FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nidi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nidi » 02 mar 2011, 00:24

mma_hz je napisao/la:A i ovog Kojasevica frajer nikada nije 100 posto spreman za tekmee ....
ako nisu tetive i ligamenti ona su ledzaa ccc frajer ko da je od papira ccccc....
frajer prima platu i čeka da mu istekne ugovor da ide u drugu tursku ligu,možda je ljut što su mu stavili veliko obeštečenje

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 mar 2011, 08:07

ma jbt Kojasevica ako mu se ne svidja nek ide gdje mu je bilo...tako i za bilo koga drugog....igarao je nekad i Pape pa se nismo raspali kad je otisao u PSG...mozemo mi bez svakoga i uvijek izlazimo jaci ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 mar 2011, 09:36

[youtube][/youtube]

2:26 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 02 mar 2011, 10:34

Sta kazu ... Sarajvo? Nisam skonto nakon 5 slusanja
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 02 mar 2011, 10:39

afa97 je napisao/la:Sta kazu ... Sarajvo? Nisam skonto nakon 5 slusanja
pjevali su pjesmu lalala eeeeeeeeeeeee Sarajevo

sto se sad pjeva na sjever ...bordo boja mi u dusi

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 02 mar 2011, 12:33

Tekma protiv slavije se mora dobiti. U ekipi ce biti promjena obzirom na 4-cu igraca koji imaju zute kartone i ne mogu igrati. Ocekujem da Pehlic debituje (i to od prve min) ako je sa njegovom registracijom za FCS sve OK . Problem ce biti ovaj snijeg za koji se nadam da ce do subote "otici" ali opet ostaje tezak teren koji ce praviti velike probleme. Uglavnom , kako god bilo..srce na teren i nove 3 bobe. Rezultat..eh , tesko je prognozirati ali mislim da se moze do 2-0 bez previse zajebancije ;)

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 02 mar 2011, 13:13

sta vi mislite, imal jos nade da uzmemo titulu ove godine ? ja kazem zasto da ne
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 02 mar 2011, 13:19

bordo_Sarajevo je napisao/la:sta vi mislite, imal jos nade da uzmemo titulu ove godine ? ja kazem zasto da ne

Po meni je to smijesno i pitati.... :D ,akobogda izdrzati ovih 5 kola prikljucak za Borcem,a kasnije ide puno laksi raspored,idemo Olimpicu u goste na Kosevo sto znaci tri(3) temke na svom stadionu.... ;) .Idemo Drini predzadnje kolo do tad ce vjerovatno biti sve rijeseno ima puno kombinacija, ako budemo pametni nista nije nemoguce!! :mrgreen:

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 02 mar 2011, 13:36

neka ih je tuzio,jer on je uradio maximalno za sarajevo,a svi zaboravili na njega :evil: :evil:
---Skinhedi oko mene skankuju...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 02 mar 2011, 14:30

bordo_Sarajevo je napisao/la:sta vi mislite, imal jos nade da uzmemo titulu ove godine ? ja kazem zasto da ne
daj budi ozbiljan

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 mar 2011, 17:16

Drug budi normalan ti ko malo djetee..
Pa u ovoj ligi se vec na pocetku zna ko osvaja tituluu ,nmg da vjerujem koji smo bili bolesnici pa pratimo ovu liguu a narod nam se smijee i pita se jesmol normalnii cccccc

Pa kolika je ta nasa ljubav (ne mislim samo na na Hz nego i naa sve ostale navijace u ovoj nasoj ligi ) da jos pratimoo ovu u bod namjestenu liguu i ovaj ma nmg rec fudbal nego pokusaj fudbala u kojem nakon max 3 pasa ekipe gube loptu i onda sve tako u krugg...

OVA NASA LIGA JE VRIJEDZANJE INTELIGENCIJE SVAKOG NORMALNOG INSANA....

