FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Kako ocjenjujete Kompanyja

1) odličan
15
60%
2) prosječan
8
32%
3) loš
2
8%

Ukupno glasova: 25

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 04 dec 2024, 02:58

Dilah je napisao/la:
04 dec 2024, 01:51
Neutral je napisao/la:
04 dec 2024, 00:33
Dilah je napisao/la:
03 dec 2024, 23:04

Kompany nije Franuz! Osima ako nisi mislio na Sasu Boja :rol: :rol:
Na Francuze

Hernandez, Upamecano, Pavard i nastavi niz.
Zabiravljaš da nam je Francuz donio klempu.
Ja nista ne zaboravljam, posebno zbog studija kojeg sam zavrsio.

Donio nam je i neuer fenomenalnim odbranama, no od proslosti se ne zivi.

Coman je bio nekoc vrijedan, Hernandez je bio zvijer samo sto je invalid, ostali nisu vrijedni spomena, Olise veliki potencijal, africko-francuska verzija africko-njemackog Sanea.

Nema ovdje ni k od kvaliteta za vrh Lige prvaka.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 04 dec 2024, 08:48

Nešto mi se nije sinoć dalo bilo kakav komentar davati. Ne mogu se oteti dojmu da je po tko zna koji put važna utakmica došla u pogrešno vrijeme. Prvo ozljeda Kanea, pa crveni Neuera, znači uzmi u obzir da Kane dosad kod nas skoro pa i nije bio povrijeđen, a da je Neueru prvi crveni u karijeri, bar tako sinoć komentator reče. Sve to je kumovalo onoj patnji od igre sinoć.

Naravno da ima i do ostalih igrača na terenu, sve znamo i ponavljamo godinama: da fali kreacije na sredini, da krila nemaju golova u sebi, faktički samo Kane i Musiala zabijaju, ostalima treba 20 prilika za gol, krpljenje na poziciji desnog beka, da ne nabrajam dalje.

Bilo kako bilo, iz kupa se ispalo tu nema povratka, ponavljam se još jednom, prvenstvo nam je mjera, a u LP što se dalje dođe to bolje. Pa se onda nadati jer to nam jedino ostaje, da će se na ljeto povući pravi potezi da budemo konkurentniji u sva tri takmičenja.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 dec 2024, 08:55

Aston Villa poraz
Barcelona poraz
Leverkusen 2 puta neriješeno
BVB neriješeno
Frankfurt neriješeno

PSG da ne dobi crveni i to Boga pitaj šta bi bilo do kraja
Trener za male utakmice i male domete.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 04 dec 2024, 08:59

coelho41 je napisao/la:
04 dec 2024, 08:55
Naravno da ima i do trenera.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 04 dec 2024, 09:02

coelho41 je napisao/la:

Valjda smo sinoć izgubili :mrgreen:
**** od trenera do sad

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 04 dec 2024, 09:19

Protiv Leverkusena su u dvije utakmice zabili gol i to onaj iz daljine, poprilično nemoćno su izgledali i dobili solidnih batina.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 dec 2024, 10:23

Bayern@heart je napisao/la:
04 dec 2024, 09:02
coelho41 je napisao/la:

Valjda smo sinoć izgubili :mrgreen:
**** od trenera do sad
Sinoć je čak i najmanje udjela imo u porazu, odgovor njegove ekipe s igračem manje je bio blago impresionirajući, pa mi se sve pomiješalo

Sve u svemu zaletili smo se s trenerom, evo i fudbal njegovog učitelja Guardiole propada, drugačiji su trendovi, trebamo igrat malo reaktivniji fudbal, ne može se ništa kontrolisat 100 minuta bez prestanka.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 04 dec 2024, 10:24

- 2 boda manje nego pod Tuchelom nakon 12 kola u BL
- 1 pobjeda u 7 utakmica protiv jacih protivnika, LP 13. mjesto
- Tel propao ko kauc, pod Tuchelom razvaljivao sa klupe
- Sane u totalnom kanalu, pod Tuchelom razvaljivao u prvom djelu sezone

To je taj atomski fudbal kongoanskog fake Guardiole....

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 dec 2024, 10:36

Balon je napisao/la:
04 dec 2024, 10:24

Mrtvi se broje na kraju bitke...

