FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
109
36%
Darko Milanič
35
11%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
51
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
31
10%
Samo stranac
74
24%

Ukupno glasova: 307

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 03 okt 2025, 13:30

Oerde je napisao/la:
03 okt 2025, 13:25
fks74 je napisao/la:
02 okt 2025, 21:33
Strosmajer je napisao/la:
02 okt 2025, 21:01

Haj dobro, mislim da je to jedino glupo pitanje u ovom intervju. Floskularenje. Nego koju poruku bi evo ti rekao da je Ok?
Realno, puno s.remo a 7500 članova, članarina 20 km i to godišnja. :rol:
Ovo je bitno
Bitno je reci i da imaju taj broj članova uprkos svemu sto rade. Imali bi puno veći da rade kako treba.

U mojoj bližoj porodici ima 14 članskih kartica
A u užoj 4
I još 2 donirane

Ne daje mi to nikakvo pravo ali sta treba ja da uradim po pitanju članstva.

Imam pravo iznijeti makar mišljenje na forumu, fejsbuku.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 03 okt 2025, 14:00

jurisicduska je napisao/la:
03 okt 2025, 13:30
Oerde je napisao/la:
03 okt 2025, 13:25
fks74 je napisao/la:
02 okt 2025, 21:33

Realno, puno s.remo a 7500 članova, članarina 20 km i to godišnja. :rol:
Ovo je bitno
Bitno je reci i da imaju taj broj članova uprkos svemu sto rade. Imali bi puno veći da rade kako treba.

U mojoj bližoj porodici ima 14 članskih kartica
A u užoj 4
I još 2 donirane

Ne daje mi to nikakvo pravo ali sta treba ja da uradim po pitanju članstva.

Imam pravo iznijeti makar mišljenje na forumu, fejsbuku.
Također, slažem se sa svim, doduše na manje sam članskih u porodici (tu kapu skidam, al biće haj 😂).

Ja sam podrž’o i Husrefa kad je došao, i sad ovog (čak se nadam da ne griješim vjerujući da je dobar). Podržavam i Mirvića, a i da ode, podržavam odlazak ko ga j. Poenta je da je on čoek biznismen, pa se ne zna izrazit, nama on treba doći i reći “vid’te da vas je na stadionu koliko stranica nakucate po forumima i društvenim mrežama, možda bi se nešto i pitali, ‘vako mrka kapa”.
Sagledam to realno, ako ti od ukupno prodatih ulaznica i članarina nemoš pokrit dvije plate, u očima biznismena si nebitan, i to je meni i okej, jer… jebga. Ne voli on klub ko ja. Ja bar ne vjerujem da voli. Ima grešaka bruku, volio bih da nađemo nešto da ga zamijeni, ovaj princ se čini ko odličan, voli poslat ljude da pitaju kako si, kako tvoji i to… što se nažalost u situaciji u kojoj smo se našli čini ko jedino rješenje. Od početka Vicoere sam govorio da je došao sa političkim instrukcijama da satre ligu i sve sjebe i napravi što je moguće veće tenzije, to i radi. Da se vratim na ovo od prije; mislim da i ovim upravljajućim strukturama ide na ruku to sto nas nema toliko, što se gubi volja, vlada letargija, njima je win-win, ako se bunimo “eno ih separatisti neće sa nama” ako šutimo nastavljaju po svom. Mi volimo sve romantizirat, borba, srce na teren, ljubavi i to… ali naučio sam da je slaba vajda od toga, igrači kad su pro borba im je normalna stvar, na to se ne pozivaju, evo da ne znam koliko srčano istrči neki nas klub sa sve svojom djecom, srčanošču i ljubavi protiv City-a npr. satraće ga plaćenici nerođeni u Manchesteru. Volio bih kad bi došli na nivo ozbiljnog broja članova u kojem bi imali neka veća prava tipa glasanja kao u Realu, ali fakat treba podići ove brojke iznad, i ne govorim za tebe ili bilo koga, nego generalno. Moraš imati neko uporište da bi tražio nekakva prava.
Što se tiče foruma, to je neupitno, svako ima pravo da piše šta hoće i da izbaci iz sebe šta god želi, meni je to neupitno, u svemu se slažem sa tobom. Citirao sam post iznad zbog šege u “mnogo mi seremo” a i zbog realnog vlastitog uvjerenja da je fakat bitno da osvijestimo koliko je važno to da si tu prisutan k’o član, k’o navijač. Da mi imamo svijest o tome, kako se te stvari gledaju iz biznis perspektive. Individualno, ja volim svoj klub najviše, ja bih sve živo… daj da je sve najbolje, ali kako ti reče šta mogu ja tu buraz… s druge strane nešto mislim da nas 20 hiljada može.

