ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ide Thiem. 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Otkud znas da nisam mislio na pozitivan nacin

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Muski je ovo izvukao, iako je slutilo na novi choke nakon prva dva poena. 7-1 serija.
Da mi je neko pricao da ce se Noli desiti da popusi 4 0 u TB rekao bih mu da laze
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Šta izvuče čovjek. Zasluženo, nema šta. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Toplo hladno, sta tek da stvori sebi tu konstantu u igri Thiem, pogotovo način igre na kojem se da raditi još mnogo ako želi da ostavi trag na historiju ove igre
Ovim tempom može imati bljeskove I pokazati koliko moze, ali mora sebi stvoriti taj element da ovakve neraspoložene protivnike uzima ranije
Btw
Thiem u tie breaku odlučujućih setova ima samo jedan izgubljen, preko 10 dobijenih i to protiv Top 10
Ovim tempom može imati bljeskove I pokazati koliko moze, ali mora sebi stvoriti taj element da ovakve neraspoložene protivnike uzima ranije
Btw
Thiem u tie breaku odlučujućih setova ima samo jedan izgubljen, preko 10 dobijenih i to protiv Top 10
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa dobro, izgubiti 6 poena zaredom u TB i zasluzuje na ovaj nacin da izgubi, ova njegova igra nije atraktivna(zato ga mnogi i ne gotive) i protivnici se polako navikavaju na njegov stil, ovi iz vrha su se prilagodili i prave mu sad redovno probleme, volio bih da vrati napadacki mentalitet koji je nekad imao kad je najbolji bio a ne sad u pola poena mu je samo je prebaci pa kako god, to mi je najnejasnije u njegovoj igri, cemu tolika pasivnost, bukvalno pickasta igra.. evo na 4-0 u TB on umjesto da proba napasti samo bezveze prebacuje i normalno thiem kakav jest napao je prvi i uzeo poene lagano..
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 21 nov 2020, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sta kaze komentator na Sk ovaj sto pusta muziku u dvorani sa ovom pjesmom sto je pustio je pokazao da navija za Thiema,i onda kazu nas Srbe ne vole
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa nije u formi toj.QUARTERBACK je napisao/la: ↑21 nov 2020, 18:11pa dobro, izgubiti 6 poena zaredom u TB i zasluzuje na ovaj nacin da izgubi, ova njegova igra nije atraktivna i protivnici se polako navikavaju na njegov stil, ovi iz vrha su se prilagodili i prave mu sad redovno probleme, volio bih da vrati napadacki mentalitet koji je nekad imao kad je najbolji bio a ne sad u pola poena mu je samo je prebaci pa kako god, to mi je najnejasnije u njegovoj igri, cemu tolika pasivnost, bukvalno pickasta igra.. evo na 4-0 u TB on umjesto da proba napasti samo bezveze prebacuje i normalno thiem kakav jest napao je prvi i uzeo poene lagano..
Pokusava on to u toku meca,ali nije Alex Zverev pa da mu je to jedini nacin da dobije protivnika i da igra tenis.
šta je pustio? falka?
muzika koju puštaju je vrhunska inače, bez ikakvih primjedbi. ja sam bio jednom tamo, relativno davno, tada nisu puštali muziku
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 21 nov 2020, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
bravo tim, propusti 4 ML pocne sa duplom, zaostaje 0-4 u TB i osvoji 6 poena za redom. odigrao je vrhunski od tih 0-4, nole je cak imao i par dobrih 1, servisa. ali bez obzira na to, onaj nole, to ne bi dozvolio. ni rafa ni on nisu vise psihicki iznad ovih u samom vrhu, kao sto sam rekao nakon rafinog poraza od tima.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
