jurisicduska je napisao/la: ↑03 okt 2025, 13:30
Oerde je napisao/la: ↑03 okt 2025, 13:25
fks74 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 21:33
Realno, puno s.remo a 7500 članova, članarina 20 km i to godišnja.
Ovo je bitno
Bitno je reci i da imaju taj broj članova uprkos svemu sto rade. Imali bi puno veći da rade kako treba.
U mojoj bližoj porodici ima 14 članskih kartica
A u užoj 4
I još 2 donirane
Ne daje mi to nikakvo pravo ali sta treba ja da uradim po pitanju članstva.
Imam pravo iznijeti makar mišljenje na forumu, fejsbuku.
Također, slažem se sa svim, doduše na manje sam članskih u porodici (tu kapu skidam, al biće haj

).
Ja sam podrž’o i Husrefa kad je došao, i sad ovog (čak se nadam da ne griješim vjerujući da je dobar). Podržavam i Mirvića, a i da ode, podržavam odlazak ko ga j. Poenta je da je on čoek biznismen, pa se ne zna izrazit, nama on treba doći i reći “vid’te da vas je na stadionu koliko stranica nakucate po forumima i društvenim mrežama, možda bi se nešto i pitali, ‘vako mrka kapa”.
Sagledam to realno, ako ti od ukupno prodatih ulaznica i članarina nemoš pokrit dvije plate, u očima biznismena si nebitan, i to je meni i okej, jer… jebga. Ne voli on klub ko ja. Ja bar ne vjerujem da voli. Ima grešaka bruku, volio bih da nađemo nešto da ga zamijeni, ovaj princ se čini ko odličan, voli poslat ljude da pitaju kako si, kako tvoji i to… što se nažalost u situaciji u kojoj smo se našli čini ko jedino rješenje. Od početka Vicoere sam govorio da je došao sa političkim instrukcijama da satre ligu i sve sjebe i napravi što je moguće veće tenzije, to i radi. Da se vratim na ovo od prije; mislim da i ovim upravljajućim strukturama ide na ruku to sto nas nema toliko, što se gubi volja, vlada letargija, njima je win-win, ako se bunimo “eno ih separatisti neće sa nama” ako šutimo nastavljaju po svom. Mi volimo sve romantizirat, borba, srce na teren, ljubavi i to… ali naučio sam da je slaba vajda od toga, igrači kad su pro borba im je normalna stvar, na to se ne pozivaju, evo da ne znam koliko srčano istrči neki nas klub sa sve svojom djecom, srčanošču i ljubavi protiv City-a npr. satraće ga plaćenici nerođeni u Manchesteru. Volio bih kad bi došli na nivo ozbiljnog broja članova u kojem bi imali neka veća prava tipa glasanja kao u Realu, ali fakat treba podići ove brojke iznad, i ne govorim za tebe ili bilo koga, nego generalno. Moraš imati neko uporište da bi tražio nekakva prava.
Što se tiče foruma, to je neupitno, svako ima pravo da piše šta hoće i da izbaci iz sebe šta god želi, meni je to neupitno, u svemu se slažem sa tobom. Citirao sam post iznad zbog šege u “mnogo mi seremo” a i zbog realnog vlastitog uvjerenja da je fakat bitno da osvijestimo koliko je važno to da si tu prisutan k’o član, k’o navijač. Da mi imamo svijest o tome, kako se te stvari gledaju iz biznis perspektive. Individualno, ja volim svoj klub najviše, ja bih sve živo… daj da je sve najbolje, ali kako ti reče šta mogu ja tu buraz… s druge strane nešto mislim da nas 20 hiljada može.
Halali na podužem odgovaranju