Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

D€LUX
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la D€LUX » 19 okt 2011, 09:01

Joj koliko smo nerealan narod bgm , kad citam ove postove cuj bolji od rooneya , ja bih volio da je najbolji na svijetu , da dadne 50 golova na svakoj tekmi al budite realni. Rooney ce dati gol iz svakakve pozcijie , makazicama , volej sta god i dokazao se vise puta.... sad jest rooney pshicki pao i situacija oko oca i to al ako pogledate rooneyevu igru i dzekinu onda vidis da je Rooney za dvije klase bolji... nemojte napadati sad odma to je moje misljenje , ne vrijedjam edina al tako je
>>No body likes us but we dont care<<

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2011, 09:29

D€LUX je napisao/la:Joj koliko smo nerealan narod bgm , kad citam ove postove cuj bolji od rooneya , ja bih volio da je najbolji na svijetu , da dadne 50 golova na svakoj tekmi al budite realni. Rooney ce dati gol iz svakakve pozcijie , makazicama , volej sta god i dokazao se vise puta.... sad jest rooney pshicki pao i situacija oko oca i to al ako pogledate rooneyevu igru i dzekinu onda vidis da je Rooney za dvije klase bolji... nemojte napadati sad odma to je moje misljenje , ne vrijedjam edina al tako je
Izgleda da je tvoj narod manjinski :lol:
Ne volim preuvilicavanje nasih igraca ali isto tako mrzim glumljenja realnih Don Kihota .
Ako poredis Dzeku sa Rooneyom moras porediti i trenere koji ih vode.
Ferguson je i od onog berbatovva napravio najboljeg strelca PL a ovaj drugi je an putu da syebe sve oko sebe,
Sto znaci iskoristi igraca na pravi nacin a ne kao recimo Baka kad je barbareza i na libera stavljao. :lol:
kako rekoh mani se real nosti i navijaj za neki drugi klub.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 19 okt 2011, 09:44

za pljuvace, koliko je nas ovaj covjek obradovo u zivotu, koliko nas je puta podsjetio da treba da budemo ponosni sto smo Bosanci :

slika

slika

toliko od mene
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 19 okt 2011, 10:09

Naravno. Nas najboji igrac svih vremena, al treba biti realan i kad ga cijela Engleska kritikuje da priznamo da sinoc nije odigrao bas dobro. To je jedna utakmica i dijamant ce opet biti onaj stari neki drugi put al sinoc je bio zaista los.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 19 okt 2011, 10:14

Edo_77 je napisao/la:Naravno. Nas najboji igrac svih vremena, al treba biti realan i kad ga cijela Engleska kritikuje da priznamo da sinoc nije odigrao bas dobro. To je jedna utakmica i dijamant ce opet biti onaj stari neki drugi put al sinoc je bio zaista los.
sinoc niko nije odigrao dobro u City-ju. mislim da ne treba nikog izdvajati.
...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 19 okt 2011, 10:32

Nisam gledao tekmu jucer, ali Sky Sports i Soccernet su vrlo kriticni prema Dzekinoj igri jucer.

Sky mu je dao 4. sto znaci da je Dzeko dobio najlosiju ocjenu, a Soccernet pise da je ima povoljne sanse koje nije iskoristio.

Dzeko mora stvarno se popraviti
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 19 okt 2011, 11:06

Po meni Džekson sinoć nije igrao loše uopće, u utakmici u kojoj se Silva nije sastavio s loptom, još im poklonio loptu za gol, Nasri je mogao ostagti na klupi, Toure isto bio manje više loš, sad je Džekson krivac.
ne kapiram, jer samo su djelići sekunde odlučivali sinoć i da je bilo malo malo više sreće mogao je komotno zabiti oba gola i onda bi bio heroj šatro, niđe veze.
Njesra, sve dok se bude morao vraćati na 40 m po loptu nema tu napadača a to je stvar trenera i postavke igre.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 19 okt 2011, 12:31

Nije Silva nikom poklonio loptu, de Jong je zasr*o.

Iskreno, meni su se pojedinci prije 10tak dana pričali kako je Džeko toliko dobar da je u drugim dimenzijama ako ga poredimo sa Balotellijem, koje je samo medijska igračka.

Ja sam rekao svoje, a đeste vi sad? Jel Dzeko idalje toliko superioran jednom Balotelliju? :lol:

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 19 okt 2011, 12:34

marseille7 je napisao/la:Nije Silva nikom poklonio loptu, de Jong je zasr*o.

Iskreno, meni su se pojedinci prije 10tak dana pričali kako je Džeko toliko dobar da je u drugim dimenzijama ako ga poredimo sa Balotellijem, koje je samo medijska igračka.

