Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
[youtube][/youtube]
Vedo cekao sam te, koji si ti kralj! Na svakom portalu tvoji klipovi
hvala!

hvala!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
HvalaMCMXLVI je napisao/la:Vedo cekao sam te, koji si ti kralj! Na svakom portalu tvoji klipovi![]()
![]()
![]()
hvala!

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Zamisli naslove, manijaci kažnjeni zbog vrijeđanja Turaka, Turska ambasada pokrenula istragu protiv hordi, fukare šire nacionalnu mržnju okrenutu ka Turcima .. Rođeni: pastrmka odbio tursku drzavljanku...Chinaglia je napisao/la:đeš bolan skandirat' 'Ubij Turčina', kaznili bi nas zbog nacionalističkih ispada
za megafon nas kažnjavaju, a ne za ovo
Lešinari poslali pismo podrške Turcima u BiH

Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ma ljudi jednostavno razocarani sto Turci ostavljaju novac u Sarajevu i Mostaru (i turisti i studenti), a ne u BL 

Zanemariti budale. Bas je Odovicu, Antolovicu, Uzelcu, Kosoricu, Blagojevicu, Kokotu, Djelmicu, Stokicu smetalo to skandiranje ubij turcina.
1946
A što bi nama smetalo, što nas boli **** što oni skandiraju ubij Turčina, mogu skandirat i ubij Finca, ko ih ****
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma ovi bi bolan odmah za Turke navijali samo nek je kontra.Peterski je napisao/la:Zamisli naslove, manijaci kažnjeni zbog vrijeđanja Turaka, Turska ambasada pokrenula istragu protiv hordi, fukare šire nacionalnu mržnju okrenutu ka Turcima .. Rođeni: pastrmka odbio tursku drzavljanku...Chinaglia je napisao/la:đeš bolan skandirat' 'Ubij Turčina', kaznili bi nas zbog nacionalističkih ispada
za megafon nas kažnjavaju, a ne za ovo
Lešinari poslali pismo podrške Turcima u BiH
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
joj jest lijepo slusat pismenog trenera
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ja brate isti ****RN87 je napisao/la:A što bi nama smetalo, što nas boli **** što oni skandiraju ubij Turčina, mogu skandirat i ubij Finca, ko ih ****

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma bolestan narod.jucer idemo kroz modricu svadba neka tri prsta srbske zastave skandiraju srbija...
Bolest nebira.udjemo u odjak svadba.Opet.kolona Kilometer.na celu u prvom autu ljiljanke SE viore velika zastava.odma iza velika sahovnica masu ljudi zastavama KO drogirani.cudan smo narod.
Bolest nebira.udjemo u odjak svadba.Opet.kolona Kilometer.na celu u prvom autu ljiljanke SE viore velika zastava.odma iza velika sahovnica masu ljudi zastavama KO drogirani.cudan smo narod.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Skandirali smo mi gazi gazi Turcina protiv njih i protiv manijaka aplauz na ono sve primitivno,sjebaju se svi kada se spustis na njihov nivoKenoRob je napisao/la:najbolje bi bilo da sve navijacke skupine protv Borca skandiraju ubi trucina par puta ili tako nesto kao sto su Fukare radile ali neki mozgovi nisu shvatili taj sarkazam

Nemoj mi na FinceMortemHz je napisao/la:Pa ja brate isti ****RN87 je napisao/la:A što bi nama smetalo, što nas boli **** što oni skandiraju ubij Turčina, mogu skandirat i ubij Finca, ko ih ****

A što Finca, što ne bi Sejdića npr.?RN87 je napisao/la:A što bi nama smetalo, što nas boli **** što oni skandiraju ubij Turčina, mogu skandirat i ubij Finca, ko ih ****

Izgleda da su leševi, zaključujući po repertoaru pjesama ubij i zakolji turčina, zajedno sa svojom braćom Firmašima u ogromnom belaju sa Delijama ili pak nekom drugom turskom grupom?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Jeste se ufatili Finca, nek bude Sejdić, ja se izvinjavam 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Zaboravih napisat juce, a ako nije istina demantujte me. Msm da su horde jedina skupina u drzavi koja ne preferira to fasisticko navijanje. Ja sa sjeverne tribine barem 5 godina nisam cuo ubij srbina, gazi ustase i sl. Manijaci se nesto predstavljaju kao branioci Bosne, nesto da kolju seselja i sl. Skripari, Ultrasi i Lesinari su tipicne fasiticke navijacke skupine
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Istina,zavrsilo se sa tim davno i veoma sam ponosan na to...jedini smo ostali u drzavi od vecih navijackih skupina koji se ne blamira na taj primitivni nacin...od ovih malo manjih navijackih skupina (bez uvrede) mislim da Red Dragonsi i Gerile to ne rade?esprit24 je napisao/la:Zaboravih napisat juce, a ako nije istina demantujte me. Msm da su horde jedina skupina u drzavi koja ne preferira to fasisticko navijanje. Ja sa sjeverne tribine barem 5 godina nisam cuo ubij srbina, gazi ustase i sl. Manijaci se nesto predstavljaju kao branioci Bosne, nesto da kolju seselja i sl. Skripari, Ultrasi i Lesinari su tipicne fasiticke navijacke skupine
Nisu ni Alcohol Boys-iMortemHz je napisao/la:Istina,zavrsilo se sa tim davno i veoma sam ponosan na to...jedini smo ostali u drzavi od vecih navijackih skupina koji se ne blamira na taj primitivni nacin...od ovih malo manjih navijackih skupina (bez uvrede) mislim da Red Dragonsi i Gerile to ne rade?esprit24 je napisao/la:Zaboravih napisat juce, a ako nije istina demantujte me. Msm da su horde jedina skupina u drzavi koja ne preferira to fasisticko navijanje. Ja sa sjeverne tribine barem 5 godina nisam cuo ubij srbina, gazi ustase i sl. Manijaci se nesto predstavljaju kao branioci Bosne, nesto da kolju seselja i sl. Skripari, Ultrasi i Lesinari su tipicne fasiticke navijacke skupine

Evo ne znam..
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
U Tuzli se to nije nikad radiloesprit24 je napisao/la:Zaboravih napisat juce, a ako nije istina demantujte me. Msm da su horde jedina skupina u drzavi koja ne preferira to fasisticko navijanje. Ja sa sjeverne tribine barem 5 godina nisam cuo ubij srbina, gazi ustase i sl. Manijaci se nesto predstavljaju kao branioci Bosne, nesto da kolju seselja i sl. Skripari, Ultrasi i Lesinari su tipicne fasiticke navijacke skupine
samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.