Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
bojim se za startnu poziciju dzeke u city-u..mada je sigurno da ce igrati zvog velikog broja tekmi..ali mi se cini da ce mancini forsirati balotellija..jer je ovaj kao dao par golova..a i moguce je da se vrati na formaciju s jednim spicem i da ubaci johnsona nazad..dzeko nije za klupe i ne moze je trpit..a kakav je ovo tim i menadzer nakon odlaska teveza dolazi sigurno cavani ili neki slican igrac vec u januaru..ali prosao je to sve dzeko vec..snace se
Unica grande amore
MA betoniraće je on jednim hetrikom protiv Ville sad za vikend. No sikiriki. 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Manciniju ostao samo Dzeko, na klupi qurkoVanBasten je napisao/la:MA betoniraće je on jednim hetrikom protiv Ville sad za vikend. No sikiriki.
Da sam na mjestu Dzeke upitao bi Mancu u kojem ce me minutu ubaciti ,ako me ubaci
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Balotelli je ozdravio, Aguero je upitan za sutra.harishp je napisao/la:Manciniju ostao samo Dzeko, na klupi qurkoVanBasten je napisao/la:MA betoniraće je on jednim hetrikom protiv Ville sad za vikend. No sikiriki.![]()
Da sam na mjestu Dzeke upitao bi Mancu u kojem ce me minutu ubaciti ,ako me ubaci
Hajmo glasati za Dzekin gol protiv Francuske. Cristiano Ronaldo je u vodstvu trenutno.
Hajde da ga probamo stici, da im razhebemo glasanje
http://www.tvgolo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
(sa desne strane se glasa)
share ovaj link i po fb, jer treba dosta glasova.
Hajde da ga probamo stici, da im razhebemo glasanje
[youtube][/youtube]
4:21
Pogledajte ovo, frajer kaze Edinu da ce biti Portugal lak protivnik, primili su 5 golova u zadnje 2 utakmice.
Dzeko: ''Aaa, best team, opa!''
4:21
Pogledajte ovo, frajer kaze Edinu da ce biti Portugal lak protivnik, primili su 5 golova u zadnje 2 utakmice.
Dzeko: ''Aaa, best team, opa!''
- BH Patriot
- Kontakt:
Danas je na programu vrlo zanimljiv meč između Cityja i Aston Ville koji ćemo moći pratiti uz direktan prijenos na BHT-u kako pišu mediji na Otoku trebamo očekivati Džeku u prvoj postavi (Aguero i Balotelli povrijede, te Tevez suspenzija) nadam se da će naš Dijamant nastaviti seriju dobrih utakmica, te da će danas postići makar jedan pogodak! 
Livin' La Vida Loca ;)
Aguero i Balotelli su bolje ali ne znam da li su dovoljno dobri za danas. Sa Tevezom je Mancini obavio razgovor ali nije govorio sta i kako ce dalje. Cuo sam da trenira sa ekipom?!
Dzeko je igrao za reprezentaciju a plus sto se igra i liga prvaka, tako da je to malo puno..... Ako Mancini mogne bez Edina, vjerovatno ce poceti bez njega. Mislim da je bolje da Edin igra Ligu Prvaka a jos bolje je da igra i danas i Ligu Prvaka.
Dzeko je igrao za reprezentaciju a plus sto se igra i liga prvaka, tako da je to malo puno..... Ako Mancini mogne bez Edina, vjerovatno ce poceti bez njega. Mislim da je bolje da Edin igra Ligu Prvaka a jos bolje je da igra i danas i Ligu Prvaka.
pobjedice ovdje Dzeko, ne zvali se mi Bosancibiskitt je napisao/la:Hajmo glasati za Dzekin gol protiv Francuske. Cristiano Ronaldo je u vodstvu trenutno.
Hajde da ga probamo stici, da im razhebemo glasanje![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Cuo sam da je ovaj gol Vrsica postignut iz Austrije, te je stoga ponisten
.
Da ne idem u offtopic, ocekujem Dzeku danas u prvih 11, i da naravno, zabije aBd
.
Da ne idem u offtopic, ocekujem Dzeku danas u prvih 11, i da naravno, zabije aBd
Ma kad Dzeko ne bi igrao posle onakvih utakmicu protiv Luxemburga i Francuske, kad' ce onda igrati?!! Odigrao je perfektno, posebno onu u Parizu, kada je bio nocna mora za odbranu Francuza.
Izdržati, to je temelj vrline!
Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, De Jong, Barry, Johnson, Yaya, Milner, Balotelli.
dzeko na klupi..jedini napadac balotelli kao sto se dalo pretpostavljat..odmara i slivu i nasria
Unica grande amore
Izgleda da ''odmara'' Dzeku. Nema ni Silve i Nasrija.
izgleda da ga balonja zabio manciniju
Ponjamke vam se u stau Engleska Italianjska i ostala.**** vas Baletoli tamo gdje prdite.Dzeko takva klasa nemoze na klupu.**** im sve slobodno i bjezi iz tog umjetnog kluba.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad uzmemo u obzir, da igraju u utorak LP, logicno da ce odmarati Dzeku, Nasrija i Silvu, koji su nastupali za svoje reprezentacije.
Cijenim da ce Silva,Dzeko i Nasri uci u drugom poluvremenu, zavisno od kretanja rezultata. Ne gleda mi se tekma sad. Pretpostavljam da ce to biti silovanje mozga kako samo Citeh zna. 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Polahko, s ovom ekipom City neće ozbiljnije ugroziti go Vile ! 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.