Ja sam uvijek dolazi na tekme samo radi fudbala i Sarajeva al u zadnje vrijeme sam poceo dolaziti najvise zbog navijanja i raje jer se nema sta vidjetii vise ...Ja na Kosevu ne pamtim kad sam vidjeo normalan ceentarsut a isto kao i u Zenici u zadnjem kolu nasim igracima je max dobaciti do seesnesterca IZ KORNERA a iz igree centriraju robijasimaa (ko je bio u zenici zna o cemu govorim)..

Ja volim SSarajevo al sam realan znacii nasa lige je smece koji ne vrijedi pratit jer se na pocetku znaa ko gdje ide al nemojte biti budale i misliti da nasi igraci to neznaju il ne ucestvuju u tome jer svi ucestvuju pa ko je gledao utakmicu protv drine sve mu je jasnoo....
Ja nmg prestat pratiti Sarajevo al u ovoj situaciji nemam nikakve zeljee o titulama il evropii...
JER KAD BUDE RED NA NAS UZECEMO TITULU A TO SE NECE DESITI U NAREDNE 2 GOD ZIVI BILI PA VIDJELII AL SIGURAN SAM DA SAM UPRAVUU !!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 02 mar 2011, 17:34

mma_hz je napisao/la:
Pa u ovoj ligi se vec na pocetku zna ko osvaja tituluu ,nmg da vjerujem koji smo bili bolesnici pa pratimo ovu liguu a narod nam se smijee i pita se jesmol normalnii cccccc

Pa kolika je ta nasa ljubav (ne mislim samo na na Hz nego i naa sve ostale navijace u ovoj nasoj ligi ) da jos pratimoo ovu u bod namjestenu liguu i ovaj ma nmg rec fudbal nego pokusaj fudbala u kojem nakon max 3 pasa ekipe gube loptu i onda sve tako u krugg...

Ja sam uvijek dolazi na tekme samo radi fudbala i Sarajeva al u zadnje vrijeme sam poceo dolaziti najvise zbog navijanja i raje jer se nema sta vidjetii vise ...Ja na Kosevu ne pamtim kad sam vidjeo normalan ceentarsut a isto kao i u Zenici u zadnjem kolu nasim igracima je max dobaciti do seesnesterca IZ KORNERA a iz igree centriraju robijasimaa (ko je bio u zenici zna o cemu govorim)..

Ja volim SSarajevo al sam realan znacii nasa lige je smece koji ne vrijedi pratit jer se na pocetku znaa ko gdje ide al nemojte biti budale i misliti da nasi igraci to neznaju il ne ucestvuju u tome jer svi ucestvuju pa ko je gledao utakmicu protv drine sve mu je jasnoo....
Ja nmg prestat pratiti Sarajevo al u ovoj situaciji nemam nikakve zeljee o titulama il evropii...
JER KAD BUDE RED NA NAS UZECEMO TITULU A TO SE NECE DESITI U NAREDNE 2 GOD ZIVI BILI PA VIDJELII AL SIGURAN SAM DA SAM UPRAVUU !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovo je najveci problem nase lige, prvo se rijesiti ovakvih predrasuda i ovakvih misljenja pa tek onda mozemo pricati o necemu drugome. Kao da je tako jednostavno nastimati utakmicu, a tek citavu ligu, pa to je bolest ko pomisli. I sam Musemic je prilikom gostovanja u jednoj emisiji kod Sabahudina na TV1 rekao o stimanju utakmice, kao da je to tako jednostavno. STRAHOTA. Ne ide Sarajevu i odmah se utakmice stimaju, kad ne ide Zelji utakmice se stimaju itd. itd. PRESTANITE VISE DA KUKATE NA NASTIMANE UTAKMICE I REALNO SAGLEDAJTE SITUACIJU. SARAJEVO JE U KRIZI, NEMAJU ZA HLJEBA A TI PRICAS O TOME KAKO NECE OSVOJIT TITULU, PA ZAR NIJE NORMALNO DA NE OSVOJE TITULU JER NEMAJU ZA HLJEBA ? NEMOJ SE BOGATI VISE IZVALJIVATI S TIM PRICAMA O STIMANJU UTAKMICE . . . TO SU PRICE ZA MALU DJECU ! Sta kao ti prosle godine znao na pocetku da ce zeljo osvojit ? :lol: :lol: :lol: Uzhas !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 mar 2011, 17:39

