Safet Sušić - Pape

Mozambik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mozambik » 23 feb 2014, 17:20

Novo odijelo, sminka, ofo ono :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 feb 2014, 17:20

Henderson je napisao/la:Dobar Prciš vidim i sa klupe u Sochauxu je ispao. Dobar Tanković, nikad za U-21 Švedske nije zaigrao ali bi zato da zaigra za prvi tim reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Pametnjakoviću, Sanjin je imao problema sa povredom zato nije bio nikako u sastavu. Prošlu utakmicu je igrao 90 minuta i pobijedili su Guingamp sa 1:0. I Metz je bio luzerski tim a Pjanić je igrao u njemu, pa su ispali a Pjanić je pokazivao svoj kvalitet. Ne kažem da Sanjin ima potencijal kao Miralem, ali daleko od toga da se treba tako olahko riješiti igrača kao što je on.

„Bio sam u Londonu i razgovarao sa Tankovićem. Pokazao je dobar odnos i karizmu. Iznenadilo me koliko je agresivan, ima neophodni kvalitet,“ kazao je Hamren.

Ako nisi znao taj Hamren je jedan 56-godišnjak koji u slobodno vrijeme trenira prvi tim Švedske. Čuj nije igrao za U-21, uključi taj mozak i potrudi se sljedeći put kada poželiš trolati.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2014, 17:23

To Neutral djeli klempe. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 feb 2014, 17:29

QUARTERBACK je napisao/la:mogao je komotno u Hangover sa ona 3 lika, dešavaju mu se nemoguće i nevjerovatne stvari ko i njima :lol:
slika

slika

:mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

viKK
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la viKK » 23 feb 2014, 17:32

Neutral je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Dobar Prciš vidim i sa klupe u Sochauxu je ispao. Dobar Tanković, nikad za U-21 Švedske nije zaigrao ali bi zato da zaigra za prvi tim reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Pametnjakoviću, Sanjin je imao problema sa povredom zato nije bio nikako u sastavu. Prošlu utakmicu je igrao 90 minuta i pobijedili su Guingamp sa 1:0. I Metz je bio luzerski tim a Pjanić je igrao u njemu, pa su ispali a Pjanić je pokazivao svoj kvalitet. Ne kažem da Sanjin ima potencijal kao Miralem, ali daleko od toga da se treba tako olahko riješiti igrača kao što je on.

„Bio sam u Londonu i razgovarao sa Tankovićem. Pokazao je dobar odnos i karizmu. Iznenadilo me koliko je agresivan, ima neophodni kvalitet,“ kazao je Hamren.

Ako nisi znao taj Hamren je jedan 56-godišnjak koji u slobodno vrijeme trenira prvi tim Švedske. Čuj nije igrao za U-21, uključi taj mozak i potrudi se sljedeći put kada poželiš trolati.
džaba objašnjavaš mentalno zaostaloj osobi.. ali samo nastavi, barem da se zna tko ima veći kvocijent inteligencije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2014, 17:34

Jbt, slika ih je potrefila i po karakterima, a donekle i fizički, Baljić-Cooper :lol: Piplica - Galifianakis :lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 feb 2014, 17:36

slika

Safet prednjaci sredinom, desno Virtual, ne zna ni sam sta radi tu ali ipak ponosan, Calcio sa ljeve pun sebe i ponosan uz idola, a Henderson jadan, tapka pozadi za njima.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 23 feb 2014, 17:38

jos nista nije izgubljeno u vezi tankovica.... slicno se susic postavio i u vezi s hajrovicem, pa na svu srecu ta njegova nesposobnost nije kostala previse... mislim da ce tankovic igrati za BiH u kvalifikacijama za euro 2016.g.... do septembra ga svedi ne mogu kaparisat', a do tad ce u malom muji i njegovoj porodici proraditi patriotizam i domoljublje... shvatiti ce konacno da marama mujine mame i krst na njegovom srcu uopste nisu kompatibilni... ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 feb 2014, 17:40

Consigliere je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:mogao je komotno u Hangover sa ona 3 lika, dešavaju mu se nemoguće i nevjerovatne stvari ko i njima :lol:
slika

slika

Po izgledu, Bradley Cooper i Baljic isti. :lol: . Mada sve 4 se poklapaju. :lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 feb 2014, 17:43

znaci Alan i Piplica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aferim ko god je ovo skonto :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 23 feb 2014, 17:52

