FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Bomba transfer se može nazvati npr dovođenje Hulka, kakav crni Podolski i njemu slični.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Podolski je svoje odradio u Minhenu!!!! Dzeko je bas igrac za bundes lige!!! I mislim da bi se uklopio
u bavarski sistem rada i treniranja!!! Pa bi bio na vrhuncu svoje karijere!!! Jer nista dok se neprode svabska
skola!!
u bavarski sistem rada i treniranja!!! Pa bi bio na vrhuncu svoje karijere!!! Jer nista dok se neprode svabska
skola!!
Dzeko bi bio najbolje rjesenje, vec sad je bolji napdaca od Gomeza a ima i iskustva u Bundesligi.bordo je napisao/la:I ja mislim da ce Dzeko doci!!!! Imam neki predosijecaj danima!!! Ako me ne vara!!
- Centre forward
- Kontakt:
Haman ce Usami out na kraju sezone.Mogli bismo napravit deal sa Napoliem.Njima radioaktivni Japanac nama Cavani 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ovih dana se spominjao i Olivier Giroud kao moguće pojačanje, o tome je pisao spox. com, javili još neki njemački mediji. Inače ovaj igrač 1.92 m visok, izuzetno dobar u igri glavom, te ima jako opasnu ljevicu s kojom slabo koju šansu za postizanje gola propusti. Član je Montepeilier, čini se kao zanimljiv, možda sam ga ovako koji put pogledao u nekoj utakmici, ak se ne varam. Mislim da bi mogao biti zanimljiv igrač, u nekih četrdesetak utakmica za Montpeilier je zabio 20 golova.
Hazard bi možda isto mogao biti zanimljiv, ev iz utrke za njega se povukao Chelsea, ali su zainteresovani Man. city, Liverpool, ManU za njega.
Što se Džeke tiče, mislim da su jako male šanse da se oko njega aktiviramo. Stvar je u tome što bi mnogo koštao, sad ne djeluje da je baš u super formi. O Džeki imam visoko mišljenje i definitivno mi je najdraži naš igrač, ali ni sam nisam toliko ubjeđen da bi on napravio baš pravi bljesak u Bayernu, pa i da bi zabio više golova od Gomeza. A Gomez dok zabija , uvijek će biti prvi izbor, što bi onda Džeko sjeo na klupu???
Hazard bi možda isto mogao biti zanimljiv, ev iz utrke za njega se povukao Chelsea, ali su zainteresovani Man. city, Liverpool, ManU za njega.
Što se Džeke tiče, mislim da su jako male šanse da se oko njega aktiviramo. Stvar je u tome što bi mnogo koštao, sad ne djeluje da je baš u super formi. O Džeki imam visoko mišljenje i definitivno mi je najdraži naš igrač, ali ni sam nisam toliko ubjeđen da bi on napravio baš pravi bljesak u Bayernu, pa i da bi zabio više golova od Gomeza. A Gomez dok zabija , uvijek će biti prvi izbor, što bi onda Džeko sjeo na klupu???
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kakav Dzeko kakav Cavani kakav Hulk kakav Torres, zar vi stvarno vjerujete u to? Ma kakva bomba u napadu nema od toga nista, prvo poznavajuci nasu upravu nikad ne bi dali vise od 30 miliona za jednog igraca, najveci nam je transer upravo vrijedio 30 miliona(Gomez i to naravno svabo) a dati 30miliona ili vise za igraca koji ce sijediti na klupi je suludo, a sada da mjenamo formaciju i da igramo sa dva napadaca, od toga nema nista jer se mi drzimo ove formacije dugo vremena..Prije cemo dovesti napadaca kao sto je effe naveo Girouda,Guidettia,Vossena igrace koji na trzistu nisu toliko skupi ali siguran sam da bi bila dobra izmjena za Gomeza, e sad ako cemo dovoditi neke bombe neka to bude Goetze i Howedes
I imacemo pola Njemacke reprezentacije
Sto se tice Hazarda on ide u Englesku u to sam siguran, i rijesiti se igraca kao sto su Olic(koji ide 100%) hvala mu za sve bio nam je od velike pomoci pogotovo u LP prosle godine, ali godine su ucinile svoje,Pranjica,Brene, i mozda Buytena i Tymoscuka..
Sto se tice Robbena u zadnje vrijeme se cesto spominje njegov odlazak iz Bayerna, ja sam uvijek govorio dok on nije povredzen da je u TOP5 igraca na svijetu, ali nazalost to je rijetkost jer stalno je povredzen i cim bude spreman treba mu dosta vremena da se vrati u staru formu, i onda nazalost opet dobije kakvu povredu i to ide tako u krug ako se nadze kupac koji bi dao 25M ili vise nebi se ljutio ukoliko bi ga prodali, ali naravno da za te pare uloze u kadar..

