FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 01 mar 2017, 17:10

PitarBordo je napisao/la:ONI TI GA PUŠE LEONEEEEEEEEEEEE LEONEEEEEEEEE LEONEEEEEEEEEEEE.

Nastavite sa raspravom. :kafa:
:ljepota: :ljepota: :ljepota:
Da li je taj covjek nasao klub? Pa zamisli Ahmetovic-Leon u napadu i 4-4-2 ne bi nam veza ni trebala :opaopa: :opaopa:
1946~

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 mar 2017, 17:12

ThrillerHz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:ONI TI GA PUŠE LEONEEEEEEEEEEEE LEONEEEEEEEEE LEONEEEEEEEEEEEE.

Da li je taj covjek nasao klub? Pa zamisli Ahmetovic-Leon u napadu i 4-4-2 ne bi nam veza ni trebala :opaopa: :opaopa:
U Gradačcu u prvoj tekmi zavali gol, pope se na ogradu visoku brat bratu 5 metara. :lol:

Brat zakuca gol, preskoči ogradu skide dres poče grliti zaštitare-redare ispred sjevera... Eh da nam je opet takav... Kad zabije gol slavi k'o da je dobio milion dolara. :D

Kad ga uvali protiv Olimpica na Otoci i poče štocirati vazduh ja kontao zaletit će se do njihove klupe nabit nekog i dobit suspenziju... :lol:
Samo Saraj'vo.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 01 mar 2017, 17:25

PitarBordo je napisao/la:

U Gradačcu u prvoj tekmi zavali gol, pope se na ogradu visoku brat bratu 5 metara. :lol:

Brat zakuca gol, preskoči ogradu skide dres poče grliti zaštitare-redare ispred sjevera... Eh da nam je opet takav... Kad zabije gol slavi k'o da je dobio milion dolara. :D

Kad ga uvali protiv Olimpica na Otoci i poče štocirati vazduh ja kontao zaletit će se do njihove klupe nabit nekog i dobit suspenziju... :lol:
Gradacac .... meni jedna od naj drazih gostovanja ikad ....
Pred sami pocetak tribina haman puna .... dobacuju oni seljaci sa druge strane .... kad iza njih se cuje navijanje .... nista njima nije jasno vide ima nas bruka oni su vec usli ...ko navija onda ? .... kad iza njih tek dolaze autobusi sa hordama .... e onda je tek pocelo ludilo ....
Pocinje utakmica sve mokro od kise ....teren svinjac klasicni..... par dana prije toga poginuli oni rudari kad na razgas govori lik minuta sutnje .... ispred mene lik djoint zapalio i kako su vec svi digli ruke da prouce on nezna gdje ce sa djointom nemoze ga spustit u mokro .... zabi onaj djoint izmedju zadnja 2 prsta i poce ucit ..... mi plakali od smijeha .....
E kad je pocela tekma ...... ( dalje ide tvoj dio price )
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 01 mar 2017, 17:25

Mašina.

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 01 mar 2017, 17:28

Evander je napisao/la: Ko je postavio i ko drzi te nesposobne ljude? Ko je doveo Jesica? Ko je aminovao njegove postupke?

Da je investitiru zaista stalo, od prvog dana bi vodio racuna sta ko radi.

Koliko uprava se jos treba promijeniti da bi smo rekli da je najveci krivac onaj ko ih postavlja?

Ako se ovaj makedonac pokaze losim, ko je kriv sto je on doveden?

Ko je kriv sto je nama Ihtjarevic na celu sporskog dijela?

Zasto je stala gradnja kampa i kad ce se nastaviti?

Kad je zadnji put Tan imao kontakt sa nekim iz kluba?
Normalno da mu nije zaista stalo, lik je milijarder, sigurno se i on pokajao sto je usao u svijet fudbala jer o njemu veze nema, a mi smo mu najmanja investicija , i normalno da nema vremena ni zelje da se zajebaje sa nama, zato je i ostavio one koje su ga doveli, i oni da su pametno radili i dalje bi bilu u klubu, ali oni su ocigledno mislili da ce on slati lovu a oni se igrati menadzera sa tom lovom, i ovdje glumiti silu.
Ali on kao i takav je jedini bio spreman kupiti klub, kao da ste zaboravili kakvo je stanje bilo prije nego sto je on dosao. I ponasate se kao da ima neko ko bi zelio kupiti klub, i sad mi koji pisemo kako nije do njega nismo za to, normalno da sam za to da sad neko kupi klub od njega, jer neko ko bi ulozio 10-15 miliona bi sigurno vise obracao paznju na nas, ali takve budale nema.

