Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la _dreamer_ » 23 maj 2013, 13:54

Provalio je njega Safet odmah.

Nemam ja nista protiv da igra za Hrvatsku ako tako osjeca, ali malom balavcu je neko trebao objasniti da ne smije da se igra sa osjecajima i ponosom Bosanaca i Hercegovaca, ovo sto je uradio samo moze njemu naskoditi...

Pricati naokolo kako nece donijeti odluku do 18.godine, bacati neke bombe o tome kako je on Bosanac, kako ne moze da se odluci, a ovamo izjavi kako je preponosan, odusevljen i kako NIKADA NIJE BILO DVOJBE.

Ovo je najveci oblik licemjerstva, da ne kazem podyebavanja jednog naroda, tacnije, sopstvenog naroda. Da je rekao "teska srca" ili tako nesto, pa hajde da covjek nekako i predje preko svega. No izjaviti ovakvo nesto i onda ocekivati da ovdje to ljudi ne docekaju na noz, e to moze samo naivna budala. Ovime je postao "persona non grata" u BiH i da sam na njegovom mjestu, nebi se vise nikada vracao u Klokotnicu, jer postoji velika opasnost da mu neka budala polomi obje noge i unisti karijeru koja nije kako treba ni zapocela.

E moj Alene, zelen si ti za mnoge stvari.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 maj 2013, 13:55

Ja licno necu povjerovati u ovaj intervju, nego cu fino sacekati tekmu sa skotskom gdje ce alen dobiti barem 10 sekundi na terenu 1000% i onda tek cu znati kolika je supcina i licemjer..a nek mu caci na obraz ide kako je dijete savjetovao..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 maj 2013, 13:58

Papastathopoulos je napisao/la:Ja licno necu povjerovati u ovaj intervju, nego cu fino sacekati tekmu sa skotskom gdje ce alen dobiti barem 10 sekundi na terenu 1000% i onda tek cu znati kolika je supcina i licemjer..a nek mu caci na obraz ide kako je dijete savjetovao..
Upotpunosti se slazem sa ovim...
Pravda za Papeta!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 maj 2013, 13:58

Papastathopoulos je napisao/la:Ja licno necu povjerovati u ovaj intervju, nego cu fino sacekati tekmu sa skotskom gdje ce alen dobiti barem 10 sekundi na terenu 1000% i onda tek cu znati kolika je supcina i licemjer..a nek mu caci na obraz ide kako je dijete savjetovao..
Nemas sta ne povjerovati, momak je na svojoj oficijelnoj fb stranici napisao da je prihvatio poziv... Gotova stvar

https://www.facebook.com/ALEN.HALILOVIC.OFFICIAL.PAGE" onclick="window.open(this.href);return false;
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Amal1
Kontakt:

Post Postao/la Amal1 » 23 maj 2013, 13:58

i da ako Bog da osvoji trofeja koliko i Modrić :lol: :lol: :lol:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 23 maj 2013, 13:58

BAR JE RIJESENO... KLJUCAT TEMU I VOZDRA!

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 23 maj 2013, 14:01

čuj nije bilo nikad dvojbe, ccc :roll:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 23 maj 2013, 14:01

FliX je napisao/la:BAR JE RIJESENO... KLJUCAT TEMU I VOZDRA!
I KANTIRAT JE :D

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 23 maj 2013, 14:01

mamu mu yebem :roll:
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

Deniss
Kontakt:

Post Postao/la Deniss » 23 maj 2013, 14:03

Njemu je Bosna dobro dosla samo da bi dobio ovaj poziv Hrvatske,jer su Vatreni bili pod pritiskom,i iskoristio je to..vjerovatno na savjet svog oca,da malo zakuha,kaooo ne zna on jos za koga ce igrat,ma znao mali oduvijek za koga ce al pametno je odigrao ovu igru,i sad je tu,promovisao se,vecina bi tako uradila..a da je neki igrac,dajte ba ljudi sta vam je,na osnovu nekoliko clipova i poteza omaa igracina,ko je gledao utakmice Dinama kad je igrao,zna da je on dalekoo od igracine..nista posebno,kao mnostvo mladica koji treba da izguraju talent,a dal ce...vidjecemo,,imamo mi na koga bit ponosni..NAPRIJED ZMAJEVI :)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 maj 2013, 14:05

