Eagles_OldSchool je napisao/la:Dosta pretjerujete kad kazete da Edin pojima nema i slicno tome ... Kad odigra dobro nda je king a kad je los kloc i slicno tome tipicno nase ponasanje...
Prije svega Edin igra u timu koji se jedno dogovori u svlacionici a drugo se radi na terenu to je moj zakljucak po njihovoj igri koju pokazuju na terenu cijelu sezonu, jer nevjerujem da ovakvu igra citya zeli Mancini i po mom misljenju ovaj covjek neuziva skoro nikakav respekt medu igracima to je dokazao Johnson veceras po zna koji put.
City izgleda na sve osim na tim tj pola tima su solisti kao sto su Aguero Silva Nasri Yaya Toure pogotovo ova prva tri su skoro pa isti igraci vecina njihovih napada ide kroz sredinu ili sa stane opet ulaze u sredinu i probaju koje kakvim pasovima da ugroze gol protivnika a takva igra uopste neodgovara Edinu. Dalje imaju Barry, de Jong i Milner krikani samo taki igraci nigdje veze.
Igra koja Edinu odgovara je sa strane i ako nastave ovako igrati oni od Edina nemaju nista ... City ako misli da nesto postigne mora da proda jedno 5 a 6 igraca i da uzme prave zamjene ... Ove ograce bi ja otjerao Johnson. Zabaleta, de Jong, Barry, Milner, Lescot, Balotelli i mozda Kolarov ...
Iskreno zaboli me za Cityem,a i za Džekom,ali žao mi je što se ti ne pitaš City bi se na kraju borio za opstanak po tvom
Johnosn jedino pravo krilo koje City ima.Zabaleta koristan igrač može odigrati na više pozicija podjednako dobro što je jako bitno,a nije standardan da od njega zavisi igra.Koga dovesti na klupu,Messija?

de Jong jedan od boljih defanzivnih veznih u EPL s tim da je i on često na klupi.Ni ja nisam ljubitelj Milnera i Barrya,ali i oni mogu poslužit.U ekipe sa Nasrijem,Silvom,Aguerom i Džekom moraš imati trkače Milner i Barry sigurno to jesu

Lescot? Koga bi ti to doveo umjeso njega?
Balotelli najbolji napadač ove ekipe i najbolji igrač nakon Silve ti bi ga tjerao,ali shvatam te to da Džeki oslobodiš mjesto

Kolarov wtf?Čovjek je izmislio fudbal za Clichya barem na toj poziciji na kojoj oni igraju

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.