Ja, i?
Izgubio je i United od Liverpoola 7:0, pa od Citija 6:1, Arsenal od Uniteda 8:2, Ančelotijev Real je primao po 4 od Barce, Murinjov Real 5 od Barce itd.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja, i?
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:36Ne bih se usudio prognozirati,ali rijetko kad me osjecaj prevario ponajprije kako cemo odigrati.
Volio bih da me isprati ovaj osjecaj da necemo odigrati kilavu tekmu.
tog sto ti je na profilnoj sam takodjer najavio, al evo sad mi se neda traziti post.
Nema mi smisla. Prvo jer ce se navijaci pobuniti zbog odlaska Husrefa. Drugo, ne znam sto u decembru, a sto ne odmah ili na zimskoj pauzi.SHZ82 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:26tog sto ti je na profilnoj sam takodjer najavio, al evo sad mi se neda traziti post.
cekao je da preuzme Hajduka, al kad su se odlucili za Gattusa dosao kod nas.
Sa Sopicem se dogovara mada je on cudna glava,a i nakon Poljske tesko ga je dovesti na nase livade. Al ima jedan jak adut tako da je vrlo moguce.
tvoj odg. je odraz tvoje nekulture
Zašto bi se navijači pobunili zbog Husrefa ?GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 21:20Nema mi smisla. Prvo jer ce se navijaci pobuniti zbog odlaska Husrefa. Drugo, ne znam sto u decembru, a sto ne odmah ili na zimskoj pauzi.SHZ82 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:26tog sto ti je na profilnoj sam takodjer najavio, al evo sad mi se neda traziti post.
Sa Sopicem se dogovara mada je on cudna glava,a i nakon Poljske tesko ga je dovesti na nase livade. Al ima jedan jak adut tako da je vrlo moguce.
Izvini na reakciji ako te uvrijedila.
Turkes godina dana-2 dobre utakmice.Hat trick u Doboju i dva gola u finalu kupa.Izuzmemo te 2 utakmice i imamo dosta goreg napadaca od Melunovica u nasem dresu
Pa bilo bi ti odmah da tjeramo opet nasu legendu, da smo se ogrijesili od covjeka jer je bio samo tu dva mjeseca, sramota sta radimo Husrefu itd.fks74 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 21:35Zašto bi se navijači pobunili zbog Husrefa ?GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 21:20Nema mi smisla. Prvo jer ce se navijaci pobuniti zbog odlaska Husrefa. Drugo, ne znam sto u decembru, a sto ne odmah ili na zimskoj pauzi.SHZ82 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:26
tog sto ti je na profilnoj sam takodjer najavio, al evo sad mi se neda traziti post.
Izvini na reakciji ako te uvrijedila.