Steta sto se Nurkic pojavio tek krajem Novembra. Da je bilo prije izbora, kifla bi jos vise pomeo zelene, uzeo bih jos kojeg vjecnika u KS

A NG bi pao...

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Steta sto se Nurkic pojavio tek krajem Novembra. Da je bilo prije izbora, kifla bi jos vise pomeo zelene, uzeo bih jos kojeg vjecnika u KS
pa sa obzirom da je bio ispodprosječan košarkaš i da je igrao u nekim šklj ligama, nije imao problema da odazove na poziv selektora
Tako je Muldere, bitno je jednoumlje i jednostrano gledanje, nebitno ko je u pravu u ovoj situaciji. Jelde?
Pa najgore sto se dini stavlja na teret i krivica na isti nacin na koji ga je juka prozvao. Bez dokaza. Sad kad ga je Dino ismarao, hvata se za helikoptere. To je sustina. Jukice, kleveces. A to je kao da jedes mrtvo meso brsta svog.Beduin je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:53Tako je Muldere, bitno je jednoumlje i jednostrano gledanje, nebitno ko je u pravu u ovoj situaciji. Jelde?
Nebitno sto se oko one Jukine povrede i tad podigla prasina pa ovaj nije objavljivao sc mailova i nalaza niti pokusao se oprati (ili jeste?), nego sad nakon par godina, nebitno sto takva sportska velicina i patriota uvlaci politiku i price o helikopterima, 600k maraka i slicne price kada je trebao dokazati da Dino laze po pitanju KK Bosne i Jusufa, a odakle je sve i pocelo, jelde?
Ja zadnjih 10 godina sam vecinom bio vani i mozda neke stvari i profulam, ne upratim, halalite, ali ovakvo jednosmjerno i subjektivno gledanje poput pojedinaca (tipa FoxMulder, Cfief i slicni) je zabrinjavajuce za buducnost zemlje i omladine. Nije lose nekad biti i neutralan pa pljunuti ono sto ne valja i pohvaliti sto valja, nebitno o kome je rijec ba.
Uceraj Dini, svako zna da je levat bio, ali u ovoj situaciji mi nije ni Jusuf bas najcistiji.
A ovi su ga i nahuskali najvise da pise ove gluposti od saopstenja
A iz aviona se vidi da mu je neko iz SDA pisao saopstenje
Jasta je prijatelju,to sam primjetio cim je bilo prvo saopstenje,ono u 26 godini poslije izbora na kojim su zeleni deklsairani ono kao slucajno spomenuo bas covjeka koji je ponistio tu istu SDA
Uništio SDA u Sarajevu. Da li može bolji čin?
Sad mu se smiju i ovi sto su mu napisali ovaj tekst
Ali da je bar malo napisao u njegovom stilu nego fol pismeno saopstenje ,ovaj u zivotu toliko ispravnih recenica nije sastavio
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Burberry46 i 12 gostiju.