ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Thiem i Stefanos onakav mec odigraju a ovdje ni jedan jedini komentar 

6 zlatnih krokodila

za 6 zlatnih sampionskih godina

za 6 zlatnih sampionskih godina
Nobody cares.
ako na teniskom podforumu, vjerovatno najjaceg bosanskog sportskog internet sajta, nikoga nije briga za najboljeg tenisera svijeta, i sada ali i svih vremena, i za vijesti o njemu, onda je do vas.
Imaš temu Novak Djokovića, tamo idu ovi postovi, kao i svako svršavanje na bilo kojeg pojedinca koji imaju svoj PDF
volio bih kad bi se moderator izjasnili na ovo
volio bih kad bi se moderator izjasnili na ovo
Dobar Rafa. Izuzetno važna pobjeda. Sad se mora proći grupa i napasti titula.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dobro Bodi realno Rublev i Diego su autsajderi ovdje,Rafi sad idu dva meca koja ce pokazati kakav je u ovim uslovima.
Oni sto je dobro vcrs bilo je servis,nije dao protivniku niti jednu break loptu
fakat bi bilo cool da rafa uzme
- Nail for Real
- Kontakt:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
bilo bi dobro jer bi se onda zakuhalo oko no.1 itd
vidjećemo šta će uopšte biti sa australian openom, karantinska pravila u australiji sunžestoka, mene ne bi nimalo čudilo da ih neki igrači pošalju u neku stvar...
vidjećemo šta će uopšte biti sa australian openom, karantinska pravila u australiji sunžestoka, mene ne bi nimalo čudilo da ih neki igrači pošalju u neku stvar...
Jedan jedini nacin na koji bi mogo Rafa uzet je taj da Medvedev izdominira onu tamo grupu, pa da ide na Nadala posto ja njega ne vidim kao prvog u grupi ovoj trenutnoj. Mislim da ce ga Thiem dobiti. Tada bi se moglo desiti da prvi iz ove grupe recimo dobije Djokovica za kojeg jos ne znamo na cemu je, dok bi Rafa imao sanse protiv Medvedeva (sjetimo se 1-5 od prosle godine) znaci Medjed se usere protiv njeg. I onda bi u potencijalnom finalu imao sansi ako bi npr Thiem prosao Djokovica jer sumnjam da bi Nadal od istog igraca dva puta gubio u par dana.
Ne do bog da da je u ovom postu rijec o Federeru,odmah bi rekli lazni GOATGoretzka je napisao/la: ↑16 nov 2020, 11:42Jedan jedini nacin na koji bi mogo Rafa uzet je taj da Medvedev izdominira onu tamo grupu, pa da ide na Nadala posto ja njega ne vidim kao prvog u grupi ovoj trenutnoj. Mislim da ce ga Thiem dobiti. Tada bi se moglo desiti da prvi iz ove grupe recimo dobije Djokovica za kojeg jos ne znamo na cemu je, dok bi Rafa imao sanse protiv Medvedeva (sjetimo se 1-5 od prosle godine) znaci Medjed se usere protiv njeg. I onda bi u potencijalnom finalu imao sansi ako bi npr Thiem prosao Djokovica jer sumnjam da bi Nadal od istog igraca dva puta gubio u par dana.

-
- Kontakt:
Zelena bagra je sinoć padala , sve je bilo u drugom planu

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Očekivano. Diego je zalutao ovdje, ali sumnjam da će biti nezadovoljan kako god završi.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Nail for Real
- Kontakt:
Bolje Diego nego onaj mutavac Beretini.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nije Diego zalutao igrački na završni jer je Top 10 kalibar ovo što je igrao ove sezone i bolji je igrač od recimo Beretinija koji ne zna ni sam šta je radio u priči o osam najboljih tenisera na svijetu. Jednostavno kad sastaviš ove uslove s teniserima protiv kojih mora igrati dobiješ najgoru moguću kombinaciju za njega i teško da vidim način na koji može čak i do seta, a da ne pričam o pobjedi.
Nije imao sreće s grupom jer ako ništa s Cicipasom, Thiemom i Rafom bi nešto lakše igrao zato što su svi odreda daleko lošiji na riternu a poprilično i na servisu od Novaka, Ace i Medvedeva. Zverev ga je u Kolnu dobio 6-2 6-2, Danilo pretprošle sedmice u Bersiju 6-3 6-1, a sada opet mora igrati s tako dobrim serverima u sličnim uslovima, tako da bi baš čudo trebalo da dođe do jedne pobjede, k.urac od matchupa nažalost.
Novak dobar ovo što sam gledao, bekend odličan, paralela posebno.
Nije imao sreće s grupom jer ako ništa s Cicipasom, Thiemom i Rafom bi nešto lakše igrao zato što su svi odreda daleko lošiji na riternu a poprilično i na servisu od Novaka, Ace i Medvedeva. Zverev ga je u Kolnu dobio 6-2 6-2, Danilo pretprošle sedmice u Bersiju 6-3 6-1, a sada opet mora igrati s tako dobrim serverima u sličnim uslovima, tako da bi baš čudo trebalo da dođe do jedne pobjede, k.urac od matchupa nažalost.
Novak dobar ovo što sam gledao, bekend odličan, paralela posebno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
e ovo je navijac... a ne ko ja, samo piskaram ovjde bez veze

Ne pratim ti ja to, samo sportbombaysaphire je napisao/la: ↑16 nov 2020, 14:04Zelena bagra je sinoć padala , sve je bilo u drugom planu![]()

Kakve su prognoze ko osvaja Zavrsni?
-
- Kontakt:
Nisam ni ja pratio prije , samo sport ali dođe to sa godinamaGoretzka je napisao/la: ↑16 nov 2020, 20:05Ne pratim ti ja to, samo sportbombaysaphire je napisao/la: ↑16 nov 2020, 14:04Zelena bagra je sinoć padala , sve je bilo u drugom planu![]()
![]()
![]()
Kakve su prognoze ko osvaja Zavrsni?

Dominic Thiem tipujem , mada Nole je željan da pokaže da je broj 1 ! Nadal nema šta da traži na ovom turniru...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.