Sto se tice Robbena u zadnje vrijeme se cesto spominje njegov odlazak iz Bayerna, ja sam uvijek govorio dok on nije povredzen da je u TOP5 igraca na svijetu, ali nazalost to je rijetkost jer stalno je povredzen i cim bude spreman treba mu dosta vremena da se vrati u staru formu, i onda nazalost opet dobije kakvu povredu i to ide tako u krug ako se nadze kupac koji bi dao 25M ili vise nebi se ljutio ukoliko bi ga prodali, ali naravno da za te pare uloze u kadar..
slazem se djelimicno sa ovim sto je FC BAYERN napisao,ne vjerujem da ce oni kesirat nekih 25-30 miliona € za nekog napadaca koji ce doci i sjediti na klupi,a isto tako cisto sumnjam da bi recimo i jedan Dzeko ili Torres uspjeli izboriti mjesto u pocetnih 11 prije Gomez-a! To je zaista zalosno ali i istinito. Vise bi volio vidjeti nekog tipa Santa Cruz-a, Pizzara, Bariosa... ti igraci ce dat 100% kada udju sa klupe a isto tako i ako igraju od pocetka...
Od HAMMER transfera,mislim da nece biti nista barem ne onako kako mi to ocekujemo npr Kaka, Hazzard, Gotze... to ce biti neko dijete u koje ce oni polagati nade,a ubrzo ce otici na posudbu nesto tipa Sose, Karimia i ostalih...
Od HAMMER transfera,mislim da nece biti nista barem ne onako kako mi to ocekujemo npr Kaka, Hazzard, Gotze... to ce biti neko dijete u koje ce oni polagati nade,a ubrzo ce otici na posudbu nesto tipa Sose, Karimia i ostalih...
Stern des Südens
Mislim da će na ljeto otići Pranjić 100%, Usami 100% i Olić 100%, a Breno, van Buyten i Tymoshchuk bi trebali ići. Dolazi sigurno Shaqiri, jedno Mega pojačanje u napadu i odbrani, još jedan u odbrani, te jedan golman kao zamjena za Neuera, jer Butt ode u penziju.. 

"Neki ljudi misle kako je nogomet pitanje života ili smrti. Uvjeravam vas da je mnogo ozbiljnije od toga." ;)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja vjerujem.FC BAYERN je napisao/la:Kakav Dzeko kakav Cavani kakav Hulk kakav Torres, zar vi stvarno vjerujete u to?

Ne prica se uzalud vec duze vrijeme o tom top napadacu. Gdje ima dima ima i vatre.Ma kakva bomba u napadu nema od toga nista, prvo poznavajuci nasu upravu nikad ne bi dali vise od 30 miliona za jednog igraca, najveci nam je transer upravo vrijedio 30 miliona(Gomez i to naravno svabo) a dati 30miliona ili vise za igraca koji ce sijediti na klupi je suludo.
Vec imamo pola, tacnije i vise od pola. 8 igraca od 11, ogroman procenat.imacemo pola Njemacke reprezentacije

Hvala mu i od mene.Sto se tice Hazarda on ide u Englesku u to sam siguran, i rijesiti se igraca kao sto su Olic(koji ide 100%) hvala mu za sve bio nam je od velike pomoci pogotovo u LP prosle godine,
Ko spominje njegov odlazak? Samo novinari i njihovi ugledni casopisi.Sto se tice Robbena u zadnje vrijeme se cesto spominje njegov odlazak iz Bayerna, ja sam uvijek govorio dok on nije povredzen da je u TOP5 igraca na svijetu, ali nazalost to je rijetkost jer stalno je povredzen i cim bude spreman treba mu dosta vremena da se vrati u staru formu, i onda nazalost opet dobije kakvu povredu i to ide tako u krug ako se nadze kupac koji bi dao 25M ili vise nebi se ljutio ukoliko bi ga prodali, ali naravno da za te pare uloze u kadar.

