Ja sigurno ti je mandic kriv sto smo mi u rasulu jos i prije njegovog mandata. Ne prosipaj ovdje svoje politicke nebulozeKarloIvandic je napisao/la: ↑23 okt 2025, 12:42Pa Mandic zna da je sve potrosio i nece on nista vise ulagati. Na nama je da sacekamo 3 godine , govedo otjerati i dovesti normalnog nacelnika. Samo pogledajte kako su svi oko Benjamine . Sad ce napraviti jug i onda za 3 godine kad ide predizborna reci ce ide zapad i opet ce mandat osvojiti. SVe se moze kad imas prave ljude. Mi nazalost nemamo ni u klubu ni u opstini.
Mirvic i Mandic su nase najvece zlo u klubu i oko kluba !!!!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
3 mjeseca nema plate, imamo more tuzbi za naplatu
Svi reze u klubu
To nam je cinejenicno stanje
Toliko…
Svi reze u klubu
Toliko…
- MaroonBjelave
- Kontakt:
HordasDolacMalta je napisao/la: ↑23 okt 2025, 13:173 mjeseca nema plate, imamo more tuzbi za naplatu
Svi reze u klubu
Toliko…
Odakle više iskačeteHordasDolacMalta je napisao/la: ↑22 jul 2023, 07:24Kako ces imati info kad u klubu nepostoji niko osim one ludetine sto dize tegove i njega
Zamisli da imamo investitore unazad 12 godina a da na Kosevu se malo ušminkao VIP i ogradilo oko tunela na istoku. Strasno.napoleon72 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 12:18I kakve to veze ima za bilo sta Bgti? Taj koncert Ljube Alicica je jedini iza rata koji je odrzan na Grbavici, i to 2006. godine (ne znam da li prije ili nakon sto je Grbavica uknjizena na FK Zeljeznicar). Kosevo kao arena sa atletskom stazom je i pogodna za sve te manifestacije. Npr na koncertu maltene isto raje stane na atletsku koliko i na teren. Tako da niko normalan ne bi ni uzeo da radi koncert na Grbavici prije nego na Kosevu.Amcho1 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 00:01Nema opravdanja za ove političke ublehe, kao ni za one prije ovih. Nek se priča šta hoće ali stadion Koševo bez obzira na trenutno stanje potencijal je bio i ostao da se pretvori u najbolji i najveći stadion u državi, prvenstvo radi kapaciteta ali u taj stadion grad i država nisu godinama eksera zakucali. Kažu klub treba da burgija, ok možda donekle i može ali slabo jer je to isto kao da kažeš nekom ko je u postanarima hajde burgijaj i ulaži u renoviranje gazdi koji ti renta stan ili kuću. Stadion Koševo je trebao do sada izrasti u ljepotana i simbol grada, ne radi FKS nego radi grada i države ali politički nemoralnici nisu prstom mrdnuli i ako je neko nešto obećao slagao je, a glavni razlog je što se na tom projektu slabo ko od nemoralnika može izdobriti. Stadion Koševo: Zimske olimpijske igre, vojne smotre i parade, Papa, U2, Bijelo dugme, Dino Merlin, Željko Joksimović, Zdravko Čolić, Hari Mata Hari, repka, atletski događaji it'd, dok je stadion Grbavica ugostio Ljubu Aličića, šta dalje pričati.
Meni je veca bruka da i kunto i panto dodje i istjera te sa stadiona da odrzi koncert ili smotru. Dino kad je koncert pravio, mi domacu utakmicu u Travniku igrali. Ja bih radije zivio u svojoj garsonijeri od 30 kvadrata al da zatvorim i zakljucam vrata kad mi je qrcu cejf, nego u penthouseu od 300 kvadrata al da mi pljeze po stanu kad ko hoce i da ga uredjuje kako hoce (odnosno nece) bez i da me pita ista.
TSC, Rijeka, Osijek su za isti period dobili vlasnike i nove stadione.
Da smo samo trosili manje na igrace u zadnje tri godine pola stadiona bi sami mogli napraviti.
