FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

escobarpablo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la escobarpablo » 08 mar 2017, 19:59

jurisicduska je napisao/la:Treba reći da je suđenje očajno danas bilo, kad podiže Anđušiću offside a on iza centra ja sam se zgrozio. To može samo namjerno se podići. Imaš paša liniju od centra on metar iza centra. Bez imalo dvojbe diže lik.
:kafa: slika
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 08 mar 2017, 20:05

PitarBordo je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:E kako sam se smrz'o like a zdapi.
Pijem caj za bubrege. :mrgreen:
Pišam k'o ledomat.
Cuvajte i jajnike momci :mrgreen:

Nego kakvo vrijeme najavise za vikend? Da se hoce malo barem stabilizovati.

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 08 mar 2017, 20:10

Bravo momci! Bravo Cala majstore! Iako sam bio veoma skeptičan u vezi njegovog dolaska, sada vidim da je on najbolja opcija za FK Sarajevo (da se razumijemo nisam zbog Cale bio skeptičan, nego zbog uprave). Dajte čovjeku petogodišnji ugovor i pustite ga da radi. Čak šta više, stavio bih klauzulu da u slučaju otkaza mu se mora isplatiti ogromna suma.

Nisam gledao utakmicu, ali koliko vidim po komentarima još jedna kvalitetna utakmica našeg kluba.

Takođe, moram reći da sam bio VEOMA nezadovoljan prelaznim rokom (još uvijek mislim da je moglo bolje) ali su me do sada pokolebali u tom razmišljanju i da su samo ciljana pojačanja dovedena. Zato, mislim da dugujem javno izvinjenje Ihtijarevicu jer sam najviše sumnjao u njegov kvalitet. Mislim da se obrisi budućeg "trgovanja" već vide, i moram priznati da mi se sviđa.

Bravo još jednom i idemo pobijediti Široki na putu ka tituli!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 mar 2017, 20:12

Koliko sam uspio vidjeti danas, a i procitati od vas (heroja :mrgreen: ) koji ste bili na tekmi, ni malo lose. Steta sto ne pade jos jedan, al heb ga. Mislim da su Hehibovic i Mersudin i usli nebi li se zabio taj jos jedan gol al nea veze. Po onakvom terenu, zaista borbena igra momaka, i nema im se sta zamjeriti. Nije Travnik mjerilo, ali kad onako borbeno odigraju, moze im se i rezultatski kiks oprostiti.
U subptu oborine, pada listica na Kosevu aBd :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 08 mar 2017, 20:13

slika

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 mar 2017, 20:15

Sarajlijica1946 je napisao/la:@Evander. Halali za slike danas, nije moglo vjeruj pokusavao sam bruka puta, a bio sam ogranicen sa vremenom. Javi se ckapi nekad i kad dobijemo :tralala:
Morat cu te na obuku poslati :)

Pa bio sam tu kad je tekma bila. Prozivao sam pljuvace Amera Bekica, da im se p.... u usta :)

Pa nisam ni ja 24 sata online :)

Nisam gledao danas tekmu, ali po ovom sto citam, igra nam se dize iz utakmice u utakmicu.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 mar 2017, 20:19

Evander je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:@Evander. Halali za slike danas, nije moglo vjeruj pokusavao sam bruka puta, a bio sam ogranicen sa vremenom. Javi se ckapi nekad i kad dobijemo :tralala:
Morat cu te na obuku poslati :)

Pa bio sam tu kad je tekma bila. Prozivao sam pljuvace Amera Bekica, da im se p.... u usta :)

Pa nisam ni ja 24 sata online :)
Vratila me zena u kucu. :mrgreen:
Skontao sam kasnije, ali kasno Marko na Kosovo stize. Amer Bekic je iskoristio dvije prilike koje su mu servirane, ali napad sa Ahmom je druga dimenzija. Ja sve kontam Evo Lelica, sad ce hoce ali u davolu. Ebala ti sisa pleme glupo, kako bi nam valjao on i Said zadnjih petnaest minuta pa to bi strasno bilo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2017, 20:22

belosevic28 je napisao/la:Koliko sam uspio vidjeti danas, a i procitati od vas (heroja :mrgreen: ) koji ste bili na tekmi, ni malo lose. Steta sto ne pade jos jedan, al heb ga. Mislim da su Hehibovic i Mersudin i usli nebi li se zabio taj jos jedan gol al nea veze. Po onakvom terenu, zaista borbena igra momaka, i nema im se sta zamjeriti. Nije Travnik mjerilo, ali kad onako borbeno odigraju, moze im se i rezultatski kiks oprostiti.
U subptu oborine, pada listica na Kosevu aBd :bih:
Odigrali smo odlicno, da je bilo 3 mozda cak i 4:0 ne bi bilo nezasluzeno, iskreno. Igra nam je losa vec mjesecima, ono nije na nivou bolje reci ali ovo danas je bilo perfektno i dominantno. Eh sad, Travnik je ''losiji'' rang od premijerligaskih ekipa ali dobro, nadam se da ce i protiv Širokog Brijega biti nesto slicno, makar rezultatski. :)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 mar 2017, 20:26

ISTINA ZA VEDRANA !

