Dobrinja ako se ne varamChWilla je napisao/la:gdje je taj kafe?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Antolovic nemoze bit kapitein on je prodo tekmu protiv Zrinjskog.Brzo se zaboravilo.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Mani se suplje price.Alipasino je napisao/la:Antolovic nemoze bit kapitein on je prodo tekmu protiv Zrinjskog.Brzo se zaboravilo.

FORZA ZELJO
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Dobrinja kod okretaljke,već 2 put sam ih tamo uhvatioMinjore je napisao/la:Dobrinja ako se ne varamChWilla je napisao/la:gdje je taj kafe?

Uglavnom podali smo ga opasno u subotu..i naleti na pikado

-
- Kontakt:
Amiru ponudjen novi ugovor.

Odlična vijestfanaticZeljin je napisao/la:Amiru ponudjen novi ugovor.![]()
![]()

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Do koje godine?fanaticZeljin je napisao/la:Amiru ponudjen novi ugovor.![]()
![]()
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- Jaozinho22
- Kontakt:
Još jedna strašna stvar ove zime ,ugovor na više godina i bolja plata znači i veći transferfanaticZeljin je napisao/la:Amiru ponudjen novi ugovor.![]()
![]()

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Mene je malo strah da li ce prihvatiti..
- jaludovolimte
- Kontakt:
Prihvatit će on, neće HadisEdisMulalic je napisao/la:Mene je malo strah da li ce prihvatiti..

sumnjam da bi to trebalo doci u pitanjeEdisMulalic je napisao/la:Mene je malo strah da li ce prihvatiti..
taj njegov potpis bi nam bio strasno pojacanje
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Sa Zubanom dosad nije bilo problema nikad.jaludovolimte je napisao/la:Prihvatit će on, neće HadisEdisMulalic je napisao/la:Mene je malo strah da li ce prihvatiti..
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ne znam, lupam gluposti, al kao kontam on više ide na to da što prije mali ode u Tursku. Daj Bože da si u pravu, a ja da griješimIpee je napisao/la:Sa Zubanom dosad nije bilo problema nikad.jaludovolimte je napisao/la:Prihvatit će on, neće HadisEdisMulalic je napisao/la:Mene je malo strah da li ce prihvatiti..
- HenryLloyd
- Kontakt:
Pametno!fanaticZeljin je napisao/la:Amiru ponudjen novi ugovor.![]()
![]()

Plavo proljece! 1921
Jako, jako pametnoHenryLloyd je napisao/la:Pametno!fanaticZeljin je napisao/la:Amiru ponudjen novi ugovor.![]()
![]()

Čekamo potvrdu na zvaničnoj stranici kluba.

Da mi sačekamo da on potpiše novi ugovor...Velahalve je napisao/la:Jako, jako pametnoHenryLloyd je napisao/la:Pametno!fanaticZeljin je napisao/la:Amiru ponudjen novi ugovor.![]()
![]()
![]()
Čekamo potvrdu na zvaničnoj stranici kluba.
pa neće biti potvrda da mu se ponudilo. biće kad i ako potpiše.
Pa čekamo potvrdu ako potpiše, ako je uopšte istina da mu se ponudio novi ugovor.ChWilla je napisao/la:pa neće biti potvrda da mu se ponudilo. biće kad i ako potpiše.
-
- Kontakt:
Ovdje se konstatno priča kako je smak svijeta ako ne odemo u Evropu. Apsolutno to nije tačno. Mnogo znači svakako i na imidžu kluba trenutno u javnosti i na sponzore i na posjetu, a i na direktnu lovu od Evrope. Međutim, u Evropi možeš zaraditi i samo 400.000 npr i kad odeš tj ako odmah ispadneš pa ti onda bude opet manja posjeta, opet kažu ma ne možemo mi ništa itd itd. Mi gledamo samo iskustvo ovog izlaska u Evropu, a realno je da ne bude zarada kao ove godine. Realno je da bude kao prošlih godina gdje i nisi nešto prosperirao u Evropi. Nadam se da ćemo sa ovim pravljenjem ekipe za narendu sezonu, dobiti mnogo i u Evropi, ako odemo, jer smo do sada uvijek pravili ekipu za prvenstvo ali u ljetnom prelaznom, pa nit smo imali ekipu za Evropu nit smo je mogli uigrati do prvenstva. Zbog toga svega bi volio da sada izađemo, da vidimo kako bi to išlo kad već imaš spremnu ekipu uz možda nekog kapitalca, u Evropi.
realno je opet da se prođe bar prvo kolo kao nosilac. a to je već 420.000 eur jer su nagrade skoro uduplane zadnje sezone. to je trećina jakog budžeta jakog želje, ili skoro polovina slabijeg. veće su pare u igri nego minulih godina. nećemo se ugasiti ni ako ne odemo i ima rezervni plan, ali opet je jako bitno da odemo.