Prijava nije ni počela jer nema dovoljno zainteresovanih. Zvali su telefonom ljude od prošle godine, pa ako bude dovoljno zainteresovanih biće i paketići. Prošle godina je bilo 40 % manje prijava nego pretprošle. Toliko o zainteresovanosti. Bio je i Amar Deda Mraz pa opet ništa. Kumio, molio da ljudi dolaze na utakmice i opet ništa.zaboljisportuBiH je napisao/la:Kako će se majke ti prijaviti više od 20 npr za dodjelu paketića kad evo ja koji sve pratim ne znam da su počele prijave. Imaju 2000 članova nisu ni mail poslali da se vrše prijave za paketiće. Evo @kenan je govorio kako će privući raju za paketiće. Ibričić Deda Mraz plavi ili Memija nebitno sad ime.vrbanjusa je napisao/la:Sama činjenica da je dodijela paketića upitna zbog malog broja zainteresovanih dovoljno govori koliko ljudi žele pomoći klubu. Također i broj od oko 60 prijava (neko je tu cifru pomenuo) govori o "popularnosti" kluba u krugovima koji mogu pomoći.
Od 20 članova UO samo ih 10-tak dolazi redovno na sjednice i aktivno učestvuju u radu kluba. Na stadionu 2000-2500 ljudi.
Svako će naći neko opravdanje.
Samo da li je bitno je li predsjednik Gredić, Žujo, Kozarić ili neko skroz drugi, je li trener Edis, Adžem, Oda. Meni nije bitno. Evo već 20 godina mi nije bitno. A to što nekome svašta nešto smeta to je njegov problem. Iskreno od takvih se ježim. Treba kritikovati kad ima osnova, ali treba i doći na stadion i pomoći ekipi i klubu.
Ja ne tražim nikakvo opravdanje i dolazim na stadion ali brate dragi 20 godina mi kao klub stagniramo, pa makar da odemo na gore od ovoga pa da se za tri godine vratimo n aovaj nivo ljudi bi se zainteresovali. Tih 10 što ne dolazi više na UO vjerovatno je vidjelo da ne može utiacati na ostalih 10 u nekim segmetnima i kontaju što ću ja trošiti svoje vrijeme. Neki su možda samo ušli da sutra mogu reći da su bili u UO Želje ali nadam se da shvataš o čemu pričam
U tih 20 godina stagnacije smo osvojili 6 titula i 5 kupova. Opremili smo reprezentaciju igračima.
Samo hoću da kažem, malo je ljudi zainteresovano a tu klub nije baš ništa kriv, ni ljudi koji su sad u klubu. To je poenta priče.

kao što mi se dizo kad smo se upoznali
 kao što mi se dizo kad smo se upoznali