FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

vrbanjusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la vrbanjusa » 14 dec 2015, 10:51

zaboljisportuBiH je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Sama činjenica da je dodijela paketića upitna zbog malog broja zainteresovanih dovoljno govori koliko ljudi žele pomoći klubu. Također i broj od oko 60 prijava (neko je tu cifru pomenuo) govori o "popularnosti" kluba u krugovima koji mogu pomoći.
Od 20 članova UO samo ih 10-tak dolazi redovno na sjednice i aktivno učestvuju u radu kluba. Na stadionu 2000-2500 ljudi.
Svako će naći neko opravdanje.
Samo da li je bitno je li predsjednik Gredić, Žujo, Kozarić ili neko skroz drugi, je li trener Edis, Adžem, Oda. Meni nije bitno. Evo već 20 godina mi nije bitno. A to što nekome svašta nešto smeta to je njegov problem. Iskreno od takvih se ježim. Treba kritikovati kad ima osnova, ali treba i doći na stadion i pomoći ekipi i klubu.
Kako će se majke ti prijaviti više od 20 npr za dodjelu paketića kad evo ja koji sve pratim ne znam da su počele prijave. Imaju 2000 članova nisu ni mail poslali da se vrše prijave za paketiće. Evo @kenan je govorio kako će privući raju za paketiće. Ibričić Deda Mraz plavi ili Memija nebitno sad ime.
Ja ne tražim nikakvo opravdanje i dolazim na stadion ali brate dragi 20 godina mi kao klub stagniramo, pa makar da odemo na gore od ovoga pa da se za tri godine vratimo n aovaj nivo ljudi bi se zainteresovali. Tih 10 što ne dolazi više na UO vjerovatno je vidjelo da ne može utiacati na ostalih 10 u nekim segmetnima i kontaju što ću ja trošiti svoje vrijeme. Neki su možda samo ušli da sutra mogu reći da su bili u UO Želje ali nadam se da shvataš o čemu pričam
Prijava nije ni počela jer nema dovoljno zainteresovanih. Zvali su telefonom ljude od prošle godine, pa ako bude dovoljno zainteresovanih biće i paketići. Prošle godina je bilo 40 % manje prijava nego pretprošle. Toliko o zainteresovanosti. Bio je i Amar Deda Mraz pa opet ništa. Kumio, molio da ljudi dolaze na utakmice i opet ništa.
U tih 20 godina stagnacije smo osvojili 6 titula i 5 kupova. Opremili smo reprezentaciju igračima.
Samo hoću da kažem, malo je ljudi zainteresovano a tu klub nije baš ništa kriv, ni ljudi koji su sad u klubu. To je poenta priče.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 14 dec 2015, 10:51

Ako su vec Bajića prodali za 500000 a imaju za Memiju istu ponudu onda je to poklon..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 14 dec 2015, 10:53

Amira Dinamo prati,Dinamo i Istanbulspor
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 14 dec 2015, 10:54

adnan6595 je napisao/la:Amira Dinamo prati,Dinamo i Istanbulspor
Samo nemoj u "sporove" da idu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 14 dec 2015, 10:57

Koji igrač je u formi ? Memija je nas najbolji bek, a možda i najbolji bek lige. Pustit najbolje igrača za 500000 eura je smiješno, a vi kako hoćete.
Igrači van forme mjenjaju sredine za 20-30 mil.(Dzeko)
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 14 dec 2015, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 14 dec 2015, 10:58

Okolele je napisao/la:
Ako zeli sebi dobro bjezace od Turske ko djavo od krsta ali ako uzmemo u obzir Zubanove dosadasnje transfere buducnost u Turskoj mu je vise nego izvjesna..
BUDI ŽELJO !!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 14 dec 2015, 10:58

Ma jasta, gdje ima logike odrzati ekipu na okupu bar dvije godine, sramota.. I treba ih prodati, Memija i Amir su na zalasku karijere, steta bi bila ne vratiti ulozeno.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 14 dec 2015, 10:59

Milane milane, hoces li ikad ista reci dokumentovano i smisleno, ili ti je ovo neki kao hobi blatiti ljude bez razloga? Ne advokatam doticne, nego brate laprdas bez veze, a nijedan proof ne dajes. Diskreditujes sam sebe, mada nisi nikad ni imao neki kredibilitet, moj milane. #jesuismilan
milanribar je napisao/la:Nece ljudi da im daju vise 5 maraka a ne da ucestvuju, toliko skolovanih i dobrih momaka ima ali sta da pomognu. Da gredic i miske klepaju pare i postavljaju svoje ljude. Ovom Zelji vjeruje 5 ljudi na forumu, 400 ljudi na stadionu.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 14 dec 2015, 11:02