- napoleon72
- Kontakt:
Nije njima Grbavica draza nego ljudi zaduzeni za Grbavicu vise rade na tom. Od 2016. do danas dole bila tri nacelnika (Koldzo, Tanovic, Benjamina). Izgradjen istok, trava (prije ove rekonstrukcije na svim stadionima pretprosle godine), krov na istoku, gradi se jug. To je za 9 godina, a sve je startalo kad je Megamix krenuo da gradi istok. Onda je krenulo samo od sebe. Do tad su oni bili kao mi sad, u 20 god od kraja rata do te 2016. samo reflektori sredjeni. Fakat mislis da sve to pada s neba onako, i da neko radi jer voli? Jok drug, nego lobiranja, lobiranja, smaranja, podmazivanja itd. Kod nas se niko ne trudi oko tog, da Zilic ne napisa kapacitet prijr par mjeseci, na zvanicnoj bi jos stajalo kapacitet stadiona 35000. A moglo se i ranije raskrstit s Kosevom i trazit nafaka negdje drugo, i za to je bilo kapaciteta.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 13:06Lobirali smo i mi i prije Mirvica pa vazda prazna obecanja,ljudi nisu sposobni 30 godina da osposobe Olimpijski stadion toliko o njima. Nekom je politika majka a nekom maceha nas tretiraju kao da nismo iz ovog grada, dok kona nema na mapi 15 godina a daju im sakom i kapom,najlakse je sve na klub svaliti biko nece da pogleda realnu sliku. Debili mrtvi,gradskoj upravi,kantonu drzavi je preca Grbavica nego Olimpijski stadion to samo u ovoj kvazi drzavi ima.napoleon72 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 13:03Ne pravi njima ni Benjamina ni Tanovic od sebe, nego ljudi smaraju, prose i lobiraju na sve strane. Mi sjedimo, glasamo za "normalnog nacelnika" i cekamo da nam sam napravi. Kosevo opstaje radi nas, mi da ga napustimo zjapilo bi. A da vidim nacelnika koji ce stisnut da pokrene rusenje simbola Sarajeva, FK Sarajeva i Olimpijade, da pravi neke nebodere. Znaci za to se treba uhvatit, il da se sredjuje Kosevo il mi idemo u Butmir pa vi cekajte Merlina svako 10 godina da koncert napravi. A i moglo bi se napravit svoje, kakva je Grbavica bila prije 10-20 godina a kakva je sad? Stadion Rodjeni isto. Niko ne trazi Selhurst Park, al uz investiranja, sponzore, podrsku UEFAe, akcije navijaca... mogao bi se napravit solidan stadioncic.KarloIvandic je napisao/la: ↑23 okt 2025, 12:42Pa Mandic zna da je sve potrosio i nece on nista vise ulagati. Na nama je da sacekamo 3 godine , govedo otjerati i dovesti normalnog nacelnika. Samo pogledajte kako su svi oko Benjamine . Sad ce napraviti jug i onda za 3 godine kad ide predizborna reci ce ide zapad i opet ce mandat osvojiti. SVe se moze kad imas prave ljude. Mi nazalost nemamo ni u klubu ni u opstini.
Mirvic i Mandic su nase najvece zlo u klubu i oko kluba !!!!
@Kyle88 100%, kroz 5-6 godina ce Kosevo bit najgori stadion u ligi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- Burberry46
- Kontakt:
Tacno tako. Nasim iz uprave je najlakse reci ne moze, nece i slicno.napoleon72 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 20:34Ne pada ni njima s neba, ljudi se bore za stadion. Isto da kanton raspise javni poziv za subvenciju, komsija ti ode, prikupi svu dokumentaciju i preda, a ti dr.kas qrac kod kuce i zalis se kad on dobije a ti ne. Grbavica je prije 10 godina bila ruglo, nisu nikako Evropu mogli na njoj igrat, al Miske se potrudio da se uradi prvo istok, a onda je krenulo i ostalo. Sad je najbolji stadion u drzavi. Al treba se za to i izborit, lobirat, moljakat, predstavit neki plan. Mi to nemamo.
Pravi plan, lobiraj, trazi.
Itekako se moze natkriti barem jedna tribina, gledaj Gabele, evo i u Banjaluci i tamo je gradski stadion pa ide krov uskoro.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nemozese poredit ulaganje u zeljin stadion i ulaganje u olimpiski stadion.
