adnan24 je napisao/la:Znam...ali cudni su ti koeficijenti...dosta je klubova zalutalo u drugi i treci sesir...
hmm, recimo da dobijete nesto slicno ovogodisnjoj grupi G u kojoj smo imali real, miln, ajaks i okser.
sta mislis umjesto kojeg kluba bi ubacili dortmund? eto, ja sam ubjedjen da to ne bi bio real
dakle, vi mozete ´uskociti´ umjesto francuza i naravno zavrsiti kao francuzi, tj. sa 3 zabijena i 12 primljenih golova.
ili da za primjer uzmemo grupu C sa mudom, valencijom, rendzersima i bursom
kakve su sanse tvog malog i doskora prezaduzenog kluba?
adnan24 je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce htjeti ovi nasi mijenjati Bundesligu za cvajtu...
prijatelju, sve za paare.
koliko zaradjuje jedan sahin, covjek koji slovi za ponajboljeg igraca?
ispravi me ako grijesim, ali kako sam ja nacuo radi se o neka 2 miliona godisnje - bruto
ako je to istina onda je momak gotovo pa na prosjackom stapu. za zivot premalo, za smrt previse.
covjek sastavlja kraj s krajem

ako danas kupi kilo kruha i litru mlijeka, znaj da sutra nece imati za frtalj mesa, itd.
dakle, druga liga je neminovnost. ili, pak, da pojaca ekipe ala keln, frajburg, majnc... sve klubovi koji lijepo i redovno isplacuju svoje igrace.
osim toga, kako dozvoliti da u najelitnijem takmicenju zaigra klub koji svojim redovima krije osudjenog kriminalca i manipulatora koji je namjesto utakmice potkupljivajuci uprave drugih klubova.
kriminalac i prevarant ne smije igrati fudbal a kamo li najelitnije fudbalsko takmicenje.
adnan24 je napisao/la:Istina,samo sto ja ne navijam za trenera vec za klub...
da, ti navijas za klub koji se odrekao covjeka ciju sliku si prihvatio. mah, sta odrekli, izbacili su ga, izbacili.
krajnje je vrijeme da dfb stane u kraj prevarantsko-mafijaskom klubu i izbaci ga u petu ligu. djelovati sad ili nikad

ako reaguju na kraju sezone, bojim se da ce biti prekasno.
HzBvB je napisao/la:koliko ti imas razreda ?? a 7. i knjige od 8-Mog - MOG

nazalost, redovno se obistinjava ona stara narodna ´ko o cemu, murva o postenju´.
toliko forumasa, toliko posjetilaca ove teme i bas ti da se nadjes, bas ti