Nije da su nam se menadžeri prethodnih 5 godina proveli u kupu, jednostavno igrači su nam mentalno postali kepeci koji igraju ko curice u nokaut utakmicama oba takmičenja.

slika

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 dec 2024, 12:09

Manchester City kakav god da je sad, uvalili bi im 10 komada u 2 utakmice. Ćelavac koliko god imao mana je druga galaksija za ovog amatera na Bayernovoj klupi. Da ne pričam kako bi ga lagano Carlo izbacio, a i oni su u nikakvoj formi. Da ne nabrajam Liverpool. Barcelona bi ih opet isprangijala sa juniorima, jer za razliku od ovog pokušaja od trenera, Flick ima jasnu viziju u napadu i kako doći do nje, što se vidi i na rezultatima. Sjajne rezultate pravi u poređenju s kadrom kakav ima.

Btw, sad i igrači prave nekakav bauk od Leverkusena koji je ove sezone fasovao dobrih porcija, i igraju loše. Liverpool ih izubijao nogama, kao i mnogi bundesligaši. Dortmund dosta slabiji nego prošle sezone, jedva remi izvukoše, a prošle sezone ih demolirali na Signal Iduni 0:4. Mi ni ne shvatamo koji je prosjek od kluba ovaj Bayern.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 04 dec 2024, 12:58

Prosječni igrači s iznadprosječnim primanjima. Musiala 3 zadnje utakmice nije pokazao ništa (osim gola glavom.)

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 04 dec 2024, 13:16

Neuer nas je kostao sinoc. Nije takticka greska, cak su i dobro izgledali obzirom na navedenu glupost skijasa.

Cinjenica je da jos uvijek nismo pobijedili zvucnije ime. PSG je igrao s igracem manje.
Porazavajuci podatak. Koliko god su u banani nasa krila cinjenica je da jos vise stagniraju tj propadaju.
Olise je krenuo okej pa iz utakmice u utakmicu sve gori.
Nadam se da je barem skontao da Muller nema sta traziti na terenu.

Imamo dosta skarta u ekipi, nazalost…
Nadati se nekim promjenama na ljetu. Ja bi radije doveo 2 dobra krilna igraca i golmana nego Wirtza ako to znaci gledati Gnabry/Coman/Sane idiotizam jos jednu sezonu.
Nur der FCB

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 04 dec 2024, 13:30

I na kraju katastrofalne prošle sezone tj.u maju smo pisali da trebamo promjene za ovu sezonu i dobili kur.činu od trenera i novih igrača i one koje sad pišemo da ih treba prodati skoro svi su ostali u ekipi. Tako će biti i na početku sljedeće sezone sve dok Uli i Kalle

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 dec 2024, 13:33

Balon je napisao/la:
04 dec 2024, 10:24

I opet imaju obraza uzdizati Kompanya. Tel kod Tuchela igrao više nego kod ovih ostalih zajedno. Da se Kane nije povrijedio, vjerovatno ne bi dobio šansu do zadnje utakmice ovog jesenskog perioda. Lik jedva da je igrao uopšte ove sezone :shock:

Sva krila su nam nula, ko se to od krila ističe ove sezone? Navijači se lože na besmisleni presing, sa jedva stvorenom jednom ili 2 prilike po utakmici protiv jačih protivnika. Njima je dobar fudbal=agresivnost bez ikakvog plana u napadu, pa onda kruženje oko šesnaesterca dok protivnik ne uzme loptu i ode u kontranapad. Sad će Heidenheim pa će Uli moći laprdati kako je Bayern jak protiv timova koji imaju 50 puta manju vrijednost od njih.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 dec 2024, 14:29

Ne stigoh sinoć ništa napisat' sem nekog smajlija.

Ništa plaho ne bi bilo drugačije ni da je Nojer im'o malo mozga pa ost'o cijelu tekmu. Čak i da smo primili taj gol u ranoj fazi utakmice teško da bi se vratili. Odgovor je jednostavan, nema ko.

Zaželio sam se igrača koji jednom majstorijom i potezom riješe meč.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 dec 2024, 16:48

