Tacno tako, jeftin populizam i ulizivanje navijacima. Od svih zabrana gostovanja unazad 2 godine ovo je najrealnije i s najvecim razlogom.broj6 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:14Kakvi maloumnici nas vode pa se na ovaj nacin zele ulizati navijacima. Oni kao bojkotuju derbi, pa sto niste bojkotovali Siroki i Banjaluku nego placali hotele Ajli, gdje su vam tad dopisi bili?? Tu vam ljudi izmislili razloge i nikom nista, a ovamo se zna da se jug radi i da ne mozemo dobiti mjesta ko na prethodnim derbijima. Umjesto da prihvatimo 500 komada i napravimo spicu mi cemo dizat neke tenzije a uprava ce glumit gospodu jer ce oni eto Zelji dat cijeli jug. Ili ste mozda ipak samo nesposobni pa niste odgovorili u petak pa hajde sad da glumimo ili radite sve da ojadite ovaj klub.. FUJ BAGRO
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Hvala Allahu pa me babo uputi da navijam za najveci klub u drzavi.
Jaliju da yebemoooooooo!
Jaliju da yebemoooooooo!
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
- Kontakt:
Trebalo je jednostavno prihvatiti 500 karata i tjt
-
- Kontakt:
Ma sta god se napise,uradi ne valja i pljuvace se to je tako kod nas,sve drugo da se desi vi me iznenadilo.
Svršavate na sinergiju navijača, uprave, igrača anamo onih koja im donosi dodatni motiv kako pojedini kažu a kad to mi uradimo onda se odjednom pojavi neko nerazmjevanje.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 sep 2025, 20:58Ne razumijem bijes i poteze uprave. U čemu je razlika nedolaska na Grbavicu u odnosu na bilo koji stadion gdje nam je već bio zabranjen dolazak.
Bogu dragom hvala što je mišljenje i atmosfera raje koja dolazi na stadion dijametralno suprotna od onog što vi pojedinci pišete ovde.
Nemoj misliti ništa lično prema tebi ali gdje su ti objektivni navijači koji u svakom postu kritikuju nešto ili negog pa da glasno na stadionu iznesu svoje mišljenje. Nešto ih nisam čuo u subotu.
Za ulaznice, razlika je što za Grbavicu se dobije cca 50 ulaznica a za ostale stadione 0.
Zadnja izmjena: pitar, dana/u 23 sep 2025, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
Inace na ostalim tribinama bude svaku utakmicu 10.000.broj6 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:19Sta oni imaju prihvatati, 500 ih dodje na domacu na sjeverumosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:16Mozda navijaci nisu zeljeli da prihvate tu brojku?broj6 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:14Kakvi maloumnici nas vode pa se na ovaj nacin zele ulizati navijacima. Oni kao bojkotuju derbi, pa sto niste bojkotovali Siroki i Banjaluku nego placali hotele Ajli, gdje su vam tad dopisi bili?? Tu vam ljudi izmislili razloge i nikom nista, a ovamo se zna da se jug radi i da ne mozemo dobiti mjesta ko na prethodnim derbijima. Umjesto da prihvatimo 500 komada i napravimo spicu mi cemo dizat neke tenzije a uprava ce glumit gospodu jer ce oni eto Zelji dat cijeli jug. Ili ste mozda ipak samo nesposobni pa niste odgovorili u petak pa hajde sad da glumimo ili radite sve da ojadite ovaj klub.. FUJ BAGRO
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Prvi put u historiji 95% navijača kritikuje (odbijam to tvoje da je pljuvanje, sorry), s razlogom. Skoro svaka odluka alfa i omega dvojca je pogrešna, od deset ubodu jednu. Blamiraju se svakom izjavom i saopštenjem, a samim tim i nas. U ligi nismo nizašta konkurentni, od ove sezone evidentno više ne smijemo da kukamo ni na suđenje. Stvarno šokantno što su skoro svi nezadovoljni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:29Ma sta god se napise,uradi ne valja i pljuvace se to je tako kod nas,sve drugo da se desi vi me iznenadilo.