Vrsi se pritisak na Robbena ne bi li poludio, kao naravno i na svakog igraca Bayerna. Tako je to oduvijek.
Kad nam bude najvise trebao on ce se odazvati, vjeruj mi.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
e jbg druze pa po tebi ce onda najmanje 5igraca jos doci... u to cisto sumnjam!!!muhamedlj je napisao/la:Mislim da će na ljeto otići Pranjić 100%, Usami 100% i Olić 100%, a Breno, van Buyten i Tymoshchuk bi trebali ići. Dolazi sigurno Shaqiri, jedno Mega pojačanje u napadu i odbrani, još jedan u odbrani, te jedan golman kao zamjena za Neuera, jer Butt ode u penziju..
Stern des Südens
Shaqiri (zamjena za Usamija) + Mega napadač (zamjena za Olića) + Mega stoper (zamjena za van Buytena) + golman (zamjena za Butta) + igrač (zamjena za Pranjića).proFCB je napisao/la:e jbg druze pa po tebi ce onda najmanje 5igraca jos doci... u to cisto sumnjam!!!muhamedlj je napisao/la:Mislim da će na ljeto otići Pranjić 100%, Usami 100% i Olić 100%, a Breno, van Buyten i Tymoshchuk bi trebali ići. Dolazi sigurno Shaqiri, jedno Mega pojačanje u napadu i odbrani, još jedan u odbrani, te jedan golman kao zamjena za Neuera, jer Butt ode u penziju..
Već petorica..

I ne kažem da nije moguće da nekog prebace iz amatera, npr. Emrea Cana, koji je stoper/zadnji vezni..
I naravno da zavisi od toga ko će sve otići...
"Neki ljudi misle kako je nogomet pitanje života ili smrti. Uvjeravam vas da je mnogo ozbiljnije od toga." ;)
@Omere ja za tog top napadaca vjerujem jedno 5% da ce doci, ali vidjecemo mozemo samo nagadzati na forumu..
Neki igraci koji se spominju(zasad spekulacije) : Dante,Dries Mertens,David Hoilet,Mapou Yanga-Mbiwa,Javi García pored vec spomenutog Guidettia i Girouda.
Muhamede dobro dosao na forum, kontam onaj antun ista vam profilna slika, samo malo smanji dozivljaje i mastu, nema od tih silnih pojacanja nista, samo cu se sloziti stobom oko Emre Cana mozda bi trebalo njega gurnuti u vatru a prodati Tymu rusima ili ukrajincima koji su spremni dati dobre pare za njegove usluge..
Neki igraci koji se spominju(zasad spekulacije) : Dante,Dries Mertens,David Hoilet,Mapou Yanga-Mbiwa,Javi García pored vec spomenutog Guidettia i Girouda.
Muhamede dobro dosao na forum, kontam onaj antun ista vam profilna slika, samo malo smanji dozivljaje i mastu, nema od tih silnih pojacanja nista, samo cu se sloziti stobom oko Emre Cana mozda bi trebalo njega gurnuti u vatru a prodati Tymu rusima ili ukrajincima koji su spremni dati dobre pare za njegove usluge..
Vidiš da se i ja i ti možemo složitFC BAYERN je napisao/la:Kakav Dzeko kakav Cavani kakav Hulk kakav Torres, zar vi stvarno vjerujete u to? Ma kakva bomba u napadu nema od toga nista, prvo poznavajuci nasu upravu nikad ne bi dali vise od 30 miliona za jednog igraca, najveci nam je transer upravo vrijedio 30 miliona(Gomez i to naravno svabo) a dati 30miliona ili vise za igraca koji ce sijediti na klupi je suludo, a sada da mjenamo formaciju i da igramo sa dva napadaca, od toga nema nista jer se mi drzimo ove formacije dugo vremena..Prije cemo dovesti napadaca kao sto je effe naveo

A inače što se pojačanja tiče, to će zavisit najviše od ishoda ove sezone. To je garantovano.
Dobro smo počeli sa Shaqirijem, sve njegove prednosti smo već navodili. A tamo gdje će nam biti vjerovatno potreba nešto učinit je odbrana, jer Breno je skoro pa otpisan, Van Buytenu se kraj bliži (zbog godina najviše) i onda uz Boatenga i Badstubera, treba jedan stoper. A nekako se povćavaju šanse da tu dođe Dante, po ovom kako pratim razvoj događaja, nešto mi plaho na tako nešto miriše....A možda bude i neki drugi onako zanimljiv stoper u opticaju, vidjet ćemo

