Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Provalio je njega Safet odmah.
Nemam ja nista protiv da igra za Hrvatsku ako tako osjeca, ali malom balavcu je neko trebao objasniti da ne smije da se igra sa osjecajima i ponosom Bosanaca i Hercegovaca, ovo sto je uradio samo moze njemu naskoditi...
Pricati naokolo kako nece donijeti odluku do 18.godine, bacati neke bombe o tome kako je on Bosanac, kako ne moze da se odluci, a ovamo izjavi kako je preponosan, odusevljen i kako NIKADA NIJE BILO DVOJBE.
Ovo je najveci oblik licemjerstva, da ne kazem podyebavanja jednog naroda, tacnije, sopstvenog naroda. Da je rekao "teska srca" ili tako nesto, pa hajde da covjek nekako i predje preko svega. No izjaviti ovakvo nesto i onda ocekivati da ovdje to ljudi ne docekaju na noz, e to moze samo naivna budala. Ovime je postao "persona non grata" u BiH i da sam na njegovom mjestu, nebi se vise nikada vracao u Klokotnicu, jer postoji velika opasnost da mu neka budala polomi obje noge i unisti karijeru koja nije kako treba ni zapocela.
E moj Alene, zelen si ti za mnoge stvari.
Nemam ja nista protiv da igra za Hrvatsku ako tako osjeca, ali malom balavcu je neko trebao objasniti da ne smije da se igra sa osjecajima i ponosom Bosanaca i Hercegovaca, ovo sto je uradio samo moze njemu naskoditi...
Pricati naokolo kako nece donijeti odluku do 18.godine, bacati neke bombe o tome kako je on Bosanac, kako ne moze da se odluci, a ovamo izjavi kako je preponosan, odusevljen i kako NIKADA NIJE BILO DVOJBE.
Ovo je najveci oblik licemjerstva, da ne kazem podyebavanja jednog naroda, tacnije, sopstvenog naroda. Da je rekao "teska srca" ili tako nesto, pa hajde da covjek nekako i predje preko svega. No izjaviti ovakvo nesto i onda ocekivati da ovdje to ljudi ne docekaju na noz, e to moze samo naivna budala. Ovime je postao "persona non grata" u BiH i da sam na njegovom mjestu, nebi se vise nikada vracao u Klokotnicu, jer postoji velika opasnost da mu neka budala polomi obje noge i unisti karijeru koja nije kako treba ni zapocela.
E moj Alene, zelen si ti za mnoge stvari.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja licno necu povjerovati u ovaj intervju, nego cu fino sacekati tekmu sa skotskom gdje ce alen dobiti barem 10 sekundi na terenu 1000% i onda tek cu znati kolika je supcina i licemjer..a nek mu caci na obraz ide kako je dijete savjetovao..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Upotpunosti se slazem sa ovim...Papastathopoulos je napisao/la:Ja licno necu povjerovati u ovaj intervju, nego cu fino sacekati tekmu sa skotskom gdje ce alen dobiti barem 10 sekundi na terenu 1000% i onda tek cu znati kolika je supcina i licemjer..a nek mu caci na obraz ide kako je dijete savjetovao..
Pravda za Papeta!
Nemas sta ne povjerovati, momak je na svojoj oficijelnoj fb stranici napisao da je prihvatio poziv... Gotova stvarPapastathopoulos je napisao/la:Ja licno necu povjerovati u ovaj intervju, nego cu fino sacekati tekmu sa skotskom gdje ce alen dobiti barem 10 sekundi na terenu 1000% i onda tek cu znati kolika je supcina i licemjer..a nek mu caci na obraz ide kako je dijete savjetovao..
https://www.facebook.com/ALEN.HALILOVIC.OFFICIAL.PAGE" onclick="window.open(this.href);return false;
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
i da ako Bog da osvoji trofeja koliko i ModrićPapastathopoulos je napisao/la:Ja licno necu povjerovati u ovaj intervju, nego cu fino sacekati tekmu sa skotskom gdje ce alen dobiti barem 10 sekundi na terenu 1000% i onda tek cu znati kolika je supcina i licemjer..a nek mu caci na obraz ide kako je dijete savjetovao..

BAR JE RIJESENO... KLJUCAT TEMU I VOZDRA!
čuj nije bilo nikad dvojbe, ccc 

I KANTIRAT JEFliX je napisao/la:BAR JE RIJESENO... KLJUCAT TEMU I VOZDRA!

