ne kontam majke mi poentu, sta je njihov cilj ovdje osim sto zagusuju forum...i da propadne sve ovo i da se Sloboda ugasi sama od sebe ili da je Gracic ugasi, da je bog-otac ugasi prvi bi bili ovdje i svrsavali od radosti tako da ne vidim poentu i svrhu trenutne "zabrinutosti"...ako zelite pokazat da je Gracic zlo za Slobodu i da joj ne misli dobro jbg opet biramo manje zlo, u Trebinju su pokazali ko je vece zlo za Slobodu, ako vec sad uzivate u padu Slobode za koji smatrate da ce uslijediti nakon ovog sacekajte bar da propadne pa onda- do tad samo smarate. Zabavite se svojim klubom, steta sto nemam ovlasti na ovoj temi posto niko ne sankcionise spam, do sad bi na drugim temama xy banova bilo podijeljeno za spam....
nezz ja sam bar u stanju skontat kad i gdje nekog na forumu moje misljenje vise ne interesuje...
ne vjerujem da je frka samo u ta tri planirana boda sa Otoke, ima tu jos nesto cim se Osim onako usro pa ne moze 2 ciste sastavit, mrmlja k'o brundo iz ZOO vrta

ona zajebancija "Joge, poćeraj" sto su napravili, iako nije tako kako vi mislite al hajd, dodje kao govor vodeceg lingviste Bosanskog jezika za ovog medjeda