Halali na podužem odgovaranju

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 03 okt 2025, 14:43

A kakvo diskriminatorno ponašanje 7.000?

Ima li neko objašnjenje? Prema kome?

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 03 okt 2025, 14:58

02 okt 2025, 23:42
Bordo10 je napisao/la:
02 okt 2025, 23:22
02 okt 2025, 22:20
Ja fkt ne vjerujem koliko su pojedinci ograničeni.

Pa prvo - problem saradnici - nisam ih ja birao.
Drugo - neodrživ klub, pa da igramo Europu bili bi održivi vrlo jednostavno - rezultati donose održivost i veće transfere i sve sto on priča da je “napravio”
Treće - Slušaš Ibričića kojeg si doveo iz pizde materine, strumfa mrtvog i općepoznato **** i otpustis najtrofejniju ličnost u historiji kluba - ti si glup drug
Četvrto - priča o akademiji , nismo u stanju teren zamjeniti djeca nam u Vogošći igraju utakmice, da ne govorim kako treba izgledati kamp kad imaš investitora. Kamp Širokog je za nas kao u Realu

Ove ostale populističke odgovore i pokušaje pranja neću ni komentarisati.

Ukratko, sram te bilo.

Može te oprat :

a) da ne izlaziš u medije vise nikad
b) da osvojiš 12+ trofeja u slijedećih 10 godina od čega minimalno 8 titula
c) da napravite kamp po mjeri kluba - sa smještajem terenima nešto sto će ostati iza vas

Hvala. I **** ti ženu.
Ko je od 45 godine do danas vise ucinio za klub
Svi oni koji su osvajali trofeje.
Svi.

Dakle u ovih 15 trofeja je učestvovalo 500 ljudi najmanje. Svi oni su vise od njeg uradili za Sarajevo.

To koliku platu ima Ljajic je urađeno za Ljajića a to za koliko se Jatta prodao je urađeno za njega samog, ne za Sarajevo. Sarajevo od tog nema ništa.

Veličinu kluba na prvom mjestu čine Trofeji. Pa sve ostalo. Bez tog ništa.

Uz to nije ništa izgradio, napravio pa da ga pamtimo kao nekog graditelja. Tako da ništa mi od njeg nemamo.
Niko nista nije uradio za Sarajevo, jer je to jedan mali klub, iz male zemlje, koji nikad do njega, nikoga prodao nije, koji nikakav brend nije, u okviru Juge jedan prosjecan klub, koji tek sada se pozicionira u nekim okvirima, koji pokusava da sve digne na veci nivo, ovo sve do sada sto se naseg kluba tice je trenutno bljesak i slucajni uspjeh, jedne godine u vrhu, druge u sredini tabele i tako od nastanka, prema tome, dok ne dodje bolji neka nama Mirvica, kad se pravi brend naparavi, kad klub izadje na mapu svjetskog fudbala, onda cemo moci pricati o vecim stvarima. Do tada samo pozicioniranje, mi smo jos u minusu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2025, 15:16

Opet nam odrezali najvecu kaznu u kolu kad smo igrali s Veležom . Zbog rasizma i bakljade ??? Neko skandira ratnim zločincima i nista .

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 03 okt 2025, 15:37

Bordo10 je napisao/la:
03 okt 2025, 14:58
Bordo10 je napisao/la:
02 okt 2025, 23:22

Ko je od 45 godine do danas vise ucinio za klub
Svi.

