Kolega, obrati malo pažnje na gramatiku. Borčevci su najpismeniji ljudi na forumu, nemoj nas ti sramotiti.vlakanje je napisao/la: " " то $.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
NAPRIJED NARODE!
- Titova-Juga
- Kontakt:
worchester je napisao/la:sve je to u 5 dekazumba je napisao/la:Kako se loze ovi pitari,ko vi realno dajete komentare,uhvatite se onog svog truhlje trenera.Borcu cestitke na prvom poluvremenu,ali ono navijanje više prelazi svaku mjeru,kakvi su to primitivci,za ne povjerovati a pola ih rata očima nije vidjelo.Zgadise mi jedan fin grad stoka.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qLQYXdcWIU
http://m.mtel.ba/preview_story/230688/" onclick="window.open(this.href);return false;
Opravdavanje svojih sra_nja nečim tuđim je divan pokazatelj licemjerstva, ofirnosti i potvrde o tome da tebi to kao pojedincu na tvojoj tribini onda evidentno ne smeta.
Nemoj ni pokušati da se izvučeš i naknandno opravdavaš nekim klasičnim replyom, ne pije vode.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Armageddon2012
- Kontakt:
meni je ova tema jako dosadna,i da je neko od ovih bolida na cijim smo stadionima dozivljavali iste stvari,napisao taj post,ne bih ni gubio vrijeme da odgovorim...ali tebi hocu...
kolega...razmisljaj svojom glavom,i zapitaj se zasto igracima tvog veleza u banjaluci ne skandira "gazi b alije"?
ili zvijezde iz gradacca,celika,banovica,olimpica....??
da je stvar takva kakvom se pokusava predstaviti,onda bi ovdje razularena masa zakrvavljenih ociju jedva cekala da tvoj i ovi ostali klubovi dodju pa da pocne fasisticko orgijanje.
budi mi pozdravljen.
PS Razlog vise sto ti odgovaram,je to sto ste vi navijaci Veleza stvarno ovdje u ogromnom procentu osudjivali ono kad je prije 2-3 godine na utakmici protiv Zrinjskog vas oficijelni spiker pozdravljao sa Alahu ekber,tekbir ili sta je vec bilo,zaboravio sam detalje,ali znam da ste ovdje masovno pisali da takvim stvarima nije mjesto na sportskim priredbama.
kolega...razmisljaj svojom glavom,i zapitaj se zasto igracima tvog veleza u banjaluci ne skandira "gazi b alije"?
ili zvijezde iz gradacca,celika,banovica,olimpica....??
da je stvar takva kakvom se pokusava predstaviti,onda bi ovdje razularena masa zakrvavljenih ociju jedva cekala da tvoj i ovi ostali klubovi dodju pa da pocne fasisticko orgijanje.
budi mi pozdravljen.
PS Razlog vise sto ti odgovaram,je to sto ste vi navijaci Veleza stvarno ovdje u ogromnom procentu osudjivali ono kad je prije 2-3 godine na utakmici protiv Zrinjskog vas oficijelni spiker pozdravljao sa Alahu ekber,tekbir ili sta je vec bilo,zaboravio sam detalje,ali znam da ste ovdje masovno pisali da takvim stvarima nije mjesto na sportskim priredbama.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kao što već rekoh, opravdanje tuđim je samo podjebavanje samog sebe.
Pričaš o spikeru u "kofol" derbiju protiv Zrinjskog ? Ja pričam o navijačima i ono što dolazi iz njihovih grla.
Ovo je pojedinac koji se nikada više poslje toga nije nigdje pojavio niti hoće.
Na svakoj tribini u našim klubovima ima barem malo nacionalizma. To nije toliki problem koliko onaj kada isti veliča većina i svi u glas pjevaju/skandiraju ista ili slična njesra umjesto da bodre vlastiti klub.
Ne znam da li se slično pjeva igračima Veleža u Banja Luci, ali za takva skandiranja po ličnom razmišljanju nema i ne smije biti opravdanja nebitno o kome da se radi.
Pričaš o spikeru u "kofol" derbiju protiv Zrinjskog ? Ja pričam o navijačima i ono što dolazi iz njihovih grla.
Ovo je pojedinac koji se nikada više poslje toga nije nigdje pojavio niti hoće.
Na svakoj tribini u našim klubovima ima barem malo nacionalizma. To nije toliki problem koliko onaj kada isti veliča većina i svi u glas pjevaju/skandiraju ista ili slična njesra umjesto da bodre vlastiti klub.