Na kosevu recimo samo da bi srusio istok kostalo bi vise nego komplet zeljin stadion. Ono nije nikakvo lobitanje vec jednostavno manje rada i relativno mali novci, i 70% laksi projekat. Zeljo tri reda betona srusi na grbavici 100 kubika betona i renovirali jug. Iz gabarita nigdje nisu izlazili i ako jesu to je minimum.
E druga je prica da se nama 10 godina podvaljuje prica prvo dajemo vam kosevo za 1 marku, pa dajemovam kosevo za nista ALI SAMO 45 godina, onda 15 godina IDEJNI PROJEKAT tri cetiri puta godisnje provuku kroz medije, i sta ljudi iz kluba a bogami i navijaci naseg kluba rade NISTA. Koga mi imamo u klubu za ove stvari, nikog. NAVIJACI NIJEDNU JEDINIU PAROLU NISU POSVETILI PREMMA MANDICU ZA 5 godina u vezi stadiona, ni protiv Ajnadzica. KAKO, ovo je Bosna ovo nije sredjena drzava gdje se neke stvari desavaju po automatizmu planski, vec ako 7 dana unaprijed sta izganjas to tije
Na kosevu recimo samo da bi srusio istok kostalo bi vise nego komplet zeljin stadion. Ono nije nikakvo lobitanje vec jednostavno manje rada i relativno mali novci, i 70% laksi projekat. Zeljo tri reda betona srusi na grbavici 100 kubika betona i renovirali jug. Iz gabarita nigdje nisu izlazili i ako jesu to je minimum.
E druga je prica da se nama 10 godina podvaljuje prica prvo dajemo vam kosevo za 1 marku, pa dajemovam kosevo za nista ALI SAMO 45 godina, onda 15 godina IDEJNI PROJEKAT tri cetiri puta godisnje provuku kroz medije, i sta ljudi iz kluba a bogami i navijaci naseg kluba rade NISTA. Koga mi imamo u klubu za ove stvari, nikog. NAVIJACI NIJEDNU JEDINIU PAROLU NISU POSVETILI PREMMA MANDICU ZA 5 godina u vezi stadiona, ni protiv Ajnadzica. KAKO, ovo je Bosna ovo nije sredjena drzava gdje se neke stvari desavaju po automatizmu planski, vec ako 7 dana unaprijed sta izganjas to tije
Samo da mirvah ne ode...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Apsolutno se slazemPitar6785 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 17:31MOZESLI NAPISAT IMENA TI KOJI SU BILI PA OTJERANI?
Meni licno jedino JE EDIS KUSTURICA IZGLEDO DA VOLI KLUB I DA JE PISMEN, i da nebi nikad stavio privatni interes prije kluba..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Idealan UO Mirvić, ovi njegovi pajdaši Tan and Co, Kusturica, Hamo Granov i par nasih mladjih biznismena da nauče kako se to radi legalno i pravno od Edisa i sve marifetluke od Hame Granova.
A gledaj sad ove podvale. Kad igraju izmedju sebe daj Peljtu da sudi, jer znaju da Irfan nece okaljati svoj obraz radi sitnisa. Ebem li vam pleme ono ljigavo i hinjsko. Nadam se da ce ovo sto prije kraj doci
Jbt peljto, jel moguce da nama sudi Frano Jelic, mrtve mu ****
-
- Kontakt:
Kako vam nije jasno da Zeljeznicar vlasnik grbavice dok mi nismo Koseva . Pa sta god hoces da uradis milion procedura i saglasnosti moras proci jel je to gradski olimpijski stadion .Atletski klub je jedno vrijeme oko atletske staze stalno pravio problem . Nit smijes rušiti nit graditi bez saglasnosti .Burberry46 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 14:30Tacno tako. Nasim iz uprave je najlakse reci ne moze, nece i slicno.napoleon72 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 20:34Ne pada ni njima s neba, ljudi se bore za stadion. Isto da kanton raspise javni poziv za subvenciju, komsija ti ode, prikupi svu dokumentaciju i preda, a ti dr.kas qrac kod kuce i zalis se kad on dobije a ti ne. Grbavica je prije 10 godina bila ruglo, nisu nikako Evropu mogli na njoj igrat, al Miske se potrudio da se uradi prvo istok, a onda je krenulo i ostalo. Sad je najbolji stadion u drzavi. Al treba se za to i izborit, lobirat, moljakat, predstavit neki plan. Mi to nemamo.
