FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prati li ko treninge, da li pokusava Edis prebacit Amoaha na spica? Jak je, ima ok tehniku, brz a sve mi zao Gasala tamam se okurazio. Edis vrti istu ekipu, ima tu i dobrih i losih stvari ali ne bi smjeli tek tak zaboravit trenutno u formi Gasala pa cak i Subasu nekako negdje.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Meni je samo bitno da se Cocalić što prije vrati, da li trenira s ekipom?
- drzgemboadislic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da li sam jedini na ovom forumu koji je 15 puta od jutros gledao tabelu i ne mogu da vjerujem da dijelimo prvo mjesto… 

VOLIM TE ŽELJO!
VOLIM TE ŽELJO!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
-
- Kontakt:
Nije lose ovo Zgembo al mozda na menadjeru. Nazad bi se ova trojica sudarali, a po krilima bi nas urnisali, ja mislim. Mozda pokusat sa ovim u nekim pripremnim tekmama. Nikako sad u po sezone.
Kod Edisa mi najviše smeta što brzo zaboravi igrače koje izbaci iz prve postave, kao da imamo taj luksuz za to.
Prvo Subašić, drugo Gasal, a ubacuje Bekrića i Dženisa. Onda se pitamo što nam igrači propadaju
Prvo Subašić, drugo Gasal, a ubacuje Bekrića i Dženisa. Onda se pitamo što nam igrači propadaju
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Da mi je dočekati jednom da s mirom pogledam tekmu i ne strijepim do posljednjeg sudijskog zvižduka ali . . .
Nije loše sinoć bilo. Mi i kad smo bili najjači i dominirali ligom imali smo problema igrati sa bunkerašima, pa je sinoć bilo sve manje više očekivano uz pozitivan rezultat.
Osjeti se neigranje Coce i te kako pa bi nam njegov povratak značio veliki vjetar u leđa pred nastupajuće mečeve.
Nije loše sinoć bilo. Mi i kad smo bili najjači i dominirali ligom imali smo problema igrati sa bunkerašima, pa je sinoć bilo sve manje više očekivano uz pozitivan rezultat.
Osjeti se neigranje Coce i te kako pa bi nam njegov povratak značio veliki vjetar u leđa pred nastupajuće mečeve.
On za nas izgleda kao nerealna opcija, a mi smo za njega mozda najbolja u ovom trenutku poslije toliko vremena sto nije igrao. Dodjes ovdje i da nisi u formi klasa si za ovu ligu, takav si igrac da mozes zabiti 10-15 golova uz pomoc ovih sa strana i Stilica, pa opet za pola godine, godinu, ako pokazes igru koju znas mozes otici u Tursku i “uzet im lovu”. Finansijski mu sigurno nismo dobra opcija, ali igracki moze ozivjeti karijeru. To je neko moje vidjenje i zelja.SudoHusika je napisao/la: ↑06 sep 2022, 05:25Ne znam koliko je on realna opcija u ovom trenutku, ali sigurno da bi on do sada pospremio 4,5 situacija s lakoćom.ZileZile je napisao/la: ↑06 sep 2022, 00:20Zamisli Sudo kako bi Armin Hodzic ozivio karijeru poslije godinu dana sto nije igrao uz Stilica doktora i ova dva brza krilaSudoHusika je napisao/la: ↑05 sep 2022, 23:35Nije to baš bilo toliko loše. Strogi bunker Igmana, bez previše ambicija prema naprijed. Pohvalno je što smo mirno priveli utakmicu kraju iako se radi o Igmanu.
Štilić magija. Da imamo boljeg špica imao bi 10 asistencija do sada. Beća katastrofa a Hodžić, bukvalno, zvijer. Jakirović bi od njega napravio Patricka Vieiru.
Odlična izmjena Edisa. Mekić je falio kao spona između Štilića i Hodže. Nadam se da je došao tobe.![]()
-
- Kontakt:
Bekovi i napadac za ozbiljnu pricu.