Ne znam da li se slično pjeva igračima Veleža u Banja Luci, ali za takva skandiranja po ličnom razmišljanju nema i ne smije biti opravdanja nebitno o kome da se radi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Armageddon2012
- Kontakt:
ne samo da se to ne skandira igracima veleza,vec su znali dobiti i aplauz (to je ono sto ovi sa grbavice nama stalno pominju,a psovanje cetnicke majke je djelo pojedinaca),onda kad je velez igrao super fudbal sa ibrakovicem,dzaficem,osmanagicem i ostalima...
i da zavrsimo sa ovim,i zakljucimo da takve stvari ne treba da se desavaju nigdje,da odmah treba prekinuti utakmicu i dati gostima 0-3...!
pa da vidimo onda koji ce se mudonja prvi sledeci odvaziti da vrijedja na nacionalnoj osnovi...
i da zavrsimo sa ovim,i zakljucimo da takve stvari ne treba da se desavaju nigdje,da odmah treba prekinuti utakmicu i dati gostima 0-3...!
pa da vidimo onda koji ce se mudonja prvi sledeci odvaziti da vrijedja na nacionalnoj osnovi...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:ne samo da se to ne skandira igracima veleza,vec su znali dobiti i aplauz (to je ono sto ovi sa grbavice nama stalno pominju,a psovanje cetnicke majke je djelo pojedinaca),onda kad je velez igrao super fudbal sa ibrakovicem,dzaficem,osmanagicem i ostalima...
pa da vidimo onda koji ce se mudonja prvi sledeci odvaziti da vrijedja...
Ja samo kažem.
Ne volim čitati/slušati opravdanja za nacionalizam i bilo šta slično istom jer za takvo¨što ne smije postojati opravdanje
Da se adekvatno kažnjava k'o što nije, (mada je opet bolje nego prije 10-ak godina), ne bi bilo ovakvih stvari na stadionima, a raja bi mogla da uživa isključivo u nogometu.
P.S
Tada jesmo imali strašnu ekipu, ali daleko od tog da smo igrali neki extra nogomet pod Ibrakadabrom.
Mada bi on volio uvijek prije i poslje utakmica istaći da ide da se nadigrava, a na kraju puša.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Kao prvo: Ne dostavi ti meni te neke tekstove il sta vec, gdje je taj sudija suspendovan i ZASTO je suspendovan?!vlakanje je napisao/la:KaoLuca.Toni je napisao/la:
Prvo: ne znam sta ti jos treba ( osim eventualno pomoc psihologa) da kad vidis da je lopta presla liniju ( sa bilo kojje strane gledo) da skontas da ustvari lopta i JESTE presla liniju. Jedino ako se hendikepiran sa culom vida, ili sa koficijentom intelegencije, pa onda ti tu situaciju treba jos docarati, opisati, opjevati itd itd
Sto se tice sudije, i toga da je susprendovan ( iako ne znam za taj podatak, volio bih da mi to pokazes) iako je suspendovan to SIgurno al SIGURNO nije zbog tog "gola"
A nemoj mi pashice tih nekih "sportskih pozdrava" kad pokazete trunku neke veze sa sportom i ljudskosti opcenito tad mozes, al sad nemoj, nije uredu prema drugim ljudima...
Jos sam vam nesto htio prozborit, al zaboravih, znas kako je starost i to, a ja ipak ne znas.
Imate pusicu iz Olimpijskog grada :*
& " % $ је ? " ? ?, $ " ја ' јер " $ " $ " је " " то $. ? $ ", $ " се " "? % " " " ово % " " савјетовао & ? ? ?. $ је " $ & & $ у ", " то, $ је ".
& $ " " ", " " се ". $ ? /.
Drugo: Sto se tice toga da sam ja JEDINI koji je vidio loptu preko liniju,
Trece: Sto se tice mog odgovora, na te "sportske pozdrave", nisam tebi odgovorio nego nekom tvom kolegi sa tribine, a znamo da se bas na toj tribini ( tribinima) i nema bas puno sportskih desavanja pa to je bio odgovor njemu a ne tebi, sto ce reci da mi se ne pricinjavaju stvari ( jos uvijek ne
Cetvrto: Sto odjednom poce pisat cirilicom? jel se to pocela ucit cirila u skoli, pa je malo vjezbas ili su neki drugi razlozi?!
Al dobar si ti momak Feslija
Razumijes ti mene burazere moj 
" ? $, " $ се ? " са & ¥ " $.
http://www.****.org/?s=novosti_citaj&vise=3860" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.org/?s=novosti_citaj&vise=3860" onclick="window.open(this.href);return false;
Ово у & је,& " &'о, " " $ $ " савеза. ' % је $ % ' ? $ је 6 ' 4 " ".Najviše rasprave je bilo oko derbija 2. kola, Željezničar - Borac (1:0), na kojoj je pobjednik odlučen u 29. minutu, kada je Švraka postigao neregularan gol, odnosno lopta nije prešla gol-liniju, ali je sudija Tomislav Čuić iz Tomislavgrada priznao gol. Komitet je zaključio da sudijska trojka na čelu sa Čuićem nije imala tendenciozno suđenje, ali je bilo dosta propusta. Najviše zamjerki odnosi se na poštovanje disciplinskih mjera, kao i nepravilno priznat pogodak za Željezničar, te na neprimjenjivanje uputstva koje se odnose na pojave rasizma i nacionalizma na fudbalskim terenima.
