vidio sam to sada. drug ubaci u roster Veleža Gorana Matića i Josipa Vidovića. Prvi je veznjak a ovaj drugi je krilo.Zukanovic je napisao/la:Nove Cijena na transfermarktu su Online.morate na igrace klick da vidite nove.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
I mi bismo rado.ren_hz je napisao/la:Morate predsjednika prvo promijeniti, onda stizu pojacanja sa KosevaPappy je napisao/la:Ma vidim ja da je vama draži Travnik nego Lukavica. Pa se onda i dalje čudite kada Hordama ne bude dozvoljen dolazak na utakmicu.ren_hz je napisao/la:Pripazili ste nas, nema sta![]()
Ma to su bili propali talenti koji su otisli iz naseg kluba.Ja sam vise govorio o posudbi gdje bi vam dosli igraci kojih se mi nismo odrekli.
A Muharemovic jest nezgrapan za beka, al odigrao je par fini tekmi za nas, a nije los bio ni u Visokom. Ne znam sto ga nikad niko nije probao na stoperu...![]()
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Zdravko je jedan gospodin covjek 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pappy je napisao/la: I mi bismo rado.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nema teorije uzeti te pare za bilo kojeg od njih. Takva nam liga, hbg...MortemHz je napisao/la:Najskuplji igraci BH lige![]()
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma trecina se ne moze dobit realno. Dali bi trojicu tih zvjezdica za zeljine bekove samo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
kuknjavagodrina je napisao/la:Ma trecina se ne moze dobit realno. Dali bi trojicu tih zvjezdica za zeljine bekove samo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Keslaj se ti sledeca 3 dana, nemas pojma koliko me tvoje misljenje zanima sam sebe izofiras svaka 3 dana, al ta cinjenica je realnost.
Realan dečko nema šta 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj ja sam sebe izofiram svaka 3 dana hahahahah pa golube ljudi ti se smiju,ti cim dodjes na forum uletis sa pricom i spominjanjem Sarajeva u negativnom kontekstu i samo to forsiras,ti nemas drugu pricu bolan.Prosao ti je klub jedno pretkolo u 10 godina,raduj se malo kompleksas
transfermarkt stavlja mnogo vece cijene nego sto igraci vrijedeNeandertalac je napisao/la:Nema teorije uzeti te pare za bilo kojeg od njih. Takva nam liga, hbg...MortemHz je napisao/la:Najskuplji igraci BH lige![]()
@delko ma ne to su sve milionski transferi, kakav mancester samo sto 15 godina nisu prodali igraca jbg nema niko dovoljno para
Ja pricam o sarajevu vazda ? Jasta nemam pametnija posla, prije par dana je raja pisala tvoje bisere dohavizaj se ba (ak znas sta to znaci, nije sandzacka).
Ja pricam o sarajevu vazda ? Jasta nemam pametnija posla, prije par dana je raja pisala tvoje bisere dohavizaj se ba (ak znas sta to znaci, nije sandzacka).
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma kakav transfermarket. 90% poluprofesionalni ugovori na godinu koji se moze raskinuti bilo kada.delko je napisao/la:transfermarkt stavlja mnogo vece cijene nego sto igraci vrijedeNeandertalac je napisao/la:Nema teorije uzeti te pare za bilo kojeg od njih. Takva nam liga, hbg...MortemHz je napisao/la:Najskuplji igraci BH lige![]()
[img]http://i58.tinypic.com/vrr1jl.png[/img]ali je dobar tako za usporedbu da vidis koji vise vrijedi
komotno mozes pola oduzeti od ove cijene za sve igrace iz nase lige
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto i u tom postu si napisao
ne moze se zivjeti bez Sarajeva 
Ma kakva ova petorica iz Sarajeva.. Onaj njihov desni bek sa debilnom frizuricom sam vrijedi vise nego nasa ekipa. Pomija, Memija ovako nesto..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Koja je ovo sezona da Cimirot i Radovac idu za milione ? Vjeciti talenti koji ce propasti u Sarajevu jer nigdje ne idu ni ovu sezonu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da Bog da oni ovako "propadali" kod nas i u narednim godinama, a donosili nam kupove i titule. Narocito ovaj nas sto ide kroz trojicu Pomija, Memija i ostalih djecaka na Grbavici.Elegant je napisao/la:Koja je ovo sezona da Cimirot i Radovac idu za milione ? Vjeciti talenti koji ce propasti u Sarajevu jer nigdje ne idu ni ovu sezonu !
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Koje su vam to titule i kupove donjeli, koja mnozina ? U devet godina dva trofeja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ove godine titulu, prosle kup. Nije mali Radovac igrao zadnjih devet godina, a Bgm ni Cimi. Ja koliko sam shvatio ovdje o njima govorimo, a ti okreces pricu na drugu stranu totalno.Elegant je napisao/la:Koje su vam to titule i kupove donjeli, koja mnozina ? U devet godina dva trofeja.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja sam miran sto se nas tice.
Nakon Bog zna koliko godina imamo za nase uslove jaka dva stoperska para + na klupi Tatomirovica koji je polivalentan i u slucaju defanznije taktike uvijek moze besprijekorno zatvoriti desnu stranu.
Stepanov i Barbaric odigrali iznad svakih ocekivanja , cisto sumnjam da bi se utakmica zavrsila sa samo jednim golom u nasoj mrezi bez njih dvojice,a u vise navrata su pokazali da znaju povuci loptu kada im se otvori prostor.
Obojica opasni iz prekida.
Jedino sto me brine je vezni red koji kad se skupi zajedno nema 2 metra i 100 kila.
Ako se ko sjeca gromade Culuma kad je Zeljo bio prvak kakav je posao radio na sredini terena znate o cemu pricam.
Poljaci su u 10 minuta revansa napravili vose faulova nego mi u 90 min. na Kosevu.
Nakon Bog zna koliko godina imamo za nase uslove jaka dva stoperska para + na klupi Tatomirovica koji je polivalentan i u slucaju defanznije taktike uvijek moze besprijekorno zatvoriti desnu stranu.
Stepanov i Barbaric odigrali iznad svakih ocekivanja , cisto sumnjam da bi se utakmica zavrsila sa samo jednim golom u nasoj mrezi bez njih dvojice,a u vise navrata su pokazali da znaju povuci loptu kada im se otvori prostor.
Obojica opasni iz prekida.
Jedino sto me brine je vezni red koji kad se skupi zajedno nema 2 metra i 100 kila.
Ako se ko sjeca gromade Culuma kad je Zeljo bio prvak kakav je posao radio na sredini terena znate o cemu pricam.
Poljaci su u 10 minuta revansa napravili vose faulova nego mi u 90 min. na Kosevu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.