FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
106
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
51
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
31
10%
Samo stranac
74
24%

Ukupno glasova: 304

MaroonWhite1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 29 sep 2025, 15:52

Maroon1946 je napisao/la:
29 sep 2025, 15:25
Novom treneru će biti uspjeh ako dočeka 2026. godinu na klupi FKS
Na treneru se uvijek lome koplja, sve ispod 4 imena po polusezoni je dobro :rol:
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 29 sep 2025, 15:52

Trenersku karijeru započeo je 2012. godine u Zagrebu gdje je bio pomoćni trener, a kasnije skaut hrvatske reprezentacije. U Dinamu je radio s gotovo svim omladinskim kategorijama, a od srpnja 2017. do ožujka 2018. vodio je prvu momčad Modrih.

Nakon toga bio je trener Al-Wehde, Šibenika i Lokomotive, koju je napustio u svibnju ove godine. U posljednjih sedam godina na klupama ta tri kluba vodio je ukupno samo 15 utakmica.
I ovo je kao neki upgrade?

PravdaZacurvanord
Kontakt:

Post Postao/la PravdaZacurvanord » 29 sep 2025, 15:54

Pitar6785 je napisao/la:
29 sep 2025, 14:05
Podrzavao sam Mirvica ( jer uzeo je klub kad je bilo najteze) i osjeti se da on zeli uspjeh kluba, nekako ja nemam osjecaj taj da je njemu primarni cilj da proda igraca na ustrb rezultata (jer igrace koje je dosad pridao vecinom su igraci koji su kratko bili kod nas il su bili djeca sa potencijalom kao sto je CELIK) nemogu se slizit da je prodaja Djokanovica Dala Sehinovica Dizdarevica pidre sabanovica hamze bubanje celika, u mementu prodaje tih igraca igra osakacena i da na tim pozicijama po prodaji nismo imali igraca bar istog kvaliteta il ako nismo imali da nismo doveli. Mozda bubanja jedino, al po meni mamas cimirot elezi jata Adem turda nisu losi od bubanje pavicica lulica.

Al potezi u igrace balta serbedzic zeljkovic rockov julardzija turkes butic, peneranda neznam sve fule pa onda vasovski mirza rozman fule.

Ibricic, hadzic krste sve fule

Ja pratim bh fudbal NIKAD NISAM CUO DA PRESJEDNIK NEKOG KLUBA IMA SAVJETNIKA. Cak ni u regionu, nekazem da nemaju to ljudi al nikad niko u medima njihovo ime nije spominjao ni po dolasku ni po odlasku ni u momentu.

Neznam po kojoj referensi krste moze bit GENERALNI DIREKTOR. Ja vjerujem prvo da on nije skolovan na tom nivou da to bude, da nema iskustva, jezicna barijera (covjek nas jezik ne govori cisto), tek je zavrsio fudbalsku karijeru, izjava koju je dao za FEDJU DUDICA bez obzira ono se neradi i ne govori. Cak sve to nastranu, al cinimi se odkad je on dosao u klub nekako smo izgubili na hemi koja se bila pocela bildat pod zz.

E sad je najvazni presjek koji ce MIRVIC i ljudi oko njega povuc a to je; DA PROCJENE JEL TITULA POD SVAKU CJENU CILJ, ako jeste dovest onda trenera sa iskustvom autoritetom motivatora i koji ima znanje da to uradi. Platit koliko zine i zdravo.

A ako procjene da nemamo taj kvalitet u igrackom kadru uz sve peripetije savez vico beus sudije i da smo u velikom zaostatku koji nemozemo stic, onda dovest trenera koji ce pristat na duzi period da radi na solidnu platu uz bonuse ako se osvoje titule. Trener koji ce prezentovat sta moze uradit sa postojecim rosterom koji nece trazit da mu se otjera vise od 2-3 igraca i dovedu vise od 3 al da on odluci koji su to igraci koji idu koji dolaze (normalno da to moraju hit igraci u dokenu nase moci placanja koje bi njemu klub morao reci koji je to bedzet plus
Minus 100 k km) Koji ce imat apsulutnu moc sto se tice odabira igraca ko igra ko neigra koje suspendovan itd itd. Recimo Vule trivunovic ili neko kao on mozda sa malo vise iskustva
Ja mislim da se ne znam piše odvojeno

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 sep 2025, 15:55

Maroon1946 je napisao/la:
29 sep 2025, 15:52
Trenersku karijeru započeo je 2012. godine u Zagrebu gdje je bio pomoćni trener, a kasnije skaut hrvatske reprezentacije. U Dinamu je radio s gotovo svim omladinskim kategorijama, a od srpnja 2017. do ožujka 2018. vodio je prvu momčad Modrih.