Mehmedović i Komazec čini mi se,uff kad bi Komazec dobio sutra žuti..bez njega je Sloboda nula.To im je najveća opasnost po naš gol
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Jel objavljeno koliko nas je bilo juce na Grbavici ?
-
- Kontakt:
Hodzic raskinuo ugovor 31.08 po tmu, tako da ne moze kod nasZileZile je napisao/la: ↑06 sep 2022, 12:57On za nas izgleda kao nerealna opcija, a mi smo za njega mozda najbolja u ovom trenutku poslije toliko vremena sto nije igrao. Dodjes ovdje i da nisi u formi klasa si za ovu ligu, takav si igrac da mozes zabiti 10-15 golova uz pomoc ovih sa strana i Stilica, pa opet za pola godine, godinu, ako pokazes igru koju znas mozes otici u Tursku i “uzet im lovu”. Finansijski mu sigurno nismo dobra opcija, ali igracki moze ozivjeti karijeru. To je neko moje vidjenje i zelja.SudoHusika je napisao/la: ↑06 sep 2022, 05:25Ne znam koliko je on realna opcija u ovom trenutku, ali sigurno da bi on do sada pospremio 4,5 situacija s lakoćom.
Znači 7 milja.
Bilo nas je 5.000 minimalno
Sjever 1500
Jug 1200-1300
Zapad 200
Istok 2000 minimalno
Sto nebi mogao?MrkiMedo je napisao/la: ↑06 sep 2022, 15:11Hodzic raskinuo ugovor 31.08 po tmu, tako da ne moze kod nasZileZile je napisao/la: ↑06 sep 2022, 12:57On za nas izgleda kao nerealna opcija, a mi smo za njega mozda najbolja u ovom trenutku poslije toliko vremena sto nije igrao. Dodjes ovdje i da nisi u formi klasa si za ovu ligu, takav si igrac da mozes zabiti 10-15 golova uz pomoc ovih sa strana i Stilica, pa opet za pola godine, godinu, ako pokazes igru koju znas mozes otici u Tursku i “uzet im lovu”. Finansijski mu sigurno nismo dobra opcija, ali igracki moze ozivjeti karijeru. To je neko moje vidjenje i zelja.SudoHusika je napisao/la: ↑06 sep 2022, 05:25
Ne znam koliko je on realna opcija u ovom trenutku, ali sigurno da bi on do sada pospremio 4,5 situacija s lakoćom.

-
- Kontakt:
Zato sto smo mogli dovesti igraca sa ugovorom do 14.08, poslije toga samo igrace bez ugovora.Tanguy87 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 15:25Sto nebi mogao?MrkiMedo je napisao/la: ↑06 sep 2022, 15:11Hodzic raskinuo ugovor 31.08 po tmu, tako da ne moze kod nasZileZile je napisao/la: ↑06 sep 2022, 12:57
On za nas izgleda kao nerealna opcija, a mi smo za njega mozda najbolja u ovom trenutku poslije toliko vremena sto nije igrao. Dodjes ovdje i da nisi u formi klasa si za ovu ligu, takav si igrac da mozes zabiti 10-15 golova uz pomoc ovih sa strana i Stilica, pa opet za pola godine, godinu, ako pokazes igru koju znas mozes otici u Tursku i “uzet im lovu”. Finansijski mu sigurno nismo dobra opcija, ali igracki moze ozivjeti karijeru. To je neko moje vidjenje i zelja.
Ne brukaj se,naleti nekad na stadion.Grbavica786 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 20:18Edisova taktika se svodi na - daj loptu Santosu i pomoli se Allahu, Isusu i Budi. Pa gdje upali upali.
Kakav anti fudbal majko mila. Igman nam ne dozvoljava da iznesemo loptu preko centra
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Pa napisao je da je raskinuo?Ganola1921 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 15:28Zato sto smo mogli dovesti igraca sa ugovorom do 14.08, poslije toga samo igrace bez ugovora.
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 42 gosta.