jaludovolimte je napisao/la:Da si ga zabio ranije malo
ne bi mi srce za tugu znalo
da si uvalio golcinu neku
ne bi mi suze tekle niz rijeku..
otišo si, baklave probo nisi..
... Vracam se braci u Borac...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jaludovolimte je napisao/la:Da si ga zabio ranije malo
otišo si, baklave probo nisi..
Minjore je napisao/la:jaludovolimte je napisao/la:Da si ga zabio ranije malo
otišo si, baklave probo nisi..![]()
![]()
![]()
![]()
... Vracam se braci u Borac...
S obzirom da je napisao stay tuned ja očekujem u narednim satima :D8-)Minjore je napisao/la:Kad da ocekujemo vijestiFanzi je napisao/la:Ide uskoro par jako lijepih vijesti iz kluba.
Stay tuned.
Prepuštam upravi da ih saopšti.
@ChWilla kako je Mulalic u sš gore navedena dvojica su pokazali koliko mogu
ZeljoSampioneGo je napisao/la:Za mene bi najbolja bila vraca se babo tata za PL. AMAR OSIM.. ali jbg valjda cu i to docekat.. Kad se sjetim kako sam tad rahat gledao utakmice ufff
Choks je napisao/la:Grupa pojedinaca koja godinama radi u Željezničaru pokrenula je incijativu da klub sa Grbavice bude organizator turnira koji bi trebao biti tradicionalni , a koji bi se igrao u znak sjećanja na rahmetli Suvada Katanu , bivšeg reprezentativca BiH , koji je prve nogometne korake napravio u Željezničaru . Turnir bi se trebao igrati narednog ljeta , a navodno će osim Želje i Sarajeva , učešće uzeti Anderleht za koji je Katana takodje nekada igrao . Dok bi četvrti sudionik bila jedna ekipa iz naše regije . Iz današnjeg avazovog Spota .
Zabijac na terenu i van njega.Ajzea je napisao/la:
Joco na zasluženom odmoru, stidi se upravo !
Ne pise negdje, ja znamBiki je napisao/la:Gdje pise da ide Kokot?ChWilla je napisao/la:šta pola ekipe, od igrača koji su stalno igrali mladenović i kokot, te joco pomalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.