Ja sam rekao svoje, a đeste vi sad? Jel Dzeko idalje toliko superioran jednom Balotelliju? :lol:
Jeste

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 19 okt 2011, 12:36

Ovdje uvijek isto, red plljuvanja pa red dizanja u zvijezde, i sve tako unedogled.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 okt 2011, 12:36

Ne ulazi u diskusiju sa ovim marseille7.....
Pogledaj mu postove i sve ce ti biti jasno.
Ovdje je da pise gluposti i provocira.

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 19 okt 2011, 12:41

Balo nije Dzeki ni do koljena, ja sam siguran da City-ev napad u buducnosti se zove Aguero-Dzeko pa koliko god on los bio juce, iako i nije bio najlosiji kad pogledate Silvu ili Nasria koji su bili katastrofalni.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 19 okt 2011, 12:43

Neznam zasto neki uvijek govore da je cijeli city lose igrao ? Ovo je tema o Dzeki a ne o drugim igracima citija.
Cinjenica je jedana, a to je da je Dzeko veoma lose odigrao sinocnju utakmicu. Dal ovo znaci da je Dzeko los igrac ? Ne, naprotiv. Dzeko je igrac svjetske klase, sinoc jednostavno nije bio njegov dan.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 19 okt 2011, 12:53

Ali Džeko u vršku ha-ha-ha,e pa ljudi ovaj komentator sinoć me toliko nervirao sa onim u "vršku"

Moramo biti realni pa reći da svaki špic najviše Džeko, zavisi od veznih igrača ,a svi smo se sinoć i ko zna koliko puta uvjerili da su im ti igrači toliko loši,spori i šta ti ga već.Ono što ja samo Džeki zamjerim je njegova loša skok
igra ,i igra glavom na čemu stvarno mooooora puno poraditi,jer bez toga on neće moći u Engleskoj ni biti neki igrač.

Za mene nije vala bio toliko loš -pa neka piše ko šta hoće.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 okt 2011, 12:59

mrjasmin je napisao/la:Neznam zasto neki uvijek govore da je cijeli city lose igrao ? Ovo je tema o Dzeki a ne o drugim igracima citija.
Cinjenica je jedana, a to je da je Dzeko veoma lose odigrao sinocnju utakmicu. Dal ovo znaci da je Dzeko los igrac ? Ne, naprotiv. Dzeko je igrac svjetske klase, sinoc jednostavno nije bio njegov dan.
Valjda zato sto je Dzeko timski igrac.
Svi mi znamo da nije pokazao Bog zna sta, niko to ne porice ali to ne znaci da necemo diskutovati o timu i reci da je i ostatak tima bio los i da je to jedan od razloga sto Edin nije bio na nivou. Naravno, psihicki pritisak je razlog dva a osjeti se kod skoro svih igraca Gradjana.
Ovo nije bio onaj tim iz Premijer Lige. Nasri je totalno zakazao. Nije bio ni N od Nasrija koji moze biti. Dzeko je dao 4 gola Tottenhamu a Nasri je upisao tri asistencije. Kako onda da ne povezemo igru Edina sa igrom Nasrija i Silve koji su zaduzeni za te stvari??

Sta ti ocekujes da kazemo? Dzeko bio los i kraj diskusije? Ihh, da se tako diskutuje, sve teme bi bile prazne. :mrgreen: Slazem se da je Edin bio ispod nivoa i da je imao neke prilike u kojima se nije najbolje snasao ali to ne znaci da ne mozemo diskutovati o razlozima. Jedan od razloga je tim!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 19 okt 2011, 13:01

Hajmo glasat za Dzeksona.
http://www.tvgolo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Usljavi Ronaldo bjezi 300-400 glasova..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 okt 2011, 13:01

Pricajte vi sta hocete Dzeko i pored ove "slabe" igre u LP, protiv Man.Utd. Igra 100% !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 19 okt 2011, 13:11

Elegant je napisao/la:Pricajte vi sta hocete Dzeko i pored ove "slabe" igre u LP, protiv Man.Utd. Igra 100% !

Vrlo teško će Džeko početi od prve minute. Velike su šanse čak da neće ni ulaziti u igru ukoliko rezultat bude povoljan po City.
🔵⚪

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 19 okt 2011, 13:12

AboveTheLaw je napisao/la:Hajmo glasat za Dzeksona.

glaso sam vec jedno 100 puta, bez zahebancije :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 19 okt 2011, 13:16

bordo_Sarajevo je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:Hajmo glasat za Dzeksona.

glaso sam vec jedno 100 puta, bez zahebancije :mrgreen:

Do Akšama će Džeko na Pole position :) :mrgreen:
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505 i 16 gostiju.