samo cu ti reci ne budi toliko siguranJTS je napisao/la:jarane, nisam ja rekao da su sportske net izmislile ovu vijest, pročitao sam ja to i na portalima koji prate Lazio .. za sportske net kažem jer su naveli da je Candreva na pragu prelaska u Milan, što je niđe veze .. sportske čitam svaki dan i svaki dan jednog igrača sele u drugi tim
Corriere dello Sport, Gazzetta dello Sport, Tuttomercato, Sportmediaset, itd .. ništa od toga ne čitam jer me ne zanima, pratim dva pouzdana portala koja prate Lazio i to je to
kao prvo, Candreva ne želi iz Lazija, šta više, slika se sa rajom na ljetovanju i govori kako ne ide nigdje, kao drugo, najbolji igrači nisu na prodaju, kao treće, nemate pare za Candrevu .. sportske net prodaju igrače isto k'o sportsport Džeku
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Berlusconi jes' mafijaš, al' nije Zdravko Mamić 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Drug ne zamjeri al reci za voljeni klub da se srozao na samo dovoljno govori o ljubavi prema istom. Ja to nebi rekao ni kad bi bila istina a daleko je to od istinerope11 je napisao/la:Tih 5 miliona je smijesna cifra. Presmijesna. Ako to nama predstavlja neki problem, onda nemam rijeci kako da opisem kako se ovaj klub srozao na samo dno.
Donekle se slazem sa tom konstatacijom da je bolje dobiti igraca besplatno, ali stvar je u tome da ce Hondina uloga u nasem timu biti najznacajnija iduce sezone, osnovni kotacic ekipe. ( Saponaru ne bih racunao jer je suvise mlad i neiskusan da bi se moglo nesto ocekivati od njega ).
Ponovo iz korijena mjenjaju formaciju, ponovo ce na tu najzahtjevniju poziciju ofanzivnog veznog staviti nekoga ko se nece snaci najbolje jer uostalom to i nije njegova primarna pozicija ( istina je da nemamo playmakera u ekipi ), ponovo ce zbog toga ekipa djelovati neuigrano i opet riskiramo los start kao prosle sezone.
Pogotovo me ljuti cinjenica da nas predsjednik ima para za kurve, zabave, bivse zene, bog te pito koliko nekretnina posjeduje, na treninge dolazi u ni manje ni vise helikopteru, a pisljivih 5 miliona se nema.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Izvini, ali otkad iskrenost znaci nevoljenje kluba ?
Navijam za Milan vise od deset godina i navijati cu za njega do kraja zivota, ali ja sam neko ko uvijek u zivotu na stvari gleda realno, bez uljepsavanja, gledanja kroz ruzicaste naocale i zavaravanja samog sebe. I ljubav nema veze s tim.
Navijam za Milan vise od deset godina i navijati cu za njega do kraja zivota, ali ja sam neko ko uvijek u zivotu na stvari gleda realno, bez uljepsavanja, gledanja kroz ruzicaste naocale i zavaravanja samog sebe. I ljubav nema veze s tim.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Znači istina je da se Milan "srozao na samo dno"???
Činjenica je da nismo na nivou koji bi mi voljeli ali ne treba pretjerivat
Evo čitam Roma hoće Ericsena kao zamejnu za Pjanica, al mi nije jasno spominje se cifra 7-8 mil???
Pa zar njemu cijena nije cca 20 mil?
Evo čitam Roma hoće Ericsena kao zamejnu za Pjanica, al mi nije jasno spominje se cifra 7-8 mil???
**** Hondu i 5 miliona, dovest ćemo ga u BRatstvo iz Gračanice za te pare 
Undici stelle - ACM 1899
- IlPrincipe
- Kontakt:
A jesi i zapeli za tog Polia, kako im nije jasno da ce on iskljucivo biti zamjena.
Potajno sam se nadao da ce biti zlatna slova, ali nista od toga.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Potajno sam se nadao da ce biti zlatna slova, ali nista od toga.
" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ugovor mu istice 2014. transfer u dortmund je propao jer je ajax trazio 14 milja, a ovi nudili samo 8.muxa je napisao/la:Znači istina je da se Milan "srozao na samo dno"???
I Ljajiću ugovor istiće 2014. i viole traže 10 mil. Pa zar nije onda bolje uzet za te pare Ericsena, potrebniji nam je nego novi napadač.
puno bolje, samo objasni ti to nasim ćelavcimamuxa je napisao/la:I Ljajiću ugovor istiće 2014. i viole traže 10 mil. Pa zar nije onda bolje uzet za te pare Ericsena, potrebniji nam je nego novi napadač.
cito sam na ovom forumu na liverpoolovoj temi napiso je lik: "kazu da svi odustaju od eriksena zato sto nema volju za igrom, kazu moras ga "tjerati" da igra, da dobije samopouzdanja zato je nekad onako "kilav". "
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Extra video druze moj. tacno se ledi krv u zilama kad ovako nesto vidim. pogotovo pocetak videa gdje pokazuje tabelu i mjesto na kojem smo startali.......
treba cestitati ovim momcima sta su napravili, zaista smo brzo zaboravili. i vec sad ih otpisali za novu sezonu. ne treba gubiti vjeru u njih. pokazali su to u 2 dijelu sezone....
