Nije Nedi bas ni mala plata...barem bila, osim ako mu je nisu smanjili poslije povredecikazubo je napisao/la:Nedo je momak i po, bas raja i pravi manijak, al lik nije najbolji ni na cvili kad igramo na male a kamol da Želji može pomoć, pored toga sportskog zivota tu nema, on je tu jednako kao i Enis onako radi borbenosti i jer nemaju neka primanja, al ako se krene ozbiljnije sa igracima onda za njih sigurno nece biti mjesta u 18..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- salemprolic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
-
- Kontakt:
Ne znam sto se uopce raspravlja o Nedi Turkovicu. Mujagic je za njeg vec sad van nistelroj, Djenis takodjer deset puta bolji napadac. Vidim napisalo se nekoliko stranica komentara kad ono pola rasprava o Nedi.
BUDI ŽELJO !!!
Da smo mi klub kako treba Nedo bi prvi letio van, pa za njim u redu Enis, Antolovic itd. Pa bili oni Manijaci ili ne. Kvalitet se gleda a oni nemaju isti ni za B tim. Radije daj ovu djecurliju sto su igrali Youth League protiv Salzburga. Dobro je neko ovdje rekao, nismo mi neka humanitarna agencija nego (barem tako zelimo se izjasniti) ozbiljan fudbalski klub. Ako ce ostati u klubu kao neka figura smijeha i sto ce dizati atomosferu onda okej, ali ako je go slucaj onda fino lijepo dati Mujagicu 9-u i dati malcu do znanja da se racuna na veliko na njega a ovome "navijacu" poneke minute u kup utakmicama.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
i ja sam manijak, znam se zajeebavat i pricat viceve... gdje se trebam javit da budem dio ekipe ?
to oni mogu na skype poslije utakmice pa neka se zezaju cjelu noc, Zelji treba neko ko ce pokusat osvojit kup a ne nasmijavat raju
to oni mogu na skype poslije utakmice pa neka se zezaju cjelu noc, Zelji treba neko ko ce pokusat osvojit kup a ne nasmijavat raju
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma uzeo na prevaru u kazahstanu i azerbeijanu paresalemprolic je napisao/la:Nije Nedi bas ni mala plata...barem bila, osim ako mu je nisu smanjili poslije povredecikazubo je napisao/la:Nedo je momak i po, bas raja i pravi manijak, al lik nije najbolji ni na cvili kad igramo na male a kamol da Želji može pomoć, pored toga sportskog zivota tu nema, on je tu jednako kao i Enis onako radi borbenosti i jer nemaju neka primanja, al ako se krene ozbiljnije sa igracima onda za njih sigurno nece biti mjesta u 18..

pa nije ni cudo sto se borimo za opstanak i sto u evropi ne mozemo prismrditi grupnu fazu,vidi kakvi su nam navijaci,pola njih smatra da je dobar igrac,druga polovica da je tu za smijeh (ej fudbalskom klubu treba osoba za smijanje ) da bi ovaj gore brat napisao da je najbolji asistent hahaha ,ali zato ne trebaju nam Zeba i Ibricicgodrina je napisao/la:i ja sam manijak, znam se zajeebavat i pricat viceve... gdje se trebam javit da budem dio ekipe ?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Govoreći o kapitalnim projektima koje realizira Općina Novo Sarajevo, Koldžo je izdvojio završetak Sportske dvorane na Grbavici u koji je do sada uloženo 8.983.663 KM.![]()
![]()
![]()
Govoreći o planovima za 2016. Koldžo je najavio završetak sanacije objekta "Boško Buha", adaptaciju Osnovne škole Aneks, nabavku opreme za streljanu i kuglanu u Sportskom centru na Grbavici, rješenju saobraćajnih gužvi te gradnji kružnih tokova na Pofalićima i u Hrasnom.![]()
FORZA ZELJO
ima ovdje jednu od jacih plata,a inace nije na prevaru nego ima pravo dobrog menadjera koji ga ugura gdje pozelitmtmtmtm je napisao/la:Ma uzeo na prevaru u kazahstanu i azerbeijanu paresalemprolic je napisao/la:Nije Nedi bas ni mala plata...barem bila, osim ako mu je nisu smanjili poslije povredecikazubo je napisao/la:Nedo je momak i po, bas raja i pravi manijak, al lik nije najbolji ni na cvili kad igramo na male a kamol da Želji može pomoć, pored toga sportskog zivota tu nema, on je tu jednako kao i Enis onako radi borbenosti i jer nemaju neka primanja, al ako se krene ozbiljnije sa igracima onda za njih sigurno nece biti mjesta u 18..i ovdje mu je taman plata garant

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Koldzo
. Bagrcavi jel se ispeklo janje?

