Torres_9 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 19:38
Smijesno pricat, protiv Ville dva sretna gola pa se digla neka frka da ce igra biti bolja.
Mogao ih je Rogers ohladit u 5oj minuti s onom stativom, i tu bi popusili.
I ja sam baš o tome razmišljao, osim te stative, bila je i prečka neka prije našeg gola.
Ali šta ćemo onda sa Realom? Realu je ovo bio prvi i zasad jedini poraz u sezoni. Prvi put da su tako ubjedljivo nadigrani.
Jedna od bitnijih karika za povratak na pobjedničke staze je povratak Alissona. Njegovom povredom je nekako sve otišlo u qrac. Valjda će napokon bit spreman do kraja ovog mjeseca jer to će već bit blizu 2 mjeseca da je povrijeđen.
Bradley nije tako loš na desnom beku, ali valjda i Frimpong bude bar do 10.decembra nazad.
Šteta što nema Leonija, da zakuca Konatea na klupu. Kao što neko napisa, bolje da je Gomez počeo poneku utakmicu nego mrtvi Konate. Kako je uspio propustit onu loptu kod prvog gola Haalanda, nikom nije jasno.
Samopouzdanje Gakpa je na najnižem levelu. Jest bila jaka lopta, al moraš ono pospremit u gol (onu loptu Bradleya početkom drugog). Strašan promašaj.
Ostale ne bih komentarisao jer Wirtz ne može igrat lijevo nikako, a molit Boga da Isak napokon bude 100% spreman da gledamo Ekitikea lijevo.
Generalno tranzicija iz odbrane u napad nikad nije bila gora.
Nego meni upada u oči kako se žmirilo na ovakve rezultate Kloppa, a kako se sad skače na svaki poraz Ćelavog. Za mene TOP4 i bilo kakav trofej su spasili sezonu. Bitno je samo da se igra LP naredne sezone, a ovo svako može posmatrat kao tranzicijsku sezonu. Ne treba zaboravit i Jotu, vjerovatno i to ima neki uticaj na performans nekih igrača.