Nisam napisao da treba spustiti glavu, napisao sam treba kritikovati, skrenuti pažnju ali i doći na stadion i podržati ekipu. Ali da ne živimo u zabludi da imamo pravo puno ljudi koji žele pomoći klubu. Nemamo. Posjeta jeste dublji problem, ali problem društva u globalu između ostalog. Isto tako ja nikome ne sudim koliko voli klub, vjerujem da svi mi volimo Želju najviše ali nas je malo koji su spremni da pomognu (osim karte, članske i dresa). To je poenta. Nemamo 10 milionera koji će uvaliti velike pare da sve bude med i mlijeko.sergejevic je napisao/la:I ti si se totalno pogresno izrazio. Ispade da svi spustimo glave, nista ne gledamo, ne pitamo i da radimo sta nam se kaze. Boga mi je jako bitno za svaki klub ko je predsjednik i ko je trener.vrbanjusa je napisao/la:Sama činjenica da je dodijela paketića upitna zbog malog broja zainteresovanih dovoljno govori koliko ljudi žele pomoći klubu. Također i broj od oko 60 prijava (neko je tu cifru pomenuo) govori o "popularnosti" kluba u krugovima koji mogu pomoći.
Od 20 članova UO samo ih 10-tak dolazi redovno na sjednice i aktivno učestvuju u radu kluba. Na stadionu 2000-2500 ljudi.
Svako će naći neko opravdanje.
Samo da li je bitno je li predsjednik Gredić, Žujo, Kozarić ili neko skroz drugi, je li trener Edis, Adžem, Oda. Meni nije bitno. Evo već 20 godina mi nije bitno. A to što nekome svašta nešto smeta to je njegov problem. Iskreno od takvih se ježim. Treba kritikovati kad ima osnova, ali treba i doći na stadion i pomoći ekipi i klubu.
Opet kazem ovo je forum, ovdje ljudi pisu ono sto misle, raspravlja se o svemu i uopste nije mjerilo neke ljubavi i prvrzenosti klubu. Eto ovaj milan je, ako je vec on bio s drugog nika, postavio sliku s godisnjim kartama kojih ima kamara. I realno ne treba da nas brinu oni koji kritikuju jer oni dolaze na stadion, treba da nas brinu ove nove furke i ljudi koje jednostavno zaboli za Zelju ili Sarajevo koje inace ima malo bolju posjetu.
Dakle, posjeta na stadionu je mnogo dublji problem i nece se u skorije vrijeme promjeniti drasticno.
Ljudi u klubu imaju dosta grešaka. Neke su uvidjeli a neke još nisu. Ali isto tako imaju i dobirh poteza. Ti potezi su slabo vidljivi ali ih ima.