Doduše, lažem da je prvi put, kroz isto je još prolazio Baljak.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:19Tacno tako, jeftin populizam i ulizivanje navijacima. Od svih zabrana gostovanja unazad 2 godine ovo je najrealnije i s najvecim razlogom.broj6 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:14Kakvi maloumnici nas vode pa se na ovaj nacin zele ulizati navijacima. Oni kao bojkotuju derbi, pa sto niste bojkotovali Siroki i Banjaluku nego placali hotele Ajli, gdje su vam tad dopisi bili?? Tu vam ljudi izmislili razloge i nikom nista, a ovamo se zna da se jug radi i da ne mozemo dobiti mjesta ko na prethodnim derbijima. Umjesto da prihvatimo 500 komada i napravimo spicu mi cemo dizat neke tenzije a uprava ce glumit gospodu jer ce oni eto Zelji dat cijeli jug. Ili ste mozda ipak samo nesposobni pa niste odgovorili u petak pa hajde sad da glumimo ili radite sve da ojadite ovaj klub.. FUJ BAGRO

Našem narodu bukvalno neke stvari treba crtati.
-
- Kontakt:
Ali sta si dobio sa ovim? Umjesto da uzmes 500 karata i time napravis da njih bude par milja manje zbog tampon zona, sad je nas 0 a njih par milja vise jer nema tampon zona
Jos ako je istina da nisu odgovorili u roku onda jbg.

Nije poenta u posjeti nego u tome da navijaci nemaju sta da se pitaju ovdje. Sta su to horde od odbijanja proslave kupa dosle do lizanja sa Mirvicem? Al sve po strani sto se hordi tice, kakva god situacija da je, ne vjerujem da bi odbili ni 300 ulaznica nego bi opet spicu pravili na derbiju
Ja sam se nadao da cemo moci doci pa makar nas 200 bilo, opet bi napravili odlicnu atmosferu ali ovako sta je tu je pali tv i gledaj..
Upravo, umjesto da bude njih 8000, nas 500, bice nas 0 i njih 11 hiljada i caoHordas1990 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:34Ali sta si dobio sa ovim? Umjesto da uzmes 500 karata i time napravis da njih bude par milja manje zbog tampon zona, sad je nas 0 a njih par milja vise jer nema tampon zona![]()
Koliko pljuvanju po klubu i svemu u vezi kluba,od uprave hordi derbija…Tacno sam kontao da sam fulio temu i usao kod jadova sa grbavice…
-
- Kontakt:
Organizovati na Kosevu zajednicko gledanje i docek kad aBd pobjedimo.
A realno sto se tice ovih saopstenja oni su upravu 110%
A realno sto se tice ovih saopstenja oni su upravu 110%
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 sep 2025, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jednu dobru odluku u zadnjih pola godine nek neko navede. Sve srljanje i populizam da zamaskiraju sta rade. Od vracanja Krste u klub i forsiranja u prvi plan, populisticko vracanje trenera kad su usrali sa Zekicem, pa sad ovo. A na svakom koraki nek nas handri ko stigneOikamid je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:32Prvi put u historiji 95% navijača kritikuje (odbijam to tvoje da je pljuvanje, sorry), s razlogom. Skoro svaka odluka alfa i omega dvojca je pogrešna, od deset ubodu jednu. Blamiraju se svakom izjavom i saopštenjem, a samim tim i nas. U ligi nismo nizašta konkurentni, od ove sezone evidentno više ne smijemo da kukamo ni na suđenje. Stvarno šokantno što su skoro svi nezadovoljni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:29Ma sta god se napise,uradi ne valja i pljuvace se to je tako kod nas,sve drugo da se desi vi me iznenadilo.
Samo da se zna sa je zeljeznicar radi 500 ulaznica vise i 800 navijaca svoji vise unistio derbi, bez obzira na sve ministar sports kantona SARAJEVO ovo nesmije dozvolit, jer ovaj potez zelje je katastrofalan za kratko rocno srednjo rocno i dugorocno..
Takodje ovo je opasno jer ove stvari zaostravaju odnose izmedju navijaca i ove stvari mogu dovest da padne mrtva glava (nedaj boze)
Ako je kanton sufinansirao renoviranje stadiona sa bilo kojom svotom novca nesmije dozvolit ove stvari jer ponovo kazem ubija se duh GRADSKIG DERBIJA, ubija se druzenje prije posle utakmice A OBJE STRANE konstantno pricaju da je to ono sto izdvaja SARAJEVSKI DERBI OD OSTALIH, zeljo gura DERBI da bude ko u srbi..
Magoda i ministar sigurnosti moraju nac nacina da ove stvari zaustave jer 10 k km nije vrijedno da neko nastrada.
Nigdje netreba bit zabrana, al ovo je GRADSKI DERBI..