Mi smo Milan i kad ne igramo kako se ocekuje od nas uvijek smo u vrhu u top 3, za razliku od nekih. Padali su na San Siru velikani i padat ce uvijek, bilo je to i ove sezone, kada je jedna barca pokupila prnje i vratila se pokunjena nazad.... Momci su zasluzili svaki respekt, znam da nekima nije mjesto u Milanu ali boze moj. nije nista kao prije pa nisu ni igraci... medjutim uz 2-3 prava pojacanja, vjerujem da se mozemo boriti za naslove.
treba cestitati ovim momcima sta su napravili, zaista smo brzo zaboravili. i vec sad ih otpisali za novu sezonu. ne treba gubiti vjeru u njih. pokazali su to u 2 dijelu sezone....
Mi smo Milan i kad ne igramo kako se ocekuje od nas uvijek smo u vrhu u top 3, za razliku od nekih. Padali su na San Siru velikani i padat ce uvijek, bilo je to i ove sezone, kada je jedna barca pokupila prnje i vratila se pokunjena nazad.... Momci su zasluzili svaki respekt, znam da nekima nije mjesto u Milanu ali boze moj. nije nista kao prije pa nisu ni igraci... medjutim uz 2-3 prava pojacanja, vjerujem da se mozemo boriti za naslove.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ko je ustvari predsednik Milana?
Postoji izreka da je pravda spora - u Italiji je ekstremno spora, u proseku osam godina traje proces, dok u Švajcarskoj traje 368 dana. Kaže se takođe da je pravda dostižna, što je tačno, ali u srazmeri novca za advokate na glasu. Primer nedostižnosti pravde za bogate je Silvio Berluskoni, mogao bi biti recimo i Dominik Stros Kan, ali nas on sada ne interesuje. Malo koja javna ličnost može da se pohvali kako ima 18 sudskih procesa (prema Vikipediji 21) u 23 godine za sobom. Od njih su tri još u toku, a do sada nijedan nije završen definitivnom presudom na njegovu štetu. Londonski The Economist je ovih dana napisao za Berluskonija: “De facto više nije na vlasti, ali i dalje upravlja Italijom… U isto vreme je moćan i ranjiv više nego ikada”.
Postoji izreka da je pravda spora - u Italiji je ekstremno spora, u proseku osam godina traje proces, dok u Švajcarskoj traje 368 dana. Kaže se takođe da je pravda dostižna, što je tačno, ali u srazmeri novca za advokate na glasu. Primer nedostižnosti pravde za bogate je Silvio Berluskoni, mogao bi biti recimo i Dominik Stros Kan, ali nas on sada ne interesuje. Malo koja javna ličnost može da se pohvali kako ima 18 sudskih procesa (prema Vikipediji 21) u 23 godine za sobom. Od njih su tri još u toku, a do sada nijedan nije završen definitivnom presudom na njegovu štetu. Londonski The Economist je ovih dana napisao za Berluskonija: “De facto više nije na vlasti, ali i dalje upravlja Italijom… U isto vreme je moćan i ranjiv više nego ikada”.
Il club piu titolato al mondo!
Robinhu ugovor istice 2014 godine da li ce produziti ,to je otvoreno pitanje ,dalje Galliani je takodje rekao da ni u odbrani nece doci niko ,jedino ako neko ode pa ce doci zamjena ,za stoperske pozicije je rekao imamo 5 igraca za 2 pozicije. Napadac vjerovatno ne dolazi ,a moguce je da dodje Honda i u ovom prelaznom roku jer Galliani je rekao da ce razgovarati s CSKA .
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Evo pisu kako bi Allegri volio vidjeti Pjanica u svojim redovima, mislim lego bi nam pjana da valja al nema od toga nista, da je kojim slucajem bonera odmah bi doso 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ja bih se rodio ponovo da njega dovedumilanist je napisao/la:Evo pisu kako bi Allegri volio vidjeti Pjanica u svojim redovima, mislim lego bi nam pjana da valja al nema od toga nista, da je kojim slucajem bonera odmah bi doso
- Consigliere
- Kontakt:
Nije da nisamo navikli na ovakav odnos prema legendama!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ambrosi ... nom/109001
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Eh kako bi nam legao Pjana, ali nazalost znam da nema nista od toga.
Mada kad bi i Honda dosao odmah, to bi bilo dobro.
Sto se tice odbrane celo je vec poslije zavrsetka sezone najavio neke promjene jer je bilo evidentno da je to nasa bolna tacka tako da treba ocekivati dobrog igraca, bez obzira sta ovaj prica.
Zaccardo i Vila sigurno idu, nije iskljucena ni prodaja jos nekoga cime bi se otvorilo mjesto za novog igraca. Ne moraju mi vala dovoditi ni Ljajica, ni Jovetica ni bilo koga drugog, samo dobar stoper i mi smo na konju.
Mada kad bi i Honda dosao odmah, to bi bilo dobro.
Sto se tice odbrane celo je vec poslije zavrsetka sezone najavio neke promjene jer je bilo evidentno da je to nasa bolna tacka tako da treba ocekivati dobrog igraca, bez obzira sta ovaj prica.
Zaccardo i Vila sigurno idu, nije iskljucena ni prodaja jos nekoga cime bi se otvorilo mjesto za novog igraca. Ne moraju mi vala dovoditi ni Ljajica, ni Jovetica ni bilo koga drugog, samo dobar stoper i mi smo na konju.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne kontam, ako iko postuje svoje legende onda je to Milan. Sta imamo pricat o novom ugovoru ako ne zelimo produzit, nema se tu sta pricat. Prema kome smo se lose odnosili od nasih legendi?Consigliere je napisao/la:Nije da nisamo navikli na ovakav odnos prema legendama!
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.