Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne znam kakvi su kospicari na ostalim stadionima ali ovi nasi znaju bas naci najslabiju kariku u ekipi gostiju, nerijetko su toliki inovativni da uvrijede goste vise nego navijaci 

I meni je odmah to naumpalo, cemu dizanje tenzija i medijskih preseravanja. Nego, snimak pa u Tursku ambasadu, da vide ko im je neprijatelj i ko poziva na masakr turaka pa neka Turska onda osudjuje to i zahtijevaju da ih se kazni kako im i dolikuje,AdiFKS je napisao/la:Mozda imaju nesto protiv turskih turista u BiH.
Il je neki fazon oko ove frke Turska, isil, Kurdi...
Ne znam sto bi bilo koga tangiralo to njihovo skandiranje, sem ambasade Turske. Mozda diplomatskim putem osude takva skandiranja.
Sto vise pisemo o tome i nasjedamo na te maloumne provokacije, oni ce sve to vise forsirati. Gospodski to iskulirati, a oni neka turke, albance, kineze prozivaju. puca nam taki.
Noz, zica, Srebrenica, velicanje Ratka Mladica i sl. je druga tema, i u tim slucajevima treba se traziti od svih klubova da upute zalbe i traze da se najostrije kaznjavaju ti ispadi navijaca, a ako treba ici sa tim prijedlogom i van naseg Saveza ako ne zeli da adekvatno djeluje.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Kontakt:
Ma sve je to ok al ko je fckng Turcin? Izgleda da ih je pravo nanervirao...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Evolution87
- Kontakt:
ovi sa druge strane drinetiti14oldschool je napisao/la:Ma sve je to ok al ko je fckng Turcin? Izgleda da ih je pravo nanervirao...

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- sagitarius
- Kontakt:

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
Tom je turcin haman otreso zenu 

Šta je tu problem i Handžare i Vehabije i Ustaše...NeshaFCB je napisao/la:Uvijek treba krenuti od svog dvorišta.
Takva skandiranja su za svaku osudu. Ali svaki put kad je Borac gostovao je skandirano "Ubi Srbina", "Gazi četnike". Pri tome u tom Željezničaru su igrali i igraju i Srbi. Kako li je njima... A valjda će se iskorijeniti.
I taj narod je u ....
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Fukare su to isto skandirale i to prije par godina.....Ajzea je napisao/la:Jedna od rijetkih situacija gdje su me i Horde nasmijale i situacija koja je možda i najveći šuk Lešinarima je praćenje ovih i skandiranje "gazi, gazi Turčina", gdje se naravno znalo šta su im takvim skandiranjem poručili

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ljudi su zasluženo slavili, na našim igračima se vidio umor što naravno ne smije biti izgovor ali kako da im zamjerim poslije onakve dvije utakmice protiv Ferenca. Mi smo se samo osvrnuli na ono što bi svaki od nas najradije iskorijenio, ali kako kada im savez ne udara kazne za bilo šta što urade dok se nama kazne pišu za **** megafonmiki651 je napisao/la:Ispada da bi željo pobijedio da ne bi skandiranja.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- masteRofPoker
- Kontakt:
Samo snimak u Tursku ambasadu, sve diplomatskim putem. Pa neka vide sa njima ko koga da gazi ili kolje.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
- Kontakt:
Pa da Dodo kaze da se krsi dejtonski sporazum,napad na institucije RS,atentat,visestruki ppkusaji ubistva itd,itd.. 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koji su se qurac mediji nadigli sto su ovi skandirali nekim turcima? Nek se buni Turska ambasada.
Ne kontam što ljudi svaki put laju precima ?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jest,jest....koja je to godina bilaChinaglia je napisao/la:

oktobar, 2010 godina
I horde su pjevale vidovdan u lukavici. Primitivca je najlakse sjebat kad se spustis na njihov nivo
Fukare svaka cast za taj trans

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
al da ti vidis te ushicenosti kod njih,neka ih dobrila spucalaesprit24 je napisao/la:I horde su pjevale vidovdan u lukavici. Primitivca je najlakse sjebat kad se spustis na njihov nivo

Sad je odlican trenutak da ih podjebajemo njihovim glupotima i furkama. Upravo njihova 2 naredna gostovanja su u Mostaru (Velez) i u Tuzli, taman da ubijamo turcina svi zajedno, valjda onda skontaju kako su glupi i da im je navijanje nidje veze.
Navijacka solidarnost u teskim i kompleksnim situacijama je neophodna. Kao sto smo jucer i Robijasima skandirali jer su van stadiona i bore se protiv Uprave koja ih unisti.
Navijacka solidarnost u teskim i kompleksnim situacijama je neophodna. Kao sto smo jucer i Robijasima skandirali jer su van stadiona i bore se protiv Uprave koja ih unisti.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
đeš bolan skandirat' 'Ubij Turčina', kaznili bi nas zbog nacionalističkih ispada
za megafon nas kažnjavaju, a ne za ovo
za megafon nas kažnjavaju, a ne za ovo