SamoZeljo je napisao/la:
haryxs je napisao/la:Haha Velež, kako si ti isfurana osoba na ovom forumu, dosadno te vise i citat..unaprijed znas pocetak,zaplet i rasplet :roll:
Jes, jes Safet je kriv i za Ibrahimovica.
Za Ibrahimovica su krivi ljudi koji razmisljaju tako kao ti i ovako kao ovaj:
sanelmasetic je napisao/la:Nabijem i ja na kur.ac sve one koji preko dresa BiH podizu sebi cjenu, i kojima igranje za BiH ne predstavlja cast ...
Isti/slicni ljudi i sada upropastavaju BiH kao i njihovi vjerski i politicki lideri sto rade vec decenijama.
Kakva bolan cast, fudbal su PARE/KARIJERA. Ljudi igraju tamo gdje misle da ce bolje proci.
Ne kontam kako neko moze biti ovako prost i ogranicen. Nema nas 300 miliona pa da ovako razmisljamo. Svaki igrac nam moze biti kljucan.
Koliko samo Brazilaca igra u reprezentacijama drugih zemalja a kod nas se traze ultra patrioti kojih ni u BiH nema vise od 20% ali eto, ponasamo se kao da smo svjetska sila.

Reprezentacija nam je 90% dijaspora zahvaljujuci bas ovakvim ljudima koji su u BiH sve upropastili pa nam svakih 20 godina nikne jedan dobar igrac u PL BiH. Sad hoce i ove iz dijaspore da rastjeraju.
Mrzovoljac zaslijepljen tom plavom bojom niko ovdje ne izigrava nekog exstra patriotu ali bi mi zbog takvih kao ti Sad bilo drago da su Pjanic i Ibisevic zaigrali za Francusku odnosno USA i tamo gradili svoje karijere mnogo lakse.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 feb 2014, 17:53

Bosniacum Lilium je napisao/la:znaci Alan i Piplica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aferim ko god je ovo skonto :lol:
Cuj, ko... :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 23 feb 2014, 18:16

Bosniacum Lilium je napisao/la:znaci Alan i Piplica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aferim ko god je ovo skonto :lol:
Cuj, ko... :mrgreen:
Baš sam se od srca nasmijala, dobro pa nema niko oko mene. :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 feb 2014, 18:19

DonCorleone je napisao/la:slika

Safet prednjaci sredinom, desno Virtual, ne zna ni sam sta radi tu ali ipak ponosan, Calcio sa ljeve pun sebe i ponosan uz idola, a Henderson jadan, tapka pozadi za njima.
Bio je to nezaboravan dan u Vegasu! Otisli smo da proslavimo plasman na SP i bas smo se lijepo proveli ;)

Donijeli smo i suvenir za hejtere sa foruma. mislimo mi i na vas ne brinite :mrgreen:
slika

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 23 feb 2014, 18:21

slika

slika

Ovo ti je dobro. crko sam od smjeha

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 feb 2014, 19:13

http://www.klix.ba/sport/nogomet/selekt ... /140223059" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja ne znam sta je ovdje covjek kriv,al stvarno.
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 feb 2014, 19:17

Mora da je bio self service na aerodromu kod cekiranja, pa je Susic zajebao stvar. Nije lako zaljepit onu etiketu za kofer. :(
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 feb 2014, 19:19

oplakao sam :lol:
a da ga mi sada posaljemo u brazil da ne zakasni?
Hajd što gubi prtljag al čovjek gubi i kvalitetne igrače koji nam itekako trebaju.
evo i ovaj izgubljeni slučaj ponovo se gubi u saobraćaju ko da ima 3 godine
smoto smotani gdje ćeš ti iz zavidovića hodat po evropskim metropolama zato se i izgubiš
ee moj Safete... na dzenazu ces sebi zakasniti
Ma mog'o si i u onoj plavoj trenerci-šuški doći, što budes na utakmicama... za tradiciju :)
Ne sam nositi prtljag safete.....
Pa zar opet sine Sajo :) ?!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2014, 19:20

Head je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/selekt ... /140223059
Ja ne znam sta je ovdje covjek kriv,al stvarno.
Klix je zakasnio, to su Nezavisne objavile u 15h. Iako Pape tu ništa nije kriv, opet im ne vjerujem dok ne vidim legitimnu izjavu Sušića.
Cartman je napisao/la:Mora da je bio self service na aerodromu kod cekiranja, pa je Susic zajebao stvar. Nije lako zaljepit onu etiketu za kofer. :(
Pa nije mu prvi put da leti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.