DzoleZeljo je napisao/la:E da, jos tri juniora koja vode igru tu nece biti.
Pa covjece, KAZEM VAM. IBrakovic i ekipa su Vec sampioni a Vi mozete poceti slaviti!
Radnika ce te 0:3, glat bez problema, a protiv nas iz 1 u 1.
Izuzev Memije, daj broj utakmica ostale dvojice da vidimo koliko nose igru? Isto tako sad ja mogu napisati da Mihojevic nosi nasu igru a isto ide sa repkomDzoleZeljo je napisao/la:E da, jos tri juniora koja vode igru tu nece biti.
Pa covjece, KAZEM VAM. IBrakovic i ekipa su Vec sampioni a Vi mozete poceti slaviti!
Ma brate mani se ibrakovica i tih sranja 3-0,ja vasu ekipu cijenim i ne mislim da ste uopste losi,ali me iritira to sto manipulisete sa nekakvom ekipom djeca a imate bajica i memiju koji su vazni za ekipu.DzoleZeljo je napisao/la:E da, jos tri juniora koja vode igru tu nece biti.
INŠALLAH!DzoleZeljo je napisao/la:E da, jos tri juniora koja vode igru tu nece biti.
Ma vi cete biti najzasluzniji sto ce se juniorksa reprezentacija plasirati na SP. Nema veze sto mi imamo duplo vise igraca od vas tamo.DzoleZeljo je napisao/la:E da, jos tri juniora koja vode igru tu nece biti.
Beganović je u zadnje vrijeme standardan, igra fenomenalno, tri gola u šest posljednjih utakmica, pauzirao je samo protiv Zvijezde zbog crvenog kartona. Hadžiahmetović je od posljednjih 10 mečeva bio starter u 8-9. Memiju neću komentarisati.Sabinho je napisao/la:Izuzev Memije, daj broj utakmica ostale dvojice da vidimo koliko nose igru? Isto tako sad ja mogu napisati da Mihojevic nosi nasu igru a isto ide sa repkomRadovac je zaista jedan od nosaca nase igre, takodje nece biti tu. Nase najbolje krilo Duljevic je platio cijenu kod mesara i zavrsio sezonu.
Haj ozbiljno. Je li fakat mislis da bi iti jedan od njih osim Memije poceo utakmicu u subotu?Virtu4l je napisao/la:Beganović je u zadnje vrijeme standardan, igra fenomenalno, tri gola u šest posljednjih utakmica, pauzirao je samo protiv Zvijezde zbog crvenog kartona. Hadžiahmetović je od posljednjih 10 mečeva bio starter u 8-9. Memiju neću komentarisati.Sabinho je napisao/la:Izuzev Memije, daj broj utakmica ostale dvojice da vidimo koliko nose igru? Isto tako sad ja mogu napisati da Mihojevic nosi nasu igru a isto ide sa repkomRadovac je zaista jedan od nosaca nase igre, takodje nece biti tu. Nase najbolje krilo Duljevic je platio cijenu kod mesara i zavrsio sezonu.
Dakle, izuzetno bitni igrači, igrači iz prve postave, a takvi su nam nezamjenjivi jer nam je roster očajan.
Kojim ba juniorimaDzoleZeljo je napisao/la:A dobro realno, Vi se vec sampioni i zaista bi bila ogromna bruka ako Vas Zeljo sa juniorima uzme.
Bruka nad brukama.
Na vašoj temi ti titula ne izlazi iz usta(tacnije iz textova), a ovdje prodaješ maglu i pricu autsaidera. Jadan li si Dzole, blago receno.DzoleZeljo je napisao/la:A dobro realno, Vi se vec sampioni i zaista bi bila ogromna bruka ako Vas Zeljo sa juniorima uzme.
Bruka nad brukama.
Vjerujem da ce ovaj put karte za Sjever, Istok i Jug puci kao halva, a zapada ce biti. Tako tko zeli na ove prve tri navedene, neka pozuri sa uzimanjem karata.
ja volim kad neko koristi argumente poznajem sve bolje ekipe u premijer ligi jer je pratim,a ako ja nisam upravu ti mi reci ja mislimmda kokot,bucan,kosoric i ostali navedeni nisu juniori ako jesu ti reci da jesu i sasvim je ok.DzoleZeljo je napisao/la:Ma vidi ti ovo, bolje Zelju zna nego Sarajevo.kanarinac je napisao/la:antolovic,zeljkovic,kosoric,bogdanovic,colic,hasanovic,kokot,djelmic,bucan,nuhanspahic,varea,kvesic,stanic,sve sami juniori :urnšebes: ,imate memiju,beganovica,hadziahmetovica i bajica od njih 4 su vam dvojca bas prvotimci i igrate sa juniorima koji ste vi manipulantiDzoleZeljo je napisao/la:A dobro realno, Vi se vec sampioni i zaista bi bila ogromna bruka ako Vas Zeljo sa juniorima uzme.
Bruka nad brukama.
Vjerujem da ce ovaj put karte za Sjever, Istok i Jug puci kao halva, a zapada ce biti. Tako tko zeli na ove prve tri navedene, neka pozuri sa uzimanjem karata..
![]()
![]()
Nema sta, Divovi vec mozete da slavite. Pripremite pozornicu pred vjecnom vatrom jer protiv Zeljin juniora ce to da bude rutina....
Beganović 100%, najbolji igrač uz Bajića. Za Hadžiahmetovića ne znam, ali i on je bio starter u zadnjih 5-6 mečeva.Evander je napisao/la:Haj ozbiljno. Je li fakat mislis da bi iti jedan od njih osim Memije poceo utakmicu u subotu?
Ok. Hvala na odgovoru.Virtu4l je napisao/la:Beganović 100%, najbolji igrač uz Bajića. Za Hadžiahmetovića ne znam, ali i on je bio starter u zadnjih 5-6 mečeva.Evander je napisao/la:Haj ozbiljno. Je li fakat mislis da bi iti jedan od njih osim Memije poceo utakmicu u subotu?
Kokotomsimon je napisao/la:Kojim ba juniorimaDzoleZeljo je napisao/la:A dobro realno, Vi se vec sampioni i zaista bi bila ogromna bruka ako Vas Zeljo sa juniorima uzme.
Bruka nad brukama.
Kad smo poceli ulagati pare?DzoleZeljo je napisao/la:Znamo da je tesko priznati. Ipak vi morate pare i pare da ulazete a rezultata nema.
Pa Vi ste jedini klub koji je ulozio ovolike pare a nije osovjio titule a samoprozvani sampioni svemira i okoline.
Kad je Sarajevo zadnji put bilo sampion?
Koliko para smo uložili?DzoleZeljo je napisao/la:Znamo da je tesko priznati. Ipak vi morate pare i pare da ulazete a rezultata nema.
Pa Vi ste jedini klub koji je ulozio ovolike pare a nije osovjio titule a samoprozvani sampioni svemira i okoline.
Kad je Sarajevo zadnji put bilo sampion?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.