Itekako se moze natkriti barem jedna tribina, gledaj Gabele, evo i u Banjaluci i tamo je gradski stadion pa ide krov uskoro.
Utakmica šesnaestine finala Kupa BiH. Trebalo se igrati u Hadžićima, ali ipak će biti na Koševu.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- napoleon72
- Kontakt:
Zeljeznicaru je Grbavica uknjizena 2006. godine. Sta smo mi radili po pitanju stadiona 30 god od kraja rata? Nismo nista. Bilo nam bitno samo to sto je Grbavica u gorem stanju i sto oni dolaze na Kosevo igrat Evropu. Sad kad se obrnulo sve, kad oni grade prelijep stadion a nama tribine zatvaraju radi mogucnosti urusavanja, mi govorimo "pa njima grade, nama nece".bordobijeli je napisao/la: ↑23 okt 2025, 16:51Kako vam nije jasno da Zeljeznicar vlasnik grbavice dok mi nismo Koseva . Pa sta god hoces da uradis milion procedura i saglasnosti moras proci jel je to gradski olimpijski stadion .Atletski klub je jedno vrijeme oko atletske staze stalno pravio problem . Nit smijes rušiti nit graditi bez saglasnosti .Burberry46 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 14:30Tacno tako. Nasim iz uprave je najlakse reci ne moze, nece i slicno.napoleon72 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 20:34
Ne pada ni njima s neba, ljudi se bore za stadion. Isto da kanton raspise javni poziv za subvenciju, komsija ti ode, prikupi svu dokumentaciju i preda, a ti dr.kas qrac kod kuce i zalis se kad on dobije a ti ne. Grbavica je prije 10 godina bila ruglo, nisu nikako Evropu mogli na njoj igrat, al Miske se potrudio da se uradi prvo istok, a onda je krenulo i ostalo. Sad je najbolji stadion u drzavi. Al treba se za to i izborit, lobirat, moljakat, predstavit neki plan. Mi to nemamo.
Mi smo kao Husike u seriji Viza za buducnost. Sjetili se rjesavat pitanje stana kad su se Srbi vratili da ih izbace. I mi isto, sta ces ti sad Kosevo ganjat i natkrivat? Prije 10 godina da si zemlju samo nasao da krenes nesta svoje, danas bismo imali svoj teren i barem dvije tribine, natkrivene. Imas svoje i gradis. Kako moze cijela drzava osim Koseva? Radovi na Grbavici, na stadionu Rodjeni, pod Bijelim Brijegom, Gabeli, Posusju, Banjoj Luci, Ilijas napravio natkrivenu tribinu... samo et Kosevo skupo, neizvodivo, ne voli nas vlast. De ba, dosta mi je izigravanja zrtve. DaBogda nam sve tribine zatvorili zbog mogucnosti urusavanja, pa da u Ilijasu ligu igramo i govorimo "yebo majku njima sve napravise a nama nista".
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Valjda nece biti u 13:00 trebali bi pomjeriti za nekad kasnije.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
Nas presjednik, generalni direktor, sportski direktor, sekretar, advokat kluba, neko iz upravnog nadzornog odbora, cak ja i neznam imamol mi te pozicije i kako se zovu ti ljudi. Nisu dali nijedan interview u zadnje 2 godine.
Zdnji put je Mirvic kad je ono rekao tek smo poceli bla bla bla.
Imas 10 podkasta imas 20 tv kuca 10 novina nemoguce je da nemozes nac nacina da komuniciras..
Mandic zadnji put je bio u medima kad je pobjedio na izborima i kad je podrzavo muzevu paradu.
I sad kad malo sagledamo da istu stvar radi VICO ZELJKOVIC I POSRBLJENI BOSNJACI IZ SAVEZA ONDA JE JASNO GDJE NAS KLUB
VICO 1 interviju i u tom interviu niko nesmije da postavi pitanje i na lazni odgovor postavi pod pitanje il demant npr”
IMAMO NAJBOLJE SUDJENJE U HISTORI PL BH DANAS
NAS KLUB 0 interview godisnje
Posebljeni bosnjaci 0 interviews
Dajguz nacelnik 0 interview nakon pobjede
Nermin Nikola Nisic premijer svaki dan po televizi nikad nista o kosevu FK SARAJEVU o kradji kao ni njegovi ljudi iz steanke, dok recimo poturica magazinovic za ofsid koji je 50/50 radnik zeljo izlazi sa amadmnima a FK SARAJEVO 4 godine se kolje iznad vrata nista
Zdnji put je Mirvic kad je ono rekao tek smo poceli bla bla bla.