Njemu je Bosna dobro dosla samo da bi dobio ovaj poziv Hrvatske,jer su Vatreni bili pod pritiskom,i iskoristio je to..vjerovatno na savjet svog oca,da malo zakuha,kaooo ne zna on jos za koga ce igrat,ma znao mali oduvijek za koga ce al pametno je odigrao ovu igru,i sad je tu,promovisao se,vecina bi tako uradila..a da je neki igrac,dajte ba ljudi sta vam je,na osnovu nekoliko clipova i poteza omaa igracina,ko je gledao utakmice Dinama kad je igrao,zna da je on dalekoo od igracine..nista posebno,kao mnostvo mladica koji treba da izguraju talent,a dal ce...vidjecemo,,imamo mi na koga bit ponosni..NAPRIJED ZMAJEVI 

Tako je!Deniss je napisao/la:imamo mi na koga bit ponosni
Normalno da nije, momak i nema neku poveznicu s nama osim sto mu je otac igrao i za Hr i za BiH.megaffon je napisao/la:čuj nije bilo nikad dvojbe, ccc
Mali rodjen tamo, odrastao prosao sve selekcije, jos mu mati iz Hrvatske.
Ne znam sta ste ocekivali ocito je bilo da ce igrat za kockice.
I na kraju dodas da Hrvati imaju uticajnije ljude u fudbalu na svim nivoima od nas od saveza preko uefe do fife.
Ni prvi ni zadnji kojem se nadamao da ce obuci dres nase repke a on osvane u dresu neke komsijske

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- samo_lijevo
- Kontakt:
U potpunosti se slazem.propuh je napisao/la:Normalno da nije, momak i nema neku poveznicu s nama osim sto mu je otac igrao i za Hr i za BiH.megaffon je napisao/la:čuj nije bilo nikad dvojbe, ccc
I na kraju dodas da Hrvati imaju uticajnije ljude u fudbalu na svim nivoima od nas od saveza preko uefe do fife.
Ni prvi ni zadnji kojem se nadamao da ce obuci dres nase repke a on osvane u dresu neke komsijske
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- moustapha
- Kontakt:
Svako je bio svjestan da ce njegova odluka biti zadnja i da postoji realna mogucnost da izabere Hrvatsku. Medjutim, ovo sranje tipa "za mene nikad nije bilo dileme" mu nije trebalo.propuh je napisao/la:Normalno da nije, momak i nema neku poveznicu s nama osim sto mu je otac igrao i za Hr i za BiH.megaffon je napisao/la:čuj nije bilo nikad dvojbe, ccc
#divovi
Nije nikakvo opravdanje to sto je on rođen i odrastao u Hrvatskoj! Šta je s Kolašincem, koji je prošao sve mlade reprezentacije Njemačke, pa opet izabrao nas? Ili primjer Miralema Pjanića, Sergeja Barbareza?
Ono sto je očigledno je da je mali iskoristio svu medijsku pompu da bi što prije upisao nastup za Hrvatsku i digao sebi rejting. Nije ni sramota što je izabrao Hrvatsku, ali je sramota i licemjerstvo izjavljivati u medijima kako se dvoumi, kako neće odlučiti prije 18. godine i slično. BiH ima i imat će i bolje igrače od njega!
Ono sto je očigledno je da je mali iskoristio svu medijsku pompu da bi što prije upisao nastup za Hrvatsku i digao sebi rejting. Nije ni sramota što je izabrao Hrvatsku, ali je sramota i licemjerstvo izjavljivati u medijima kako se dvoumi, kako neće odlučiti prije 18. godine i slično. BiH ima i imat će i bolje igrače od njega!
Dabogda bio "igracina ko sto mu je otac bio"
Alenu sve najbolje,da naleti na Kolasninca na lijevoj strani aBd jednog dana,pojest ce ga Sejo bez salate 

Ne znam sta vidite u njemu. Nije ni dokazan igrac, tek mu 17 godina, Mamic ce ga uvalit za dobre pare i propast ce. Imamo mi 100x boljih igraca siguran sam 

Ima i tekakvu poveznicu, pa oceva rodbina mu je tu, roditelji iz BiH, al haj sve to, sam je izjavljivao da nije odlucio i vukao nas za nos, sto odmah ne rece nasima ne. Ovo je bio scenario da ga Hrvati zovu, ko fol da ga mi ne otmnemo. OK izabrao Hrvatsku, ali nije nas trebao vuci za nos sa izjavama da još ne zna, mlad i fazoni bllla...,a sad kao nikad nije bilo dvojbe. E kad je on nas vukao za nos,onda i ja njemu slobodno zelim neuspjesnu nogometnu karijerupropuh je napisao/la:Normalno da nije, momak i nema neku poveznicu s nama osim sto mu je otac igrao i za Hr i za BiH.megaffon je napisao/la:čuj nije bilo nikad dvojbe, ccc
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma nece se on naigrati, zapamtite. Ne bi ni kod nas.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.