Pojačanja, transferi

Reklo bi se da je sezona propala

Ehh, još bi i dobro bilo da su barem upoznati sa važećim ugovorima ovih u timu.

I dobro sad zaboravio šta sam mislio napisati..., ali nema veze, a na kraju krajeva kome da pišem, ovima gore

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Holger Badstuber će na klupi Bayerna sjediti samo ako je povrijeđen ili nije u formi, a ne zato što se dovede Vertonghen ili Howedes. Ako pratiš Bayern, znaš o čemu pričam.Damir_BvB je napisao/la:Sto se tice pojacanja mislim da je greska dovesti extra dobrog napadaca, jer takvog vec imate. S tim bi se samo stvorio neki nemir u ekipi bez potrebno . Jer Gomez koliko ga god neki voljeli ili ne voljeli cjepa mreze i slabo bi bilo koji drugi napadac mogao imat bolji ucinak od njeg. A sad dovest Dzeku, Cavanija, Torkea, Hulka i ko se jos sve nabraja mislim da je suvisno , osim ako Bayern ne planira igrat sa 2 napadaca to je onda nesto sasvim drugo a ovako pametnije bi bilo ulozi novac u Stopera kvalitetnog i mozda beka .
Jer Bayern ima Odlicnu ofanzivu jos je doveden i Shaqiri kao alternativa tako da po meni tu ne treba ulagat previse novca, nego dovest jednog back upa u veznom redu jos , i naravno back upa za Gomeza ali ne neku bombu kakvu je Uli najavio vec nekog igraca koji je spreman sjedit na klupi i da se Gomez ne opusta bas previse, sta ja znam mozda taj napadac iz Montpelliera sto se spominje nije los momak ima potencijala jos i napredovati ili mozda Berbatov . A dobro iskesirat treba stopera kvalitetnog, najbolje bi bilo kad bi mogli dovest Howedesa i Verthongena . Uvjeren sam da se njih dvojica mogu dovest do nekih 30 mio eura .
Howedes nekih 17 do 20 plafon, a Verthongen 10 do 12 . Tako da bi rjesili stoperske pozicije na duzi period . A ja mislim da ce i Breno i Buyten na kraju letit, tako da bi se mozda mogao dovest jos i Dante za male pare da bude back up . Sto se tice veznog red tu stvarno ne znam ko bi mogao doc upitanje kao back up tim se pozabavite vi jer zalizani ukrajican je na izlaznim vratima u ljeto barem ja tako mislim .
Sta bi jos pametno bilo to je dovest Farfana kojem istice ugovor a uvjeren sam da ga Bayern lake sale moze dovest samo ako bude zelio i mislim da je bilo pametnije njeg dovest dzaba nego shaqiria . I ostane jos napad tu po meni Berbatov bi bio idealno rjesenje jeftin dobar iskusan moze zabit 15 komada lake sale . Ili ako ne to onda jednostavno poklonit Mulleru povjerenje i prekomandovat njeg kao drugog napadaca jer mislim da to Mulla moze odradit dobro kao napadac . To je mozda i najbolje rjesenje i tako bi uz neka minimalna ulaganja imali skoro pa na svakoj poziciji odlicnog igraca a cak i back upa dobrog .
Dakle Howedes. Verthongen = 30 mio eura + Dante kao Back up 5 mio eura , Farfan 0 eura ... Za 35 mio eura bi se mogla odlicno pojacat i imat jako kvalitetan roster . Samo jos nedostaje jedan dobar vezni igrac kao zamjena za Schwajnia i Krossa. A na bekovima imate dobe zamjene Rafinha i Contento pogotov Contento bi mogao jos mnogo napredovati .