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
To sto Bajern dovodi njemacke reprezentativce i nije tako dobro, jer ce poprimiti i mentalitet Njemacke repke koja je na zadnjim dakmicenjima samo 2 ili 3 a nikad da uzme titulu. Sto se tice novi igraca sigurno ce doci jedan napadac da zamjeni Olica (Guidetti bi bio odlican izbor), Sahqiri je vec dogovoren, msilim da ce dovesti jednog stoper umjesto Brene (nadam se Verthogena) te jednog zamjenskog golmana umjesto Butta i Can ce biti unaprijedjen (nadam se ) iz drugog tima.
Prvo pojačati odbranu jer glavno oruzje je uvijek u LŠ bila naša odbrana tako smo i osvajali titule ekipa koja je najmanje primala a davala dovoljno da se pobijedi uvijek jedan više . Meni Gomez više stvarno nije ono što sam mislio on daje golove jest klasa al ja bi volio vidjeti Bayerna u ritmu kad je Elber harao volio bih vidjeti onaj tip napadača a to je Podolski koji bi se mozda mogao dobro uklopiti u ovu ekipu ili neki brzi napadač kao on to nam treba sigurno . Dzeko out , sjajan napadač ali imamo jednog takvog više nam ne treba . Potreban nam je stub odbrane , klasa defanzivnog igrača koji če biti glavni u igri , tj nazad i jedan centarhald o napadaču kasnije razmisljati pozdrav.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Hvala na dobrodošlici..FC BAYERN je napisao/la:Muhamede dobro dosao na forum, kontam onaj antun ista vam profilna slika, samo malo smanji dozivljaje i mastu, nema od tih silnih pojacanja nista, samo cu se sloziti stobom oko Emre Cana mozda bi trebalo njega gurnuti u vatru a prodati Tymu rusima ili ukrajincima koji su spremni dati dobre pare za njegove usluge..
Tymoshchuk ima ugovor do 30.6.2012. godine, dakle on se ne može prodati, već samo ili produžiti sa njim, ili ga pustiti džabe (što je realnija opcija).. I nije on jedini kome ističe ugovor na ljeto: Butt, van Buyten, Breno, Pranjić, Usami i Olić, uz pomenutog Tymochshuka. A to je 7 igrača...
Imamo 24 igrača - ona 2 golmana amatera - 7 ovih + Shaqiri = 16 igrača ostaje...
Koliko će njih produžiti ugovor, ne znam (ja ne bih ni sa jednim potpisao ništa novo), a vjerovatno će ostati neki od ovih..
Znam da Butt ode u penziju, da Pranjić ode 100%, i da Usami neće potpisati ugovor.. Ostalo su kalkulacije..

Ma sad će i Elf razbit taj maler i na narednom Euru uzet titulu, onda možemo sve reprezentativce Njemačke kupovatvendeta87 je napisao/la:To sto Bajern dovodi njemacke reprezentativce i nije tako dobro, jer ce poprimiti i mentalitet Njemacke repke koja je na zadnjim dakmicenjima samo 2 ili 3 a nikad da uzme titulu. Sto se tice novi igraca sigurno ce doci jedan napadac da zamjeni Olica (Guidetti bi bio odlican izbor), Sahqiri je vec dogovoren, msilim da ce dovesti jednog stoper umjesto Brene (nadam se Verthogena) te jednog zamjenskog golmana umjesto Butta i Can ce biti unaprijedjen (nadam se ) iz drugog tima.

Ma neće možda sad u narednom prijelaznom roku biti ni jedno pojačanje-Nijemac, jer evo došao Shaqiri sad, ovi ostali mogući kandidati isto nisu Nijemci, jedino Howedes (moja velika želja

