FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kenan_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kenan_tm87 » 24 dec 2015, 11:50

Davno je trebalo sa Nedom i Enisom raskinuti ugovore.
FORZA ZELJO

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 24 dec 2015, 11:55

Nedo je naše dijete,Manijak pravi al Nedo=Fred,budimo realni. Svaka mu čast na ljubavi prema klubu al može on to ispoljavat i na tribinama.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 24 dec 2015, 12:04

Pa kada bi gledali razliku doprinosa u ovoj sezoni i očekivanja koja smo imali pojedinačno od svakog igrača. Enis bi bio u vrhu. Ja realno od momka nisam očekivao ništa, a dobio sam sasvim solidnu polusezonu. Nije on kvalitet za Želju to stoji, ali stoji i to da je bio odličan ovu polusezonu.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 24 dec 2015, 12:06

Gledam ove komentare na fb-u vezano za Kokota i nevjerovatno je kako su neki ljudi toliki debili, pljuju po Mulalicu, upravi da bi digli Kokota jer on gine i jer se bori :lol: uđeš na onaj kli.x forum na nasu temu kad tamo još veci debili cast izuzecima, strašno je ko se sve izjašnjava da je navijač našeg kluba.. :roll:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 24 dec 2015, 12:09

Brkoo je napisao/la:Gledam ove komentare na fb-u vezano za Kokota i nevjerovatno je kako su neki ljudi toliki debili, pljuju po Mulalicu, upravi da bi digli Kokota jer on gine i jer se bori :lol: uđeš na onaj kli.x forum na nasu temu kad tamo još veci debili cast izuzecima, strašno je ko se sve izjašnjava da je navijač našeg kluba.. :roll:
Kad nas ima pola miliona :mrgreen: :mrgreen: navijaca mora biti i malo debila .

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 dec 2015, 12:31

nas i indijaca milijarda.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 24 dec 2015, 12:39

Ovdje ima par forumaša koji su dobri sa Nedom i druže se s njim pa bi on eto zbog toga i zbog toga što se bori trebao igrati, pa ne može to tako, Nedo ne zna 20 metara loptu voditi, pa sada bio i povrijeđen, budite realni Nedini prijatelji i znajte da na njega ne možemo računati!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 24 dec 2015, 12:42

pile87 je napisao/la:
Gator je napisao/la:Bit ću dosadan, ali recimo meni je Galesic bolje rješenje od Tomica. A njega niko ne spominje samo zato što je igrao u nekom Koperu. A koper i u fazi raspada jači od nas.
Neces biti dosadan forum je i normalno diskutujemo pa taman nekad i nemamo isto misljenje to sasvim OK. I po meni bi Galesic bio dobar ali on je vise krilo nije da nam ne treba svaki kvalitetan igrac plus ovaj ima i nase drzavljastvo sto nama sada mnogo znaci. Samo ne znam koliko je uopste u kombinacijama. Uglavnom neka rade spremali su se za ovaj prelazni imaju sansu da pokazu sta mogu i koliko a konacni sud cemo dati nakon par utakmica.
možemo li znati po čemu ste zaključili da bi Galešić bio dobro rješenje i koliko ste utakmica Kopra gledali ove godine da bi donijeli takav zaključak

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 24 dec 2015, 12:43

Siniša Stevanović u kontaktima sa Željom . Desni bočni iz Novog Pazara .
Brkica

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 dec 2015, 12:45

Velahalve je napisao/la:možemo li znati po čemu ste zaključili da bi Galešić bio dobro rješenje i koliko ste utakmica Kopra gledali ove godine da bi donijeli takav zaključak
Naravno da moze, momak je prosao u hajduku ali je tamo imao problem sa navijacima radi nacionalsti nije anonimus da bas ne zna javnost o kome se radi. Samo opet kazem nije meni bas sigurno to da je bilo ko imao kontakt sa njim...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 24 dec 2015, 12:50

pile87 je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:možemo li znati po čemu ste zaključili da bi Galešić bio dobro rješenje i koliko ste utakmica Kopra gledali ove godine da bi donijeli takav zaključak
Naravno da moze, momak je prosao u hajduku ali je tamo imao problem sa navijacima radi nacionalsti nije anonimus da bas ne zna javnost o kome se radi. Samo opet kazem nije meni bas sigurno to da je bilo ko imao kontakt sa njim...
Može se iskoristiti loša situacija u Kopru koju imaju samo je pitanje ima li potencijalno zanimnjivih igrača za nas osim Galešića, jer slučajno imam par prijatelja iz Kopra i znam da je situacija jako loša.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 dec 2015, 12:59

Galesic je bio jedan od najboljih igraca u U21 u svojoj generaciji i za nas bi bio pojacanje sigurno. E sad je li u kombinacijama to je druga prica.