Dakle u ovih 15 trofeja je učestvovalo 500 ljudi najmanje. Svi oni su vise od njeg uradili za Sarajevo.

To koliku platu ima Ljajic je urađeno za Ljajića a to za koliko se Jatta prodao je urađeno za njega samog, ne za Sarajevo. Sarajevo od tog nema ništa.

Uz to nije ništa izgradio, napravio pa da ga pamtimo kao nekog graditelja. Tako da ništa mi od njeg nemamo.
Niko nista nije uradio za Sarajevo, jer je to jedan mali klub, iz male zemlje, koji nikad do njega, nikoga prodao nije, koji nikakav brend nije, u okviru Juge jedan prosjecan klub, koji tek sada se pozicionira u nekim okvirima, koji pokusava da sve digne na veci nivo, ovo sve do sada sto se naseg kluba tice je trenutno bljesak i slucajni uspjeh, jedne godine u vrhu, druge u sredini tabele i tako od nastanka, prema tome, dok ne dodje bolji neka nama Mirvica, kad se pravi brend naparavi, kad klub izadje na mapu svjetskog fudbala, onda cemo moci pricati o vecim stvarima. Do tada samo pozicioniranje, mi smo jos u minusu
Zar nas igranje u nekoj evropskoj grupnoj fazi ne bi stavilo na mapu svjetskog fudbala? Pa jedna grupna faza konferencijske lige ti donosi 4-5 miliona eura (+ pobjede i remiji u toj grupnoj fazi) + potencijalni transferi nakon iste? :think:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 03 okt 2025, 15:39

N3R3D je napisao/la:
03 okt 2025, 14:43

Mislim da je istok pjevao gazi ustase pa zato...
Ali opet kad vidis sta drugi rade i kako uvijek dobiju duplo manje kazne...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2025, 15:54

Tatamata1946 je napisao/la:
03 okt 2025, 15:39
N3R3D je napisao/la:
03 okt 2025, 14:43

Mislim da je istok pjevao gazi ustase pa zato...
Ali opet kad vidis sta drugi rade i kako uvijek dobiju duplo manje kazne...
Nije pjevano bio sam na istoku , samo bilo ubi ultrasa.

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 03 okt 2025, 16:17

Pendulum je napisao/la:
03 okt 2025, 15:37
Bordo10 je napisao/la:

Svi.

Zar nas igranje u nekoj evropskoj grupnoj fazi ne bi stavilo na mapu svjetskog fudbala? Pa jedna grupna faza konferencijske lige ti donosi 4-5 miliona eura (+ pobjede i remiji u toj grupnoj fazi) + potencijalni transferi nakon iste? :think:
I stavit ce nas, ja sam ubjedjen, da ce nas krenuti, da je potreban jedan kotac, da okrene sve na nas mlin.
Ali je potrebno biti strpljiv, nije lako izgraditi klub iz temelja, bez para je nemoguce, a kod nas osim privatluka, nemoguce je namaknuti pare da jedan klub moze biti redovan ucesnik grupnih faza. Kod nas sponzori ne postoje, ne racunajte ove sto daju par hiljada godisnje, mi smo i sa 20 miliona eura godisnje nejaki, a da ne pricam o ovim ciframa od par miliona, sa koliko smo funkcionisali prije Tana, te su cifre za oko kuce

Mahalac7
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac7 » 03 okt 2025, 16:22

insimadop je napisao/la:
02 okt 2025, 19:37
scholsey je napisao/la:
02 okt 2025, 18:41
Hzzz je napisao/la:
02 okt 2025, 18:30
Je li neko stvarno procitao citav ovaj “intervju” sa shrekom? :shock: :shock: :shock:
Predsjednik Mirvić je some things odlično objasnio. Žalosno što mnogi haters ne vide šumu od drveta. But nastavljamo koračati dalje. :salut:
Kad ga scholsey pohvali, sve je jasno. :D

Na stranu to, najviše se ovdje spominju rezultati, titule i stadion nakon ovog intervjua.