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Slazem se s tobom samo se nadam da nece dovesti Howedesa vec Verthongena.effe_sa je napisao/la:Ma sad će i Elf razbit taj maler i na narednom Euru uzet titulu, onda možemo sve reprezentativce Njemačke kupovatvendeta87 je napisao/la:To sto Bajern dovodi njemacke reprezentativce i nije tako dobro, jer ce poprimiti i mentalitet Njemacke repke koja je na zadnjim dakmicenjima samo 2 ili 3 a nikad da uzme titulu. Sto se tice novi igraca sigurno ce doci jedan napadac da zamjeni Olica (Guidetti bi bio odlican izbor), Sahqiri je vec dogovoren, msilim da ce dovesti jednog stoper umjesto Brene (nadam se Verthogena) te jednog zamjenskog golmana umjesto Butta i Can ce biti unaprijedjen (nadam se ) iz drugog tima.![]()
![]()
![]()
Ma neće možda sad u narednom prijelaznom roku biti ni jedno pojačanje-Nijemac, jer evo došao Shaqiri sad, ovi ostali mogući kandidati isto nisu Nijemci, jedino Howedes (moja velika želja)...Drago je meni da imamo dosta njemačji reprezentativaca, ali ne treba ni pretjerivat i treba dovodit naravno igrače koji nam se uklapaju, odgovaraju, to je najbitniji kriterij....Sad imamo sasvim dovoljno njemački reprezentativaca i sve su to oni najkvalitetniji.....A Podolski definitivno neće doći, jer jučer je to Hoeness izjavio. Rekao je da ga mnogo cijeni, ali da on nije u planovima Bayerna.
Sto se tice pojacanja mislim da je greska dovesti extra dobrog napadaca, jer takvog vec imate. S tim bi se samo stvorio neki nemir u ekipi bez potrebno . Jer Gomez koliko ga god neki voljeli ili ne voljeli cjepa mreze i slabo bi bilo koji drugi napadac mogao imat bolji ucinak od njeg. A sad dovest Dzeku, Cavanija, Torkea, Hulka i ko se jos sve nabraja mislim da je suvisno , osim ako Bayern ne planira igrat sa 2 napadaca to je onda nesto sasvim drugo a ovako pametnije bi bilo ulozi novac u Stopera kvalitetnog i mozda beka .
Jer Bayern ima Odlicnu ofanzivu jos je doveden i Shaqiri kao alternativa tako da po meni tu ne treba ulagat previse novca, nego dovest jednog back upa u veznom redu jos , i naravno back upa za Gomeza ali ne neku bombu kakvu je Uli najavio vec nekog igraca koji je spreman sjedit na klupi i da se Gomez ne opusta bas previse, sta ja znam mozda taj napadac iz Montpelliera sto se spominje nije los momak ima potencijala jos i napredovati ili mozda Berbatov . A dobro iskesirat treba stopera kvalitetnog, najbolje bi bilo kad bi mogli dovest Howedesa i Verthongena . Uvjeren sam da se njih dvojica mogu dovest do nekih 30 mio eura .
Howedes nekih 17 do 20 plafon, a Verthongen 10 do 12 . Tako da bi rjesili stoperske pozicije na duzi period . A ja mislim da ce i Breno i Buyten na kraju letit, tako da bi se mozda mogao dovest jos i Dante za male pare da bude back up . Sto se tice veznog red tu stvarno ne znam ko bi mogao doc upitanje kao back up tim se pozabavite vi jer zalizani ukrajican je na izlaznim vratima u ljeto barem ja tako mislim .
Sta bi jos pametno bilo to je dovest Farfana kojem istice ugovor a uvjeren sam da ga Bayern lake sale moze dovest samo ako bude zelio i mislim da je bilo pametnije njeg dovest dzaba nego shaqiria . I ostane jos napad tu po meni Berbatov bi bio idealno rjesenje jeftin dobar iskusan moze zabit 15 komada lake sale . Ili ako ne to onda jednostavno poklonit Mulleru povjerenje i prekomandovat njeg kao drugog napadaca jer mislim da to Mulla moze odradit dobro kao napadac . To je mozda i najbolje rjesenje i tako bi uz neka minimalna ulaganja imali skoro pa na svakoj poziciji odlicnog igraca a cak i back upa dobrog .
Dakle Howedes. Verthongen = 30 mio eura + Dante kao Back up 5 mio eura , Farfan 0 eura ... Za 35 mio eura bi se mogla odlicno pojacat i imat jako kvalitetan roster . Samo jos nedostaje jedan dobar vezni igrac kao zamjena za Schwajnia i Krossa. A na bekovima imate dobe zamjene Rafinha i Contento pogotov Contento bi mogao jos mnogo napredovati .
Evo kako bi sastav izgledao koji sam ja gore naveo :
------------------Neuer---------------------
Boateng--Howedes--Verthongen--Lahm - Back up za Howedesa i Verhontgena ( Dante, Badstuber )
---------------------------------------------
-----------------Gustavo------------------- - Back up za Gustava ja bi tu racunao na Emre Cama
----------------------------------------------
-----Schweini---------kroos.-------------- - Eh ovdje ostaje jos veliki upitnik ima ALaba ali treba jos jedan DOBAR
Robben(Farfan)----------Ribery(Shaqiri)
--------------Gomez(Muller)--------------
Jer Bayern ima Odlicnu ofanzivu jos je doveden i Shaqiri kao alternativa tako da po meni tu ne treba ulagat previse novca, nego dovest jednog back upa u veznom redu jos , i naravno back upa za Gomeza ali ne neku bombu kakvu je Uli najavio vec nekog igraca koji je spreman sjedit na klupi i da se Gomez ne opusta bas previse, sta ja znam mozda taj napadac iz Montpelliera sto se spominje nije los momak ima potencijala jos i napredovati ili mozda Berbatov . A dobro iskesirat treba stopera kvalitetnog, najbolje bi bilo kad bi mogli dovest Howedesa i Verthongena . Uvjeren sam da se njih dvojica mogu dovest do nekih 30 mio eura .
Howedes nekih 17 do 20 plafon, a Verthongen 10 do 12 . Tako da bi rjesili stoperske pozicije na duzi period . A ja mislim da ce i Breno i Buyten na kraju letit, tako da bi se mozda mogao dovest jos i Dante za male pare da bude back up . Sto se tice veznog red tu stvarno ne znam ko bi mogao doc upitanje kao back up tim se pozabavite vi jer zalizani ukrajican je na izlaznim vratima u ljeto barem ja tako mislim .
Sta bi jos pametno bilo to je dovest Farfana kojem istice ugovor a uvjeren sam da ga Bayern lake sale moze dovest samo ako bude zelio i mislim da je bilo pametnije njeg dovest dzaba nego shaqiria . I ostane jos napad tu po meni Berbatov bi bio idealno rjesenje jeftin dobar iskusan moze zabit 15 komada lake sale . Ili ako ne to onda jednostavno poklonit Mulleru povjerenje i prekomandovat njeg kao drugog napadaca jer mislim da to Mulla moze odradit dobro kao napadac . To je mozda i najbolje rjesenje i tako bi uz neka minimalna ulaganja imali skoro pa na svakoj poziciji odlicnog igraca a cak i back upa dobrog .
Dakle Howedes. Verthongen = 30 mio eura + Dante kao Back up 5 mio eura , Farfan 0 eura ... Za 35 mio eura bi se mogla odlicno pojacat i imat jako kvalitetan roster . Samo jos nedostaje jedan dobar vezni igrac kao zamjena za Schwajnia i Krossa. A na bekovima imate dobe zamjene Rafinha i Contento pogotov Contento bi mogao jos mnogo napredovati .
Evo kako bi sastav izgledao koji sam ja gore naveo :
------------------Neuer---------------------
Boateng--Howedes--Verthongen--Lahm - Back up za Howedesa i Verhontgena ( Dante, Badstuber )
---------------------------------------------
-----------------Gustavo------------------- - Back up za Gustava ja bi tu racunao na Emre Cama