Prođite se feslija i vojvoda... zar vam nije dosta, dvadeset godina nas smarate svojim glupostima.
tema: FK Borac - Banja Luka
forum: Sport (pa da još jednom ponovim) Sport
tema: FK Borac - Banja Luka
forum: Sport (pa da još jednom ponovim) Sport
Gdje li se ovo pisalo pa se reprezentativac zove Švrakom, mjesto Svrakom?! Vjerovatno neki portal iz manjeg entiteta, aznamo svi kakvi su oni po pitanju strucnosti, realnosti itd itdvlakanje je napisao/la:" ? $, " $ се ? " са & ¥ " $.
http://www.****.org/?s=novosti_citaj&vise=3860" onclick="window.open(this.href);return false;Ово у & је,& " &'о, " " $ $ " савеза. ' % је $ % ' ? $ је 6 ' 4 " ".Najviše rasprave je bilo oko derbija 2. kola, Željezničar - Borac (1:0), na kojoj je pobjednik odlučen u 29. minutu, kada je Švraka postigao neregularan gol, odnosno lopta nije prešla gol-liniju, ali je sudija Tomislav Čuić iz Tomislavgrada priznao gol. Komitet je zaključio da sudijska trojka na čelu sa Čuićem nije imala tendenciozno suđenje, ali je bilo dosta propusta. Najviše zamjerki odnosi se na poštovanje disciplinskih mjera, kao i nepravilno priznat pogodak za Željezničar, te na neprimjenjivanje uputstva koje se odnose na pojave rasizma i nacionalizma na fudbalskim terenima.
I jos me zanima kako su to oni mogli odmah vidjeti da lopta nije presla, kada mi ( ovdje na forumu, a i van njega) nismo uspjeli ustanoviti da li je lopta presla liniju ( mada po meni jest, al hajd to manje- vise) Cudno, vjerovatno je razlog tome ta "strucnost"
I to trece sto sam podebljo ( a sto je taj portal teska srca napiso ) ti valjda nesto govori, pa da ga ponovimo " Komitet je zaključio da sudijska trojka na čelu sa Čuićem nije imala tendenciozno suđenje".
Et, mada bi se ja mogo nadovezat, i postavljat sta se radu u Banja luci, al neda mi se...
Razumijes ti mene burazere moj 
Rutinski. 
Ma pravi ste nije malo ofirno jelde iz 1/2RedBlue je napisao/la:Rutinski.
04.10.2009 !!
Trpaj i ne vadi. toooooooooooooooo Velikan
Ne slazem se, na terenu je to drugacije izgledalo.Luca.Toni je napisao/la:Stimacina teska. Preofirno.
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.
napisano 05.08.2013
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
napisano 05.08.2013
aleksandar_veliki je napisao/la:Bravo Borac, trpaj papke, istjerat odmah iz lige.
Lol volim i ja sto je Borac dobio.. Prvo otidji pogledaj kako Mladost igra pa onda reci da su papci.aleksandar_veliki je napisao/la:Opet nakon pobjede gostiju price o stimanju. Pa smije li se u ovaj ligi pobijediti na strani. Cuj Borac dobio neku papansku ekipu i stimacina.
Momci su fenomenalno igrali po desnoj strani, sto su u drugom poluvremenu igraci Borca zaustavili.
I ako su papci, makar navijaj za Srpski tim.
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
napisano 05.08.2013
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
napisano 05.08.2013
Sta se sve rodi u mutnoj vodi

Re: $: FK Borac - Banja Luka
Što nisi stavio prije utakmice?
Re: $: FK Borac - Banja Luka
Pa nije niko lud da dojavu siri po forumimaRedBlue je napisao/la: Što nisi stavio prije utakmice?
U ostalom,na ovu sliku naletih prije dvadesetak minuta..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jest vala kako ga nije stid.ddjelmo je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Bravo Borac, trpaj papke, istjerat odmah iz lige.Lol volim i ja sto je Borac dobio.. Prvo otidji pogledaj kako Mladost igra pa onda reci da su papci.aleksandar_veliki je napisao/la:Opet nakon pobjede gostiju price o stimanju. Pa smije li se u ovaj ligi pobijediti na strani. Cuj Borac dobio neku papansku ekipu i stimacina.
Momci su fenomenalno igrali po desnoj strani, sto su u drugom poluvremenu igraci Borca zaustavili.
I ako su papci, makar navijaj za Srpski tim.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.