Imas 10 podkasta imas 20 tv kuca 10 novina nemoguce je da nemozes nac nacina da komuniciras..
Mandic zadnji put je bio u medima kad je pobjedio na izborima i kad je podrzavo muzevu paradu.
I sad kad malo sagledamo da istu stvar radi VICO ZELJKOVIC I POSRBLJENI BOSNJACI IZ SAVEZA ONDA JE JASNO GDJE NAS KLUB
VICO 1 interviju i u tom interviu niko nesmije da postavi pitanje i na lazni odgovor postavi pod pitanje il demant npr”
IMAMO NAJBOLJE SUDJENJE U HISTORI PL BH DANAS
NAS KLUB 0 interview godisnje
Posebljeni bosnjaci 0 interviews
Dajguz nacelnik 0 interview nakon pobjede
Nermin Nikola Nisic premijer svaki dan po televizi nikad nista o kosevu FK SARAJEVU o kradji kao ni njegovi ljudi iz steanke, dok recimo poturica magazinovic za ofsid koji je 50/50 radnik zeljo izlazi sa amadmnima a FK SARAJEVO 4 godine se kolje iznad vrata nista
-
- Kontakt:
Prepreka je što olimpijski stadion i nismo mogli dobiti da bude naš a nismo imali ni uslova u tom periodu da odrzavamo stadion a kamo li sta vise . A ko da pokrene ??mjenjaju se uprave, direktori ,vlasnici kluba svako malo . S Ajandzicem bilo nesto u fazonu za marku pa nista , onda Sabrina i Kasum nesto potpisu s Mandicem pa nista , sad opet nesto spominju Mirvic i Mandic rekonstrukciju istoka i opet nista . Svaki put iz supljeg u prazno al po meni i grad i ljudi koji vode klub podjednako su krivi sto nemamo uslovan stadion.napoleon72 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 17:30Zeljeznicaru je Grbavica uknjizena 2006. godine. Sta smo mi radili po pitanju stadiona 30 god od kraja rata? Nismo nista. Bilo nam bitno samo to sto je Grbavica u gorem stanju i sto oni dolaze na Kosevo igrat Evropu. Sad kad se obrnulo sve, kad oni grade prelijep stadion a nama tribine zatvaraju radi mogucnosti urusavanja, mi govorimo "pa njima grade, nama nece".bordobijeli je napisao/la: ↑23 okt 2025, 16:51Kako vam nije jasno da Zeljeznicar vlasnik grbavice dok mi nismo Koseva . Pa sta god hoces da uradis milion procedura i saglasnosti moras proci jel je to gradski olimpijski stadion .Atletski klub je jedno vrijeme oko atletske staze stalno pravio problem . Nit smijes rušiti nit graditi bez saglasnosti .Burberry46 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 14:30
Tacno tako. Nasim iz uprave je najlakse reci ne moze, nece i slicno.
Mi smo kao Husike u seriji Viza za buducnost. Sjetili se rjesavat pitanje stana kad su se Srbi vratili da ih izbace. I mi isto, sta ces ti sad Kosevo ganjat i natkrivat? Prije 10 godina da si zemlju samo nasao da krenes nesta svoje, danas bismo imali svoj teren i barem dvije tribine, natkrivene. Imas svoje i gradis. Kako moze cijela drzava osim Koseva? Radovi na Grbavici, na stadionu Rodjeni, pod Bijelim Brijegom, Gabeli, Posusju, Banjoj Luci, Ilijas napravio natkrivenu tribinu... samo et Kosevo skupo, neizvodivo, ne voli nas vlast. De ba, dosta mi je izigravanja zrtve. DaBogda nam sve tribine zatvorili zbog mogucnosti urusavanja, pa da u Ilijasu ligu igramo i govorimo "yebo majku njima sve napravise a nama nista".
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], itatabisine, jurisicduska, ristagrad i 33 gosta.