Da ga prodamo za 5 mil e nikakve koristi, opet cemo biti u nekakvim dugovima,reprogramu i sta vec ne jer nigdje para. Svejedno mi za kolko ce otici, bolje nek ostane do kraja ugovora pa nek dzaba ide.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 14 dec 2015, 11:02

vrbanjusa je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Sama činjenica da je dodijela paketića upitna zbog malog broja zainteresovanih dovoljno govori koliko ljudi žele pomoći klubu. Također i broj od oko 60 prijava (neko je tu cifru pomenuo) govori o "popularnosti" kluba u krugovima koji mogu pomoći.
Od 20 članova UO samo ih 10-tak dolazi redovno na sjednice i aktivno učestvuju u radu kluba. Na stadionu 2000-2500 ljudi.
Svako će naći neko opravdanje.
Samo da li je bitno je li predsjednik Gredić, Žujo, Kozarić ili neko skroz drugi, je li trener Edis, Adžem, Oda. Meni nije bitno. Evo već 20 godina mi nije bitno. A to što nekome svašta nešto smeta to je njegov problem. Iskreno od takvih se ježim. Treba kritikovati kad ima osnova, ali treba i doći na stadion i pomoći ekipi i klubu.
Kako će se majke ti prijaviti više od 20 npr za dodjelu paketića kad evo ja koji sve pratim ne znam da su počele prijave. Imaju 2000 članova nisu ni mail poslali da se vrše prijave za paketiće. Evo @kenan je govorio kako će privući raju za paketiće. Ibričić Deda Mraz plavi ili Memija nebitno sad ime.
Ja ne tražim nikakvo opravdanje i dolazim na stadion ali brate dragi 20 godina mi kao klub stagniramo, pa makar da odemo na gore od ovoga pa da se za tri godine vratimo n aovaj nivo ljudi bi se zainteresovali. Tih 10 što ne dolazi više na UO vjerovatno je vidjelo da ne može utiacati na ostalih 10 u nekim segmetnima i kontaju što ću ja trošiti svoje vrijeme. Neki su možda samo ušli da sutra mogu reći da su bili u UO Želje ali nadam se da shvataš o čemu pričam
Prijava nije ni počela jer nema dovoljno zainteresovanih. Zvali su telefonom ljude od prošle godine, pa ako bude dovoljno zainteresovanih biće i paketići. Prošle godina je bilo 40 % manje prijava nego pretprošle. Toliko o zainteresovanosti. Bio je i Amar Deda Mraz pa opet ništa. Kumio, molio da ljudi dolaze na utakmice i opet ništa.
U tih 20 godina stagnacije smo osvojili 6 titula i 5 kupova. Opremili smo reprezentaciju igračima.
Samo hoću da kažem, malo je ljudi zainteresovano a tu klub nije baš ništa kriv, ni ljudi koji su sad u klubu. To je poenta priče.
ma stoji to i da je generalno opala zainteresovanost za sportu cjelini ali ne samo za Želju. Slično je i u Sarajevu itd. za ostale sportove pogovoto. ALi ja ti govorim o uzrocima zbogo kojih pada zainteresovanost a klub je u mogućnosti da ih spriječi a ti meni pričaš o posljedici.
Jeste Amar je bio DEda Mraz i evo sam si rekao da je tada bilo dodjela a da je sada nema. Što je nema? Jer nema Amara ko deda mraza i jer je postalo dosadno tj ništa novo nije uvedeno u tu dodjelu zadnje četiri godine. Jarane i kad se oženiš da ti je da zvekneš nešto sa strane tj da promijeniš da ti sex nije svake godine isti. Uz sve to ti si informisao samo one koji su bili na paketićima prošle godine, a recimo možda sam ja bio spriječen ili sam tek sad dobio dijete. Zar nisam u pravu?

@ublehas ne znam ja Amara pa da znam šta je radio sve. Nije bitan on kao pojedinac. Ima i takvih nego ti govorim (i tebi) o uzrocima nezainteresovanosti. Pa eto i to čišćenje je projekat, samo sam onako to naveo. Eto Amar je bio u tim projektima i šta se desilo sa njima? Propali jel tako? Još volontirao čovjek. Nakon deset tih nekih projekata kaže čovjek pa jeb... se svi neću ja za vas raditi džaba jel tako? Amar je imao sreću pa upao u UO pa nastavio, ali da nije upao rekao bi ko vas je.., jel tako?

LeoMessi
Kontakt:

Post Postao/la LeoMessi » 14 dec 2015, 11:04

Sta je sa tim novim igracima, imal sta konkretno ???

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 14 dec 2015, 11:09

Kad smo zadnji put bili prvaci imali smo prosjek gledalaca 3000, sad imamo 2800. Klub je tada učinio sve da vrati ljud ena stadion ali očito da je to nemoguća misija. Prvak si 3000, boriš se za evropu 2800. Sve ostalo što se desilo sa posjetom je očito incident (Amarova povratnička sezona).
Pa protiv Standarda je bilo 26 000 a već na prvoj domaćoj utakmici 3000. Znači nije klub kriv, već navijači.
Prošle godine je paketić koštao 40,00 KM pa je bilo pljuvanje kako ne vrijedi tih para. Zato ih ove godine vjerovatno neće ni biti jer ljudi očito za uloženih 40 žele da dobiju poklona za 100. Ista je priča sa članskim, hoće ljudi za 20 KM godišnje da imaju popuste gdje god uđu itd.
KAda je Amar bio deda mraz broj paketića je opao za 40 %. Znači ljudi isfuali paketiće, hoće da zarade na njima itd...
VAŽNO JE BITI ČLAN!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 14 dec 2015, 11:15