Vlasnik kluba je javno, direktno i tačno rekao zasto rezultati i titule izostaju, treba samo skloniti drvo da vidite sumu. Da Vico nije predsjednik, imali bismo najmanje 1 ili 2 titule u ove 4 godine otkad je Ismir tu.

Stadion - ulaze u Butmir, to je njegovo, zasto bi ulagao u DRŽAVNU imovinu? Zasto niko od vas ne asfaltira rupe na cesti u svojoj ulici? Zasto ne popravite vodovodne cijevi u naselju? Ima raja koristi od toga, a vi ulažete pare u državno?
Ako se napravi privatizacija stadiona onda možemo očekivati renoviranje stadiona, OSIM ako ga ne renovira država, grad, opstina, budžet, jer je to njihova imovina.

ODLIČAN intervju gdje je sve receno, apsolutno je PRETACNO da je bio okružen pogrešnim ljudima, i ono sto mene najviše raduje jeste to da je napokon postao svjestan toga te da je priznao to i sebi i javno svima. Samo su gledali kako se ogrebati od klub, ušićariti koju hiljadu, i dobro je rekao sjedim u prostoriji sa 27 ljudi i jedini ja ne zivim od tog kluba, a svi pametni i hoce da se pitaju.

Naše je da damo podršku, idemo na utakmice, bodrimo klub a ne bojkotujemo najteze osvojeni trofej ikad. Rezultati će doci, to nije upitno, ali moramo biti najmanje 3x jači od Zrinjskog i Borca sve dok su tu Vico i Beus da bismo stavili ruke na trofej.
Slazem se u potpunosti sa tvojim postom. Ove hejtere i pametnjakovice koji samo znaju da kritikuju, a jos marke nisu svojim znanjem zaradil, treba ignorisati.Klub se voli i kad bas ne ide. Samo naprijed divovi i hvala Mirvicu na strpljenju.

Mahalac7
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac7 » 03 okt 2025, 16:27

TrofejiSuTu je napisao/la:
02 okt 2025, 20:24
Ovaj forum je zlo.

Izlijecu padobranci nakon ovog razgovora ko iz fiseka.

Dosta dobrih stvari receno i otvoreno.
Naravno neke stvari treba znati i procitati izmedju redova.

Vrlo jednostavno,lahko je tudjim qrcem gloginje mlatiti.
Ne uvlaci se navijacima sto se vidi iz „poruke navijacima“.

„Nemam poruku. Imao sam ih i previse…ahahahah

Za mene licno kad priznas da fulas ili si fulao govori da ipak obraz nije djon.

Ovim sto ovdje pokusavaju konstantno podapeti klubu i okrenuti nas protiv istog,jedna poruka..

Napusite se dusmni,idemo sad najjace moguce.

Od mene podrska svakako izostati nece.

Volim,volim,volim……Volim Sarajevo
Tako je. Ulozi pare u klub pa trazi da se pitas. Inace navijaj i ne seri

Mahalac7
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac7 » 03 okt 2025, 16:31

NazorUso je napisao/la:
02 okt 2025, 22:05
Nije smio da spomene borac u kontekstu loseg sudjenja ???
Time je sve receno.
Borba protiv saveza i qrac !!! Vicin igrac i tacka !!!
Borcu se pocelo dobro suditi od Vinog dolaska. Do tada Svinjskom evo 20+ godina. Beus je tu jos uvijek jak

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 okt 2025, 16:34

tenpenny je napisao/la:
03 okt 2025, 08:28
Najveći problem rezultata na terenu je transfer politika.Mora da bude nekih kriterijima prilikom dovodzenja igrača.Ne mozes dovesti butica bralica turdu paskaleva i sl u klub ne moze nikako jarane.Sta radi renan u klubu jos.Djordjevic Jovic mrtvi prosjek.Ovdje mi pričamo stalno o nekoj super jakoj ekipi koju imamo.Istina je da imamo 3 4 super igraca za ove lige al to je sve ostalo mnogo ispod nivoa Sarajeva.
Ja mislim da igraci i nisu najveci problem, smatram da imamo problem sto nemozemo da nadjemo ili veoma dobrog trenera koji moze napravit boom rezultat odma u 6-9 mjeseci, il mozda manje kvalitetnog mladje trenera koji zeli bit tu 3-4 godine minimum (npr;)TRIVUNOVIC FEDJA )