Nakon toga bio je trener Al-Wehde, Šibenika i Lokomotive, koju je napustio u svibnju ove godine. U posljednjih sedam godina na klupama ta tri kluba vodio je ukupno samo 15 utakmica.
I ovo je kao neki upgrade?
Rozman je Anceloti za ovoga.Samo se vrtimo u krug i nazadujemo sto se vidi i po tabeli.
Ovome ce garant Mamic praviti taktiku jer nijednom ozbiljnom treneru vise nismo zanimljivi.

Zar nema jedan trener u BiH da mozes reci ovaj ima neki potencijal hajmo probati pa sta bude a nece bit gore ako vec nece nijedan ozbiljniji stranac

Naravno za ovoga se nece pricati da nije nikoga vodio po 3-4-5 godina jer to ne vazi za strance
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 29 sep 2025, 15:57

Mirvić još nije prodao klub?
Sablić, Vasoski, Dudić, Varešanović, Rožman, Zekić, Musemić, Cvitanović. Privremeni rahmetli Uščuplić, Obuća, Dogan, Hosić. Osam trenera za malo više od četiri godine O S A M. Nije do trenera znamo ko je odgovoran.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 29 sep 2025, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 sep 2025, 16:00

Lecler je napisao/la:
29 sep 2025, 15:34
Pantelija navija protiv Sarajeva otkad otjeraše njega i Sabrinu
Jesi to sam uspio zakljuciti ili ti je neko pomogao? :kafa:
Naprijed mirvahjevo ale ale
Više trenera nego bodova...
Da nisi mozda Keno handzic?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 sep 2025, 16:00

Neka nam je ziv i zdrav Husref Musemic . FK Sarajevo ide dalje kojim purem vidjet cemo :hmmmmm: . Cetvrti trener ce voditi tim a 10 kolo :crazy: :crazy: :crazy: .

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 29 sep 2025, 16:02

NajvecaRadosti je napisao/la:
29 sep 2025, 15:42
Lavcina je napisao/la:
29 sep 2025, 15:36
Sta drugo ocekivati od cirkusanata u upravi. Mirvic, Mamic, Ayla, Citanovic…
Mila majko
Dodao bi i navijace koji su idiotskim saopstenjima prouzrokovali odlazak Zekica i ko klocevi najzadnji odbili podrzati svoju ekipu na derbiju.
Ozbiljnije smo izgledali u doba virsli.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 29 sep 2025, 16:03

Pantelija je napisao/la:
29 sep 2025, 15:23
Pa niko ne pravi dvije strane.
Kada sam pisao sta se radi u klubu kakve ljude je Mirvah sretnorođendanski navukao u klub, gdje ide klub, proglasavn sam svim i svačim, a cijelo vrijeme jedino zasto sam pisao zo je bilo jer sam znao gdje to vodi.
Zasnju godinu dana vuče poteze očajnika.
Vraća Musemića, dovodi trenere jednog za drugim, pretrpava igracki kadar, dovodi neke "strucnjake" u kkub koji ako imalo veze s klubom imate znate da ne rade u biti nista vec uzimaju pare.
Zasnji potez je dobođenje čovjeka koj je optuzen i presuđen za kriminal i koji je u nasoj zemlji sakriven od zakona druge drzave, cime nas klub automatski dobija jednu konotaciju koja nije oozeljna a to je da zaposljavano osobe koje su bjegunci od zakona.
Druga stvar, ne treba tebi mamic da ti objasni kako se sta radi. Ti da si htio da kako treba radis, ti bi za 4 godine imao makar jednog svog delegata u savezu i komisii za sudjenje.
Da si htio sa ide na bolje, promjenio bi barem podlogu u kampu.
Da si htio bolje ne bi dozvolio svake polusezone sleper igraca u i iz kluba.
Tako da nemojte se zavaravati kako on hoce dobro al eto ne ide.
Ne. Nije tacno, boli ga racku, i zato imam more ooznanika koji su islis sirom bih, evrope, koji su sa svadbe isli na utakmice, koji su djeci imena davali po igracima sarajeva koji danas su ravna crta prema klubu. Ravna crta.

Zo nije jer su oni losi ljudi i navijaci, to nije jer su oni neko ko je rezultat navijac jer smo mi isli na utakmice Leotar sarajevo, 6-7 sati puta da ne vidis sut na gol da ne vidis akcije jedne, znas da ces izgubiti ali ides i gledas i bodris.
U klubu su ljudi koji kao prvo i prvo nemaju apsolutno nikakvu strucnost. Ajla fakin Alimanovic ili kako vec je vodila piljare i postala sve i sve u klubu. Alfa i omega.
Da , gospodin mirvic je doveo u jlub kao direktora piljara navijaca zeljeznicara!
Zatim onu direktoricu marketing ili pr kako vec xija prva objava je bila da CESTITA sa klupske stranice nesto komsijama, koja je takodjer navijac zeljeznicara cak i fadila kod njih.
O ovim influenserkama iz sfk i oko da ne pricam.
Navukli su mafiju oko kluba navukli su menagere oko kluba.