Takodje ovo je opasno jer ove stvari zaostravaju odnose izmedju navijaca i ove stvari mogu dovest da padne mrtva glava (nedaj boze)
Ako je kanton sufinansirao renoviranje stadiona sa bilo kojom svotom novca nesmije dozvolit ove stvari jer ponovo kazem ubija se duh GRADSKIG DERBIJA, ubija se druzenje prije posle utakmice A OBJE STRANE konstantno pricaju da je to ono sto izdvaja SARAJEVSKI DERBI OD OSTALIH, zeljo gura DERBI da bude ko u srbi..
Magoda i ministar sigurnosti moraju nac nacina da ove stvari zaustave jer 10 k km nije vrijedno da neko nastrada.
Nigdje netreba bit zabrana, al ovo je GRADSKI DERBI..
Šta je problem sa Krsteom? Bukvalno, 99% navijača je podržalo i pohvalilo njegovo vraćanje u klub. Godinama se cmizdri kako na funkcijama u klubu fali ljudi koji osjećaju i vole ovaj klub. Najtrofejniji igrač, stranac sa najviše golova, neko ko istinski voli ovaj klub, ko će dobiti funkciju, ako ne on...broj6 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:39Jednu dobru odluku u zadnjih pola godine nek neko navede. Sve srljanje i populizam da zamaskiraju sta rade. Od vracanja Krste u klub i forsiranja u prvi plan, populisticko vracanje trenera kad su usrali sa Zekicem, pa sad ovo. A na svakom koraki nek nas handri ko stigneOikamid je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:32Prvi put u historiji 95% navijača kritikuje (odbijam to tvoje da je pljuvanje, sorry), s razlogom. Skoro svaka odluka alfa i omega dvojca je pogrešna, od deset ubodu jednu. Blamiraju se svakom izjavom i saopštenjem, a samim tim i nas. U ligi nismo nizašta konkurentni, od ove sezone evidentno više ne smijemo da kukamo ni na suđenje. Stvarno šokantno što su skoro svi nezadovoljni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:29Ma sta god se napise,uradi ne valja i pljuvace se to je tako kod nas,sve drugo da se desi vi me iznenadilo.
Krste je meni okej potez i treba da ima mjesto u klubu, problem jeste što je evidentno postavljen k'o štit za alfa i omega dvojac - već su ga naguzili da prima metke za ulaznice...
- napoleon72
- Kontakt:
Al sad lafo upravi koja je vec presutila dva zabranjena gostovanja ove sezone, koja je sutila na bojkot izazvan jednom picokom od 155 cm, koja je sutila kad smo godinu dana u Zenici morali igrat, koja je jednom ukinula prodaju ulaznica pred stadionom i koja je podigla cijene ulaznica, sad odjednom stalo do navijaca? Bas sad, kad je doslo 5 do 12 i kad ih jako malo dijeli od kolektivnog skandiranja cijelog stadiona. Sad neko jedinstvo hoce i uvlace se. Na Pecari 2 kante jupola, nema Hordi, svi sute. Na Grbavici bageri i srusena tribina, 500 ulaznica ljudi ponude - "mi odbijamo iz inata". Yebite mater vise ba populisticku.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Niko ne kaze da je on problem nego trenutak dovodjenja. Je li uredu potez dovoditi duplog sportskog direktora? Ocito se znalo da onaj Belgijanac ide ili se nesto kuhalo, vidimo sad probleme sa transferimaHerson je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:44Šta je problem sa Krsteom? Bukvalno, 99% navijača je podržalo i pohvalilo njegovo vraćanje u klub. Godinama se cmizdri kako na funkcijama u klubu fali ljudi koji osjećaju i vole ovaj klub. Najtrofejniji igrač, stranac sa najviše golova, neko ko istinski voli ovaj klub, ko će dobiti funkciju, ako ne on...broj6 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:39Jednu dobru odluku u zadnjih pola godine nek neko navede. Sve srljanje i populizam da zamaskiraju sta rade. Od vracanja Krste u klub i forsiranja u prvi plan, populisticko vracanje trenera kad su usrali sa Zekicem, pa sad ovo. A na svakom koraki nek nas handri ko stigneOikamid je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:32
Prvi put u historiji 95% navijača kritikuje (odbijam to tvoje da je pljuvanje, sorry), s razlogom. Skoro svaka odluka alfa i omega dvojca je pogrešna, od deset ubodu jednu. Blamiraju se svakom izjavom i saopštenjem, a samim tim i nas. U ligi nismo nizašta konkurentni, od ove sezone evidentno više ne smijemo da kukamo ni na suđenje. Stvarno šokantno što su skoro svi nezadovoljni.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, egocentrik, Google Adsense [Bot], Hamagara, MaroonBjelave, moreno123, napoleon72, riki46 i 82 gosta.