Realno mi imamo par igraca koji nisu za prvih 11 i neigraju u prvih 11, takodje imamo golmana 2 MUSIJA ROCKOV koji nisu nazalost kvalitet ni za drugog golmana (MUSIJU TREBA POSUDIT ROCKIVA RASKINUT)

I imas 4-5 igraca paskalev turda bralic renan butic koje mozes koristit po potrebi i u prvih 11 al primarno kao glavne zamjene.

Djordjevic elezi cimirot adem su igraci koji mogu bit u prvih 11 i koji ce bit mjenjani najcesce od 60 min

E sad problem je u ovom sto mi dovodimo puno trenera i sad trener ovaj cvitanovic NPR nek lupam izbaci ADEMA ubaci DJORDJEVICA (primjer) i igra tako 3-4 utakmice adem pocinje bit nezadovoljan trener ga ostrani suspenduje prvo ce mu navijaci pocet stvarat pritisak posebno ako se upise jedan poraz bice Adem mu sjedi rahiticar igra itd itd, drugi uprava kluba koja ce pokusat da stane uz navijace (da im se uvuce) onda ismir jer ce Adem trazit da ide iz kluba uz nadoknadu samo jedne godisnje plate. Ostavis ga trener je aut, ne ostavi ga trener ce za naredna 4-5 kola trazit da ide ristovski il cimirot na isti nacin samo sto ce tad uprava reci haj ti sta ti hoces da mi placamo raskide bla bla bla

Ako cvitanovic napravi rezultat da osvoiji u narednih 9 kola 16 bodova je po meni podnisljiv bilans jel imamo sad laksi raspored. Nadam se da su mu rekli najvise mozes istjerat 3 igraca i najvise mozes dovest 3, nebitno je dali je tjeranje ili ako klub odluci da nekog proda 3 igraca maks je 3out- 3in

I onda vidjet kako ce to izgledat do aprila ako bude to licilo na nesto i bude imalo smisla ostavit ga al bit posten prema covjeku i reci mu mozes maksimum dovest dva igrac i maksimum ce bit dvoica koja de otic (na ljeto) osim bas neki ekstrim situacija neka nenormalna ponuda za nekog igraca ili neko nezadovoljstvo..

Nesmijemo dopustat da trener tjera po 6/7 igraca (na prvom prelaznom i 5-6 na drugom) dovodi 5-6 na prvom prelaznom roku, jer stvarno nemislim da je unas roster uzasan toliko da ti moras mjenjat toliki broj igraca.

Plus sto imamo i tu dvojnu registraciju gdje uvjek mozes poslat 2-3 igraca

Lupam na zamu renan rockov radkinut i da prodamo Gulij
Na ljeto bralic turda butic out

I ako dovedemo 1 igrac na zimu koji ce upast u prvih 11 uz mogucnost da se gojkovic podpuno oporavi (trebaobi) i bude isti kvalitet kao sto je bio prije povrede to je top

Ista stvar na ljeto smatram da bi ova ekipa bila strasna
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 03 okt 2025, 16:47, ukupno mijenjano 2 puta.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 03 okt 2025, 16:45

Pendulum je napisao/la:
03 okt 2025, 15:37
Bordo10 je napisao/la:

Svi.

Vaša najveća greška je što mislite da uslovno rečeno zapadnjaci funkcionišu kao mi. Oni imaju 5-10% sredstava da igraju poker jer su bogati pa im se može. Rizikovaće toliko. A kad su ozbiljne pare u pitanju reći će ti de mi pokaži historiju vaše prodaje i gdje su ti igrači sad.

Znam da je to popularno kod nas al' na priču im ništa ne možeš prodati. I kad ga razočaraš završit ćeš sa njim za sva vremena jer si nepouzdan.