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 mar 2017, 20:27

baboatif je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Al hajde sve i nekako razumijem, ali **** sestre livaku i andusicu ne ide nikako.
kume ja sam to dozivio prvu Djeninu tekmu protiv zvijezde na poluvremenu kod 0 0 na istoku J*** mu sestru majku zive.mrtve.poslije mu aplaudiraju.sjedim.na istoku dugo.konstantno sam u raspravama da pojedincima zbog toga

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Ja sam jednom kasno krenuo na tekmu sa posla,i zove me javer kaze pocela tekma bicemo na istoku inace tamo budu,odem zivot mi se smuci boba falila da prebijem jednog glavonju lik je bukvalno 90 minuta sr ao i psovao

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 mar 2017, 20:29

Sto se tice Sirokog namjesteno providno,proce u kupu a ako odu u Ligu za prvaka,dobice madjari 6 bodova to su maheri za namjestanje

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 mar 2017, 20:32

Mortem, zato i kazem iako Travnik nije mjerilo, za mene je mjerilo ona borba danas. I sve dok igraju onako, zasluzuju podrsku svih nas.
A sto se tice listice, ko ih hebe, dobiti ih u subotu pa nek ku.rcu sviraju i namjestaju. Pobjedu posvetiti Vedranu i sljamu sa druge strane Miljacke koji pokazuje svoje pravo lice !!!
Nastavi niz...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2017, 20:33

belosevic28 je napisao/la:Mortem, zato i kazem iako Travnik nije mjerilo, za mene je mjerilo ona borba danas. I sve dok igraju onako, zasluzuju podrsku svih nas.
A sto se tice listice, ko ih hebe, dobiti ih u subotu pa nek ku.rcu sviraju i namjestaju. Pobjedu posvetiti Vedranu i sljamu sa druge strane Miljacke koji pokazuje svoje pravo lice !!!
Nastavi niz...
Tako je-- :thumbup:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 08 mar 2017, 20:34

belosevic28 je napisao/la:Mortem, zato i kazem iako Travnik nije mjerilo, za mene je mjerilo ona borba danas. I sve dok igraju onako, zasluzuju podrsku svih nas.
Nastavi niz...
:tokralju: :tokralju: Potpis od a do ž . Sarić me iz utakmice u utakmicu impresionira , napokon je to onaj pravi Sara koji je prosle godine bio najbolji veznjak nase lige. Momci samo borba , trka i zelja za pobjedom , navijaci sa svih tribina ce to prepoznati
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2017, 20:35

zagor1987 je napisao/la:Sto se tice Sirokog namjesteno providno,proce u kupu a ako odu u Ligu za prvaka,dobice madjari 6 bodova to su maheri za namjestanje
Ma nije to brate, 100% nema tu kod njih ako i ako vjeruj mi..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2017, 20:37

slika

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 mar 2017, 20:38

Hajde svani Suboto :opaopa:
Ebem te Listico
Nadam se da ce teren biti bolji nego danas :)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 mar 2017, 20:40

Saric u ovih par utakmica je onaj igrac iz Slobode od prosle sezone. Nadam se da ce nastaviti ovako i biti jos bolji jer nam je ocajnicki potreban veznjak ovakvih kvaliteta.
I sta je sa Radovcem? Ocekivao sam da ce danas makar sa klupe uci (ako je uopste bio na njoj), a on ni minute. Jednostavno ne mogu da vjeruje da je ovako brzo prop'o. :roll:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 mar 2017, 20:42

Evolution87 je napisao/la:Saric u ovih par utakmica je onaj igrac iz Slobode od prosle sezone. Nadam se da ce nastaviti ovako i biti jos bolji jer nam je ocajnicki potreban veznjak ovakvih kvaliteta.
I sta je sa Radovcem? Ocekivao sam da ce danas makar sa klupe uci (ako je uopste bio na njoj), a on ni minute. Jednostavno ne mogu da vjeruje da je ovako brzo prop'o. :roll:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ima problema sa aduktorom. :)

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 08 mar 2017, 20:47

Sarajlijica1946 je napisao/la:Hajde svani Suboto :opaopa:
Ebem te Listico
Nadam se da ce teren biti bolji nego danas :)
Padavine prestaju sutra, teren bi u subotu trebao biti mnogo bolji.
A moglo bi biti i sunca. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.