a dzeme **** safato asima haha
Hvala za link
Ovo je Zlatan sa suprugom

Ovo mi je najdraza njegova slika
Ja mislio sta je sad kad Berberovic cuger teski sa Asimom se safato
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

a dzeme **** safato asima hahaPonos Torina je napisao/la:hehe..izgleda najbolje se Bajramovic proveo![]()
![]()

a hanume i minjakaharishp je napisao/la:Kako ce momacki dohvatiti kad mu je to hanuma![]()
To mu je bracna obaveza
Jelde Lily ti ono nikada nebi obukla ?? Al ono iskreno nam reci !Lily je napisao/la:a hanume i minjakaharishp je napisao/la:Kako ce momacki dohvatiti kad mu je to hanuma![]()
To mu je bracna obaveza![]()
![]()
..
e bas nebibavarian_bk je napisao/la:Jelde Lily ti ono nikada nebi obukla ?? Al ono iskreno nam reci !Lily je napisao/la:a hanume i minjakaharishp je napisao/la:Kako ce momacki dohvatiti kad mu je to hanuma![]()
To mu je bracna obaveza![]()
![]()
..
Eh svaka cast ,nek si postena ,ev ti sad cokoladu jednu!Lily je napisao/la:e bas nebibavarian_bk je napisao/la:Jelde Lily ti ono nikada nebi obukla ?? Al ono iskreno nam reci !Lily je napisao/la: a hanume i minjaka![]()
![]()
..
ja sam vise za haljine do iznad koljena a ovi minjaci to je za mene fufasto.. isto neke pevaljke
Naravno da se ne trebaju objesiti, ali vala i nije bilo za ocekivati da senluce istu noc kada su izgubili odlucujucu utakmicu za SP, kao da ni noc pred utakmicu provode po nekakvim zabavnim emisijama. Vjerujem da je pola Bosne tugovalo par dana, a njima se izgleda ****, vazno je da se guze javno sa zenama koje izgledaju kao fukse, da zakrvavljenih ociju otpjevaju "case lomim...". Nek se jebu, od sada izgubili - dobili, sve jedno mi, a kakvi su nisu zasluzili nista bolje od Usanovica i njegove bande.noah je napisao/la:[youtube][/youtube]
eo samo za glupe tipkarose forumase kojim smeta sto se ljiljani vesele![]()
![]()
pa netrebaju se objesit ako nisu mogli pobjedit.. pobjeda je za nas i baraz
Odkud ti to da su mirni ko bubice,krivo si informisan decko.....Bob_Rock je napisao/la:To je taj nas bosanski mentalitet..Kad su tamo u stranim klubovima ko buhe su, vrijedni ko pcele i ne smiju pisnuti..Dolaze na treninge i na stakama..Doalze na vrijeme, nema kasnjenja, nema izjava za TV, nema nista opusteno, sve disciplina i rad...
No kad dodju u BIH, daj nam narodnjaka, daj nam muzike, pecenog mesa, rakije i raznih djakonija, daj nam raje, nek se lomi, nek se skace i pjeva..Daj nam muzike, kruha i igara....
Ebiga, balkanski sindrom...
Vidis ne mogu oni radit sta god hoce. Ako mehanicar pije alkohol i festa do 5 ujutro, nema veze, a nogometasu je tijelo najvaznije tako da je krajnje neozbiljno festat koliko Spahic to radi (po tvojoj prici). Zato nikad nije nista ni napravio u karijeri, a velik je potencijal bio.Ponos Torina je napisao/la:Odkud ti to da su mirni ko bubice,krivo si informisan decko.....Bob_Rock je napisao/la:To je taj nas bosanski mentalitet..Kad su tamo u stranim klubovima ko buhe su, vrijedni ko pcele i ne smiju pisnuti..Dolaze na treninge i na stakama..Doalze na vrijeme, nema kasnjenja, nema izjava za TV, nema nista opusteno, sve disciplina i rad...
No kad dodju u BIH, daj nam narodnjaka, daj nam muzike, pecenog mesa, rakije i raznih djakonija, daj nam raje, nek se lomi, nek se skace i pjeva..Daj nam muzike, kruha i igara....
Inace oni se vise provode tamo nego odvje kad dodju na okupljanje,ovi ljudi koji imaju porodice nisu bas u tom fazonu,ali Spahic i mnogi se provode uveliko...
Znam kad je Spahic igrao za Lokomotivu harao je Moskvom sto se tice treba i derneka inace zene placu sto je otisao iz Moskve,cesto je isao po Moskovskim skolama davao edukaciju djeci i mnoge slicne humane stvari...
Svi igraci se provode ali prije toga odrade 2 treninga na dan pa ondanisu oni u zatocenistvu nego na poslu kao i svaki drugi covjek koji radi,kad zvrsis sa poslom radi sta hoces,al nemoj se drogirati i otici u zatvor!!!
Neko napravi ako neko nenapravi svako ima svoj nacin!Cartman je napisao/la:Vidis ne mogu oni radit sta god hoce. Ako mehanicar pije alkohol i festa do 5 ujutro, nema veze, a nogometasu je tijelo najvaznije tako da je krajnje neozbiljno festat koliko Spahic to radi (po tvojoj prici). Zato nikad nije nista ni napravio u karijeri, a velik je potencijal bio.Ponos Torina je napisao/la:Odkud ti to da su mirni ko bubice,krivo si informisan decko.....Bob_Rock je napisao/la:To je taj nas bosanski mentalitet..Kad su tamo u stranim klubovima ko buhe su, vrijedni ko pcele i ne smiju pisnuti..Dolaze na treninge i na stakama..Doalze na vrijeme, nema kasnjenja, nema izjava za TV, nema nista opusteno, sve disciplina i rad...
Inace oni se vise provode tamo nego odvje kad dodju na okupljanje,ovi ljudi koji imaju porodice nisu bas u tom fazonu,ali Spahic i mnogi se provode uveliko...
Znam kad je Spahic igrao za Lokomotivu harao je Moskvom sto se tice treba i derneka inace zene placu sto je otisao iz Moskve,cesto je isao po Moskovskim skolama davao edukaciju djeci i mnoge slicne humane stvari...
Svi igraci se provode ali prije toga odrade 2 treninga na dan pa ondanisu oni u zatocenistvu nego na poslu kao i svaki drugi covjek koji radi,kad zvrsis sa poslom radi sta hoces,al nemoj se drogirati i otici u zatvor!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.