U tom kontekstu neće tebe staviti jedna grupna faza takmičenja na mapu. Nije ni Borac. Moraš da imaš kontinuitet. U Europi samo to pikaju.

Mahalac7
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac7 » 03 okt 2025, 17:01

tenpenny je napisao/la:
03 okt 2025, 08:28
Najveći problem rezultata na terenu je transfer politika.Mora da bude nekih kriterijima prilikom dovodzenja igrača.Ne mozes dovesti butica bralica turdu paskaleva i sl u klub ne moze nikako jarane.Sta radi renan u klubu jos.Djordjevic Jovic mrtvi prosjek.Ovdje mi pričamo stalno o nekoj super jakoj ekipi koju imamo.Istina je da imamo 3 4 super igraca za ove lige al to je sve ostalo mnogo ispod nivoa Sarajeva.
Tacno tako. Imamo veliki disbalans u ekipi. Skauting nam je bas los. Dovodecse prosjecni igraci i oninza dalju prodaju

Mahalac7
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac7 » 03 okt 2025, 17:03

maroon46 je napisao/la:
02 okt 2025, 22:54
On bi kao da osvaja titule, a neko mu kao ne da. Ibricic mu rekao kome treba dati otkaz, dobro se jos nismo ugasili.

Saraj'vo ko nekad zelja nam je jedina, da opet grmi nasa pjesma s punog sjevera...
Pa lijepo je covjek prizno da je pravio greske. I pravit ce. Tesko je voditi klub iz daljine a nije lako naci sposobnog i od povjerenja da ga nadomjesti.

Mahalac7
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac7 » 03 okt 2025, 17:07

mosarajvosa83 je napisao/la:
02 okt 2025, 23:08
Mourinhokilledbarca je napisao/la:
02 okt 2025, 23:00
mosarajvosa83 je napisao/la:
02 okt 2025, 22:48

Ma ja on ti je kriv ovih 5 godina sto ti je drzava ovakva,liga,sudije,politika sto si zadnja rupa na svirali i sto si cekao titulu milion godina. Na kraju ko nam je donio niz titula od kraja rata. Baljak,Granov,Muco ili investitor?
Hajd uredu, nije nam Vico dao, sudije. Ici cemo s tom pretpostavkom, sto onda makar u Evropi ne napravimo jaci iskorak? Put sampiona jeste laksi, ali mi smo prije 10ak godina i sa cetvrtog mjesta dobacivali do play-offa. Ako nista bar do 3. pretkola.
Pitas me buraz nesto za sta nemam odgovor 30 i kusur godina, trenutno je takva atmosfera 5 godina i u politici i u fudbalu da smo mi jedni patuljci,ikebane koje sa za nista ne pitaju. Telgetija izadje javno kaze da ce pola lige biti srpski klubovi,Dodik kaze da ce Borac biti sampion, nase klubove unistavaju sa ciljem,koliko cemo mi to trpiti pitanje je. Daj Boze da dodje princ i da ovaj ode da svi mirni budu,medjutim garantujem da bi isto bilo,nakon par tekmi Princ bi bio narko diler, hebac kamila,perac para,silovatelj,pedofil vec vidjeno evo 500 puta.
Treba se nadati da Mirvic i Tan ne dignu sidro. Covjek tonradi iz strasti a ne zbog love. Ako mu pukne film onda ce biti kuku majko sta cemo sad. Uletio je kad je klub bio na ponoru i zato mu hvala. Sve ostalo suplja

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2025, 18:30

relativizam je napisao/la:
03 okt 2025, 17:15
slika
To je kad je prioritet sportski rezultat a ne prodaja igraca.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 03 okt 2025, 18:32

bordobijeli je napisao/la:
03 okt 2025, 18:30
relativizam je napisao/la:
03 okt 2025, 17:15
slika
To je kad je prioritet sportski rezultat a ne prodaja igraca.
To je kad si spreman sacekat trenera, ono sto mi ne mozemo uradit i gdje tjeramo sve redom nakon 2 poraza

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.