Deniss je napisao/la:imamo mi na koga bit ponosni
Tako je!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 23 maj 2013, 14:11

megaffon je napisao/la:čuj nije bilo nikad dvojbe, ccc :roll:
Normalno da nije, momak i nema neku poveznicu s nama osim sto mu je otac igrao i za Hr i za BiH.
Mali rodjen tamo, odrastao prosao sve selekcije, jos mu mati iz Hrvatske.
Ne znam sta ste ocekivali ocito je bilo da ce igrat za kockice.
I na kraju dodas da Hrvati imaju uticajnije ljude u fudbalu na svim nivoima od nas od saveza preko uefe do fife.
Ni prvi ni zadnji kojem se nadamao da ce obuci dres nase repke a on osvane u dresu neke komsijske ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 23 maj 2013, 14:14

propuh je napisao/la:
Normalno da nije, momak i nema neku poveznicu s nama osim sto mu je otac igrao i za Hr i za BiH.

I na kraju dodas da Hrvati imaju uticajnije ljude u fudbalu na svim nivoima od nas od saveza preko uefe do fife.
Ni prvi ni zadnji kojem se nadamao da ce obuci dres nase repke a on osvane u dresu neke komsijske ;)
U potpunosti se slazem.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 23 maj 2013, 14:14

slika

mene samo zbog ovoga boli!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 maj 2013, 14:15

propuh je napisao/la:
Svako je bio svjestan da ce njegova odluka biti zadnja i da postoji realna mogucnost da izabere Hrvatsku. Medjutim, ovo sranje tipa "za mene nikad nije bilo dileme" mu nije trebalo.
#divovi

Gabrielle
Kontakt:

Post Postao/la Gabrielle » 23 maj 2013, 14:17

Nije nikakvo opravdanje to sto je on rođen i odrastao u Hrvatskoj! Šta je s Kolašincem, koji je prošao sve mlade reprezentacije Njemačke, pa opet izabrao nas? Ili primjer Miralema Pjanića, Sergeja Barbareza?

Ono sto je očigledno je da je mali iskoristio svu medijsku pompu da bi što prije upisao nastup za Hrvatsku i digao sebi rejting. Nije ni sramota što je izabrao Hrvatsku, ali je sramota i licemjerstvo izjavljivati u medijima kako se dvoumi, kako neće odlučiti prije 18. godine i slično. BiH ima i imat će i bolje igrače od njega!

Deniss
Kontakt:

Post Postao/la Deniss » 23 maj 2013, 14:18

Dabogda bio "igracina ko sto mu je otac bio" :D Alenu sve najbolje,da naleti na Kolasninca na lijevoj strani aBd jednog dana,pojest ce ga Sejo bez salate :D

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 23 maj 2013, 14:18

Ne znam sta vidite u njemu. Nije ni dokazan igrac, tek mu 17 godina, Mamic ce ga uvalit za dobre pare i propast ce. Imamo mi 100x boljih igraca siguran sam ;)

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 23 maj 2013, 14:18

propuh je napisao/la:
Ima i tekakvu poveznicu, pa oceva rodbina mu je tu, roditelji iz BiH, al haj sve to, sam je izjavljivao da nije odlucio i vukao nas za nos, sto odmah ne rece nasima ne. Ovo je bio scenario da ga Hrvati zovu, ko fol da ga mi ne otmnemo. OK izabrao Hrvatsku, ali nije nas trebao vuci za nos sa izjavama da još ne zna, mlad i fazoni bllla...,a sad kao nikad nije bilo dvojbe. E kad je on nas vukao za nos,onda i ja njemu slobodno zelim neuspjesnu nogometnu karijeru

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2013, 14:18

Ma nece se on naigrati, zapamtite. Ne bi ni kod nas.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.