Evo kako bi sastav izgledao koji sam ja gore naveo :
------------------Neuer---------------------
Boateng--Howedes--Verthongen--Lahm - Back up za Howedesa i Verhontgena ( Dante, Badstuber )
---------------------------------------------
-----------------Gustavo------------------- - Back up za Gustava ja bi tu racunao na Emre Cama
----------------------------------------------
-----Schweini---------kroos.-------------- - Eh ovdje ostaje jos veliki upitnik ima ALaba ali treba jos jedan DOBAR
Robben(Farfan)----------Ribery(Shaqiri)
--------------Gomez(Muller)--------------
Ma meni je Howedes fantastičan, par puta sam gledao Verthongena, ali mi nekako Howedes ima sve u sebi što bi nama odgovaralo. On je stoper koji u odbrani odradjuje sjajan posao, zna sve s loptom, zna se postavit, iznijet loptu, kontrola lopte za stopera dosta dobra, a još ima te liderske sposobnosti, tu odvažnost koja je u Bayernu uvijek dobro došla. Samo teško će njega biti dovest, jer teško će Schalke pustit još jednog igrača u naše redove, ali nije nemoguće ako zapne naša uprava. S Holanđaninom ne bi bio nezadovoljan, da ga dovedu, a njega bi bilo i lakše dovest.vendeta87 je napisao/la: Slazem se s tobom samo se nadam da nece dovesti Howedesa vec Verthongena.
Boateng je u svojoj karijeri igrao više na poziciji desnog beka nego štopera. Od Herthe, Hsv-a, preko City-a, a i sad u Bayernu igra često. Jerome je definitivno više igrao beka, što ne znači da ne može odigrati kvalitetno i na štoperu.muhamedlj je napisao/la: Dalje, Boateng nije bek nego stoper, i to bi znao da pratiš Bayern, a ne BvB.
Desnog beka u S04 igraju ili Hoger ili Uchida a Howedes samo ako je nužno. Ne znam odakle ti ovakvi zaključci.muhamedlj je napisao/la: Onda, ako pratis Schalke, znaš da Howedes igra na poziciji desnog beka ove sezone, a ne stopera.
Jel to ni sa mnom ne pišeš više???? Neka, nekaKlare je napisao/la:Ode nam tema u krasni k...![]()
Pojačanja, transferi, pa dokle više.
![]()
Reklo bi se da je sezona propala, dolaze najvažnije utakmice, a mališani razvezali priču o pojačanjima.
![]()
Ehh, još bi i dobro bilo da su barem upoznati sa važećim ugovorima ovih u timu.![]()
I dobro sad zaboravio šta sam mislio napisati..., ali nema veze, a na kraju krajeva kome da pišem, ovima gore, ne, ne, ne!
nemoj pretjerivatiKlare je napisao/la:Ode nam tema u krasni k...![]()
Pojačanja, transferi, pa dokle više.
![]()
Reklo bi se da je sezona propala, dolaze najvažnije utakmice, a mališani razvezali priču o pojačanjima.
![]()
Ehh, još bi i dobro bilo da su barem upoznati sa važećim ugovorima ovih u timu.![]()
I dobro sad zaboravio šta sam mislio napisati..., ali nema veze, a na kraju krajeva kome da pišem, ovima gore, ne, ne, ne!
Desnog beka u S04 igraju ili Hoger ili Uchida a Howedes samo ako je nužno. Ne znam odakle ti ovakvi zaključci.muhamedlj je napisao/la: Onda, ako pratis Schalke, znaš da Howedes igra na poziciji desnog beka ove sezone, a ne stopera.
Kad me tjeraš:muhamedlj je napisao/la: Ako mi ne vjeruješ, odi na bundesliga.de i nađi sve utakmice Schalkea ove sezone: 95% ih je odigrao na poziciji desnog beka. A zaključak za ovo da će igrati u reprezentaciji kao desni bek je subjektivno mišljenje, što ne mora biti tačno..