Dakle, pored nestrucnosti, nemaju ni navijacku strast prema klubu, nego navijaju za anamo one. U SŠ sjedi momak koji javno kaze da 14 godina nije nio na kosevu i da je ljepse raditi u zelješćaru. I vi ocekujete nesto? Vi ocekujete rezultate? Vi ocekujete neke promjene?
:clap:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 29 sep 2025, 16:05

mosarajvosa83 je napisao/la:
29 sep 2025, 15:24
NoProfit je napisao/la:
29 sep 2025, 14:30
traktori46 je napisao/la:
29 sep 2025, 14:29
Ljudi jeste li vi svjesni onog trena kad Mamić uđe u klub sarajevo vam više ne postoji
Ovakvo Sarajevo i ne treba da postoji.
Vama ne postoji,tu pricu negdje drugo prosipajte i nekom drugom.
Kome nama?

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 29 sep 2025, 16:08

Husref nije ni trebao sjedat na klupu. Od pocetka se znalo da je to rezultat neozbiljnosti vodjenja kluba, njegovih suludih ambicija, i fula epskih razmjera, sto se evo u ovih par mjeseci i pokazalo. Raskid ugovora je sasvim logican slijed dogadjaja i trebao se desit jos prije par kola. U svakom slucaju, iako nikako ne podrzavam ceste smjene trenera ovo je moralo biti i dobro je da se konacno desilo. Mamic pokazuje svoj utjecaj. Koga god da postavi, ocekujem da stvari krenu na bolje, jer jednostavno, gore ne moze..

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 29 sep 2025, 16:23

Sva ova saga sa husrefom je teska sizofrenija, 5 puta dolazis, odlazis. Ne zna se ko je gori, klub ili on

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 sep 2025, 16:24

I ovo bi trebao biti upgrade u odnosu na Musemica?

A jesmo brzo zavrsili ovu sezonu, ni pocela nije vec se okreceno narednoj i tako u krug

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 29 sep 2025, 16:24

Danas je bila jedna dzenaza i husref je bio. Ko god ga je pitao razlog rekao je uzasna fizicka sprema. Nije mogao nikako podici je.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 sep 2025, 16:31

KarloIvandic je napisao/la:
29 sep 2025, 16:24
Danas je bila jedna dzenaza i husref je bio. Ko god ga je pitao razlog rekao je uzasna fizicka sprema. Nije mogao nikako podici je.
Mogao je pitati kenu handzica kako to da uradi.. vidio je kako na grbavici to rade
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 29 sep 2025, 16:35

Pantelija je napisao/la:
29 sep 2025, 16:31
KarloIvandic je napisao/la:
29 sep 2025, 16:24
Mogao je pitati kenu handzica kako to da uradi.. vidio je kako na grbavici to rade
Samo kazem sta je rekao.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 sep 2025, 16:36

Hordas1990 je napisao/la:
29 sep 2025, 13:11
Hajmo se prvo dogovorit ima li Husref ugovor ili nema pa cemo onda o tome hoce li oguliti Mirvaha :rol:
On je radio preko studentskog servisa, kakav ugovor...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 29 sep 2025, 16:39

Sta je ljudima u glavi pa dovode ovog trenera ako je istina da dolazi, ove bi sezone mogli oboriti neki rekord po broju trenera u jednoj sezoni.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 29 sep 2025, 16:40

Ovaj novi eksperiment da svaku pobjedi do kraja svog zivota ne treba nikome zamazati oci da imamo idiote u klubu na celu sa jenkijem.
....sve drugo će proći!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 sep 2025, 16:42

Lucas je napisao/la:
29 sep 2025, 14:06
Klasično uvaljivanje Zokija Mamića za svog bivšeg pulena, jer ga niko živ neće, pa hajd u Sarajevo, da negdje radi i popuni CV. U Hrvatskoj je proglašen jednom od največih trenerskih ubleha, on je nijansa iznad Sablića.
Ali zato Usru Zvezdaskog svi hoce, eno kako je klub objavio da je bivsi, dobio 37 ponuda.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BeYaZ, bvsic, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hajdeee, misstianopenaldo, Pact1921, Pitar6785, ristagrad, StevieG8 i 68 gostiju.