jurisicduska je napisao/la:Treba reći da je suđenje očajno danas bilo, kad podiže Anđušiću offside a on iza centra ja sam se zgrozio. To može samo namjerno se podići. Imaš paša liniju od centra on metar iza centra. Bez imalo dvojbe diže lik.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jurisicduska je napisao/la:Treba reći da je suđenje očajno danas bilo, kad podiže Anđušiću offside a on iza centra ja sam se zgrozio. To može samo namjerno se podići. Imaš paša liniju od centra on metar iza centra. Bez imalo dvojbe diže lik.

Cuvajte i jajnike momciPitarBordo je napisao/la:Pišam k'o ledomat.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pijem caj za bubrege.PitarBordo je napisao/la:E kako sam se smrz'o like a zdapi.
Morat cu te na obuku poslatiSarajlijica1946 je napisao/la:@Evander. Halali za slike danas, nije moglo vjeruj pokusavao sam bruka puta, a bio sam ogranicen sa vremenom. Javi se ckapi nekad i kad dobijemo
Vratila me zena u kucu.Evander je napisao/la:Morat cu te na obuku poslatiSarajlijica1946 je napisao/la:@Evander. Halali za slike danas, nije moglo vjeruj pokusavao sam bruka puta, a bio sam ogranicen sa vremenom. Javi se ckapi nekad i kad dobijemo
Pa bio sam tu kad je tekma bila. Prozivao sam pljuvace Amera Bekica, da im se p.... u usta
Pa nisam ni ja 24 sata online
Odigrali smo odlicno, da je bilo 3 mozda cak i 4:0 ne bi bilo nezasluzeno, iskreno. Igra nam je losa vec mjesecima, ono nije na nivou bolje reci ali ovo danas je bilo perfektno i dominantno. Eh sad, Travnik je ''losiji'' rang od premijerligaskih ekipa ali dobro, nadam se da ce i protiv Širokog Brijega biti nesto slicno, makar rezultatski.belosevic28 je napisao/la:Koliko sam uspio vidjeti danas, a i procitati od vas (heroja) koji ste bili na tekmi, ni malo lose. Steta sto ne pade jos jedan, al heb ga. Mislim da su Hehibovic i Mersudin i usli nebi li se zabio taj jos jedan gol al nea veze. Po onakvom terenu, zaista borbena igra momaka, i nema im se sta zamjeriti. Nije Travnik mjerilo, ali kad onako borbeno odigraju, moze im se i rezultatski kiks oprostiti.
U subptu oborine, pada listica na Kosevu aBd
Ja sam jednom kasno krenuo na tekmu sa posla,i zove me javer kaze pocela tekma bicemo na istoku inace tamo budu,odem zivot mi se smuci boba falila da prebijem jednog glavonju lik je bukvalno 90 minuta sr ao i psovaobaboatif je napisao/la:kume ja sam to dozivio prvu Djeninu tekmu protiv zvijezde na poluvremenu kod 0 0 na istoku J*** mu sestru majku zive.mrtve.poslije mu aplaudiraju.sjedim.na istoku dugo.konstantno sam u raspravama da pojedincima zbog togaSarajlijica1946 je napisao/la:Al hajde sve i nekako razumijem, ali **** sestre livaku i andusicu ne ide nikako.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Tako je--belosevic28 je napisao/la:Mortem, zato i kazem iako Travnik nije mjerilo, za mene je mjerilo ona borba danas. I sve dok igraju onako, zasluzuju podrsku svih nas.
A sto se tice listice, ko ih hebe, dobiti ih u subotu pa nek ku.rcu sviraju i namjestaju. Pobjedu posvetiti Vedranu i sljamu sa druge strane Miljacke koji pokazuje svoje pravo lice !!!
Nastavi niz...
belosevic28 je napisao/la:Mortem, zato i kazem iako Travnik nije mjerilo, za mene je mjerilo ona borba danas. I sve dok igraju onako, zasluzuju podrsku svih nas.
A sto se tice listice, ko ih hebe, dobiti ih u subotu pa nek ku.rcu sviraju i namjestaju. Pobjedu posvetiti Vedranu i sljamu sa druge strane Miljacke koji pokazuje svoje pravo lice !!!
Nastavi niz...
Ma nije to brate, 100% nema tu kod njih ako i ako vjeruj mi..zagor1987 je napisao/la:Sto se tice Sirokog namjesteno providno,proce u kupu a ako odu u Ligu za prvaka,dobice madjari 6 bodova to su maheri za namjestanje

Ima problema sa aduktorom.Evolution87 je napisao/la:Saric u ovih par utakmica je onaj igrac iz Slobode od prosle sezone. Nadam se da ce nastaviti ovako i biti jos bolji jer nam je ocajnicki potreban veznjak ovakvih kvaliteta.
I sta je sa Radovcem? Ocekivao sam da ce danas makar sa klupe uci (ako je uopste bio na njoj), a on ni minute. Jednostavno ne mogu da vjeruje da je ovako brzo prop'o.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Padavine prestaju sutra, teren bi u subotu trebao biti mnogo bolji.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hajde svani Suboto![]()
Ebem te Listico
Nadam se da ce teren biti bolji nego danas
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.