Cekam.Kawhi je napisao/la: Daljina. Tebi je blize, ako se ne varam.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cekam.Kawhi je napisao/la: Daljina. Tebi je blize, ako se ne varam.

Ne moze. Pao si mi u ocima.harden je napisao/la:Cekam.Kawhi je napisao/la: Daljina. Tebi je blize, ako se ne varam.

Odbijam vjerovati u to.Kawhi je napisao/la: Ne moze. Pao si mi u ocima.

Jedna od rijetkih njegovih koje znam od-do. Kakva pjesma.harden je napisao/la:

Kad skontam to je najbliža varijantaPenaltiky je napisao/la:Osime hos sutra u Kiseljaku gledat finale?

Ma propratim ja tvoje postove svako jutro između 6 i 7 sati, danas nedjelja pa si malo "okasnio".semcho je napisao/la:Dje si Derdiyoče, nema te na temi ljepotice

Na koga vi idete dalje u ovom velikom evropskom takmičenju
 Na koga vi idete dalje u ovom velikom evropskom takmičenju  

Ovo moram da i citiram necu ti ni za spoiler nista prigovoritiDerdiyok je napisao/la:Otkad nisam čuo rahmetli Fadila, mada i Acina izvedba je

filip13 je napisao/la:od osamostaljenja hrvatske se proteze ta prica,da nije na balkanu,istra mozda i zagorje nisu,ali jbg slavonija jeste
Kada bi uopće postojao “Balkanski poluotok”, a ne postoji, Hrvatska ni tada ne bi bila u njegovu sastavu. “Balkan” je povijesna konstrukcija srpskih geografa koji su se njome služili da bi opravdali ideju sjedinjena svih “balkanskih plemena”, jer su njihovi pripadnici zapravo srpskoga podrijetla.
Penaltiky je napisao/la:Napnu se jadnici ko gladni srat da budu drukčiji od nas i Srba, Istra nije, ostalo ista ****.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], napoleon72 i 9 gostiju.