-----Schweini---------kroos.-------------- - Eh ovdje ostaje jos veliki upitnik ima ALaba ali treba jos jedan DOBAR
Robben(Farfan)----------Ribery(Shaqiri)
--------------Gomez(Muller)--------------
BvB Echte Liebe !!!
Dosta se pisalo ovih dana u medijima o kritikama Hoenessa i Rummenigea upućene sudijama, što je potaknulo experte da naprave tabelu, gdje su sabrali i oduzeli sve sudijske greške i napravili istinsku tabelu koja bi bila istinska da su sve sudijske odluke bile ispravne i bez grešaka. Po tabeli bez sudijskih grešaka Bayern bi imao 2 boda manje, tako da Ulli i Kalle trebaju preispitat svoje kritike prema sudijama i da trebaju da hvale sudije a ne da kritikuju
.
Vjerovatno je to samo neka taktika pritiska na sudije, jer Bayern očito nije zadovoljan dosadašnjim tokom sezone. Joj čime se sve služe
.
Evo tabele:
http://www.wahretabelle.de/wahretabelle ... abelle.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Vjerovatno je to samo neka taktika pritiska na sudije, jer Bayern očito nije zadovoljan dosadašnjim tokom sezone. Joj čime se sve služe

Evo tabele:
http://www.wahretabelle.de/wahretabelle ... abelle.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.