juveboy je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovo je najveci problem nase lige, prvo se rijesiti ovakvih predrasuda i ovakvih misljenja pa tek onda mozemo pricati o necemu drugome. Kao da je tako jednostavno nastimati utakmicu, a tek citavu ligu, pa to je bolest ko pomisli. I sam Musemic je prilikom gostovanja u jednoj emisiji kod Sabahudina na TV1 rekao o stimanju utakmice, kao da je to tako jednostavno. STRAHOTA. Ne ide Sarajevu i odmah se utakmice stimaju, kad ne ide Zelji utakmice se stimaju itd. itd. PRESTANITE VISE DA KUKATE NA NASTIMANE UTAKMICE I REALNO SAGLEDAJTE SITUACIJU. SARAJEVO JE U KRIZI, NEMAJU ZA HLJEBA A TI PRICAS O TOME KAKO NECE OSVOJIT TITULU, PA ZAR NIJE NORMALNO DA NE OSVOJE TITULU JER NEMAJU ZA HLJEBA ? NEMOJ SE BOGATI VISE IZVALJIVATI S TIM PRICAMA O STIMANJU UTAKMICE . . . TO SU PRICE ZA MALU DJECU !
Ne govorim o stimanju za Sarajevo govorim opcenenito shvatas sve je po nacionalnom kljucu aa vidim da bas ne pratis BH fudbal po tvom postuu ...
ajde ti za juve nastavi navijat .... vi ste poznati po stimanju kako vama nije tesko stimat u italijanskoj ligi a ne u pukoj bosanskoj haaha ee moje djete odrasti malo i pocni razmisljat ovaj svjetski fudbal se namjesta pocev od engleske premier lige (arsenal. njukastl)ma ima jos more primjera pa nadalje a vs su izbacivali(juventus )u drugu ligu i oduzeli titule ...
i ti ces o namjestanju pricat e jesi se nasao cccc a gledao sam musemicevu pricuu na tv 1 ....
prica pocela zbog besiktasa...
A ja sam takodzer pisao o kvalitti fudbala u BH opcenitoo kao i o igri Sarajjeva u istoj sto je ravno katastrofii !!
FK SARAJEVO.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 03 mar 2011, 08:46

Daj ba imate temu o stimanju tekmi a uskoro ce mo otvoriti i temu vidovita djemila i saradnici.. ;)
FCS mora uzeti tekmu protiv slavije jer u protivnom nece ni u euro kupove 100%..naravno, ako nas prije toga uefa banuje nece nigdje i niko maknuti !!! Onda je kraj svega :oops: Tekma protiv slavije ce biti teska,malo zbog bunkera gostiju i onda brzih kontri (do sada su uvijek tako igrali,sumnjam da ce sta promijeniti) ali i zbog terena koji i ako se ocisti (a mora) bice kaljuza nevidjena...uglavnom, pobjeda FCS bilo kojim rezultatom ;)
Ove god borac sampion (realno) a mi i komsije ce mo se boriti za 2-3 mjesto. Siroki je skoro pa otpao za 2-3 mjesto i ako jos sad izgubi od rudara..eee , onda PA-PA

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 03 mar 2011, 08:57

Pehla je dobio sve papire i mislim da sigurno debituje u narednoj utakmici! Ne vjerujem da ce poceti,jer i nije red,ali smo sigurno dobili pravog igraca i ratnika koji izgara na terenu! Nije mi samo jasno sto Jahovic ne igra?! Kojasevic? Ma to treba nabiti u dupe,a i nije tesko s obzirom na visinu, pa neka leti do druge turske lige!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 03 mar 2011, 16:22

slika
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 mar 2011, 16:27

padobranac1978 je napisao/la:slika
to je too ...
sve recenooo !!!!! :( :( :( :(
FK SARAJEVO.

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 03 mar 2011, 21:20

Zna li neko kakav bi mogao sastav biti u subotu :?: :?: :?:
---Skinhedi oko mene skankuju...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 mar 2011, 09:11

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos i 6 gostiju.