-
- Kontakt:
Realno Nedo Turkovic bi bio pravi u tandemu sa Fedjom Dudicem u Travniku ! Dao bi i koji go...
Janje jutros kod RTV doma udario kamion, nista od toga...fanaticZeljin je napisao/la:Koldzo. Bagrcavi jel se ispeklo janje?
janje je čistokrvno australijsko merino i ne može sletiti dok se magla ne podigne.
Skoro 9. miliona na dvoranu na kojoj se jos radi, a Bog zna kad ce je otvoriti i kad se otvori cemu ce sluziti !kenan_tm87 je napisao/la:Govoreći o kapitalnim projektima koje realizira Općina Novo Sarajevo, Koldžo je izdvojio završetak Sportske dvorane na Grbavici u koji je do sada uloženo 8.983.663 KM.![]()
![]()
![]()
Govoreći o planovima za 2016. Koldžo je najavio završetak sanacije objekta "Boško Buha", adaptaciju Osnovne škole Aneks, nabavku opreme za streljanu i kuglanu u Sportskom centru na Grbavici, rješenju saobraćajnih gužvi te gradnji kružnih tokova na Pofalićima i u Hrasnom.![]()
Ne treba mu dati da bude blizu Grbavice ako se ikada pocne praviti ili ako dođu investitori, jer ce garan da uspori radove ako ne bude "ugrađen" u projekat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nažalost mora on dati inicijativu za izmjenu regulacionog plana.
– Raskinuli smo saradnju i pristao sam na njihove uslove, jer nisam više mogao da podnesem neke stvari. Nakon što prvi put nisam prihvatio raskid bio sam prekomandovan da treniram sa juniorima, dok su svi prvotimci bili na odmoru. Nakon što su juniori prekinuli sa treninzima dodijeljen mi je trener sa kojim sam treninge odrađivao ujutro u 6.45. Sve su uradili kako bih pristao na njihove uslove i u tome su uspjeli. Isplaćene su mi sve obaveze za ovu sezonu, a zaista mi nije jasno zašto je raskinut ugovor sa mnom sa sljedeću sezonu koji sam sklopio prije dva mjeseca. Bez obzira na sve Željezničaru želim sve najbolje i posebno želim da se zahvalim navijačima koji su mi uvijek pružali podršku – rekao je Kokot za portal Sportdc.net.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Drugi nik Aldinov šta mai. Uzimaš po rečenicu od svakoga i izvlačiš iz konteksta. Ja sam recimo rekao da nam treba Ibričić itekako, a Turković je bio prvi asistent pričao ti ili ne. Čini mi se pet komada da je upisao plus dva ili tri gola. Za vrijeme koje je igrao i više nego dobro. Niko ovdje ne govori da je on igrač budućnosti ali može biti u ovoj polusezoni na klupi to je sigurno. O tome raspravljamo. Neko kaže ne može neko može. NIko nije rekao da je on vrh vrhova i da ga treba gurati.delinjo je napisao/la:pa nije ni cudo sto se borimo za opstanak i sto u evropi ne mozemo prismrditi grupnu fazu,vidi kakvi su nam navijaci,pola njih smatra da je dobar igrac,druga polovica da je tu za smijeh (ej fudbalskom klubu treba osoba za smijanje ) da bi ovaj gore brat napisao da je najbolji asistent hahaha ,ali zato ne trebaju nam Zeba i Ibricicgodrina je napisao/la:i ja sam manijak, znam se zajeebavat i pricat viceve... gdje se trebam javit da budem dio ekipe ?
to oni mogu na skype poslije utakmice pa neka se zezaju cjelu noc, Zelji treba neko ko ce pokusat osvojit kup a ne nasmijavat rajuvaljda njih dvojica ne znaju nasmijati ekipu,namrgodjeni uvijek
Jah eto maltretirali ga duša,...ZZtop10 je napisao/la:– Raskinuli smo saradnju i pristao sam na njihove uslove, jer nisam više mogao da podnesem neke stvari. Nakon što prvi put nisam prihvatio raskid bio sam prekomandovan da treniram sa juniorima, dok su svi prvotimci bili na odmoru. Nakon što su juniori prekinuli sa treninzima dodijeljen mi je trener sa kojim sam treninge odrađivao ujutro u 6.45. Sve su uradili kako bih pristao na njihove uslove i u tome su uspjeli. Isplaćene su mi sve obaveze za ovu sezonu, a zaista mi nije jasno zašto je raskinut ugovor sa mnom sa sljedeću sezonu koji sam sklopio prije dva mjeseca. Bez obzira na sve Željezničaru želim sve najbolje i posebno želim da se zahvalim navijačima koji su mi uvijek pružali podršku – rekao je Kokot za portal Sportdc.net.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
DooVe je napisao/la:Jah eto maltretirali ga duša,...ZZtop10 je napisao/la:– Raskinuli smo saradnju i pristao sam na njihove uslove, jer nisam više mogao da podnesem neke stvari. Nakon što prvi put nisam prihvatio raskid bio sam prekomandovan da treniram sa juniorima, dok su svi prvotimci bili na odmoru. Nakon što su juniori prekinuli sa treninzima dodijeljen mi je trener sa kojim sam treninge odrađivao ujutro u 6.45. Sve su uradili kako bih pristao na njihove uslove i u tome su uspjeli. Isplaćene su mi sve obaveze za ovu sezonu, a zaista mi nije jasno zašto je raskinut ugovor sa mnom sa sljedeću sezonu koji sam sklopio prije dva mjeseca. Bez obzira na sve Željezničaru želim sve najbolje i posebno želim da se zahvalim navijačima koji su mi uvijek pružali podršku – rekao je Kokot za portal Sportdc.net.

Čuj fudbaleru dati individualne treninge, i to ujutro u 6:45 pa stvarno nema smisla. Jutarnji treninzi ne trebaju prije 12 počinjati!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
nije imao nista jesti nisu mu ni vode dali