FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je li sutra ta skupstina ??
Najmanje sto ocekujem je da barem izglasaju statut da otvore vrata investitorima i da pozovu Cerica na razgovore
Najmanje sto ocekujem je da barem izglasaju statut da otvore vrata investitorima i da pozovu Cerica na razgovore
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ne daj Boze njih 40. i nesto u skupstini nesto da poduzme opecenito, ucini sutra, da neko kaze nesto sto je realno stanje u klubu bez straha od glavnog u klubu !
Kakvi oni i novi statut, svedite ocekivanja ne na nula nego i u minus.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 22 jan 2021, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
SudoHusika je napisao/la: ↑22 jan 2021, 20:06Moj @KANA, nasankaše tebe drugovi. Ti @deji u povjerenju a on sve @delinju prenese. Neiskustvo.![]()

Čim je brkati blokirao taj transfer,očito se nešto pozitivno dešavaVeteranSA je napisao/la: ↑22 jan 2021, 19:37LjoZee je napisao/la: ↑22 jan 2021, 19:20Ako je ta cifra sto spominje Ubipitar onda je bolje prodati. Razlog je taj sto nismo, a rekao bih i nemamo namjeru dovesti 3 prava pojacanja pa da njegov odlazak bez odstete na ljeto halalis zarad nekog rezultata za koji imas sanse jer si se pojacao npr.SudoHusika je napisao/la: ↑22 jan 2021, 18:40Složiti ga sada za ok cifru i ostati bez glavnog štopera ili ga pustiti za džaba na ljeto jer je mala vjerovatnoća da bi produžio ugovor?
Mada, kad je potpisao novi ugovor ovako su napisali na zvanicnoj:
Defanzivac Željezničara, Frane Ikić, potpisao je novi ugovor s našim Klubom po kojem će na Grbavici ostati do ljeta 2021. godine uz opciju produženja na još jednu sezonu.
Ako je istina oko iznosa ponude, augovor ističe za 6 mjeseci, ja bi prodao odmah. Ako ima duži ugovor, ili bi ga ostavio, ili bi tražio više. Sa druge strane pare nam trebaju kao nikad, pa to možda bude presudno.

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Tako sto guraju mlade igrače, a mi se zatrpavamo starcima 30+.Manijakdolopate je napisao/la: ↑22 jan 2021, 18:39Nije mi jasno jedno.
Borac ispod nas, ima dosta igrača za prodati.
Mladost visi dole i o njihovim igracima se priča.
Sloboda ima dvije ponude za igrace a haos.
Samo mi iznad svih njih na tabeli nemamo nikog ponuditi, kako je to moguće?
Oni guraju mlade a mi za sad jedini prodali mladog.Kako to?KapitenK je napisao/la: ↑22 jan 2021, 21:24Tako sto guraju mlade igrače, a mi se zatrpavamo starcima 30+.Manijakdolopate je napisao/la: ↑22 jan 2021, 18:39Nije mi jasno jedno.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Da, jedinog mladog koji ti je igrao.UBIPITAR je napisao/la: ↑22 jan 2021, 21:38Oni guraju mlade a mi za sad jedini prodali mladog.Kako to?KapitenK je napisao/la: ↑22 jan 2021, 21:24Tako sto guraju mlade igrače, a mi se zatrpavamo starcima 30+.Manijakdolopate je napisao/la: ↑22 jan 2021, 18:39Nije mi jasno jedno.
Brkooo je napisao/la: ↑22 jan 2021, 20:48SudoHusika je napisao/la: ↑22 jan 2021, 20:06Moj @KANA, nasankaše tebe drugovi. Ti @deji u povjerenju a on sve @delinju prenese. Neiskustvo.![]()
![]()

Tvoje sapice su u rupi ,jos malo ti ta glavica viri
Vjeruj bratu ovo su ti zadnji trzaji

Sretno Skupštinarima, sretno Željo !
Što sa mnomKANA je napisao/la: ↑22 jan 2021, 23:20Tvoje sapice su u rupi ,jos malo ti ta glavica viri
Vjeruj bratu ovo su ti zadnji trzajiostati ces u rupi sa bracom misevima.
Ma sve 5LjoZee je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:42Ja sam rekao licno u svoje ime da mi se ne svidja. Vise sam za varijantu da se fokusiras maksimalno na ekipu koja ce ti biti u prvom planu, a ne svaki treci dan novog da pratis. Da se razumijemo protiv proba nemam nista, ali sa granicom nekom. Jesam li te to naljutio?![]()

-
- Kontakt:
Jel ovaj komentator u prvih minutu i po highligtsa se nečim lupio, kaže:
Ćavla Ćavlović Ćaki na Grbu Grbića Grba, evo sada Balda Baldeninija malo smo se poigrali s riječima , odličan centaršut, Hodžić BRANI BENDER HUEHU BRANI BENDEEEER PUTA DVA BRANI BENDEEER
Ćavla Ćavlović Ćaki na Grbu Grbića Grba, evo sada Balda Baldeninija malo smo se poigrali s riječima , odličan centaršut, Hodžić BRANI BENDER HUEHU BRANI BENDEEEER PUTA DVA BRANI BENDEEER
Uvijek nas @braco najebe, ni kriv ni duzanKANA je napisao/la: ↑22 jan 2021, 23:20Tvoje sapice su u rupi ,jos malo ti ta glavica viri
Vjeruj bratu ovo su ti zadnji trzajiostati ces u rupi sa bracom misevima.

-
- Kontakt:
@braco ako prodje Bender probu u paketu dolazi i komentator 

vala treba nam komentator i spiker bolji na tekmama onaj ga razvuče ne znas jel reis na bajramskoj hutbi il go dat protiv krupe
Koje mlade?KapitenK je napisao/la: ↑22 jan 2021, 21:24Tako sto guraju mlade igrače, a mi se zatrpavamo starcima 30+.Manijakdolopate je napisao/la: ↑22 jan 2021, 18:39Nije mi jasno jedno.
Dobar nam je spiker, to je onaj sa TVSA sto vodi sportske emisije. Ali, brat kad gubimo ili je nerijeseno protiv nekih ekipa i za zuti karton kad izvjestava rekao bi da mu je neko pobio pola familije. Depresija level pro

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ove naše iz BiH što ti ih pokupe ekipe poput Mladosti iz Doboja kod Kaknja kod Zenice i ostalih sela. A mislim i na zanemarivanje omladinskog pogona, koji smo srozali da valja.MrkiMedo je napisao/la: ↑23 jan 2021, 00:14Koje mlade?KapitenK je napisao/la: ↑22 jan 2021, 21:24Tako sto guraju mlade igrače, a mi se zatrpavamo starcima 30+.Manijakdolopate je napisao/la: ↑22 jan 2021, 18:39Nije mi jasno jedno.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Dzeko na transfer listi,objavio Corriere dello Sport.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!