Pogresna adresa za ta zadnja tri pitanja, i sumnjam da ti neko na to moze ovdje odgovoriti.
Samo zelim reci da nama nije Tan kriv sto smo trenutno u ovoj situaciji, kad vidimo sta se sve desavalo moze se zakljuciti da je on dao sasvim dovoljno love, ali to ovi nasi nisu znali iskoristiti.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 01 mar 2017, 17:30

MortemHz je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Predstavnici navijačke skupine "Horde zla" posjetili su danas teško oboljelog Nedima Smječanina i uručili poklone, te novac koji je skupljen na humanitarnom turniru u režiji UNFKS. Naš Nedim i dalje treba pomoć, a račun na koji možete donirati novac je:
Intesa Sanpaolo banka: za konvertibilne marke - 1541079922388713
IBAN Ba391541079922388713
S.W.I.F.T. UPBKA22

Nisu svi, kao što smo mi...
slika
Jel u 6 tekma?
90% jeste, ne mogu ti reci 100%
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 17:35

Hvala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 mar 2017, 17:36

sarajevo46 je napisao/la:Mašina.
E braćo zbog ovakvog igrača se dolazi na stadion. Ovo je ono što sam rekao nakon Viteza. Ko konta shvatiti će.
Samo Saraj'vo.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 mar 2017, 17:44

DBR1987 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:

Gradacac .... meni jedna od naj drazih gostovanja ikad ....
Pred sami pocetak tribina haman puna .... dobacuju oni seljaci sa druge strane .... kad iza njih se cuje navijanje .... nista njima nije jasno vide ima nas bruka oni su vec usli ...ko navija onda ? .... kad iza njih tek dolaze autobusi sa hordama .... e onda je tek pocelo ludilo ....
Pocinje utakmica sve mokro od kise ....teren svinjac klasicni..... par dana prije toga poginuli oni rudari kad na razgas govori lik minuta sutnje .... ispred mene lik djoint zapalio i kako su vec svi digli ruke da prouce on nezna gdje ce sa djointom nemoze ga spustit u mokro .... zabi onaj djoint izmedju zadnja 2 prsta i poce ucit ..... mi plakali od smijeha .....
E kad je pocela tekma ...... ( dalje ide tvoj dio price )
Fkt najjace gostovanje, jedna ekipa raje sa posla stigla daleko prije pocetka tekme, i malo ih oni zastitari zezali, kao kakva cijela tribina, nema govora da ovo mozete napuniti, ja sa svojom rajom usao malo prije pocetka tekme, a buraz zove i pita koliko vas ima, rekoh haman puna tribina, a u tom momentu nedaleko od stadiona vidim jos 4 busa nasih navijaca, kakva nas je euforija tresla te godine, kad skontas nevaznost te tekme, datum na koji je odigrana, onda bude ti jasno ko smo mi HZ i PITARI :salut:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 17:52

Da nas nije bilo onoliko, utakmica sigurno ne bi bila odigrana. Jednostavno, nisu je mogli odgoditi.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 mar 2017, 17:56

Gledam ovaj video Lava Benke i kontam, kako je Radovac nekad znao podvaliti loptu :crazy:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 mar 2017, 18:07

Evander je napisao/la:Da nas nije bilo onoliko, utakmica sigurno ne bi bila odigrana. Jednostavno, nisu je mogli odgoditi.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Kasnije sam bio u Gradačcu na nekom vjenačanju i isto mi je rekao jedan mislim da je tada bio ili u Upravi ili neki klinac u Zvijezdi, da je teren uništen da bi se odgodilo, ali nisu imali muda kad je došlo onoliko raje iz Sa. Ne mogu da mu se sjetim imena nikako... neko pravoslavno je to znam. :D
Samo Saraj'vo.

Svrdigajlo
Kontakt:

Post Postao/la Svrdigajlo » 01 mar 2017, 18:08

ThrillerHz je napisao/la:Zar igre na terenu nisu jedino sta navijace treba da zanima? Ne vidim da ce ista promijeniti konstantno pricanje o Tanu, upravi, platama itd. imamo to sto imamo i tako moramo do kraja sezone izgurati, a sve sto mozemo je pruziti im podrsku i nadati se najboljem, jer taman i da sta mozemo promijeniti, to nece biti moguce prije juna tj kraja sezone :salut:
U pravu si 100% .Ovdje ljudi ne mogu da shvate da je Tan prije svega biznismen koji na ulaganje u Sarajevo gleda kao i na svaki drugi posao. Ako dođe dobra ponuda prodajem SVAKI SVOJ POSAO...sve je na prodaju osim porodice.Eto prilike za NAŠE LEGENDE da ulože svoj novac u klu i otkupe upravljačka prava od TANA.Mnogi na ovom forumu prizivaju neke druge investitore umjesto TANA.Bujrum , gdje su ti silni investitori? Kinezi, Rusi, Turci , Ukrajinci ?????Stoje u redovima da ulože milione u zemlju u kojoj se stalno zvecka oružjem u klub koji igra u jednoj od najlošijih liga u Europi, koji ima 2000 navijača u prosjeku.Kazu nijedan klub se nije ugasio??? Sarajevo Je bilo PRED STEČAJEM zatrpani tuzbama povjerilaca , poreskim dugovima i dugovima prema igračima i uposlenicima.Sve je to vraćeno.Kazu sad smo duzni TANU to je takva glupost da je o njoj glupo i govoriti. Niko ne spominje 5 miliona duga strumfova zbog čega su neki dan podnijeli krivičnu prijavu protiv ranije uprave- OSIMA.TREBA MANJE VODITI POLITIKU A VIŠE IĆI NA UTAKMICE I DAVATI PODRŠKU IGRAČIMA. BOLI ME KO JE DIREKTOR I SL.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 mar 2017, 18:12

Svrdigajlo je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Zar igre na terenu nisu jedino sta navijace treba da zanima? Ne vidim da ce ista promijeniti konstantno pricanje o Tanu, upravi, platama itd. imamo to sto imamo i tako moramo do kraja sezone izgurati, a sve sto mozemo je pruziti im podrsku i nadati se najboljem, jer taman i da sta mozemo promijeniti, to nece biti moguce prije juna tj kraja sezone :salut:
U pravu si 100% .Ovdje ljudi ne mogu da shvate da je Tan prije svega biznismen koji na ulaganje u Sarajevo gleda kao i na svaki drugi posao. Ako dođe dobra ponuda prodajem SVAKI SVOJ POSAO...sve je na prodaju osim porodice.Eto prilike za NAŠE LEGENDE da ulože svoj novac u klu i otkupe upravljačka prava od TANA.Mnogi na ovom forumu prizivaju neke druge investitore umjesto TANA.Bujrum , gdje su ti silni investitori? Kinezi, Rusi, Turci , Ukrajinci ?????Stoje u redovima da ulože milione u zemlju u kojoj se stalno zvecka oružjem u klub koji igra u jednoj od najlošijih liga u Europi, koji ima 2000 navijača u prosjeku.Kazu nijedan klub se nije ugasio??? Sarajevo Je bilo PRED STEČAJEM zatrpani tuzbama povjerilaca , poreskim dugovima i dugovima prema igračima i uposlenicima.Sve je to vraćeno.Kazu sad smo duzni TANU to je takva glupost da je o njoj glupo i govoriti. Niko ne spominje 5 miliona duga strumfova zbog čega su neki dan podnijeli krivičnu prijavu protiv ranije uprave- OSIMA.TREBA MANJE VODITI POLITIKU A VIŠE IĆI NA UTAKMICE I DAVATI PODRŠKU IGRAČIMA. BOLI ME KO JE DIREKTOR I SL.
Tebe neću ni da čitam, jer si najavljivao neku megagigasuper pressicu prije utakmice sa Vitezom koja je veća i od Duljevićevog potpisa. RŠUM! :kafa:

@hilmo zašto da trpimo ovog trola?
Samo Saraj'vo.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 mar 2017, 18:14

Svrdigajlo je napisao/la:
Previse se amarizujes za nekoga ko se predstavlja kao navijac najveceg kluba u drzavi :o Sta bi sa pressa u subotu mazlume :guz:
:pinokio:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 01 mar 2017, 18:26

Svrdigajlo je napisao/la:U subotu na konferenciji za medije DOBRE VIJESTI ZA NAVIJAČE FK SARAJEVO....
??
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 mar 2017, 18:44

hapuc je napisao/la:
Svrdigajlo je napisao/la:U subotu na konferenciji za medije DOBRE VIJESTI ZA NAVIJAČE FK SARAJEVO....
??
:njanjanja:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 mar 2017, 18:46

zagorski je napisao/la:
hapuc je napisao/la:
??
:shh:
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 mar 2017, 18:48

zagorski je napisao/la:
hapuc je napisao/la:
??
Iduća subota će biti sa dobrim vijestima, uzimamo bod Olimpicu i to u gostima! Prošla su teška vremena kad su nam Vucovi trice pucali na Koševu! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 mar 2017, 18:49

Pa ima jos subota :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, bvsic, Venom i 12 gostiju.