Rekli da ne donose nargile dok ne bude zar spremanprisonbreak je napisao/la:
Fina djecica

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Rekli da ne donose nargile dok ne bude zar spremanprisonbreak je napisao/la:
Fina djecica
stetta zbog termina radi nas koji cemo biti na Bilinom polju...Ado_77 je napisao/la:![]()
ima prenos na areni sport bh utorak u 18 sati , puno srece nasim zmajicima
Najnormalniji razlog: Todorović je objektivno bolji igrač od Memije i kad je na raspolaganju, uvijek će igrati ispred njega. Što se Hamze tiče, vidiš da je Marinović već uigrao ekipu i da to funkcioniše besprijekorno, pa zašto onda to mijenjati da bi se nazor našlo mjesto Hamzi? Nešto kao što su selektori seniorske reprezentacije nazor gurali Ibiševića, jer je morao igrati iako smo uvijek bili bolji sa samo jednim klasičnim špicem, a kad njega biraš, uvijek ćeš uzeti Džeku. Nadam se da sam uspio pretočiti misli u suvisao post, jer sam mamuran k'o konj.Drape je napisao/la:Memija i Hamza su dva najbolja igrača u historiji U21 tima koji nemaju mjesta u startnoj postavi a da se to može objasniti nekim normalnim razlozima.
nardin časti jer se nasao u zapisniku za utakmicu nakon toliko vremenaprisonbreak je napisao/la:
Fina djecica
Medjusobni skorSalih1984 je napisao/la:Jel se u ovim kvalifikacijama gleda medusobni skor ili gol razlika?
Kako je to Kuzmanović koji je upao u postavu zbog povrede Jukića član "ekipe koja pobjeđuje"? On baš odudara na terenu kao najslabija karika u prvih 11, ali moram priznati da nema previše alternativa. Hamza nije krilo i da ga stavi tu i odigra loše bilo bi: "Zavalio ga Vinko na krilu". Jedino Peco, tu stvarno ne mogu ni sebi objasniti kako je ostao na klupi a Mićo u prvih 11, vjerovatno nije u velikoj formi u Premijer ligi BiH, ali i Mićo je u Belgiji više oružar neko igrač.hurem je napisao/la:Vjerovatno covjek na treningu vidi nesto u Kuzmanovicu, a moguc je i taj momenat ne mijenjaj ekipu koja pobjedjuje. Imam osjecaj da ce se u Rumuniji iskupiti!
Sto se tice Rumuna, znam samo da ce dobro istuci nase igrace jer igraju preprljavo, na granici zutog i crvenog kartona, a to svjedoce njihove zadnje utakmice.
Nasi igraci trebaju biti itekako pametni. Ne sumnjam u pozitivan rezultat, samo da Gojak bude fit (ako sam dobro upratio ima nekakve problemcice).
18 bodova dva kola prije kraja i druga pozicija ti itekako upitna!
Gledaj onog naseg nesretnika. Sabane, sram te bilo.prisonbreak je napisao/la:
Fina djecica
U pravu si, ostala su mi u glavi ona 2 pogotka protiv Albanije kao i sjecanje da je bio starter par tekmi (ukupno 4x u 8 tekmi) u kvalifikacijama, ali je to zapravo bilo u prve 3 tekme (Lihtenstajn, Svicarska, Rumunija) te u jucerasnjoj.Drape je napisao/la:Kako je to Kuzmanović koji je upao u postavu zbog povrede Jukića član "ekipe koja pobjeđuje"? On baš odudara na terenu kao najslabija karika u prvih 11, ali moram priznati da nema previše alternativa. Hamza nije krilo i da ga stavi tu i odigra loše bilo bi: "Zavalio ga Vinko na krilu". Jedino Peco, tu stvarno ne mogu ni sebi objasniti kako je ostao na klupi a Mićo u prvih 11, vjerovatno nije u velikoj formi u Premijer ligi BiH, ali i Mićo je u Belgiji više oružar neko igrač.hurem je napisao/la:Vjerovatno covjek na treningu vidi nesto u Kuzmanovicu, a moguc je i taj momenat ne mijenjaj ekipu koja pobjedjuje. Imam osjecaj da ce se u Rumuniji iskupiti!
Sto se tice Rumuna, znam samo da ce dobro istuci nase igrace jer igraju preprljavo, na granici zutog i crvenog kartona, a to svjedoce njihove zadnje utakmice.
Nasi igraci trebaju biti itekako pametni. Ne sumnjam u pozitivan rezultat, samo da Gojak bude fit (ako sam dobro upratio ima nekakve problemcice).
18 bodova dva kola prije kraja i druga pozicija ti itekako upitna!
"Nikada nije bilo ništa konkretno, zbog čega mi je malo i teško, jer je svakom Bosancu gdje god da je želja da zaigra za svoju zemlju. Ali, nikada ne znate šta vam vrijeme nosi. Maštam o tome da jednog dana zaigram za BiH, da istrčim na Bilino polje i čujem onaj huk sa tribina. Naježio bih se..."
Eldar Civic dislikes thisVucevich je napisao/la:Nek prvo dodje do klupe u Swanseaju. Frajer sa 21 godina jos uvijek nije odigrao nijednu ligasku utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.