brate sta treba reci onda da zadnje 3 sezone nije u toj formi? ima i do forme sigurno, ali on je odlucio da igra ovakav tenis, on iz puno situacija ne terenu u kojima se nadje moze da napadne ali sad ne uradi to, prije je iz istih situacija puno vise napadao i rizikovao.. problem je sto ocigledno zeli ovako da igra, znaci svjesno u razmjene ulazi uvijek s istim ciljem, vecinom ceka pogresku protivnika ili bas zicer.. da ne pricamo o tome koliko je los na mrezi da ne moze poena da uzme ko da gledam damira dzumhura.. vrijeme mu je da se presabere i dobro razmisli hoce li ovako nastaviti da igra..LlullSergio je napisao/la: ↑21 nov 2020, 18:13Pa nije u formi toj.QUARTERBACK je napisao/la: ↑21 nov 2020, 18:11pa dobro, izgubiti 6 poena zaredom u TB i zasluzuje na ovaj nacin da izgubi, ova njegova igra nije atraktivna i protivnici se polako navikavaju na njegov stil, ovi iz vrha su se prilagodili i prave mu sad redovno probleme, volio bih da vrati napadacki mentalitet koji je nekad imao kad je najbolji bio a ne sad u pola poena mu je samo je prebaci pa kako god, to mi je najnejasnije u njegovoj igri, cemu tolika pasivnost, bukvalno pickasta igra.. evo na 4-0 u TB on umjesto da proba napasti samo bezveze prebacuje i normalno thiem kakav jest napao je prvi i uzeo poene lagano..
Pokusava on to u toku meca,ali nije Alex Zverev pa da mu je to jedini nacin da dobije protivnika i da igra tenis.
- LlullSergio
- Kontakt:
Meh nisi upravu. Na RG je bila bolja igra i dosta je bolje igrao i pogadjao uglove, imao vise winnera i slicno. Logicnije je da kako ulazi vise u godine da mu igra i vise oscilira. Nije isto imati 24, 28 godina i 33.
Jos dolazis na megdan Thiemu koji je u peaku svoje karijere, a i ostali omladinci su jako dobri igraci i Nole i Rafa moraju protiv svih dobro zasukati rukave da ih dobiju,a pogotovo na ovom hardu u dvorani.
Jos dolazis na megdan Thiemu koji je u peaku svoje karijere, a i ostali omladinci su jako dobri igraci i Nole i Rafa moraju protiv svih dobro zasukati rukave da ih dobiju,a pogotovo na ovom hardu u dvorani.
- Nail for Real
- Kontakt:
Evo ispravio sam ti post. Lako je biti psihicki spreman kad znas da svaku lopticu stizes.lucky13 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 18:14bravo tim, propusti 4 ML pocne sa duplom, zaostaje 0-4 u TB i osvoji 6 poena za redom. odigrao je vrhunski od tih 0-4, nole je cak imao i par dobrih 1, servisa. ali bez obzira na to, onaj nole, to ne bi dozvolio. ni rafa ni on nisu vise FIZICKI iznad ovih u samom vrhu, kao sto sam rekao nakon rafinog poraza od tima.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sve sam blize i blize idealnoj prognoziGoretzka je napisao/la: ↑16 nov 2020, 11:42Jedan jedini nacin na koji bi mogo Rafa uzet je taj da Medvedev izdominira onu tamo grupu, pa da ide na Nadala posto ja njega ne vidim kao prvog u grupi ovoj trenutnoj. Mislim da ce ga Thiem dobiti. Tada bi se moglo desiti da prvi iz ove grupe recimo dobije Djokovica za kojeg jos ne znamo na cemu je, dok bi Rafa imao sanse protiv Medvedeva (sjetimo se 1-5 od prosle godine) znaci Medjed se usere protiv njeg. I onda bi u potencijalnom finalu imao sansi ako bi npr Thiem prosao Djokovica jer sumnjam da bi Nadal od istog igraca dva puta gubio u par dana.

Ma dobro poletio sam malo,valjda jer sam naucio da Novak ne propusta takve stvari ali eto

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Cestitke svim Fedtardima na forumu, cini se da ce ipak jedan rekord jos bar jednu sezonu ostati u rukama trece najveceg...
Ehh da je Roger dns izg i ispustio 4-0 u tie brejku 3-eg seta ovdje bi se ispisale na 10-ne stranica kako je on gotov,a evo nista ovdje na forumu kao da je dan zalosti 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.