zapostio, bas smo pehovi.ChWilla je napisao/la:joco nije doveden na osnovu klipova ni nekih bljeskova, već je 4-5 godina u kontinuitetu bio među najboljim igračima lige. ali avaj.
Tiago kada je tek dosao uopce nije, po treninzima, djelovao kao neko ko ce nam biti jedan od glavnih igraca.. Ovaj Mailson je u startu pokazao kvalitete koje posjeduje, brzinu i tehniku prije svega.. Cak i ona starija raja koja dolazi na treninge i koja je poprilicno skepticna kada su pridoslice u pitanju je bila prezadovoljna.. Ako jos bude mogao igrati lijevog beka to bi bio pun pogodak. Ja sto sam vidio na treninzima a vidi se i na ovim klipovima je da on voli ofanzivu i tu je i prikazivan u 90% slucajeva.. Mogao bi on biti pravo otkrice..Ajzea je napisao/la:Video ne može biti relevantan ali ti zato može približiti karakteristike, prednosti, mane, pozitivne i negativne strane fudbalera
Joco svojim nastupima pobija moju tvrdnju, ali vodit ćemo se tim da je izuzetak.. Mnogi forumaši su već rekli da je odličan,a i ja sam to čuo od prijatelja koji prate treninge
ChWilla, znam ja to sve prijatelju, ali govorim o skroz nekoj drugoj stvari
Hahaha ovo zvuci kao da je covjeku 60 godinaadnan6595 je napisao/la:A Benjamin Colic,kakva je njegova forma,jbg Maletic je dobar ali ganja papire za penziju
Bogami ga dobro fale i oni koji su kompetentni...Hadzijalagic je napisao/la:Tiago kada je tek dosao uopce nije, po treninzima, djelovao kao neko ko ce nam biti jedan od glavnih igraca.. Ovaj Mailson je u startu pokazao kvalitete koje posjeduje, brzinu i tehniku prije svega.. Cak i ona starija raja koja dolazi na treninge i koja je poprilicno skepticna kada su pridoslice u pitanju je bila prezadovoljna.. Ako jos bude mogao igrati lijevog beka to bi bio pun pogodak. Ja sto sam vidio na treninzima a vidi se i na ovim klipovima je da on voli ofanzivu i tu je i prikazivan u 90% slucajeva.. Mogao bi on biti pravo otkrice..Ajzea je napisao/la:Video ne može biti relevantan ali ti zato može približiti karakteristike, prednosti, mane, pozitivne i negativne strane fudbalera
Joco svojim nastupima pobija moju tvrdnju, ali vodit ćemo se tim da je izuzetak.. Mnogi forumaši su već rekli da je odličan,a i ja sam to čuo od prijatelja koji prate treninge
ChWilla, znam ja to sve prijatelju, ali govorim o skroz nekoj drugoj stvari
Kad bi nam Mario doveo i kakvog Adriana za male pare
Šta će zasitio se više ovih naših livada a ne može naći inostrani angažman, tako da mu je najbolje u penzijupinki je napisao/la:Hahaha ovo zvuci kao da je covjeku 60 godinaadnan6595 je napisao/la:A Benjamin Colic,kakva je njegova forma,jbg Maletic je dobar ali ganja papire za penziju
Da li je ovaj crnac taj ?pile87 je napisao/la:Mario je nedavno izjavio i u novinama da dovodi jednog napadaca u Zelju rece da je bas dobar igrac u pitanju bolji od ovih sto je do sada dovodio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.