Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nope.Rosas7 je napisao/la: jel igro sunjic ?
Jest igr'o je,k'o i ti sto si pratio tekmu .Rosas7 je napisao/la:cestitke na osvojenom bodu,u zenici sa grcima za prvo mjesto cete igrat![]()
jel igro sunjic ?
Rosas7 je napisao/la:cestitke na osvojenom bodu,u zenici sa grcima za prvo mjesto cete igrat![]()
jel igro sunjic ?
A oni su eto kao bili nešto bolji od nas? Izuzev po dvije odlične prilike, obje ekipe su silovale onaj teren, vjerojatno zato što smo izjednačeni po kvaliteti pa se niti jedni nisu mogli odlijepiti.Dylan Dog je napisao/la:Grci kažu da je sva ta fama oko BiH,7 golova Lihtejnštajnu,4 Latviji,Džeko,ovo ono,utjecalo da su nas jako ozbiljno shvatili,da dugo nije gostovala reprezentacija zbog koje se ispunio čitav stadion,da je čak i Santos pao pod utjecaj toga i oprezno krenuo u utakmicu,i dok su i oni i on skontali koliko smo mi zapravo loši i krenuli igrati sa 3 napadača protiv nas već je bilo kasno
Dao bog sto vise ovakvih ''losih''utakmica sa ovim rezultatom na strani protiv glavnih favorita za prvo mjesto.Dylan Dog je napisao/la:Grci kažu da je sva ta fama oko BiH,7 golova Lihtejnštajnu,4 Latviji,Džeko,ovo ono,utjecalo da su nas jako ozbiljno shvatili,da dugo nije gostovala reprezentacija zbog koje se ispunio čitav stadion,da je čak i Santos pao pod utjecaj toga i oprezno krenuo u utakmicu,i dok su i oni i on skontali koliko smo mi zapravo loši i krenuli igrati sa 3 napadača protiv nas već je bilo kasno
Pa kvota bi trebala bit' 1.00, jer se ta tekma,care moj,davno zavrsila...tepsija je napisao/la:Mi kao giganti neki![]()
BiH-Latvija 1,20-5,50-11,95
Hvala na cestitkama,a meni je zao sto tvoji izgubise od Belgije...Hajd bice boljeRosas7 je napisao/la:cestitke na osvojenom bodu,u zenici sa grcima za prvo mjesto cete igrat![]()
jel igro sunjic ?
Alipasino je napisao/la:U ovoj grupi prvi ce bit Slovaci a mi i Grcka borba za 2 mjesto.
Sta kaze Pape ako nedamo gola izgubicemo e moj Pape veze ti nemas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.