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 24 dec 2015, 13:15

Ja bih iskreno kad bi dovodili koga od Hajdukove djece najvise volio vidjeti Tonci Mujana. Mali je krilo al igra i fantasticno na prednjem veznom , jako talentovan , neda mu se nesto u Hajduku al strasan potencijal. Samo koliko bi on imao interesa i koliko nasi ?

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 24 dec 2015, 13:25

Transfer1312 je napisao/la:Ja bih iskreno kad bi dovodili koga od Hajdukove djece najvise volio vidjeti Tonci Mujana. Mali je krilo al igra i fantasticno na prednjem veznom , jako talentovan , neda mu se nesto u Hajduku al strasan potencijal. Samo koliko bi on imao interesa i koliko nasi ?
Dobro bi bilo ovakvog igraca dovesti mlad, iz dobre skole, iz jace lige, a ne neke stare isluzene igrace tipa Joce i comp.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 24 dec 2015, 13:35

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.

salemprolic
Kontakt:

Post Postao/la salemprolic » 24 dec 2015, 13:39

Nedo Turković je brat, Manijak, momčina, ljudina, osoba koja voli Želju kao malo ko, ali je iskreno loš fudbaler. Takav je bio prije povrede a zamislite kakav će biti poslije nje. Nakon ovakvih povreda i ozbiljniji igrači su imali problema da se vrate u formu. Ako želimo da se uozbiljimo i pravimo sastav koji će ganjati Evropu, on ne bi trebao biti ni u kakvim opcijama, osim kao moralna podrška. Da se razumijemo Nedu volim i brat je veliki ali on za ozbiljnog kluba nije.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 24 dec 2015, 13:42

salemprolic je napisao/la:Nedo Turković je brat, Manijak, momčina, ljudina, osoba koja voli Želju kao malo ko, ali je iskreno loš fudbaler. Takav je bio prije povrede a zamislite kakav će biti poslije nje. Nakon ovakvih povreda i ozbiljniji igrači su imali problema da se vrate u formu. Ako želimo da se uozbiljimo i pravimo sastav koji će ganjati Evropu, on ne bi trebao biti ni u kakvim opcijama, osim kao moralna podrška. Da se razumijemo Nedu volim i brat je veliki ali on za ozbiljnog kluba nije.
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 dec 2015, 13:44

hajduk krajnje neodgovorno troši pare, ali su i takvi za nas real madrid po finansijskim mogućnostima. a u odnosu na njih nemamo ni argument tradicije.

salemprolic
Kontakt:

Post Postao/la salemprolic » 24 dec 2015, 13:49

Transfer1312 je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:Nedo Turković je brat, Manijak, momčina, ljudina, osoba koja voli Želju kao malo ko, ali je iskreno loš fudbaler. Takav je bio prije povrede a zamislite kakav će biti poslije nje. Nakon ovakvih povreda i ozbiljniji igrači su imali problema da se vrate u formu. Ako želimo da se uozbiljimo i pravimo sastav koji će ganjati Evropu, on ne bi trebao biti ni u kakvim opcijama, osim kao moralna podrška. Da se razumijemo Nedu volim i brat je veliki ali on za ozbiljnog kluba nije.
Za pocetnih 11 nije. al kao "back up" nije tako los iskreno... Igra srcem to je u tim situacijama kad ganjas rezultat jako bitno! Nije velikog kvaliteta al iskreno nije ni los koliko mi mislimo...
Ja kazem da ako zelimo da napravimo ozbiljan tim on ne bi trebao biti ni u kakvim planovima, osim malonogometnih turnira, ali eto...naravno da se svi ne slazemo u tome. Ja kao osnov za svoje misljenje uzimam njegove igre iz prosle sezone gdje nije pokazao bukvalno nista, osim onog voleja preko sjevera na zagrijavanju na poluvremenu. Plus dodaj da je imao tesku povredu a i nije ljubitelj sportskog zivota.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 24 dec 2015, 13:52

Al mozda on Edisu treba da bude jedan od onih 8 da smeta pored 3 znalca, takvi nam trebaju, srcani i borbeni koji ce poginut za klub. Golem je ZELJO! :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 30 gostiju.