vrbanjusa je napisao/la:Kad smo zadnji put bili prvaci imali smo prosjek gledalaca 3000, sad imamo 2800. Klub je tada učinio sve da vrati ljud ena stadion ali očito da je to nemoguća misija. Prvak si 3000, boriš se za evropu 2800. Sve ostalo što se desilo sa posjetom je očito incident (Amarova povratnička sezona).
Pa protiv Standarda je bilo 26 000 a već na prvoj domaćoj utakmici 3000. Znači nije klub kriv, već navijači.
Prošle godine je paketić koštao 40,00 KM pa je bilo pljuvanje kako ne vrijedi tih para. Zato ih ove godine vjerovatno neće ni biti jer ljudi očito za uloženih 40 žele da dobiju poklona za 100. Ista je priča sa članskim, hoće ljudi za 20 KM godišnje da imaju popuste gdje god uđu itd.
KAda je Amar bio deda mraz broj paketića je opao za 40 %. Znači ljudi isfuali paketiće, hoće da zarade na njima itd...
Ne kontamo se mi nikako. ne možeš očekivati da protiv Radnika (koji tad niej bio u vrhu nego se sezonu ranije jedva spasaio ispadanja) imaš 7000 ljudi a dva dana ranije imao tekmu sa Standardom i to još za dvije marke nižu cijenu. Ma nije se ništa pokušavalo ni za vrijeme Amara nego su ljudi ušli u euforiju kao što su sad pitari jer nismo 5-6 godina nigdje bili. Nakon tri četri godine sa Amarom i stagnacije opet došli do toga da karamo isti trebu četiri godine. Ni meni se sada stalno ne diže na ženu :) kao što mi se dizo kad smo se upoznali

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 14 dec 2015, 11:17

Tako je. Ova uprave radi strasne stvari od kad je Gredic dosao do danas, a raja nece da dolazi. Bas su bezobrazni.Pojacanja na pretek, neki brazilci samba, rumba, ča, ča...a raje opet nema, bezobraznici

Na Grbavici igramo prelijepo, ne zna se koja je utakmica ljepsa, a raje opet nema, bas su.bezobrazni.

Cuj paketici, pa nije obdaniste. Naprave duga 2 miliona, i onda prodaju paketice. Cirkusa mati mila.

Umjesto Amara, djeda mraz ove godine Misimovic.i Gredic u smjenama, duse drage..
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 14 dec 2015, 11:21, ukupno mijenjano 2 puta.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 14 dec 2015, 11:17

Do kad vaze ugovori Amiru i Kerimu ? Ako su ponude bas dobre ( nista ispod milion ) odma ih tusnut..

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 14 dec 2015, 11:22

Hadzijalagic je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
Ako zeli sebi dobro bjezace od Turske ko djavo od krsta ali ako uzmemo u obzir Zubanove dosadasnje transfere buducnost u Turskoj mu je vise nego izvjesna..
A Mamic bi od njega napravio zvijezdu,evo Hodzica zeli Aston Vila,a Gojaka takodjer prati neko iz Engleske,pokazao se u LP za mlade
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 14 dec 2015, 11:25

adnan6595 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
A Mamic bi od njega napravio zvijezdu,evo Hodzica zeli Aston Vila,a Gojaka takodjer prati neko iz Engleske,pokazao se u LP za mlade
Dinamo ima reputaciju. Oni i Partizan imaju jednu od najboljih omladinskih skola u Evropi. Ne prodaju oni bez razloga igrace za par miliona eura. Svi njihovi igraci igraji po najboljim klubovima.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 14 dec 2015, 11:27

Pa prodaju igrace jer imaju dobre menadzere. Kod nas u klubu neki Lubudara labud ili kako vec, dovodi brazilce iz nekih 5 liga, nemas jakog covjeka nigdje. Zubanovic ne moze prodat igraca u tursku 3 ligu a da ne pricam o ostalom.

Bajic onakav igrav, zavrsi tamo negdje u Konji, neki cirkus klub. Da bi se mogli.ugradit svi u transfer da uzmu pare, ko ba misli o Zelji. Prodaju maglu, cuj paketici otkazani. Bog te mazno
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 14 dec 2015, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 dec 2015, 11:29

njihov igrač ode u ligu petice i odmah dobro igra. i to ima svoju cijenu u milionima. iz naše lige to jednostavno zasad ne može i neće moći dok cijela liga ne napreduje.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 14 dec 2015, 11:29

milanribar je napisao/la:Pa prodaju igrace jer imaju dobre menadzere. Kod nas u klubu neki Lubudara labud ili kako vec, dovodi brazilce iz nekih 5 liga, nemas jakog covjeka nigdje. Zubanovic ne moze prodat igraca u tursku 3 ligu a da ne pricam o ostalom.
Bujrum ti. Siguran sam da ćeš biti jako uspješan :lol:
VAŽNO JE BITI ČLAN!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Pablo11 i 15 gostiju.