Bayo je napisao/la:
04 dec 2024, 12:58
Prosječni igrači s iznadprosječnim primanjima. Musiala 3 zadnje utakmice nije pokazao ništa (osim gola glavom.)
Musiala igra najbolje sto moze obzirom na okolnosti, svi protivnici znaju da su nam krila bezopasna i Musiala je skoro uvijek dupliran. Pa sta on treba jbte, ne znam kako ti zamisljas da igra mali, svaki mec predje 3 lika i zabije gol
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 04 dec 2024, 17:10

harden je napisao/la:
04 dec 2024, 16:48
Bayo je napisao/la:
04 dec 2024, 12:58
Musiala igra najbolje sto moze obzirom na okolnosti, svi protivnici znaju da su nam krila bezopasna i Musiala je skoro uvijek dupliran. Pa sta on treba jbte, ne znam kako ti zamisljas da igra mali, svaki mec predje 3 lika i zabije gol
Još jadnik morao na špic među one gorile, koji su uzgred igrali strašno dobru odbranu. Pomoć nije stizala ni iza leđa niti sa strane. Ne možeš njega kritikovati jbga, osim ako ne očekuješ da postane ( bude) Maradona.
Eto onaj primjer kad je povukao loptu iz svoje polovine pa nema kome dati, koga uposliti, jedino ga Laimer pratio, ali nije on Kane pa da to smjesti.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 04 dec 2024, 19:47

harden je napisao/la:
04 dec 2024, 16:48
Čim se počinjala spominjati cifra od 25 milja, on odjednom izgleda nemoćno (premoren, pročitan, nešto treće...) Poanta je da netko od 25 milja sam rješava utakmice ili bar nosi ekipu, a ne izgleda potpuno nemoćno kao na kraju utakmice protiv Leverguzena.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 05 dec 2024, 00:54

slika

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 05 dec 2024, 01:19

Neutral je napisao/la:
04 dec 2024, 02:58
Dilah je napisao/la:
04 dec 2024, 01:51
Neutral je napisao/la:
04 dec 2024, 00:33

Na Francuze

Hernandez, Upamecano, Pavard i nastavi niz.
Zabiravljaš da nam je Francuz donio klempu.
Ja nista ne zaboravljam, posebno zbog studija kojeg sam zavrsio.

Donio nam je i neuer fenomenalnim odbranama, no od proslosti se ne zivi.

Coman je bio nekoc vrijedan, Hernandez je bio zvijer samo sto je invalid, ostali nisu vrijedni spomena, Olise veliki potencijal, africko-francuska verzija africko-njemackog Sanea.

Nema ovdje ni k od kvaliteta za vrh Lige prvaka.
Mora da si zavrsio filozofiju jer prdis bez veze, kakvi bolan Francuzi...igraci kao igraci jedan ovaki, drugi onaki, recimo poneki Brazilac nas sjebo ko mlade majmune a poneki legenda kluba. Sta cemo za Riberija, Lizerazua, Sagnola...meni i Paward iTolisso bili dobri igraci da o Komanu ne pricam... Upamekano odlican stoper, Olise ce biti legenda Bayerna, mali Tel na posudbu pa cemo vidjeti, treba mu vremena da se pokaze ovako kod nas svaku u grcu igra. Ne podnosim Boja a bio je i onaj jedan prgavi, omanji onako, ne mogu se sjetiti sad imena...frajer je imao somopouzdanja za troicu, ali na zalost bez pokrica. Tukao na treninzima prvotimce pa ga otjerali :mrgreen: Jah, zaboravih i Zan Pjera Papena :tralala:

Naravno da ima kvaliteta, vidis li onu goru tabelu, sigurno cemo biti bolji od toga, a to je napredak, zar ne!!! Cuj cega se lik dosjetio vadi proslu godinu 12 kolo a mi pricamo o kupu. Naravno "zaboravio" lik da napomene gdje smo tada bili u kupu :rol: :rol: Inace sam bas ono iznenadjen sa kojom vrstom mrznje razne ublehe, predstavljajuci se navijacima Bayerna pisu na ovoj temi, haman se ufurali kao da im je babo licno ulozio ogromen pare u klub pa sad hoce dionice neke...Od kada sam poceo pisati ovdi ova Bundesliga i jos par zvekana nijednu pozitivnu rijec nisu napisali o klubu za koji NAVODNO navijaju???? Ponovo sam odgledao utakmicu protiv Leverguzena i ponosan sam na svoj tim. Bukvalno su bili bolji u svim parametrima sa igracem manje od tima koji im je prosle sezone na kraju pobjegao za 18 poena. Svaki igrac je ostavio srce na terenu, aferim za "MIA SUN MIA " odnos, Kompaniju svaka cast za atmosferu u timu, naravno da su pravi navijaci to prepoznali i dugo posle utakmice pjevali igracima i najvecem klubu na svijetu. Ja mislim da bi ovih nasih par Balkanaca trebalo tim svapskim neznalicama da objasne kako bi Bayern trebao da igra. Kao i uvijek ove sezone, ne mogu docekati sledecu utakmicu!!

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.