effe_sa je napisao/la:Jel to ni sa mnom ne pišeš više???? Neka, neka![]()
![]()
Nikad ti tu prokletiju okusio nisam, čak ni primirisao, pitašJetSet_Hantraga je napisao/la:Jel to ni sa mnom ne piješ više????![]()
![]()
Experti pravili tabelu, ma šta kažešSemir bvb je napisao/la:Dosta se pisalo ovih dana u medijima o kritikama Hoenessa i Rummenigea upućene sudijama, što je potaknulo experte da naprave tabelu, gdje su sabrali i oduzeli sve sudijske greške i napravili istinsku tabelu koja bi bila istinska da su sve sudijske odluke bile ispravne i bez grešaka. Po tabeli bez sudijskih grešaka Bayern bi imao 2 boda manje, tako da Ulli i Kalle trebaju preispitat svoje kritike prema sudijama i da trebaju da hvale sudije a ne da kritikuju.
Vjerovatno je to samo neka taktika pritiska na sudije, jer Bayern očito nije zadovoljan dosadašnjim tokom sezone. Joj čime se sve služe.
Evo tabele:
http://www.wahretabelle.de/wahretabelle ... abelle.php" onclick="window.open(this.href);return false;
U neku ruku se slazem stobom...LakersAttack je napisao/la:Glupo je to što su škrti i ne da im se davat pare za neki veliki transfer
Nepoznatog? Odkad ti pratis fudbal, od juce?nego bi da dovedu nekog nepoznatog maldog igrača kao Shaqiri
Zasto ne bi moglo?pa da onda on postane zvjezda kad dođe u Bayern e pa ne može...
I meni isto...Iako navijam za Bayern od 6 godine to mi nekako ide na živce..
Hulka dovedes na manageru ili na sokeru..Mislim da bi idealno bilo da dovedu Hulka i onda bi postava mogla ovako ići:
Kakva je to formacija?Vidi se da se jako slabo razumijes u fudbal, sa tom formacijom bi redovno primali kisu golova jer je previse ofanzivna , ti bi jos Svajnija da se prikljuci Robberyu u sredini i da jadni Kroos igra defanzivnog veznog?Kroos je odlican u ofanzivi al u odbrani nikako, tu treba jedan klasicni dm da igra kao gustavo ili tymo, Svajni dok je igro sa Gustavom igrali smo odlicno ali Gustavu treba vremena da se vrati u staru formu, koliko god ta formacija dobro izgleda, to jednostavno ne prolazi nigdje, osim hmmm mozda igrica....?
FC BAYERN je napisao/la:U neku ruku se slazem stobom...LakersAttack je napisao/la:Glupo je to što su škrti i ne da im se davat pare za neki veliki transferNepoznatog? Odkad ti pratis fudbal, od juce?nego bi da dovedu nekog nepoznatog maldog igrača kao ShaqiriZasto ne bi moglo?pa da onda on postane zvjezda kad dođe u Bayern e pa ne može...I meni isto...Iako navijam za Bayern od 6 godine to mi nekako ide na živce..![]()
Hulka dovedes na manageru ili na sokeru..Mislim da bi idealno bilo da dovedu Hulka i onda bi postava mogla ovako ići:![]()
------------------Neuer---------------------
Boateng--Howedes--Dante--Lahm------
---------------------------------------------
-----Schweini---------Kroos.--------------
Robben--------------Ribery-------------------
--------Hulk--------Gomez-----------
Ili možda napravit neku kombinaciju pa da Kroos ostane ondje gdje je Švajni samo da bude u sredi a da švajni dođe između Robbena i Riberya(Scarfacea)
Kakva je to formacija?Vidi se da se jako slabo razumijes u fudbal, sa tom formacijom bi redovno primali kisu golova jer je previse ofanzivna , ti bi jos Svajnija da se prikljuci Robberyu u sredini i da jadni Kroos igra defanzivnog veznog?Kroos je odlican u ofanzivi al u odbrani nikako, tu treba jedan klasicni dm da igra kao gustavo ili tymo, Svajni dok je igro sa Gustavom igrali smo odlicno ali Gustavu treba vremena da se vrati u staru formu, koliko god ta formacija dobro izgleda, to jednostavno ne prolazi nigdje, osim hmmm mozda igrica....?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.